Blokiranje p2p prometa zaposlenicima!!!

poruka: 4
|
čitano: 3.047
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

U firmi imam b net internet i njihov web star modem pa me zanima kako mogu blokirat p2p promet na modemu. Na slici u prilogu se vide protokoli za blokiranje ali nigdje nema p2p pa bih molio pomoć.

Iz nekog razloga nemogu uplodat sliku.

http://img862.imageshack.us/img862/3232/unled1oi.jpg

Također me zanima dali je ikako moguće blokirati skidanje sa rapidsharea i takvih stranica?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.5.2011 12:16 (kovaos).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Blokiranje p2p prometa zaposlenicima!!!

Nema slike!

Loading... █ 10.000 % ██ 20.000% ███ 30.000% ████ 40.000% █████ 50.000% ██████ 60.000% ███████ 70.000% ERROR!!!!!!
16 godina
Re: Blokiranje p2p prometa zaposlenicima!!!

na poslu se ne koristi ISPov router-modem, on služi isključivo za liniju dok ovakve stvari (mora, jer ISPovi uređaji nemaju sve potrebne opcije, namjerno) obavlja pravi firewall ili server-PC.

Sve je to samo sofware, dali se nalazi u uređaju ili u 'kutijici' razlike nema, pošto se za firmu obično složi neki server, nije problem složiti da služi i za to (gateway, routing, firewall).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
neaktivan

Pročitaj ovo, također možeš riješiti p2p promet s Untangleom.

Ja još koristim Kaspersky Suite, gdje u firewallu definiram da na svim računalima bloka utorrent na svim protokolima i tad sam siguran da neće ništa proći.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice