Adf.ly zaključana tema

poruka: 136
|
čitano: 40.599
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
15 godina
Adf.ly

samo malo...10k posjeta je 5$...OMG...najbolje bi bilo ovako, napravis sad taj link sa adf.ly ja a taj link vodi do sharecash download linka tako da je to jedan link dvostruka zarada

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Re: Adf.ly
Bugovac1 kaže...

multi??{#}

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
Adf.ly

inače svako ko se oće pridružit napoj cyber mafia familiji nek mi se javi u pp sa svojim pravim imenom pa će dobit talijansku veruiju svog imena i zadatak šta mora radit{#}

Moj PC  
1 1 hvala 1
15 godina
Bugovac1 kaže...

a frajeru...i sta ces sa klanom onda? pojasni to malo..citaj teme i to se otvaralo

15 godina
FiCoO kaže...

samo malo...10k posjeta je 5$...OMG...najbolje bi bilo ovako, napravis sad taj link sa adf.ly ja a taj link vodi do sharecash download linka tako da je to jedan link dvostruka zarada

nope onda niko neće skidat već sam pokušo najbolje stavit na filesonic i 1000 30€

dont worry charlie our family is growing by every day....

15 godina
luka94 kaže...
FiCoO kaže...

nope onda niko neće skidat već sam pokušo najbolje stavit na filesonic i 1000 30€

we have females? {#}

15 godina
FiCoO kaže...
luka94 kaže...
FiCoO kaže...

we have females? {#}

sve će to doći sa novcima nebrini se,samo se brini da zaradiš novce,sve se vrti oko novaca,the world is yours charlie if you have the money and the power....

15 godina
luka94 kaže...
FiCoO kaže...
luka94 kaže...
FiCoO kaže...

we have females? {#}

sve će to doći sa novcima nebrini se,samo se brini da zaradiš novce,sve se vrti oko novaca,the world is yours charlie if you have the money and the power....

if you have brain, boy{#}

15 godina
Adf.ly

eo kratak over view naše familijie,ima još mnogo mjesta,najviše se traži getaway driver

boss mobsters: lucca&nikki

gang boss:charlie

mobster:antonio

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:06 (luka94).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
luka94 kaže...

eo kratak over view naše familijie

boss mobsters: lucca&nikki

gang boss:charlie

mobster:antonio

charlia ćemo banat on bi samo novce a ništa nebi radio.

Fiću pm i na posao :)

R.I.P. EnlightenedPh oenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Adf.ly

imam bolju ideu, ajmo se svi reg na sharecash i svako svakom skidat fajlove, puno veča zarada, ja imam 14$ na sharecashu čekam isplatu. trebat če vam vpn za ankete.

malware master
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Omniscient kaže...

imam bolju ideu, ajmo se svi reg na sharecash i svako svakom skidat fajlove, puno veča zarada, ja imam 14$ na sharecashu čekam isplatu. trebat če vam vpn za ankete.

Ne znam baš, ti si tek 11 dana na forumu, hmmm.

You can't be in our Family..

15 godina
Omniscient kaže...

a kako molim te da skidamo ako nemamo premium acc-ove,jedino ako bi nam ti htjeo malo pomoć,kupi jedan premium acc koji traje 4 dana i skidaj naše fajlove mi ti bumo vrtili tih 4$ za acc u downloadovima,i tako ce svako svakom skidat fajlovve i postat cemo bogati

14 godina
neaktivan
Adf.ly

kakve veze to ima? {#} bitno da se vrti lova! ja bi bio senjorito esmeraldo elgo-margarite {#}

@luka

kad skidas sa premium accountom onaj lik čiji je file nedobije pare.

malware master
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:15 (Omniscient).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
nick54312 kaže...
Omniscient kaže...

Ne znam baš, ti si tek 11 dana na forumu, hmmm.

You can't be in our Family..

but he already has a half star,he has proven himself,i think the kid is ready to join our family....

15 godina
Omniscient kaže...

kakve veze to ima? {#} bitno da se vrti lova! ja bi bio senjorito esmeraldo elgo-margarite {#}

samo talijanska imena ne mexicka,kakva t je to mexicka mafija molim te....{#}

šta,šta,šta!!!!!!nedobija pare,daj ajde zbog čega je ova familija uopće osnovana onda

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:17 (luka94).
14 godina
neaktivan
Omniscient kaže...
kad skidas sa premium accountom onaj lik čiji je file nedobije pare.

Propali smo..

15 godina
Adf.ly

de reci kako to znaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adf.ly

pola zvjezdice dobijes nakon 50 poruka otprilike..tak je meni bilo {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Adf.ly

zato što sam skido frendu s premiumom i nije dobio pare!!!!

malware master
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Adf.ly

http://www.bukisa.com/articles/479703_earn-300-600-dollars-a-day-with-sharecash

pročitaj ono to conclude (conclude znači zaključiti)

btw. jel ti znaš kako ispunjavat surveye,ak da onda nam netrebaju premium acc-ovi

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:31 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Adf.ly

When someone buys a premium account, after using your link, you get 30% of the money they spent on it! But that isn't necessarily a good thing.

see?

o da

nekupujem premium acc ak neskidam puno stvari otamo, neisplat se.

malware master
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:31 (Omniscient).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Omniscient kaže...

When someone buys a premium account, after using your link, you get 30% of the money they spent on it! But that isn't necessarily a good thing.

see?

nekužim?

well smartass,do you atleast know how to fill out a survey?

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:35 (luka94).
14 godina
neaktivan
Adf.ly

ma nvm, pročitaj edit.

neisplati mi se bacit 4$ na par dana neznam ni da če taka zarada uspjet. 4$ potrošim 4$ zaradim, onda smo ko mujo i haso kad jedan kopa rupu a drugi je zakopava.

malware master
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Omniscient kaže...

ma nvm, pročitaj edit.

neisplati mi se bacit 4$ na par dana neznam ni da če taka zarada uspjet. 4$ potrošim 4$ zaradim, onda smo ko mujo i haso kad jedan kopa rupu a drugi je zakopava.

pitam te jel znaš kako ispunit je*eni survey?ako da reci i možemo odma počet a adf.ly će nam bit sa strane

14 godina
neaktivan
Adf.ly

ispocetka puno anketa mi nije radilo, bile su beskonačne nisam znao doč do kraja, našo sam 2 lagane i refresho stranico dok nisam dobio jednu od njih, bila je to prava zaj**ancia neznam ak jos te ankete postoje tamo, kad pogledam koje su lagane i koje se daju rješit napišem ovdje. al velka zarada nije garantirana {#}

malware master
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Adf.ly

jedini survey koji se neplaća je onaj smiley central a taj je ugašen {#}

EDIT:meni radi samo prvi survej a vama,al opet moram upisat nečiji broj mobitela

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 11:51 (luka94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Adf.ly

a zbog tog smiley centrala sam 2 puta moro reinstalirat browser -.-

malware master
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
luka94 kaže...

inače svako ko se oće pridružit napoj cyber mafia familiji nek mi se javi u pp sa svojim pravim imenom pa će dobit talijansku veruiju svog imena i zadatak šta mora radit{#}

eto poznat si i u temi humor{#}

karamba!
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.7.2011 12:05 (Omega_vu).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice