Samopodesivi stolovi za računala

poruka: 10
|
čitano: 1.165
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav ekipa!

Kako vidim sad po uredima sve češće stolove koji se podešavaju po visini s vlastitim motorima, mislio sam si jednog doma kupiti. 

Kolko vidim cijena pleše od 250 do 700 eura. 

Ima li netko iskustva s ovim ili da kupim pa kolko dura dura.

Hvala unaprijed!

1 0 hvala 0
11 godina
Re: Samopodesivi stolovi za računala

Meni je to gimmick koji se rješava sa podizanjem ili spuštanjem stolice..osim ako nisi extremno visok pa se grbiš ili nizak pa ti noge nisu na podu 

15 godina
guenhwyvar kaže...

Pozdrav ekipa!

Kako vidim sad po uredima sve češće stolove koji se podešavaju po visini s vlastitim motorima, mislio sam si jednog doma kupiti. 

Kolko vidim cijena pleše od 250 do 700 eura. 

Ima li netko iskustva s ovim ili da kupim pa kolko dura dura.

Hvala unaprijed!

mislim da su u Jysku među povoljnijima, a duraju.. ne bi se to trebalo baš brzo pokvariti, ako nemaš baš neki ekstremni peh (a u tom slučaju će valjda otići u garanciji)

ZGamer kaže...

Meni je to gimmick koji se rješava sa podizanjem ili spuštanjem stolice..osim ako nisi extremno visok pa se grbiš ili nizak pa ti noge nisu na podu 

bravo.. a kad želiš raditi stojeći, kako to napraviš sa stolicom? staviš stol na stolicu?

14 godina

Ja sam naručio 2 mehanizma(sebi i djevojci) sa amazona.de, svaki je bio cca 100€. Odlično rade za sada, imam ih preko godinu dana. Radimo od doma barem pola tjedna, ja dosta gejmam pa se stolovi koriste. 

Ploču sam uzeo u Elgradu. 19mm Iveral. Za 100€ sam dobio 2 radne ploče te nekoliko polica :). Mislim da su ploče 2.5mxnešto, moraš platit cijelu ili pola ploče (plus kantiranje i rezanje).

Ukratko, za 300€ 2 vrhunska podesiva radna stola, sa dizajnom po želji. Uz mehanizme su došle još i kuke za headset te košare za kablove i sl. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina

Kaj radiš stojeći za radnim stolom u  uredu?

15 godina
ZGamer kaže...

sve isto što radiš sjedeći.. puno je bolje za zdravlje kombinirati, nego samo i stalno sjediti

imaš i ove što su puno na pozivima koji imaju i traku za hodanje ispod stola, pa hodaju dok su na sastancima

16 godina

da to je iduce sto mislim kupit. Kako sad radim od kuce sjedim poprilicno puno vremena, a mogu iskombinirat lagano hodanje i rad. A u jyska sam vidio stol tipa 160*80 mislim oko 250 eura sto mi je bila malo sumnjiva cijena jer su kod svih drugih to oko 500 eura.. u ikea-e sam vidio sa stalcima za ekrane ali to dolazi na stol 180 cm.. 

vani vidim ima za narucit sve djelove posebno pa slazes kako je gore netko spomenuo.. 

5 godina
Imas u ikei odlican i robustan pc, uredski stol s podesivim nogama, u 10g 2x sam ga postimao. Bacanje para po meni na te s motorima, da ne spominjem one kojima kablovi strse.
Poruka je uređivana zadnji put danas u 8:27 (Boris grozni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ZGamer kaže...

Ne bi vjerovao, da.

Ergonomija je super.

Od 35ak sati koje provedem za stolom u uredu tjedno, nekih 10ak posto provedem stojeći.

Pogotovo sastanci i tako neke low brain power taskove.

IKEA ima dobre recimo neki mid-entry level, ali ako želiš nešto ozbiljnije, tu je spektar dosta širok i stvarno je koliko para toliko muzike.
Ono što je najbitnije - dva motora, što deblji frame i memorija podizanja.

Ja si gledam uzeti frame i napraviti gore drvenu ploču, 25-30 mm debljine, to je dosta teško naći pa ću morati ići u tom DIY smjeru.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
11 godina

Živio sam u neznanju jbg...kod mene ili sjede ili leže po uredima 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice