- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mjenjam
UPS APC 420VA(bez kablova)isti je u ZG
1GB DDR2 667 CL5 Transcend
1GB DDR2 533 Kingston
2x256M PC2700S DDR 333MHz SO-DIMM samsung/kingston
SB Live! 24bit
Ati 9200/128mb AGP neispravan vent
Tražim 120mm ventove/kvalitetnije
ponude na PM
Ima li itko slučajno za poklonit AMD stock cooler kao što je ovaj sa slike (sa 3 toplovodne cijevi)?
Hvala!!!
Otisa isti takav nekidan.Steta.
Tražim: Proc AMD Athlon 5400+, 5600+, 6000+
Nudim: USB Bluetooth nemogu ga nać
D-Link Wireless mrežnu karticu otišla
Geniusove zvučnike (2.0) nerade !
Pokvarena Asus EN8600GT 512mb DDR3 Poklonjena
Sony Ericsson slušalice (slične ovima)
Moguća i nadoplata za proc.
Trazim: Neke zvucnike i zvucnu karticu
Dajem: Razno.
Još u potražnji za windows 98, čini mi se da samo SE ima naljepnicu, no svejedno, zlata bi vrijedilo....
I u potražnji za kakvim mišom jer je moj u raspadu...
Za miša mi je važno da je USB priključak nije važno kakav je, ako ima koja dobra duša da pokloni bio bih jako zahvalan!
imam ja ali mislim da je naljepnica polu poderana od kase je bilo :-(
imam ja ali mislim da je naljepnica polu poderana od kase je bilo :-(
Meni baš za kasu treba, ali cijela :S
Nudim:
1 nzxt rifle bearing 120mm vent
1 stock cooler od phenoma 955 be sa bakrenim toplovodnim cijevima
2 neonke plave boje sa senzorom da reagiraju na zvuk.
1 bežične slušalice sa postoljem, kupljene od monopola.
i još neke sitnice...
Tražim:
Stepper motore (mogu se naći u printerima skenerima i 5.25" disketnim pogonima) malo veće, odnsno malo jače, ne one malene što dns imte u novijim printerima
Zelene neonke
48x0 grafičku
Ili uslugu, od nekoga tko ima iskustva i znanja u pravljenju tiskanih pločica (i stavljanja onoga svega na njih :-D)
I neki manj dremel...(ali to je onako, ako je stvarno mali :-D)
Ili full pokvaren ps3, kojeg se nemože popraviti, treba mi samo kučište...
Ukoliko se pronađete tu negdje, slobodno javite...
primam i druge zamjene, samo novijeg hardvera...
Evo ovo sam podjelio, našao čovjeka za ovaj posao, sad tražim ostalo :-D
imam još i jedan serverski 120mm sa potencijometrom, pa ako nekom treba surova snaga :-D
Stepper motore (mogu se naći u printerima skenerima i 5.25" disketnim pogonima) malo veće, odnsno malo jače, ne one malene što dns imte u novijim printerima
imam ti stariji hp printer/skener... radi, al neš je shebano u elektronici - blesira se.
samo neznam kakav el. motor ima
Imam doma 15ak tih motorića, sve smeće, treba mi neki malo jači tako da nemogu napamet znati kakav je...
Ako ima ko jedan od ovih procesora za poklonit:
-Socket 754: Athlon64 3700+
Athlon64 3400+
bil bi mu jako zahvalan!
i ako ima ko kakav procesor za ovu ploču samo da provjerim dal je ta matična ispravna.
thx
???
Ima li tko phenom II stock cooler(moj riknio) i jedan 120 mm vent da mu netreba ...za poklonit
Ima li tko phenom II stock cooler(moj riknio) i jedan 120 mm vent da mu netreba ...za poklonit
Kaj je ovo, svi traze stock coolere odjedanput.
Kaj je ovo, svi traze stock coolere odjedanput.
Postali su popularni ti stock cooleri ocito....
Ajde ljudi poklonite mi ....sirotinja znate ....nezaposlen...
Danas pri ciscenju kompa nakon prodaje grafe,slucajno sa svojih 120 kg stanem na stock cooler...i napravim palacinku od njega....
Ako ima ko jedan od ovih procesora za poklonit:
-Socket 754: Athlon64 3700+
Athlon64 3400+
bil bi mu jako zahvalan!
i ako ima ko kakav procesor za ovu ploču samo da provjerim dal je ta matična ispravna.
thx
imam ja athlon 3000+ za 754 , ako slucajno imas neki frontpannel potencjometar mijenjao bi , javi se na privatnu poruku ako te zanima.
AMD Sempron 140 2.7 GHz SDX140HBK13GQ sa stock cooler-om
mjenjam za neku AGP grafu od barem 256 Vram-a (ponudite šta imate)
Ima li netko wireless router koji bi radio na Optimi?
Tražim: Proc AMD Athlon 5400+, 5600+, 6000+
Nudim: USB Bluetooth
D-Link Wireless mrežnu karticu
Geniusove zvučnike (2.0) nerade !
Pokvarena Asus EN8600GT 512mb DDR3
Sony Ericsson slušalice (slične ovima)
Moguća i nadoplata za proc.
Što niko nema athlona viška ?
Ako netko ima stock cooler za s775 nek mi se javi na pm.
Imam neki Sony Network Walkman mp3 player od 1gb bez slušalica i punjača samo data kabel, SanDisk Micro SD 2gb, Speed Link Strike 2 gamepad, 10 dbi antenu za Wi-Fi, 3 m RP-SMA kabla, CM vent od 120mm, 2x128 mb ddr 266 mhz-a, 256 mb ddr 400 mhz-a i Intel stock cooler 775 socket bez onih capica za pričvrščivanje.
U zamjenu za sve ovo tražim neku AGP 8x grafu ili neku matičnu M-ATX da ima pci-e utor i s. 775.Mijenjam i neke od stvari za 1gb ddr, 80mm LED vent, neonku za komp ili Pentium 4 3.0 ghz ili više socket 775.
Ponude i pitanja na PM.
Ajde ljudi hitno mi je za P4, 1gb ddr, vent i neonke...
Dajem sve za Pentium D!
ZG poželjno!
Nudim:Pivu!
OBAVIJEST:
Svi koji su razmjenili ili poklonili MOLIMO DA PRECRTATE ONO ŠTO JE OTIŠLO a što nije radi lakše pronalaska kojima čeka da neko pokupi ili rado mjenja.
Hvala i zahvaljujem na pozornosti.
Vaš Nello.
trazim neke ventove 80 ili 120mm
u zamjenu dajem usb 8 gb
zvucnike za nokiju i /ili sony ericson
Slusalice za S.E
neke kablove i , i slicne sitnice
edit, mijenjam i 3 gb ddr2 za nesto :) i cd/dvd rw također, ponudite nesto :)
Imam ti ja Papst 80mm..I neke 70mm ventove...Javi se u PP
Predlažem da se otvori podforum za razmjenu i da onda svatko tko ima što za razmjenu fino otvori svoju temu i fino ponudi što ima i kako.
Mislim d abi bilo preglednije dosta, ovako se ponude i potražnje brzo zagube i odu u zaborav.
Pa nije toliki problem prolistati par stranica ako ti nešto treba, ili ako nešto nudiš up-ati taj post kad vidiš da je par stranica unatrag.
Predlažem da se otvori podforum za razmjenu i da onda svatko tko ima što za razmjenu fino otvori svoju temu i fino ponudi što ima i kako.
Mislim d abi bilo preglednije dosta, ovako se ponude i potražnje brzo zagube i odu u zaborav.
Po meni, ovaj sustav je vrlo nepregledan... u početku je bio ok, no sve više ljudi razmjenjuje/poklanja hw.
44 | Podforum ! |
---|---|
7 | Ne treba podforum |
2 | Svejedno mi je |
Mišljenja sam da će dosta njih koji bi inače poklonili nešto ostati "suzdržani", tj. neće otvarati temu, a ovako bi možda ipak napisali post i to nešto poklonili. Ako je do sada funkcioniralo, onda može i dalje. Ne budite lijeni malo skrolati.
ja bih trebao miša i tipkovnicu... staru prastaru...
vise i neznam kako se zovu ti ulazi... trazio sam adaptere ali nema... cak mi jedan tip veli .."Alo momak...probudi se"
pa eto ako nekome skuplja prasinu nek se javi... ili pak jedan ovakav adapter za tipkovnicu....
okolica rijeke... placam pivu :)
slika u prilogu
ulaz za miša sto si označio je standardni "serijski port"odnosno točnije RS-232 port, kakav možeš naći na većini npr.kučanskih uredjaja poput dvb-t prijemnika,satelitskog prijemnika i svakakve tehnike koja se tako prikljucuje na kompjuter naprimjer za nadogradnju ugradjenog softvera....ali i na nekim LCD TV pa čak i nanajnovijim perilicama za rublje...
taj koji ti je rekao da se probudiš,sigurno ne zna zašto danjasnje high-end maticne ploce imaju PS2 ulaz za miša&tipkovnicu....jer jednostavno ne zna.
ps: imam ti joystick za taj port na kojeg si mislio prikljuciti miša...