- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
trazim neku dobru dusu ako ima viska sic za bajs da pokloni posto su meni klinci sjebali moj -.-
po mogucnosti da bude ovakav
http://www.njuskalo.hr/image-VL/bicikl-sjedala/sjedalo-sic-bicikl-nakamura-slika-7109059.jpg
ili ovakav
http://www.njuskalo.hr/image-w450/bicikl-sjedala/sjedalo-bicikl-extend-mtb-ergo-slika-2312245.jpg
edit: hahah malo sam se zaletio i postao di netreba, al svejedno
mislim da ja imam takav slican negdje doma... a dal imas ti mozda kojim slucajem maticnu s478?
ehh danas sam dao zadnja 2 djela hardwarea viska frendu tj 2 maticne a nez koji socket :/ to me jos jutros bio zvao i pito jel imam pa sam mu dao, sry
sad dal bi sic bio na poklon il?
Tražim floppy 5.25'' (isključivo 5.25 jer sam na tržnici dobio par ponuda za 3.5 a to mi netreba), plačam poštarinu i pivo :)
http://www.protis.hr/products/details/floppy-mounting-adapter-za-35-u-525-ivory/23241
Eh, floppy mi treba da izvadim koračni motor
ehh danas sam dao zadnja 2 djela hardwarea viska frendu tj 2 maticne a nez koji socket :/ to me jos jutros bio zvao i pito jel imam pa sam mu dao, sry
sad dal bi sic bio na poklon il?
hmmm nezz... a znaci nemas nista od hardware-a onda?
bas nista, ovaj cjeli tjedan sam prodo i poklonio par djelova onima kojim je trebalo, tak da nemam apsolutno nista :/
tesko... jer me trenutno zanimaju samo razmjene... i to sa pouzdanim forumasima za koje sam siguran da me nece zajebat... ako ima ko kakvu maticnu s478 neka slobodno kaze sta hoce u zamjenu... i ja cu se potrudit ako to vec nemam onda nabavit ;)
tesko... jer me trenutno zanimaju samo razmjene... i to sa pouzdanim forumasima za koje sam siguran da me nece zajebat... ako ima ko kakvu maticnu s478 neka slobodno kaze sta hoce u zamjenu... i ja cu se potrudit ako to vec nemam onda nabavit ;)
Inače, sa sigurnošću kažem:Nocio je pouzdan forumaš
oke... nisam ja nista rekao da on nije pouzdan.. nego sam samo naglasio da mi se nejavljaju oni koji su 2 dana na forumu...
ak oces, budem ja pito frenda jel ima koju maticnu s478 pa ti javim do sutra pa da obavimo razmjenu ak ima :P
Mjenjam za Typhoon ventilator, ili ako neko želi prodajem za sitnu lovu.
Jel ti radi ovaj wirelless USB? za koliko bi ga dao? :)
Jel ti radi ovaj wirelless USB? za koliko bi ga dao? :)
Imaš PP da ne spamamo.
Mijenjao bi volan Logitech MOMO Racing Force za neki HDD koji su u tom cjenovnom rangu.
Inače, moj volan je procijenjen na 350 kn.
Ako nekoga zanima takva razmjena neka se javi na PM.
ovako, imam problem, naimer komp mi se freeza, tj pise blue screen error
dali ima neetko iz zapresica, ili zagreba, da bi doso do mene s nekom grafickom i da probamo dal je problem u grafickoj kartici, ako je onda ju nosim na servis
dajem naknadu :)
Zanima me da li je adza1312 pouzdan forumas?
Naime mijenjali smo se, on meni AMD Phenom II X4 5EE, a ja njemu LCD Monitor Asus VH192D. Sad meni jos nije stigao proc, njemu neznam jel stigao monitor.
ovako, imam problem, naimer komp mi se freeza, tj pise blue screen error
dali ima neetko iz zapresica, ili zagreba, da bi doso do mene s nekom grafickom i da probamo dal je problem u grafickoj kartici, ako je onda ju nosim na servis
dajem naknadu :)
Karma is a bitch
daj nemoj pricat gluposti. poslao sam ti cpu jer nemam kud s njime a ekran mi treba. sad dali ti mene farbas da ti nije stigao i dali si lcd uopce poslao to je veliko pitanje
Pa kada je poslano?
daj nemoj pricat gluposti. poslao sam ti cpu jer nemam kud s njime a ekran mi treba. sad dali ti mene farbas da ti nije stigao i dali si lcd uopce poslao to je veliko pitanje
Lako se provjeri da li je posalo ili ne.
ajde jbt xZero je pouzdan i posten forumas i sumnjam da bi te zajebo. ak kaze da je poslo onda je poslo
A i nema sic na biciklu tak da nemre pobjec xD
Ja sam poslao, imam i potvrdu o slanju monitora, tako da je mogu scann i postavit tu.
On je poslao proc u utorak mislim. Ja njemu u srijedu, pa mi se vratio u cetvrtak jer kao nest nije stimalo s adresom pa sam ispravio i opet posalo.
A i nema sic na biciklu tak da nemre pobjec xD
hahaha zato cu znat rolat pa cu tebi moc bjezat :P
dosta offtopica :P

Mjenjam za Typhoon ventilator, ili ako neko želi prodajem za sitnu lovu.
Koje su ovo slušalice?
Koje su ovo slušalice?
Imaš PP da ne spamamo.
Imam neki Sony Network Walkman mp3 player od 1gb bez slušalica i punjača samo data kabel, SanDisk Micro SD 2gb, Speed Link Strike 2 gamepad, 10 dbi antenu za Wi-Fi, 3 m RP-SMA kabla, CM vent od 120mm, 2x128 mb ddr 266 mhz-a, 256 mb ddr 400 mhz-a i Intel stock cooler 775 socket bez onih capica za pričvrščivanje.
U zamjenu za sve ovo tražim Ati Radeon 3650 AGP 8x ili neku u njenom rangu, a može i Nvidia, ali da je AGP 8x ili neku matičnu M-ATX da ima pci-e utor i s. 775.Mijenjam i neke od stvari za 1gb ddr, 80mm LED vent, neonku za komp ili Pentium 4 3.0 ghz ili više socket 775.
Ponude i pitanja na PM.
Ajde ljudi želim još ponuda...
Js uvijek trazim neki hard bilo kakav samo da radi. i da nema previse rupa
Pozdrav ljudi!!
Ovako meni bi trebalo bar 512mb rama ili 2x512 ili 1gb rama za laptop
to je ona stara SODIMM DDR NA 333mhz
ako tko ima nek mi se javi na PP oko dogovora!!
Pozdrav ljudi!!
Ovako meni bi trebalo bar 512mb rama ili 2x512 ili 1gb rama za laptop
to je ona stara SODIMM DDR NA 333mhz
ako tko ima nek mi se javi na PP oko dogovora!!
Pogledaj pm!