Razmjena i poklanjanje Hardwarea zaključana tema

poruka: 3.242
|
čitano: 754.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
14 godina
Re: Razmjena i poklanjanje Hardwarea
xZero kaže...

Ima li tko AMD Phenom II x4 945 95w, a da paše na ovu maticnu: Gigabyte GA-M57SLI-S4, htio bih nadogradit svoj vec zastarjeli AMD Athlon 64 X2 5000+

MOze i bez hladnjaka jer vec posjedujem Scythe Katana III, Uni-Socket

U zamjenu nudim gotovu konfiguraciju ili LCD widescreen monitor Asus VH192 (nov u linksu kosta 800kn)

skupa ili zasebno.

imam ti ja am3 x2 555 BLACK EDITION kupio ga 20.6. dao 750 kn (racun i garancija 3 godine). rijec je o processoru koji se bez problema otkljucava u 4 jezgreni phenom II x4 B55 i otkljucan ima 8.5 mb keša (mozes provjerit na internetu) . tu imas da je 80w http://pcwizkidstechtalk.com/index.php/phenomii-555-review.html 
tu imas razliku u cpu-z http://www.pureoverclock.com/review.php?id=905&page=4 
i tu imas da je vodeci od masu vodecih overclockanih triple i quad corova. meni je krepa monitor pa ako hoces moze zamjena....

edit: http://www.pureoverclock.com/images/review/processors/amd_x2555be/amd_x2555be_superpi.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 2:26 (adza1312).
16 godina
neaktivan
adza1312 kaže...
xZero kaže...

Ima li tko AMD Phenom II x4 945 95w, a da paše na ovu maticnu: Gigabyte GA-M57SLI-S4, htio bih nadogradit svoj vec zastarjeli AMD Athlon 64 X2 5000+

U zamjenu nudim gotovu konfiguraciju ili LCD widescreen monitor Asus VH192 (nov u linksu kosta 800kn)

skupa ili zasebno.

imam ti ja am3 x2 555 BLACK EDITION kupio ga 20.6. dao 750 kn (racun i garancija 3 godine). rijec je o processoru koji se bez problema otkljucava u 4 jezgreni phenom II x4 B55 i otkljucan ima 8.5 mb keša (mozes provjerit na internetu) . tu imas da je 80w http://pcwizkidstechtalk.com/index.php/phenomii-555-review.html 
i tu imas da je vodeci od masu vodecih overclockanih triple i quad corova. meni je krepa monitor pa ako hoces moze zamjena....

edit: http://www.pureoverclock.com/images/review/processors/amd_x2555be/amd_x2555be_superpi.jpg

MOZE!!! {#}

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
Razmjena i poklanjanje Hardwarea

ovaj zadnji link mi je posve nejasan :))da originale,bolji od oc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mijenjam:

CRT monitor (ima mali problem sa vga prikljuckom al radi)

GPU: nvidia geforce FX5200 128 mb

CPU: AMD Sempron mislim da je 1.6 ghz sa pripadajucim hladnjakom i ventom

HDD: 80 gb segate, mislim da je PATA kabel, onak je sirok tanak i bijeli

Przilica (CD i DVD): mislim da je isto PATA ak je to to bijelo tanko i siroko :D

Mrezna kartica: nemam pojma kaj je to jer je i na maticnoj utor za ethernet kabel al je i ona u tom kompu :D

Kuciste od tog kompa, srebrno, cak ima original plexi na bocnoj stranici :D

MBO: nemam pojma koja, na njoj su gornje komponente

2 venta za kuciste 80 cm

Mobitel sony ericsson w910 sa 2 gb memorijskom i novim brojem (imam i tomato i tmobile al ne znam dal valjaju :D), mob ponekad zna zastekat il se restartat, al se moze normalno koristit, zlatne boje, normalno da je malo boja izlizana

Mobitel LG P350, android, 3mpx kamera, wifi, kao nov, otkljucan na sve mreze (valjda, bio je na otkljucavanju u vipu al sam samo njihovu karticu probao), ima garanciju i sav pripadajuci pribor, kutiju. inace sam ga dobio u tmobileu uz internet al mi netreba previse, koristim ga malo jer imam 2 broja

Mobitel (lol ovo je treci) samsung U600. to je bio najtanji mob na svijetu kad je izasao, 6 mm, klizni, 3mpx kamera, nezz dal ima memorijsku. jedini problem s mobom je to da ponekad izgubi kontakt sa sim karticom pa pise da moram umetnut karticu iako je vec unutra, nisam ga niti nosio na popravak

DVB-T MPEG2 digitalni prijemnik, ima daljinski, povezivanje putem scart-a ili komponentnih jackova

Grafu: ATi radeon hd 5670 512 mb gddr5, podrzava directx11, original ima arctic cooling hladnjak tako da meni nije isla preko 45 stupnjeva nikad, ima jamstvo jos 1 godinu, kutija (ili mijenjam za nesto po dogovoru ili prodajem za 350 kn jer radi perfektno, nikad nije bilo problema s njom)

Noname napajanje, drzi dosta dobro, ne pise nigdje kolko wati ima, drzalo je konfu pod moj pc samo sto je bila 5670 unutra i sve je super radilo.

Stock cooler od AMD Athlon X4 620 (proc pod moj pc, sad sam nabavio cooler xigmatek gaiu)

slusalice za mp3 razno razne 3.5 mm jack

slusalice za sony ericsson, vise komada

memorijska kartica memory stick pro duo 64 mb sa adapterom

pistolj za PS2, nikad ga nisam znao sloziti

kontroler za PS2, otisli su analozi (one gljive)

punjac za sony ericsson

obican mis, genius, nekoristen (samo nemam pojma di je xD), jos jedan mis logitech koristen crni, imam i mis od reifeisen banke, ima kockicu u sebi koja pliva u nekoj tekucini, zuto crno bijeli, fora je :D isto nekoristen

e to sve mijenjam za 2 gb ddr3 ram-a gskill ili kingston, COD BO (moze i za PC i za PS3, samo da mogu igrat multiplayer), 120 mm vent (mora bit stvarno dobar da dobro hladi) ili neko predobro kuciste sa plexi-jom na bocnoj strani da se vide komponente, ali moze i naravno za novce ako nemate sto od ovog ponudit

ili moze zamjena za grafu 6970 da si ju stavim u crossfire, za nju dajem vise ovih stvari gore, mozemo se dogovorit.

e da, ako netko hoce mogu se mijenjat i za proc AMD Athlon X4 620. stock je 2.6 ghz, al meni savrseno i stabilno radi na 3.445 ghz. mijenjao bih se za neki jaci procesor i da ima garanciju koja traje barem malo (da mi ne uvali netko :/ )

Neoni crveni Revoltec, 10 cm, njih mijenjam za isto crvene neone samo vece, mislim da su veci 20 cm

znam da nije sve hardver sto sam stavio, ali je sve vezano uz to, nisam sad stavio nocni ormaric (vidi imam i to xD)

i to bi bilo to. lol stavio sam pola svoje sobe xD

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

omg sad tek vidim koliko je post dug, ko ce to citat xD

Gle ko je iza tebe!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

bome svasta ti pises {#}

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
xZero kaže...
adza1312 kaže...
xZero kaže...

skupa ili zasebno.

MOZE!!! {#}

poslao sam pm pa da se dogovorimo

fure kaže...

ovaj zadnji link mi je posve nejasan :))da originale,bolji od oc

koliko znam navedeno je lower is better zato :x

16 godina
odjavljen

Ima li netko mikroskop ili povećalo koje se montira na stol?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hay

E meni treba bilo kakav procesor za laptop

socket754 mobile!!

Nino
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ako nekom netreba  phenom ii x4 955 ili 965

neka mi se javi na pm

nemam nista za ponuditi osim love

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Špiro kaže...

Mogu svi procesori do 95W jer matična ima 3 faznu regulaciju.

najjaći proc za tu matičnu bi bio Phenom II x4 945 95w

fazna regulacija 3+1 je dovoljna za x4 955be od 125 wati ako se nece dizat napon procesora...i podrzana je na listi(125 watti verzija)...znaci radit ce na maticnoj...krivo informiras covika...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
Špiro kaže...

fazna regulacija 3+1 je dovoljna za x4 955be od 125 wati ako se nece dizat napon procesora...i podrzana je na listi(125 watti verzija)...znaci radit ce na maticnoj...krivo informiras covika...

Na ovu matičnu ide x4 955 125W?

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
nick54312 kaže...
zoharbizo kaže...
Špiro kaže...

da...i tu sam zaokruzia koji mu bios treba...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 18:01 (zoharbizo).
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...

Ide bez greške... Samo lijepo flashanje BIOS-a i to je to{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 18:00 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Pa da i piše da za x4 955 od 95W treba bios F15E, a za x4 955 od 125W piše pod bios N/A. Zar ne znači to onda da ne ide na tu matičnu?

Ne kužim.

16 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
zoharbizo kaže...

Pa da i piše da za x4 955 od 95W treba bios F15E, a za x4 955 od 125W piše pod bios N/A. Zar ne znači to onda da ne ide na tu matičnu?

Ne kužim.

ja mislim da znači.

14 godina
neaktivan
xZero kaže...

ja mislim da znači.

Ti si hacker ti ne misliš...

14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
zoharbizo kaže...

Ne kužim.

Pa da, N/A, kako sam glup{#}

125W-na 945-ica treba F15E, moglo bi se probati isto i s 125W-nom 955-icom, ali skroz sumnjam da bilo išta od toga.

Ne ide, u pravu si.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 18:25 (Caesar et Brutus).
14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Pa da, N/A, kako sam glup{#}

125W-na 945-ica treba F15E, moglo bi se probati isto i s 125W-nom 955-icom, ali skroz sumnjam da bilo išta od toga.

Ne ide, u pravu si.

Hvala...

Zaključak.

x4 955 125W ne ide na navedenu matičnu.

14 godina
neaktivan

ako tko ima ata ili pata HDD (velicina nebitna), neka na na pp javi cijenu, ako poklanja jos bolje {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebam dugački(10-13m može malo veči) lan kabl ako ttko ima da mu netreba il po potrebi dam neku lovu..

hvala unaprijed :)

Ako ti neko pomogne stisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.7.2011 19:27 (teo7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
adza1312 kaže...

imam ja 1gb neka am1 memorija i 512 transcend. obje su 800mhz

Evo ak te zanima zvučna kartica  za memoriju?

Zvučna PCI kartica: Creative EMU10K1-SFF Model SB0100 Puni naziv je Sound BLASTER Live! 5,1

Otišlo za rooswelt1991. √ 

EDIT: RJEŠENO!!!

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 13:51 (Nello).
16 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
nick54312 kaže...
zoharbizo kaže...
Špiro kaže...

gdje tu piše da podržava x4 955?

koliko vidim samo za 95w verziju piše F15E ,a za ova dva od 125w je N/A

bogme ti krivo informiraš čovjeka ,

16 godina
neaktivan
Špiro kaže...

gdje tu piše da podržava x4 955?

koliko vidim samo za 95w verziju piše F15E ,a za ova dva od 125w je N/A

bogme ti krivo informiraš čovjeka ,

Točno, da podržava ak piše N/A znači nije potreban flashat BIOS.

Kod kupnje CPU obavezno napisatkoji je model i na netu se može saznat koja revizija.

R.I.P EnlightenedPhoenix 24,06,2011
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.7.2011 12:45 (Nello).
16 godina
protjeran

LOL ne, ako piše N/A znaći da ne podržava procesor.

14 godina
neaktivan
Špiro kaže...

LOL ne, ako piše N/A znaći da ne podržava procesor.

Znam, krivo sam vidio, ispričavam se.  {#}

14 godina

neznam sta znaci to N/A...ili znaci da se nemora flashat bios ili da nemoze...ako sam pogrijesia ispricavam se...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

neznam sta znaci to N/A...ili znaci da se nemora flashat bios ili da nemoze...ako sam pogrijesia ispricavam se...

Obojica smo pogriješili{#}

15 godina
neaktivan

Eff imam pitanje a ko hoce poklonit wirlles karticu t com ili usb plssssssss dogovor na PM

0 0 hvala 0
14 godina
Caesar et Brutus kaže...
zoharbizo kaže...

Obojica smo pogriješili{#}

nema veze,bitna je namjera {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Iskustva kod razmjene i poklanjanja hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice