Pozdrav ljudi..
Ovako..trebala bi mi neka dobra dusa koja ima DDR memoriju sa brzinom 166 MHz (PC2700)
Po mogucnosti da je od 512MB...
Ako netko ima viska, molio bih da se javi na PP..
Pozdrav ljudi..
Ovako..trebala bi mi neka dobra dusa koja ima DDR memoriju sa brzinom 166 MHz (PC2700)
Po mogucnosti da je od 512MB...
Ako netko ima viska, molio bih da se javi na PP..
poklanjam noname HD od 40GB ATA, i procesor AMD Athlon 3200+ 2ghz, neki stari socket, ako kome treba
je li mozda 462? trebao bi mi 462 proc...
trebao bi mi jedan amd 462 proc (min 1600-1700 MHz). trebao bih testirati jednu maticnu dal radi. pa ako radi sve skupa, u obzir dolazi zamjena ili kupnja. moze zamjena i odmah za sdr, agp itd...
Imam ti ja ovakav proc samo nez jel ispravan!??
moze, nema frke, od kuda si?
Trebao bi mi jedan 120mm vent , nemam bas nista za zamjenu , jedino ak vam treba nes odavde .
Nije bitno koja marka je vent , samo da je vent :)
Trebao bi mi jedan 120mm vent , nemam bas nista za zamjenu , jedino ak vam treba nes odavde .
Nije bitno koja marka je vent , samo da je vent :)
Sunce ti žareno, još mi nisi poslao onaj kabel, a sad ga mijenjaš.
Jel ima tko ovakav napajajući kabl za laptop? Sam punjač valja, ali kabl je otišao na sestrinom laptopu
Je li to LiteOn punjač?
Ako to nitko nema, odi u najbližu trgovinu elektromaterijalom i pitaj ih dal imaju taj kable. Trebali bi imati i nebi smio koštati više od 10ak kn.
Ako to nitko nema, odi u najbližu trgovinu elektromaterijalom i pitaj ih dal imaju taj kable. Trebali bi imati i nebi smio koštati više od 10ak kn.
Ne baš jer nije standardan.
Frend ga prije par mjeseci kupio u elektromaterijalu u Rijeci. Isti taj.
Trazim bilo kakvu PCI-E grafičku ako tko ima viška. Za dat nemam previše, nekakvo 350W napajanje i neispravnu 7600GS 256MB grafulju :)
Imam maticnu ASUS M2N-MX SE PLUS socket AM2 potpuno ispravna ,
s procesorom AM2 64 3800+ s coolerom.
ovo gore navedeno mjenjao bih jedino i hitno mi treba USB 2.5 ili 3.5 vanjski disk!
Hvala !
Ajmo ljudi, ima li netko viška možda
Hitno je!!
Imal neko viska neki proc da ide na 775 socket (quad core) ja dajem ps2 u zamjenu.
Sutra ponovno slanje tebi.
Nello i XXX-Man šaljem i vama sutra.
Dečki jel stiglo?
Danas je tjedan dana otkako sam poslao.
Dečki jel stiglo?
meni još nije, al ionako kod mene pošta nije radila prošli tjedan od srijede do danas...
stići će vjerojatno kad prođe poštar, ipak je ovo selo xD
Dečki jel stiglo?
Meni nije još stiglo al je bio poštar danas samo prošao. Javim ti jesu li došle.
Dečki jel stiglo?
Ništa još. :(
Imal neko viska neki proc da ide na 775 socket (quad core) ja dajem ps2 u zamjenu.
Niko?
Znaci ako nekom ne treba bilo kakav core 2 quad dacu svoj e5200 ili sony :D
Jel ima netko viška USB adapter pomoću kojeg mogu WLAN lovit po doma?
Jel ima netko viška USB adapter pomoću kojeg mogu WLAN lovit po doma?
Za razmjenu ili?
Nažalost nemam ništa ponuditi zauzvrat, jedino novčanu naknadu.
Ima li itko HD 5570, HD 4850 , GT8800 ?
U Zamjenu imam dat
Pentium 4
MBO 478(ASUS)
Ram 518mb
350W PSU
AGP Grafa (Nez koja al je ASUS i neznam jeli Ispravna)
PARE
Ima li itko HD 5570, HD 4850 , GT8800 ?
U Zamjenu imam dat
Pentium 4
MBO 478(ASUS)
Ram 518mb
350W PSU
AGP Grafa (Nez koja al je ASUS i neznam jeli Ispravna)
PARE
5770 hawk?
Moze :D
Ima li koaj dusa neki DDR moful kakav god samo da je DDR i da je ispravan.
treba mi za slozit neki komp dedi za slusat muziku i takve spike.
Imam ja jedan problematičan keks od 512mb ako ti se da zezat s time...
Tražim ako tko ima za pokloniti neku AGP karticu u rangu Radeona 9600 ili slicno i neko napajanje koje ju može pogoniti. U zamjenu mogu dati Playstation 1 koji nema kabela koji ide na televizor ( slika ) ali sve ostalo radi. Mogu još dati i EADM account sa igrom Burnout Paradise.
To mi je za kumiča kojem se pokvario komp a trebao bi mu za školu pa ako tko ima nek me kontaktira.
N64 sa 1 joypadom [malo, al samo malo gljiva šteka] 3 igre [turok, dark rift i golden eye], konzola malo šteka [treba mal pročačkat igru kad se stavi u utor] no sve je ispravno
mijenjam za neku PCI-E grafu sa barem 256/512mb i VGA izlazom, ATI prednost, nešto ovakvo ili slično
poklanjam noname HD od 40GB ATA, i procesor AMD Athlon 3200+ 2ghz, neki stari socket, ako kome treba
je li mozda 462? trebao bi mi 462 proc...
trebao bi mi jedan amd 462 proc (min 1600-1700 MHz). trebao bih testirati jednu maticnu dal radi. pa ako radi sve skupa, u obzir dolazi zamjena ili kupnja. moze zamjena i odmah za sdr, agp itd...
Nabavio sam proc. maticna nazalost ne radi. Kada stavim procesor, ventovi se zavrte i stanu. bez procesora radi. nesto ne valja sa socketom... dakle, trebam novu zamjenu. treba mi maticna socket 462 (da ima usb 2.0 x4 i integriranu zvucnu). u zamjenu mogu ponuditi sdr (imam 4x256 mb, 2-3x128, 3x64 itd.), usb 2.0 kontroler, PIII 1GHz itd.