- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako imas shrot sound sustav (zvucnike, sluske..) razliku gotovo da i neces osjetiti.
Mogu reci da ima razlike između onboard zvucne i moje Creative Labs Xtreme Gamer na Logitech G51 ! Puno vise opcija , nekako bogatiji zvuk, jace se cuje zvuk nego na onboard kad je isto pojacano ...
Znaci isplati se uzet zvucnu ako patim na kvalitetu zvuka?
Da , ja sam osjetio razliku !
između tvoje onboard i audigy 2 nečeš ostjetit preveliku razliku
preporučam ti da zaobiđeš audigy i uzmi asus xonar dg oko 240 kn ti je nova u dućanu
između tvoje onboard i audigy 2 nečeš ostjetit preveliku razliku
preporučam ti da zaobiđeš audigy i uzmi asus xonar dg oko 240 kn ti je nova u dućanu
Imao sam i Asus Xonar DG i imam trenutno Audigy ZS 2 i mogu reći da je Audigy barem duplo bolja kartica od Xonara.
Ok, moze onda preporuka neke zvucne do 200-300kn koja je provjereno dobra?
Btw : balvan po cemu je bolja audigy od xonar-a? tvoje misljenje?
Btw : balvan po cemu je bolja audigy od xonar-a? tvoje misljenje?
Na zvučnicima (X-530) je izraženiji bass, te su malo glasniji. A na slušalicama (HD201) se stvarno osjeti velika razlika, bolja je kvaliteta zvuka, bass ( cca 30% jači bass), glasnoća (cca 30% se glasnije čuje).
Nisam siguran da ima puno razlike u te dvije kartice. Obje imaju odlične karakteristike. Balvan, jesi li resetirao postavke EQ na nulu nakon instalacije drivera za Audigy? Meni su po defaultu malo podebljani i bas i visoki bili.
Ova Xtreme Gamer je odlicna prilika ! Nekad sam svoju platil 550KN !
Pozdrav Molim vas koji više znate o zvučnima karticama
Da mi kaze dali se moze kartica zvucna Overklokati pa ču to učiniti