E ovako imam SoundMAX Integrated Digital Audio sound card i slučajno sam pobriso i ne mogu nac drivjevere možete mi možda dati lik di bi mogo skunut diver jer nemogu igrat sad cod4 multiplayer
E ovako imam SoundMAX Integrated Digital Audio sound card i slučajno sam pobriso i ne mogu nac drivjevere možete mi možda dati lik di bi mogo skunut diver jer nemogu igrat sad cod4 multiplayer
Nisi naveo koje windowse imaš...
windows xp profesional
To moraš skinuti sa stranice od matične sound drivere
ne piše da ne odgovara zvučnoj ajd pls pomoć
Jeli taj komp slučajno od HP-a?
kak mislis
ovo jek opjutor kupljen u comelu mislim da nije hp prije sam imo soundmax drivere ono u prvom postu mi je zvučna imam widnows xp profesion pls stvarno treba mi driveri
U pitanju je stolni kompjuter, ne? Uzmi neki program koji zna identificirati maticnu plocu (CPU-Z, Everest, SIW...), pogledaj koja je maticna ploca u pitanju, i potrazi drivere za tu maticnu plocu - medju njima bi trebali biti i driveri za zvucnu karticu na toj maticnoj ploci.
imam cd od maticne a maticna je stolno je racunalo a mislim da je maticna motherboard P4S533 SERIESis 645DX/651/650GX CHIPSET SERIES SUPORT AK JE TO MATICNA
imam cd od maticne a maticna je stolno je racunalo a mislim da je maticna motherboard P4S533 SERIESis 645DX/651/650GX CHIPSET SERIES SUPORT AK JE TO MATICNA
Onda drivere sigurno imas i na CD-u! A mozes ih skinuti i odavde. Ako ti je maticna ploca Asus P4S533-MX.
Onda drivere sigurno imas i na CD-u! A mozes ih skinuti i odavde. Ako ti je maticna ploca Asus P4S533-MX.
Slažem se s tobom,ali na linku koji sam mu dao ima noviju verziju iz 2004/2005
Ovi na asusovoj stranici su najnoviji iz 2003!
jeli itko uspio instalirat drivere na win 10 da rade?