Zte grand pro ili LG l9

poruka: 8
|
čitano: 2.856
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Zte grand pro ili LG l9

pozdrav,kao što naslov teme govori planiram kupiti sutra jedan od ova dva...evo link za lg i za zte .Hvala unaprijed i ako može koji dobar argument..{#}

4 lg l9
7 zte grand x pro

0 0 hvala 0
13 godina
Zte grand pro ili LG l9

ispičavam se sto se ubacujem u temu ali zanima me lg l9 tj dali taj uređaj dolazi otključan u tele2

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 19:58 (mikes).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zte grand pro ili LG l9
13 godina
Zte grand pro ili LG l9

bilo i dobro kad bi dali na rate i ono najbitnije kako rjesavaju garanciju na uredaj ( u slucaju kvara ),a tu su carina i pdv za nase lihvare

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.7.2013 20:35 (mikes).

0 0 hvala 0
14 godina
Zte grand pro ili LG l9

Pa evo da javim da sam se odlučio za L9 {#}.Prevagnulo je to što je ipak lg,nije zbog toga što je marka već zbog toga što ima fino ispoliran softver tj. launčer je odličan ne laga.Sve ostale aplikacije su vrlo dobre koje dolaze sa njim.Najbitnija je stvar što ima podršku na cyanogen zajednici {#} i xda developersima.Malo me je bilo strah ovog zte-a zbog glasina i softvera,nema poštene recenzije(mislim na gsm areni),lagavog launchera a podrške skoro da i nema...eto..tako isto mislim i o ovim kinezima s ebaya i sličnih stranica jer tu skoro pa da i ništa ne možeš promijeniti po pitanju softvera jer podrške nema...{#}

0 0 hvala 0
13 godina
Zte grand pro ili LG l9

Molim te napiši dali LG L9 dolazi otključan

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.7.2013 11:12 (mikes).

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Zte grand pro ili LG l9

evo ja danas stavio vipovu karticu i radi!!!!inače sam na tele2..potvrđujem da je moj otključan....

11 godina
neaktivan
Zte grand pro ili LG l9
Imam problem kod slusalica, kad ih stavim na jednu slusalicu slabije cujem, mjenjao s Slusalice al opet isto.?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice