Xiaomi Mi Mix 2

poruka: 36
|
čitano: 10.064
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Mix 2

Problem je sto ni maska nije neko jamstvo, bar sto se tice ovog Mixa :/ prvo sam odustao od htc u11 upravo zbog ovog razloga(osjetljiv), a sada mi se cini da cu i od mi mixa sve mi se cini..

Kontam si da uzmen nokiu 8, nije nesto na izgled, nema bljeskalicu za obavijesti, al je zaslon odlican, stock android, kamera super, a i necu strepiti svaki dan hoce mi slucajno ispasti :D

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Mi Mix 2

Ako si šeprtljav, onda nemoj uzimati.

Imam prvi MIX od 11. mjeseca 2017. godine i kao da je tek iz kutije izvađen, naravno koristim slim case jer često imam znojne dlanove pa mi je muka gledat zapackan mobitel odozada.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Mix 2

Druze, mozes ti biti ekstra pazljiv, al nezgoda se u trenu desi, i onda cao..mene samo zanima da li bas tako osjetljiv, recimo kada padne sa nekih pola metra il sta ja znam. Ak je bas tako osjetljiv, na bilo kakvu vrstu padova, onda nije za mene.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Xiaomi Mi Mix 2

Ti imaš pitanja kao da smo mi testirali sve to, imaš hrpu videa na youtubeu pa si pogledaj jel otporan na padove.

7 godina
neaktivan
Xiaomi Mi Mix 2

Samo jedan video o mi mixu, o mi mix 2 nema nista, ak ne racunam jedan video bez zvuka i sa kineskim titlovima.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Mi Mix 2

Kazem ti svi mobiteli su danas osjetljivi, ja osobno ne bi koristio mobitel bez zastite.. Naruci lijepo maskicu koja ima 1mm prostora izmedju ekrana i maskice, znaci kada mob padne na pod postoji malena sansa da se razbije, jos uz to zastitno staklo i miran si. 

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice