WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.980.035
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
@Nigga - ja sam tu svega mjesec i pola, otkako sam prešao s Androida. Zapažanja su:
- aplikacija mi se ažuriraju oz tjedna u tjedan
- kad pogledam u store, stalno vidim novih aplikacija
- OS mi se već dva puta ažurirao i
- svaki put je sve brži i brži
- nisam naišao niti na jedan problem
- sve što mi treba imam u store
- UWP app insaliraš i same preuzmu postavke s PC-a
- isto je i sa passwordima, adresarima its
- sigurnost i stabilnost su neusporedivo bolje od moga Android iskustva

ak se još čega sjetim, dodati ću naknadno.
16 godina
dick_of_the_sheep kaže...
@Nigga - ja sam tu svega mjesec i pola, otkako sam prešao s Androida. Zapažanja su:
- aplikacija mi se ažuriraju oz tjedna u tjedan
- kad pogledam u store, stalno vidim novih aplikacija
- OS mi se već dva puta ažurirao i
- svaki put je sve brži i brži
- nisam naišao niti na jedan problem
- sve što mi treba imam u store
- UWP app insaliraš i same preuzmu postavke s PC-a
- isto je i sa passwordima, adresarima its
- sigurnost i stabilnost su neusporedivo bolje od moga Android iskustva

ak se još čega sjetim, dodati ću naknadno.

Hajde sve ok, ali ''- nisam naišao niti na jedan problem?'' Pa u koje svrhe ti koristis taj telefon? Mozda nemas problema sa wp ali imas problem sa zapazanjem.

8 godina
neaktivan
Ja ne kazem da ne znam kako znam koristiti svoj mobitel nego da sam vjerojatno slucajno naletio na odlicnu lumiu na kojoj sve radi vrhunski,bas sam sretan sto nemam pojma o kakvim problemima se tu prica

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
U koje svrhe,hahaha,pokemona valjda

0 1 hvala 0
10 godina
WindowsPhone - Općenito

Čini li se samo meni kako je otprilike pred nekih mjesec dana "nestao" dadn, a baš negdje u to vrijeme pojavila se "ovčja kitica"? :) ....By the way, već sam 4 godine na windowsphoneu (prvo 520, sad 640) i nemam nikakvih problema s mobitelom...Ali ni s androidašima i appleovcima..

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ni ja nemam problema sa korisnicima drugih os-ova,bas su mi zabavni

0 1 hvala 0
15 godina
sibica kaže...

Čini li se samo meni kako je otprilike pred nekih mjesec dana "nestao" dadn, a baš negdje u to vrijeme pojavila se "ovčja kitica"? :) ....By the way, već sam 4 godine na windowsphoneu (prvo 520, sad 640) i nemam nikakvih problema s mobitelom...Ali ni s androidašima i appleovcima..

Za nevjerovati, ali čak imaju i sličan, ako ne i isti stil pisanja 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
8 godina
neaktivan
Hmh,sad ste i mene zainteresirali,ali nisam stekao taj dojam

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Treba pitati Torenta,on se najvise prepucavao

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nisam prokužio na koga se odnosi to gore xD. I ja sam s 520ke na 640ku prešao :D

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nebitno,na neke clanove foruma,i ja sam prvo imao l630 koja me je i privukla n wp i sad zamijenio za l 650,fenomenalan ekran za tu velicinu

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Idol 4S stiže na EU tržište - upravo pročitah

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Odlicno

1 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
uragan kaže...

Sta treba mene pitati? Za dadna? Nisam se ja prepucavao ni sa kim niti iko ima problem sa mnom osim onih koji kritku na gadget smatraju licnom uvredom ali njima sam ja manji problem. Postoje citave institucije koje se takvim problemima bave....

8 godina
neaktivan
Hahahahahahaha

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Nije los taj Alcatel iako sam ja uvijek najvise volio uredjaje srednje klaxe

0 0 hvala 0
15 godina
Torent kaže...
uragan kaže...

Sta treba mene pitati? Za dadna? Nisam se ja prepucavao ni sa kim niti iko ima problem sa mnom osim onih koji kritku na gadget smatraju licnom uvredom ali njima sam ja manji problem. Postoje citave institucije koje se takvim problemima bave....

Možda si ti i on? 

Sorry za 

Zelenoidne aritmetičke metamorfoze zelenog konja u jednadžbi zelenojeda s travom zelenom
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 22:09 (merio).
8 godina
neaktivan
Pusti Torenta,samo dize kvalitetu teme

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja bih volio da se u buducnosti naprave neke usporedbe kvalitete posto nema samo 1 proizvodjac,npr Alcatel vs Hp ili slicno

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
uragan kaže...

Posto jedini ja iznosim argumente a ostali "meni radi" i idu sa licnim vrijedjanje to je tacno... Nazalost....

17 godina
Torent kaže...
uragan kaže...

Posto jedini ja iznosim argumente a ostali "meni radi" i idu sa licnim vrijedjanje to je tacno... Nazalost....

Jadan ti. Ti si zaista ugrozen. A tako se trudis. Ne spavas zbog ovog foruma. Ali su se svi urotili. Sreca nema ih puno, uskoro ces ih pobijediti. Unistititi. Ups, gdje su ti ono nestali lijekovi...

Zasto na forumu mogu procitati postove osobe koju ignoriram?

9 godina
odjavljen
knight kaže...
Torent kaže...
uragan kaže...

Jadan ti. Ti si zaista ugrozen. A tako se trudis. Ne spavas zbog ovog foruma. Ali su se svi urotili. Sreca nema ih puno, uskoro ces ih pobijediti. Unistititi. Ups, gdje su ti ono nestali lijekovi...

Zasto na forumu mogu procitati postove osobe koju ignoriram?

Opet si fulao poentu ;) Ja ne kukam drugi kukaju na mene ;) Al ocigledno je to previse citanja ;) Zasto ste optereceni sa mnom? Ja nikoga ne spominjem uvijek spominju men ;)

15 godina
Ajmo malo i o platformi za koju je i pokrenuta tema pričati. Jučer mi karte digle tlak. Tražim ulicu u Zg, upišem naziv i app ponudi cijeli naziv, ja ga kliknem kad ono poruka da ne može naći traženu lokaciju i da promijenim kriterije pretrage. Ponudi mi ulicu, a onda ju ne može naći. Pop...o sam. Htio sam odmah doći u temu i pitat @torent koji android da kupim, a svoju L930 bi ostavio ženi :)
Ali onda skužim da ako iz punog naziva ulice koju mi app ponudio maknem Hrvatska (npr. Vukovarska ulica, Zagreb, Hrvatska) app uredno pronađe ulicu. Očito imaju nekakav bug i pretraga ne radi ok ako je i ime države. Bar je tako u mom slučaju bilo.
Moj PC  
2 2 hvala 0
10 godina
neaktivan
izzy007 kaže...
Tražim ulicu u Zg, upišem naziv i app ponudi cijeli naziv, ja ga kliknem kad ono poruka da ne može naći traženu lokaciju i da promijenim kriterije pretrage. Ponudi mi ulicu, a onda ju ne može naći. Pop...o sam. Htio sam odmah doći u temu i pitat @torent koji android da kupim, a svoju L930 bi ostavio ženi :)

uključi internet za pretragu jer offline pretraga je vrlo ograničena. važno je samo da karte imaš skinute da ne troši previše internet. sama pretraga ne troši puno. prije par mjeseci dobro se sjećam jedne rasprave ovdje čak sam stavio snimke zaslona da ulicu nađe bez problema.. i ja nikada hrvatska, nisam koristio kod pretrage... samo ulica broj i grad...

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 10:35 (dadn).
8 godina
neaktivan
Mislim da bi ti hitno trebao preći na Android, zbilja, jer tebe WP živcira.

Ja sam u zadnjih mjesec i pol dana koliko WP koristim barem 100-tinjak puta tražio nešto u HR i izvan HR. I pazi sad. Nikad, ama baš nikad, nisam uspio doći do problema, već jednostavno do tražene lokacije. Još bih dobio i nekoliko ruta.

Sjećam se u Zagrebu, kad sam nešto tražio. Odaberem javni prijevoz, kaže mi pričekajte malo, s onda za par sekundi, kaže imate tramvaj broj 11 koji će s moje stanice poći za 1 minutu, u 9:40 i doći do odredišta u 10:03.

Izzy, odi lijepo na Android, pa uživaj. Meni to nije bila uživancija, pa sam došao na WP.
8 godina
neaktivan
@izzy007 - a sad ću ti reći i da lažeš. Jer upravo sam doslovce upisao "ulica grada vukovara 48 zagreb hrvatska" i u roku od 1 sekunde dobio sam rutu. Dakle pričaš pizdarije. Dokazano.
8 godina
neaktivan
... da ne bude zabune, napisao sam to čak i bez zareza između ulice, grada i države. Grrrrrrrrr

1 2 hvala 0
8 godina
neaktivan
... i onda im je čudno kad im kažem da se nisam sreo niti s jednim problemom, do sada. A eto nisam. Što ja tu mogu. Osjećam se malo uskraćeno, ali preživjeti ću.

1 2 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Ok, sad smo počeli i sa ličnim napadima na ljude koji kažu da imaju problem (pri čemu je čovek bio vrlo konstruktivan, i nije došao samo da bi kukao, nego je napisao i workaround).

DotS, iz toga što si rekao "bez zareza" zaključujem da nisi ispratio njegov scenario. Izzy nije ručno upisao "ulica grad Hrvatska", nego je krenuo da piše ime ulice i onda prihvatio auto complete sugestiju. Drugo, to što se bug ne manifestuje svaki put ne znači da ne postoji, ako imaš veze s programiranjem, trebalo bi da toga budeš svestan.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.12.2016 10:59 (Ivan(4)).
Moj PC  
5 3 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Pošto dolazi do nestašice uređaja...naručujem 650 LTE i 640 XL LTE...sve skupa 2100kn.   Imam običnu 640 LTE i na njoj 8 mjeseci radi W10 ko u bajci. Imam i 650...sve ko podmazano. Iznimno zadovoljan. Ima li ovdje tko sa 640 XL da mi potvrdi jel mu sve radi glatko sa W10?

Drugo pitanjce...ponekad se potezalo ono pitanjce oko žute fleke na ekranu kod 640XL...jel to rijedak slučaj?

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na Bol-u.. WindowsPhone die hard fanboy koji ne napušta brod.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice