WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.980.216
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
APPENDIX:

nemoj slučajno instalirati onu app za servis (B2X-SMARTAPP) jer ti nudi produljenje garantnog roka, pa bi te moglo dovesti u suprotstavljenu situaciju.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

I kakve mu koristi od toga kad mu fb ne radi? ima i na to garanciju?

12 godina
protjeran

@torent

Imam osjecaj da vise nemres sam isplivat. Vrijeme je da potrazis strucnu pomoc. Pa vidis da ovdje visis, i ko god kaj rekel, ti kreces sa izljevima kritika i davanjem svojih misljenja i ocjena. Pa kak nekuzis smisao teme, koja zasigurno nije ovo kaj vec tjednima ti izvodis. Kaj imas neki hendikep, frustraciju, cura te znogirala, pa se ovak ljecis.
Ne koristis wm, ok tvoj izbor, no tada tvoja misljenja i stavovi nisu relevantni i nevjerujem da je ikome bitno kaj ti ovde trabunjas.
Vidim i u ios temama da isto postupas. Fakat, pici doktoru cim prije jer izgleda da nisi ni svjesan kaj delas...

.........
9 godina
odjavljen

Ma jok samo mi dosadno dok cekam da se stability test za 6700K na 4,5GHz zavrsi ;) NEmoj se ti brinuti za mene imate vi vecih problema jer opsesivna ljubav prema mobitelu nije bas zdrava ;)

14 godina
odjavljen

Lik je hebeni kancer.

9 godina
odjavljen

Operisao prije 8 godina. Dobro sam hvala na pitanju....

14 godina
odjavljen

Neće mi očitati poruku. Što si napisao?

9 godina
odjavljen
Dex.pwn kaže...

Lik je hebeni kancer.

Torent kaže...

Operisao prije 8 godina. Dobro sam hvala na pitanju....

Dex.pwn kaže...

Neće mi očitati poruku. Što si napisao?

16 godina
dick_of_the_sheep kaže...
@esko - predlažem da se prestaneš bogu moliti da ti crkne tel. već da nešto poduzmeš i sam. Recimo hitiš ga o zid, ... , ili ljutom neprijatelju pred noge u znak prijetnje.

Ja ću ti za duševne boli dati 100 srpskih dinara. Kod tebe kune ....

Ti si druze izgleda ogranicen k'o balkon. Btw nisam znao da se u drzavi dinara govori ijekavica. Fejku!

8 godina
neaktivan
točno je da ja govorim i pišem ijekavicom, ali je točno i da ti upotrebljavaš riječi poput "uopste", pa sam mislio da su ti srpski dinari bliži od kuna.

BTW: jesi prestao moliti Boga i već nešto poduzeo sam oko crkavanja tel.?
14 godina
odjavljen
Zadnji Messenger instaliran, sve radi kako treba. 640XL, DS
14 godina
Offtopic: Od jucer je dostupno mjesečno kumulativno ažuriranje za Windows 10 Mobile i računala, build 14393.576.
Nista vrijedno spomena u change log-u

5 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Evo,bas mi se sad azuriralo,ovaj wp je cisti komoditet

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Nema šanse na WPu pokrenuti lajv na fejsbuku. Na edge-u ne možeš označiti prijatelja u komentar dok na aplikaciji možeš. Dosta je bolji i ljepše (meni) skrolati na edgeu nego na aplikaciji. Fb stranicu ne možeš ni otvoriti na aplikaciji. Messanger je onako solidan. Kod mene na L640 zaledi nekad. Pik aplikacija kad otvoris artikal i vratis se na pocetnu izbaci error. Ima dosta grešaka koje se jednostavno moraju popravit na nekim aplikacijama. Nisu sitne.
12 godina

Ko bi reći ova "mrtva platforma" kako neki govore svako malo ima neki update na zadnju verziju softvera, pitam se imaju li robotići takvo nešto ???

neda mi se
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Vidim da nekima opet nedostaje rasprava na iste teme. :) 

Xiaomi je kod mene dosta redovan, mada, stvar ionako radi, i pre i posle updatea. Pošto kod kuće imam još jedan aktivan WP uređaj, nešto se ne sećam da je bio update za 8.1 u poslednjih... oko godinu dana? Izašla nova verzija -> automatski kraj podrške za prethodnu? Tako se ne radi s ozbiljnim proizvodima, pogotovo ako se reklamiraš da si super za poslovne korisnike. 

Nego, kad već pomenuh tu Lumiju 535, pre neki dan nam nije radio net kod kuće, pa bi nam dobro došao USB tethering, ali nismo pronašli tu opciju (našli smo samo WiFi i Bluetooth hotspotove, koji nam za desktop računar bez WiFija nisu bili od koristi). Postoji li ta mogućnost na WP i L535? (Robotić je, naravno, odradio posao.)

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.12.2016 15:46 (Ivan(4)).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Nigga kaže...
Nema šanse na WPu pokrenuti lajv na fejsbuku. Na edge-u ne možeš označiti prijatelja u komentar dok na aplikaciji možeš. Dosta je bolji i ljepše (meni) skrolati na edgeu nego na aplikaciji. Fb stranicu ne možeš ni otvoriti na aplikaciji. Messanger je onako solidan. Kod mene na L640 zaledi nekad. Pik aplikacija kad otvoris artikal i vratis se na pocetnu izbaci error. Ima dosta grešaka koje se jednostavno moraju popravit na nekim aplikacijama. Nisu sitne.

To nema veze s OS-om, kontaktiraj Pik, reci da imaju problem.

8 godina
neaktivan
Jos samo cekam da neko napise da mu je net na roboticu sa 4g brzi nego na wp sa 3g

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Ovo je trebao da bude odgovor na gore postavljenjo pitanje kakav je FB na WPu. Trebao bi da kontaktiram fejsbuk, pik, ispovesti...? Ja sam korisnik WP i ne svršavam na njeg i kažem realno šta valja, a šta ne. 

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

I da dodam da sam već vidio prijave tih grešaka. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Ko bi reći ova "mrtva platforma" kako neki govore svako malo ima neki update na zadnju verziju softvera, pitam se imaju li robotići takvo nešto ???

idealno bi bilo kad nikad ne bi bilo updatea tj. kad nema potrebe za njima, a kad ih ima svako malo, to nikako nije dobro ali neka se djeca vesele

iPhone is a smartphone for dumb people
14 godina
odjavljen
Što ti ja mogu. Ne koristim većinu tih stvari, a ovo što koristim radi solidno.
9 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Robotici nemaju potrebu za cestim popravljanjem gresaka jer ih nema puno pogotovo ne takvih a imaju security update svaki mjesec....

16 godina
neaktivan
Torent kaže...
nicky.sl kaže...

Robotici nemaju potrebu za cestim popravljanjem gresaka jer ih nema puno pogotovo ne takvih a imaju security update svaki mjesec....

ma pusti ga, vidiš da piše pizdarije, on je milijun nokia poinstalirava a kad ga pitaš da ti točno pojasni proces onda čuješ samo cvrčke

8 godina
neaktivan
Jos jedna prednost wp,gdje bih vidio ovako dobru zabavu nego ovdje na forumu

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
uragan kaže...
Jos jedna prednost wp,gdje bih vidio ovako dobru zabavu nego ovdje na forumu

ne, to je jedina prednost 

10 godina
neaktivan
@dex.pwn Nisi mi jasan. Odg. sam gore čovjeku onako realno, i ti se javio u odbranu WPa. Jesam li ja gore napisao neistinu i pljuvao po WP? Nisam! Pa čovječe i ja koristim WP. od 2014. Uveo sam lika u mane koji su dio OS. I kakav je argument "ja ne koristim većinu tog gore i ono što koristim dobro radi". To što ti ne misliš koristiti neke aplikacije ne mora značiti da neće neko drugi. Pogledaj kad se reklamiraju APP prave se samo za android i IOS. Pa ljudi nismo djeca od 5 godina da se svađamo čiji je šta bolje. Kažimo onako kako jeste. OS mora slušati korisnike, ako ne želi Bože moj ima drugih.
10 godina
neaktivan
I nemojte mi iz krajnosti u krajnost ići.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ja se potpuno slazem da svatko treba odabrati os koji mu odgovara,ja nisam napredan korisnik i ispricavam se sto sam vjerojatno naletio na lumiu sa 1 giga rama na kojoj sve radi besprijekorno,cak i aplikacije na kojima pise da zahtijevaju 2 giga,ponekad pricekam 2-3 sec i to je najveci problem,meni nebitan,bacim pogled na ostale forume i vidim da svugdje postoji odredjeni postotak problema,znaci,sto ti odgovara to koristi

0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Pojedinci ovde dijele appleovo misljenje - ako meni radi nesto a tebi ne radi, znaci da ja znam koristit tel. a ti ne znas. Doduse neki dijele i poedince kojim jezikom pricaju pa pokusavaju bit duhoviti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice