Ne koristim messenger, uglavno wp.
A valjda će valjati, otišao sam po njega
Ne koristim messenger, uglavno wp.
A valjda će valjati, otišao sam po njega
Javi utiske ;)
Budi siguran da hoću
Ja primjerice ne dobivam notifikacije sa Vibera ni sa ostalih sličnih app-a kada mi netko šalje poruku ili zove. To mobitel mora bit otključan ili korišten do malo prije. S tim da ako se desi da sve ok šljaka, onda se rjetko desi. Nakon viber poziva, dešava mi se da mi nekad ne reagira tipka back. Moram ugasit i upalit screen, pa tek onda proradit popratne navigacijske tipke.
A dotični problem oko ekrana da nemože se upalit (samo pozadinsko svijetlo se pali), rješio sam formatiranjem sd kartice. (bar za sada)
meni danas prvi put 6p ostao bez batke u pola 6, bacim karticu u l830, nastavim se dopisivat na messengeru i naravno ne dolaze notifikacije u 2 mjeseca nekorištenja fino pogodim dane kad ne radi...
idem napisati na store da ne šljakaju notifikace - ne možeš, nemaš 2 gb ram-a. fino su se ogradili.
Ti da si normalan čudio bi se zašto neka aplikacija uopće traži 2 GB RAMa, i to na OSu koji je, eto, optimiziran i brz. Fanbojizam na max.
hočeš mi reći da ako želim notifikacije od messengera moram imati neki od high end uređaja?
ako želiš notifikacije, napuni 6p
Ti da si normalan čudio bi se zašto neka aplikacija uopće traži 2 GB RAMa, i to na OSu koji je, eto, optimiziran i brz. Fanbojizam na max.
Još valja dodati da je to najosnovnija aplikacija za dopisivanje, uz Whatsapp i Viber.
ovi još uvijek na istom mjestu. Što ste napali čovjeka, alijepo vam je rekao
Appp traži 2 GB jer proizvođač app (Facebook) misli da je toliko potrebno a da bi app normalno funkcionirala. The end of the story.
navratim ovdje drugi puta u dva mjeseca, i nemrem si verovati na što sve naletim.
Do ponovnog susreta, lijep pozdrav svim androidašima.
Appp traži 2 GB jer proizvođač app (Facebook) misli da je toliko potrebno a da bi app normalno funkcionirala. The end of the story.
Nope, suoči se s istinom da najveće IT korporacije ne žele ulagati novac u održavanje i ažuriranje WP aplikacija. Razlog zašto ne ulagati je svima poznat, to je ekonomski neisplativo i neopravdano zbog smiješno malog broj korisnika WP. Servirali su vam govno od IOS porta i neki ga tu gutaju s smiješkom i traže još
pusti ih oni žive u nekom svojem svijetu i svršavaju na takve vijesti...ignoriraj ih.... sa njima pametan i racionalan razgovor ne možeš voditi ako kažeš da ti nešto dobro radi na WP/WM jer automatski zaključuju da si lažov
pusti ih oni žive u nekom svojem svijetu i svršavaju na takve vijesti...ignoriraj ih.... sa njima pametan i racionalan razgovor ne možeš voditi ako kažeš da ti nešto dobro radi na WP/WM jer automatski zaključuju da si lažov
Jedini koji koristi izraz lazov si ti jer eto tebi dobro radi i ako neko kaze ne radi ti mu kazes da je lazov....
vidia san ja čovika sa jednom cipelom na nogama, i super je zadovoljan jer nikad nije ima dvi, šta mislš, da li bi bio zadovoljniji sa dvi
Ja više toliko ne. Prije sam bio happy, mob je fluidan, ali nakon godinu dana korištenja ocjenio bih ga sa 3/5.
Nek aplikacije su počele štekat tj. nakon instalacije ne rade. Em su tu problemi koje sam spomenuo sa viberom, facebookom. na kraju mi mob ponovo ne pali ekran (nekad), makar sam formatirao sd card.
Nakon prebacivanja na W10, malo sporije radi mob, ok to ću progutat. W8.1 je bio puno bolji, no downgrade na njega ne vrijedi mi radi nekih aplikacija. a još neko vrijeme će appovi radit na 8.1, pa će kaktig bit i obavezan w10.
Da, ali koja?
Doduše, i ja sam se prethodna dva-tri dana pitao šta se desilo ovoj temi, jer se par ljudi javilo s tehničkim pitanjima i problemima, i "iskočili" su se neki čudaci tipa 5220 i BinHexa koji su pokušavali da im pomognu, no srećom, nije dugo trajalo.
Stvarno, Hornet hoće notifikacije? Na uređaju koji je manje više hardverski ekvivalent Lumie 650, koja je izašla ove godine i sedi u sredini MS-ove ponude? I još je hteo da ostavi negativan feedback, pa mu se čini da su se developeri malo bezobrazno pokrili kad su na IM aplikaciju postavili hardverski zahtev koji ispunjavaju samo flagship uređaji (koji, uzgred, ne postoje ni na onom drugom, zloglasno neoptimizovanom OS-u)? Sve pohvale za DotS-a koji je prvi stao na put blasfemiji, a dobro je videti i da se dadn vratio. MAKE WM GREAT AGAIN!
Kakvo je sada stanje što se tiče garancije mobitela?
Imam L950 i čini mi se da će morati na servis zbog 3.5mm utora, jel to kod nas još uvijek riješava Mobis ili kako to sad ide?
Kako vam na WP radi Facebook App?
Radi fenomenima savrseno. Meni radi ko preko k*rca.
Btw zadnji update messengera je donio dugo ocekivani fičr - ne dolazak notifikacija uopste. Al kome trebaju notifikacije? Otvori messenger i tu ces sve viditko ti je sta slao... Inace Boga molim da mi crkne tel!