WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.979.456
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: WindowsPhone - Općenito
Bass kaže...

kako na w10m prisiliti sinkronizaciju kontakata? na računalu sam složio kontakte i slike ali mobitel je povukao sve kontakte i samo polovicu slika.

Da obrišeš kontakte s telefona i uvezeš ih ponovo? Verovatno nekako pamti postojeće kontakte kao "prenete, bez promena". Samo da sinhronizacija ne ode u pogrešnom smeru, s telefona na komp. 

13 godina
neaktivan
Decki zasto na 10-tki camera ima ono "dodavanje zavrsnih detalja" i zasto to tako dugo traje?!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

kod mene na L925 to jos nisam vidio. da stvari traju dulje nego bi trebale, da.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
lazicki88 kaže...
Decki zasto na 10-tki camera ima ono "dodavanje zavrsnih detalja" i zasto to tako dugo traje?!

da nemaš slučajno 640? jer softverski više obrađuje fotku... 

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Meni kod Lumie 925 na wm 10 kad slikam i onda ispadne malo mutna slika posle par sekundi se izbistri i bude bas ostra. Dok recimo na 8.1 kamera mi je kao da slikam digitronom...osim nocu naravno...Doso drug kod mene ima lumiu 630 i oboje smo bili na 8.1 i slikamo par istik fotki uporedimo njegove fotke mnogo bolje i ostrije dok moja lumia 925 uzas umalo je nisam polomio. Medjutim situacija se promenila sa desetkom sad pravi slike onako kako dolikuje tom telefonu

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 15:22 (animal4444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da,imam 640lte ☺
16 godina
animal4444 kaže...

Meni kod Lumie 925 na wm 10 kad slikam i onda ispadne malo mutna slika posle par sekundi se izbistri i bude bas ostra. Dok recimo na 8.1 kamera mi je kao da slikam digitronom...osim nocu naravno...Doso drug kod mene ima lumiu 630 i oboje smo bili na 8.1 i slikamo par istik fotki uporedimo njegove fotke mnogo bolje i ostrije dok moja lumia 925 uzas umalo je nisam polomio. Medjutim situacija se promenila sa desetkom sad pravi slike onako kako dolikuje tom telefonu

izgleda da si imao opake probleme s tim fonom. kod mene, prva i druga 925 su radile slike kako treba na 8.1. na w10 je situacija kako si opisao.

13 godina
neaktivan
Bass kaže...
animal4444 kaže...

izgleda da si imao opake probleme s tim fonom. kod mene, prva i druga 925 su radile slike kako treba na 8.1. na w10 je situacija kako si opisao.

Ne znam sta je bilo u pitanju ali gledao sam wincentral forum i citao da su pisali o tom nekom postprocesingu koji ubija detalje slike. Jer recimo na 8.1 cim slikam i onaj delic sekunde kad pokaze preview slika je super, cim prodje preview i sacuva sliku blagi uzas. Dok evo sa 10 nemam takvih problema uopste, bukvalno nebo i zemlja kolika je razlika. 

Inace evo instalirao sam zadnji 10586.36 update...klasika kao i do sada nisam neke promene primetio, recimo ima bug kada hocu da zamenim mesta ikonica u notification centru samo zablokira i izadje na home screen. I naravno baterija katastrofa kao i na 17 i 29 i evo sad na 36 mada ajde dacu mu nedelju dana da se stabilizuje iako sam 17 koristio duze i baterija je i dalja bila blagi uzas ali ajde.....samo se nadam da nece tako da ostane u final verziji

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.12.2015 16:19 (animal4444).
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Naravno da neće, zato su tu Insideri da testiraju i pronađu greške.

0 0 hvala 0
13 godina
Nakon 6 mjeseci danas malo drzao android u rukama, majko mila sve mi zao sto sam na lumiji kad vidim kakve aplikacije imaju.
16 godina
WindowsPhone - Općenito

ako ti trebaju sve te aplikacije onda uzmes igrackadroid.

ja sam se vratio na wp jer nema 35 velikih nadogradnji godisnje a kad dodu, svi ih dobivamo (ne racunam kineze), nema roota i kalibriranja baterije i ostalih gluposti koje sve moram probati prije nego odnesem mob na garu, kamere su dosta bolje u bilo kojem cjenovnom rangu (lumie, kineze ne racunam), nema panike za ramom jer i na 512MB sve radi uredno dok android i iOS umiru, svi dobivamo iste aplikacije ,....

ako sam u bilocemu falio, molim da me se ispravi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 7:33 (Bass).

4 1 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

zasto jos nikakav update za moju 640 lte :(.

Jos uvijek win 8.1, da zatrazim kod za otkljucavanje na t-comu sam pretplati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Luka123 kaže...

zasto jos nikakav update za moju 640 lte :(.

Jos uvijek win 8.1, da zatrazim kod za otkljucavanje na t-comu sam pretplati.

Nemaš update jer Win 10 Mobile nije službeno pušten. Ako želiš, instaliraj Windows Insider iz Trgovine, prijavi se u aplikaciji, te pokreni update u Ažuriranje telefona.

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

upravo tako. W10M je još u testnoj fazi. drži se ti rađe službene 8.1 verzije... istina W10M radi na 640 dobro ali još uvijek ima dosta bugova u njemu... ako si spreman da zažmiriš na bugove, stavi Insider, ako ne onda se drži stabilnog 8.1

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Ja sam odustao od WP-a i vraćam se na android. Nije da WP ne valja, samo ima previše nedostataka za mene. L535 sam riješio za 500kn i sad čekam da mi stigne Z3C pa da se opet vratim na normalu.

Moj PC  
2 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

i ja također odustajem pun mi ga je k i glupih buildova koji ne rjesavaju nista

L.P

2 0 hvala 0
12 godina
Remzi kaže...

Ja sam odustao od WP-a i vraćam se na android. Nije da WP ne valja, samo ima previše nedostataka za mene. L535 sam riješio za 500kn i sad čekam da mi stigne Z3C pa da se opet vratim na normalu.

xXTheLuka1998xX kaže...

i ja također odustajem pun mi ga je k i glupih buildova koji ne rjesavaju nista

i nemoj da vas više vidim u ovoj temi izdajnici jedni

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

I ja bi prešao na Android al jednostavno nemam "muda".... A ni para :D

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

ja imam budem uzeo jedva cekam prijec s ovog sranja

L.P
12 godina
odjavljen
xXTheLuka1998xX kaže...
Dex.pwn kaže...

ja imam budem uzeo jedva cekam prijec s ovog sranja

Napuštam i ja :( LG G2, here i come ! Fakat bilo mi je zadovoljstvo koristit WP u godinu dana no ipak Android me je privukao a i slažem se s boladanim. To je samo moje mišljenje nemojte mi lupati TD 

Prc !
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

idite i ne vraćajte se više... znate tko bježi kad brod tone ;)

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
dadn kaže...

ovi

Sami sebi smo najveci neprijatelji
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

HA HA vi koristite nestabilne i nenapravljene apliakcije i glup os

L.P

0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
dadn kaže...

Bježi ona sitna halaša, oni sitni radnici, a kapetan posljednji ostaje :)
Ja sam zadovoljan sa svojom 630kom, imam viber, whatsapp, zynga texas holdem, ebay, OLX(oglasni portal), i to je to što mi treba, ako budem imao novca preći ću na 640ku zbog bolje kamere i 1GB rama, a što se tiče sistema neću raditi update na 10ku dok ne izađe finalna verzija pa kad god izašla, da i za pola godine izađe ne smeta mi, 8.1 mi radi kako treba:). Handroid nebi samo zbog toga što bi ga morao puniti svaki dan, a ovako Nokiu napunim svaki drugi-treći dan, i ja zadovoljan :)

http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
14 godina
xXTheLuka1998xX kaže...

HA HA vi koristite nestabilne i nenapravljene apliakcije i glup os

Haha, pazi ovo, glup OS. Mislim da je bolje da napišeš da je to tvoje osobno mišljenje. Nestabilne, ok. Nenapravljene aplikacije-hm, zanimljiva rečenica da se to može koristiti, ako mi pokažeš kako, svaka čast. Zašto sam na WP? Zato jer mislim da će generalno imati bolju podršku nego bilo koji Android, a da nije flagship mobitel. Zato jer mi puno fluidnije radi, ne moram se brinuti da li da ugasim neki pozadinski proces kao što sam to morao na S3 raditi. Imam sve što ja koristim: Whatsapp, Viber, FB i FB Messenger, Ebay, TuneIN radio, netbanking, temple run/subway surfers i tako. I znaš što, za neko čudo niti jedna od ovih aplikacija ne šteka. Ok, nije da dobivam update za FB aplikacije svaki tjedan, ali za ono što koristim, meni je čisto solidno. Mislim da u rangu 900-1000 kuna na Androidu ne bih mogao naći nešto, što se nadam, da će me normalno služiti u iduće 2 godine. A i ako krepa nakon 2 godine, bar sam dao 1000 kuna, a ne za neki flagship puno više novaca i još da mi šteka.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

a koja je aplikacija nestabilna i ruši se??? ajde osim one glupe AccuWeather :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.12.2015 12:26 (dadn).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ok da se i ja po posljedni put pridružim temi. Android kao OS je otvoren i mnogi proizvođači imaju svoj custom UI i varijante (SenseUI (HTC),TouchWiz (Samsung), MiUI (Xiaomi), Optimus UI (LG)) i tako dalje. Android sa novijim verzijama postaje sve bolji (ne blatim WP), i razlog zašto mobiteli većinom štekaju jeste bloatware  i zapravo custom UI (On se može mijenjati, pa i sve). Android kao čist OS ne laga što sam se sam uvjerio na Galaxy Note 4 s čistim OS i 5.0 Lollipop. Mislio sam preći na iOS , ali je mnogo ograničen . No ipak za kraj mogu reći da je luka pretjerao s ovim zadnjim postom, ja sam sad na Android ali barem neću blatiti Windows Phone i govoriti da je glup OS.

Prc !
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
u redu dobro obrazlozeno
no ako ne bude nesto od win10 winphone industrija ce propast ,ustvari vec propada to mozes vidjeti po trzisnom udjelu 1,7%
radije cu imat android pa nek steka i imat aplikacije i sve nego to pa ne imat aplikacija ...
L.P

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
winphone mi je jednostavno dopizdio i hebi ga
L.P

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
xXTheLuka1998xX kaže...