WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.982.745
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito
Klipson kaže...
D3lBoy kaže...

Jel tko probao neki noviji build win 10 na lumia 520 ? Znam da je prije dosta laggalo sve

upravo sam ga stavio zasad radi sve ok, osim što mi neće promijenit pozadinu što me jako nervira :D vidjet ću kako će se baterija ponašat, znači ovaj najnoviji sam stavio. 

EDIT: ipak radi mijenjanje pozadina, baterija se ponaša ok, jbg isto sranje ko i na 8.1 wocap i messenžer ubiju 520 skupa sa ie vjerujem da je slično i sa edgeom

Thanks, fluidno radi ? Ne koristim previse aplikacija, messanger koristim. Cuo sam da si je ekipa "brickala" 520 odkako su se prebacili na win 10 jer jako steka, pa sam odustao od upgradea, trenutno sam na 8.1 denim

Battlelog: D3lBoy-00
14 godina
neaktivan
Ako ekran bude zezao nosi na garanciju da ti to srede, trebaju zamjeniti touch panel.
www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Gledam Lumiu 640 LTE, uglavnom mob bi služio za čitanje emailova, skype, face, whatsapp, news,surfanje, pozivi. Zanima me dal tih 1GB rama to može lijepo hendlat, dal će radit fluidno? (android user)

Kakava je prednja kamera?

Uglavnom vidim da se u hrv može kupiti za ~1300kn, dal postoji gdje jeftinije, mislim na van?

0 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...
Klipson kaže...
D3lBoy kaže...

Jel tko probao neki noviji build win 10 na lumia 520 ? Znam da je prije dosta laggalo sve

upravo sam ga stavio zasad radi sve ok, osim što mi neće promijenit pozadinu što me jako nervira :D vidjet ću kako će se baterija ponašat, znači ovaj najnoviji sam stavio. 

EDIT: ipak radi mijenjanje pozadina, baterija se ponaša ok, jbg isto sranje ko i na 8.1 wocap i messenžer ubiju 520 skupa sa ie vjerujem da je slično i sa edgeom

Thanks, fluidno radi ? Ne koristim previse aplikacija, messanger koristim. Cuo sam da si je ekipa "brickala" 520 odkako su se prebacili na win 10 jer jako steka, pa sam odustao od upgradea, trenutno sam na 8.1 denim

je fluidno je ali ne opet onako ko 8.1 out of the box

14 godina

Pozdrav društvo..Gledam neki mob, trebao bih uzeti što povoljniji. Zanima me kako ste vi zadovoljni sa Windows Phoneom? Mislio sam uzeti Lumiu 535, pa ne znam čini li problem na mobitelu "samo" 1 GB RAM-a. Znam po svom Galaxyju S3 da 1 GB sa hrpom bloatware programa i neoptimiziranim softverom čini dosta problema, pa ne zanima kako ste vi generalno zadovoljni performansama uređaja sa tim OS-om.. Unaprijed hvala :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011
13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

WP funkcionira sasvim ok i sa 512 MB RAMA, tako da ako mobitel ima 1 GB nemate razlog za brigu, dovoljno vas je traumatizira g. Android. :)

Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

WP i Android je kao da uspoređuješ iOS i Android. WP je optimiziran da radi na hardveru uređaja koji su do sada izašli, jer MS striktno odrežuje hardverske zahtjeve i sukladno tome je prilagodio i OS. Eventualno što ćeš na navedenom uređaju (535) viđati je Resuming... ekran kojih 2 - 3 sekunde kod otvaranja stvarno teških i zahtjevnih aplikacija. Inače, ostalo je sve fluidno i responzivno, preporod nakon Androida. Ako uzimaš 535 iz nekog od ponude operatera, s bonova, omjer cijene / dobiveno je veoma dobar, čak bih rekao da se dobije više nego što bi se očekivalo za uređaj od cca 800 kn. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nebi se baš složio oko resuminga, koristim L920 na WP8.1 i resuming je (barem kod mene bio) česta pojava. Otvorim twitter, whatsapp, messenger i kad prelazim iz jednog u drugi stalno sam imao resuming, prebacio na pločice u boji i sad se samo nekad pojavi. 

Btw. ima li netko problem da mu mobitel poduplava video snimke? Meni L920 poduplava, kad obrišem jedan video i drugi se obriše. o.O 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
14 godina
odjavljen
majstorSZ kaže...

Nebi se baš složio oko resuminga, koristim L920 na WP8.1 i resuming je (barem kod mene bio) česta pojava. Otvorim twitter, whatsapp, messenger i kad prelazim iz jednog u drugi stalno sam imao resuming, prebacio na pločice u boji i sad se samo nekad pojavi. 

Btw. ima li netko problem da mu mobitel poduplava video snimke? Meni L920 poduplava, kad obrišem jedan video i drugi se obriše. o.O 

Kod mene jedino Skype ima Resuming

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Nazalost moja L535 zavrsila na servisu...prestala radit slusalica! No moram pohvalit nas servis u zg...u ponedjeljak mobitel poslan na servis i to ne iz Zagreba...u petak javljaju da je mobitel gotov :) Svaka im dala hehe! Uglavnom neznam zasto uvijek "azuriraju" taj vraziji softver...pa zaboga bio je azuriran! No nema veze cim mob stigne ide na njega Win 10...Nego ima li naznaka za neki novi build? Posto Win 10 za desktop moram reci da radi odlicno...

0 0 hvala 0
15 godina
karaandrijan kaže...
bunkermax kaže...

Kupih kćeri lumiu 535  i vec skoro dva mjeseca ga rabi.  Moram priznat da je taj fon fenomenalan glede cjene i mogucnosti-fluidnosti...

Sad me vuče da ga i sebi kupim....

Hoće li biti desetke za njega  ?  

Ima li problema sa touchom? Je li dual sim verzija? Koja je verzija hardwera, je li 3.0.0.0? 

Meni ih je nekoliko u zadnjih mjesec dana prošlo kroz ruke i sve imaju baš izraženih problema sa touchem inače su dual sim i HW 3.0.0.0 u Eronetu(BiH) kupljenje.

Eto moja L535 kupljena u tmobile-u je imala ono malo "nespretan" touch ali update-i su sve rijesili...Uglavnom radi super...za te novce i vise nego dobro! A i hw je 3.0.0.0! Neznam postoji li uopce hw 5.0.0.0? Samo cu reci da ni jedan android za te novce nece tako radit! A tek win 10 kad izađe e to ce onda biti to...A vjerujte mi imao sam hrpu mobitela sa androidom "za sirotinju"...uzas!

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.7.2015 2:17 (Saky22).
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Moja Lumia 535 je kupljena u Tele 2 prije nekih mjesec dana. Dual sim verzija. Touch zna zezati dok se mob zagrije, a onda je toliko vruc da jedva drzim mob.

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Remzi kaže...

Moja Lumia 535 je kupljena u Tele 2 prije nekih mjesec dana. Dual sim verzija. Touch zna zezati dok se mob zagrije, a onda je toliko vruc da jedva drzim mob.

Nešto očito ne štima s tvojim mobom jer moj se ne grije toliko, mislim zna bit topal oko kamere al nikako vruć.

Goni to na servis

Sami sebi smo najveci neprijatelji
14 godina
nicky.sl kaže...
Remzi kaže...

Nešto očito ne štima s tvojim mobom jer moj se ne grije toliko, mislim zna bit topal oko kamere al nikako vruć.

Goni to na servis

Testiraj na hill climb racing ako mozes, meni se na toj jednostavnoj igri grije nenormalno

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
12 godina

Inace ne igram igre na mobu, meni sluzi za pozive i net tocnije Bugov forum al instaliracu ju i dat sinu da igra pa javim dojmove.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Ako ikako možete protegnite se na L640 umjesto L535. 
I L535 se grije gore na vrhu ako je ekran duže uključen, ostavite da ekran radi i vidjećete nakon nekog vremena.

1 0 hvala 0
12 godina
Remzi kaže...
nicky.sl kaže...
Remzi kaže...

Goni to na servis

Testiraj na hill climb racing ako mozes, meni se na toj jednostavnoj igri grije nenormalno

Testiran na tu igricu negdi pola sata i mogu reć da se poprilično ugrijao ali daleko od toga da ga nemogu držat u ruci, ali u svakom slučaju nije ugodno kad se tako grije.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Koliko sam mogao primijetiti svi su zadovoljni svojom Lumiom 640 XL. Meni je moja bila sumnjiva od samog pocetka. Jednostavno samo imao puno gresaka u touchu. Danas sam ga testirao olovkom i donji dio ekrana je ok, ali prema gornjem dijelu ekrana touch ''bjezi'' gore. Na samom vrhu ekrana touch bjezi oko 2,5 mm. Covjek bi rekao nije mnogo ali dovoljno da zeza. Testirao sam sa ''multi touch benchmark'' aplikacijom. Nista posebno al eto moze se testirat preciznost toucha. U pon saljem na servis i uhvatio sam brigu k'o kucu. Imam svoj neki zamislejni balkanski scenario u glavi koji ce me kostat zivaca i zivaca al eto da ne budem paranoican valja sacekat. Inace imam peh na J tehnologiju - vecinom nesto zeza. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Trazim neku trgovinu u Italiji za mobitele ali se nikako ne mogu sjetiti imena  

Dajte ime neke vece trgovine u italiji pa mozda pogodite...

Zelim usporedit cijene lumia kod nas i u italiji..

Najbolji program za zaradu na internetu -> https://outloud.us/landingpage/8192
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...
Remzi kaže...
nicky.sl kaže...
Remzi kaže...

Goni to na servis

Testiran na tu igricu negdi pola sata i mogu reć da se poprilično ugrijao ali daleko od toga da ga nemogu držat u ruci, ali u svakom slučaju nije ugodno kad se tako grije.

Na koliko ti je brightness?

14 godina
neaktivan

0 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Iako nemam blage veze o VS 2015,danas ću napraviti u Photoshopu aplikaciju za BOL, lako je napraviti koncept u PS, ali to treba isprogramirati. Ali bilo bi sjajno da WP ima BOL oficijalnu aplikaciju sa svim stavkama u SplitView meniju.

Jer format je samo za kukavice !
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Dali je već izašao SDK za Windows 10 mobile? Dali se već mogu razvijati aplikacije ili je samo windows 10 sdk vani?
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Koliko sam ja pratio, Windows 10 SDK donosi i Win10 Mobile SDK (univerzalne aplikacije). 

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
U pravu si. Malo sam čitao danas o tome. Čekam službenu Win10 za pc da nadogradim Osmicu pa ću si instalirati taj novi VS2015 i malo se igrati.
16 godina
izzy007 kaže...
U pravu si. Malo sam čitao danas o tome. Čekam službenu Win10 za pc da nadogradim Osmicu pa ću si instalirati taj novi VS2015 i malo se igrati.

Ja sam upravo stavio instalirati VS, valjda će do navečer biti gotov (tuka stavio da instalira sve package, 25 GB ukupno).

16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Obratio curu na wp.. I to 640XL, e sad me zanima ima gdje kod nas kupiti one zadnje covere... Uzeo bih joj cyan plavu ali ne mogu to naći kod naših trgovaca

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

Obratio curu na wp.. I to 640XL, e sad me zanima ima gdje kod nas kupiti one zadnje covere... Uzeo bih joj cyan plavu ali ne mogu to naći kod naših trgovaca

Nema to nigdje kod nas.

I na koji točno misliš? Osobno imam ovaj, naručen sa te stranice, poslan dan poslije i stigao u roku od tjedan dana, također dobiješ i tracking broj, također potraži ako netko ima 5€ popust u ovoj temi zna biti. Naravno kvaliteta je odlična i dodaje mrvicu debljine mobitelu što mi odgovara jer je zaobljeniji i lakše se drži jednom rukom.

A ove obične imaš po ebayu za 10ak dolara.

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Imas i goheadcase stranicu, imas velik izbor maskica, 5 funti je jedna a dostava besplatna. Ja sam do sada uzeo tri od njih i kvalitetne su dobro drze telefon. Mozes birati silikonsku ili hard case.

Nadam se da ce uskoro rijesiti pitanje trajanja baterije kao i pregrijavanje na 10-ci, zbog toga sam se vratio na 8.1. Telefon dok se puni, pregrijava se, gledam youtube, pregrijava se, update sa store pregrijava se...jedino dok lezi na stolu pogasen ne grije se :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.7.2015 14:01 (malina22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Ako mislite na maskicu, to ne uzimam na lumijama cisto iz razloga jer novi poklopac baterije dode ~40ak kuna. I ovako je već dovoljno široka sa strane :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice