WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.982.803
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

moj cirkus

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Pa kad su se svi namirili slikavat zaslone mobitela evo i mog

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

.

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: WindowsPhone - Općenito

Koji je ovo app?

A trebamo svakog mjeseca npr svakog 1. ili 15. da sharujemo ovako da dobijemo ideja.

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

E sad sam tražio što je jedan forumaš postavio ovdje start screen na Win10. I evo ga: http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/windowsphone-opcenito/4690832.aspx

http://www.bug.hr/_cache/759cd65f907cc70478085c32fbc442da.jpg

1 0 hvala 0
16 godina
neo.gz kaže...

Koji je ovo app?

A trebamo svakog mjeseca npr svakog 1. ili 15. da sharujemo ovako da dobijemo ideja.

Taj app je Circle Stopwatch. Mislim da se već komentirao tu na temi, Jako dobra štoperica i timer, k tome lijepo izgleda i besplatna je. 

11 godina
WindowsPhone - Općenito

Haj, dal je izasao neki flac/mp3 player koji ima opciju play folder? Znaci ne standardni album/artist/song/all nego da nabacam hrpu stvari u jedan folder i slusam samo njega?

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
 gocc01 kaže...

Haj, dal je izasao neki flac/mp3 player koji ima opciju play folder? Znaci ne standardni album/artist/song/all nego da nabacam hrpu stvari u jedan folder i slusam samo njega?

Briefcase ti to radi...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

MS objavio min sys spec za win 10 mobile... Iznenađujuće su niski, niži od wp8 :D

http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-required-specifications-windows-10-mobile

i surface phone itekako dolazi.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
odjavljen
skank666 kaže...

MS objavio min sys spec za win 10 mobile... Iznenađujuće su niski, niži od wp8 :D

http://www.windowscentral.com/microsoft-confirms-required-specifications-windows-10-mobile

i surface phone itekako dolazi.

Very good MS 

============================

Total Explorer - Koristio neko ? 

Jer format je samo za kukavice !
14 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Haj, dal je izasao neki flac/mp3 player koji ima opciju play folder? Znaci

ne standardni album/artist/ ..song/all nego da nabacam hrpu stvari u jedan folder i slusam samo njega?

imas quick player i folder player.. Mozes i radit i posebne playliste

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.7.2015 17:17 (ceco22).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Je li 1066 još zadnji build ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WindowsPhone - Općenito

Bok, stavio 10-ku na lumiu 925, pa hard reset a za sad radi čist ok. Jedino me muči Edge, ne učitava favorite koji su spremljeni u IE na kompu, na 8.1 je to šljakalo više nego dobro. Kakva je kod ostalih situacija, vam je povukao sam favorite?

0 0 hvala 0
16 godina
davor333 kaže...

Bok, stavio 10-ku na lumiu 925, pa hard reset a za sad radi čist ok. Jedino me muči Edge, ne učitava favorite koji su spremljeni u IE na kompu, na 8.1 je to šljakalo više nego dobro. Kakva je kod ostalih situacija, vam je povukao sam favorite?

Edge nije IE, zato ti ne povlači. Ako na PCu imaš 10ku, napravi import iz IEa u Edge, onda će ti se sinkronizirati. 

17 godina
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav, jel ko mjenjao od vas battery cover na lumiji 930?

Ma gledam nekaj da bi si uzeo zeleni, ovaj crni mi je već postao doasadan..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Vjerovatno jedno od glupljih pitanja u ovoj temi no da li se mogu gledati filmovi sa titlovima na WP 8.1 i uskoro WP 10? 

0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
ManUtd kaže...

Vjerovatno jedno od glupljih pitanja u ovoj temi no da li se mogu gledati filmovi sa titlovima na WP 8.1 i uskoro WP 10? 

Ma nije,možeš sa CCPlayer ;) Dobrodošao u klub.

12 godina
ManUtd kaže...

Je na GomPlayeru bez problema i na 8.1 i na 10

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.7.2015 11:58 (nicky.sl).
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Mislio je na Windows Phone,ne Windows Desktop.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
Silwncer kaže...

Mislio je na Windows Phone,ne Windows Desktop.

Uuuuu promašija san cilu temu, jebga vručina mi popila ono malo mozga sta san ima.

15 godina
WindowsPhone - Općenito

Možeš i sa VLCom.

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Stigao update za Briefcase,Lumia Camera,Subway Surfers i OLX.ba

Moj PC  
1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Jel tko probao neki noviji build win 10 na lumia 520 ? Znam da je prije dosta laggalo sve

Battlelog: D3lBoy-00
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
D3lBoy kaže...

Jel tko probao neki noviji build win 10 na lumia 520 ? Znam da je prije dosta laggalo sve

upravo sam ga stavio zasad radi sve ok, osim što mi neće promijenit pozadinu što me jako nervira :D vidjet ću kako će se baterija ponašat, znači ovaj najnoviji sam stavio. 

EDIT: ipak radi mijenjanje pozadina, baterija se ponaša ok, jbg isto sranje ko i na 8.1 wocap i messenžer ubiju 520 skupa sa ie vjerujem da je slično i sa edgeom

Poruka je uređivana zadnji put pet 24.7.2015 14:22 (Klipson).
12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

Kupih kćeri lumiu 535  i vec skoro dva mjeseca ga rabi.  Moram priznat da je taj fon fenomenalan glede cjene i mogucnosti-fluidnosti...

Sad me vuče da ga i sebi kupim....

Hoće li biti desetke za njega  ?  

0 0 hvala 0
16 godina
bunkermax kaže...

Kupih kćeri lumiu 535  i vec skoro dva mjeseca ga rabi.  Moram priznat da je taj fon fenomenalan glede cjene i mogucnosti-fluidnosti...

Sve Lumije od x2x do novopredstavljenih x4x modela će se updateati na 10ku. Ja sam na svoju 535 stavio 10ku, build 10166 i radila je sasvim zadovoljavajuće za alpha build, ali sam se vratio na 8.1 nakon što mi je izgubio linkove za aplikacije instalirane na SD, a i imao sam povremena smrzavanja. Ali, to je zbog 10ke i njenog stanja u razvoju, ne do mobitela. Za te novce, mobitel je stvarno best buy.

12 godina
bunkermax kaže...

Evo ga dokaz iz prve ruke

14 godina
neaktivan
bunkermax kaže...

Ima li problema sa touchom? Je li dual sim verzija? Koja je verzija hardwera, je li 3.0.0.0? 

Meni ih je nekoliko u zadnjih mjesec dana prošlo kroz ruke i sve imaju baš izraženih problema sa touchem inače su dual sim i HW 3.0.0.0 u Eronetu(BiH) kupljenje.

vlastoručni potpis
12 godina

Nemam problema s ekranom otkad su izdali zakrpu za to.

U desetci ekran se ponasa odlicno a nije mi ni toliko osjetljiv pošto ima onu zaštitnu naljepnicu.

12 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

@nicky  @wacky

Dečki,  zahvaljujem vam... Obradovali ste me..

Za kolegu koji je pitao : hardver je 3000 kupljen u ht ponudi za bonase 749 kn...   Na fonu sam odmah napravio sve dostupne ota nadogradnje i niti ni najmanji problem nismo imali dosad.  Kćer ga je nakrkala gomilom igrica i chat mesengera a fon radi brzo i fluidno ko da je flagship a ne jeftinjak....  Ekran se ponaša odlicno..i nije dual sim vec obican...

1 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice