WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.968.884
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
WindowsPhone - Općenito

evo izbacio mi je neki update preko Lumia recovery...Jel zna tko sta je ovo

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
Re: WindowsPhone - Općenito
Boixus Nois PS kaže...

Lumia Denim ili Cyan nisam siguran ali mislim da je Denim.

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

Deinstaliraj Lumia Recovery, restartaj PC, instaliraj odavde Windows Phone Recovery Tool, pokreni i mobitel će se vratiti na WP 8.1.

Btw. ne znam zašto toliko nervoze i ljutnje na WP10. Znao si, a i imao si obavijest prije instalacije da je to za napredne korisnike, da nije za main telefon, još k tome prvi build, da će biti problema, bugova, laga, smrzavanja, mogućeg pokretanja atomskog rata, itd. Ako nisi bio spreman na to, nisi niti trebao ići na WP10, već ostati na 8.1 s eventualno uključenim Preview for Developer programom, ako hoćeš prvi dobiti update - e, prije nego službeno krenu.

16 godina
WindowsPhone - Općenito

Vruće vijesti! Izašle su min specifikacije za 10ku:

- 512 MB RAM

- ekrani od 3 - x+7,99 incha

- rezolucije od 800x480 do 2560x2048

- 512MB RAM za rezolucije WVGA (800 x 480) i FWVGA (854 x 480)

- 1GB RAM za rezolucije qHD (960 x 540), WXGA (1366 x 768), 720p (1280x720) i WSVGA (1024 x 600)

- 2 GB RAM za rezoluciju 1080p (1920x1080)

- 3 GB RAM za rezolucije WXQGA (2560x1600) i QWXGA (2048x1152)

- 4 GB RAM za razoluciju QSXGA (2560x2048)

- 4GB prostora u memoriji za instalaciju (uređaji s 4GB moraju obavezno imati SD karticu, radi budućih update - a i instalacije aplikacija)

Također, Xiaomi s Microsoftom radi na ROMu WIndowsa 10 za Mi 4. Samo čekam da se XDA dočepa toga, skoro sam se spreman kladiti da će ga uspjeti staviti na HTC HD2.

Moj PC  
5 0 hvala 6
16 godina
odjavljen

HOLY SHIT, još i bolje!!! MS navodno radi ROM kojeg bi se moglo puknut na bilo koji droid!!

http://www.windowscentral.com/microsoft-making-custom-rom-allows-android-smartphones-run-windows-10-phones

Neither Microsoft nor Xiaomi provided specific details of the Windows 10 software being trialled, but TechCrunch understands from sources that it effectively overrides Android, turning the Xiaomi phone into a Windows 10 device complete with Microsoft services. (Which the company hopes will dazzle Android owners into making the switch.)

This is a ROM, based on Windows, that operates much like software from Cyanogen — a company Microsoft was incorrectly linked with an investment in — and other custom ROMs developed by the likes of Tencent and Baidu in China.

The ROM is thus designed to go beyond Microsoft's Android apps and offer a native-like Windows experience on Android phones.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
WindowsPhone - Općenito

Nadam se da će tako i biti, svi driveri u ROMu pa tko hoće, nek pukne. Ako tako bude, ja imam u ladici dva Androida (Blade III i DuoS 2) pa ću se poigrati s ROMom kad izađe.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Pozdrav.

Imam lumiu 630, 8.1, denim (t-mobile). Uglavnom, dok je ekran u lock screenu ne mogu action (notification) center povući skroz do kraja (dna ekrana).

Odnedavno je tako, ne oduvijek. Nisam baš uvjeren da je povezano (vremenski) s updateom neke aplikacije.

I kad sam već tu.

Ekran se gasi za vrijeme razgovora (kada nije prislonjen uz uho; da bih prekinuo razgovor koji je primjerice bio na zvučniku moram prvo otključati ekran što je nezgodno u vožnji dok je mobitel u svom postolju).

Your Ego Is Writing Checks Your Body Can't Cash
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

za ovo prvo vidi ako ti je ovdje kvaćica

a za ovo drugo ne znam.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Gain kaže...

Pozdrav.

Imam lumiu 630, 8.1, denim (t-mobile). Uglavnom, dok je ekran u lock screenu ne mogu action (notification) center povući skroz do kraja (dna ekrana).

Odnedavno je tako, ne oduvijek. Nisam baš uvjeren da je povezano (vremenski) s updateom neke aplikacije.

I kad sam već tu.

Ekran se gasi za vrijeme razgovora (kada nije prislonjen uz uho; da bih prekinuo razgovor koji je primjerice bio na zvučniku moram prvo otključati ekran što je nezgodno u vožnji dok je mobitel u svom postolju).

Eto, kolega skank je odgovorio na prvo pitanje, na drugo ću vjerojatno ja odgovoriti. U Postavkama uđi  u Lockscreen i promijeni vrijednost nakon koliko se ekran gasi (ako je na minutu, stavi na 3 ili 5 minuta). Pretpostavljam da se radi o tome, jer kažeš da moraš otključati ekran (da je senzor poludio, ne bi ti zaključalo ekran, samo ga "ugasilo" jer misli da je prislonjen uz lice).

13 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sutra najvaljuju vjerovatno još jeftiniju Lumiju. A po vome što je izašlo o minimalnim specifikacijama, izgleda da bi mogli vidjeti i Lumije od 3".

A što se tiče Windows 10 ROM-a, ne vjerujem da će moći na sve Androide, jer Windows podržava samo Snapdragon procesore. Pa vjerovatno će moći samo za mobitele koji imaju Snapdragon.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 17:52 (Bilal).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Od danas radi sviranje glazbe s OneDrive u Xbox Music aplikaciji, pa i u web playeru.

Aktivacija: link

Early adopter
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Yap, vrhunski radi :)

Sorry, Xbox Music isn't available in your region just yet

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Elles D. kaže...

Yap, vrhunski radi :)

Sorry, Xbox Music isn't available in your region just yet

I ja sam dobio istu poruku. Ali sam tada na xbox musicu (music.xbox.com) promijenio regiju na SAD i od tada više nemam tu poruku. Samo se meni nije kreirao MUSIC folder u OneDrive-u pa sam ga sam kreirao i uplodao jednu pjesmu za test. Ali taj mp3 se nikako ne želi pojaviti u mobitelu. Mob je također na SAD regiji. U jednom trenutku sam u web aplikaciji (music.xbox.com) imao tu pjesmu iz OneDrive music foldera ali sam ju pobisao i sada ju više ne vidim tamo. Samo imam opcije da dodam novu glazvu i kada to kliknem preusmjeri me u Music folder u OneDrive-u. Ako dodam još jedan mp3 isti se ne vidi u music.xbox.com, a ne vidi se niti u music aplikaciji na L930.

Može li netko detaljno objasniti kako ste to upogonili. U Music aplikaciji na mobitelu trebate otići pod SONGS i tamo imate filter koji se zove SHOWING. Na njega kliknite i imat ćete opciju da vam aplikacija prikaže glazbu na mobitelu ili opciju STREAMING. Ako odaberetu ovu zadnju trebala bi se pokazati glazba iz OneDrive foldera. Ali kod mene na žalost neće.

Edit: Uspio sam složiti da se mp3-ce vide na WEB-u u music.xbox.com web playeru, ali u mobitelu ih i dalje ne vidim. Pa ako netko zna kako da se posloži bilo bi lijepo da napiše kako.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.3.2015 22:07 (izzy007).
13 godina
WindowsPhone - Općenito

Šta sam ja stvarno jedini kojem mob lošije radi od zadnje nadogradnje?

0 0 hvala 0
17 godina
WindowsPhone - Općenito

@izzy007

Promjenio i ja regiju, i sad web player radi.

Mobitel me i dalje ne doživljava. Čak kad odem na xbox postavke iz Music aplikacije, dobijem "glitch happened" stranicu. Možda nije još propagirao promjene regije do kraja?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

meni samo ispiše "Sorry, Xbox Music isn't available in your region just yet."

a promijenio sam regiju na US 

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
15 godina
Elles D. kaže...

@izzy007

Promjenio i ja regiju, i sad web player radi.

Mobitel me i dalje ne doživljava. Čak kad odem na xbox postavke iz Music aplikacije, dobijem "glitch happened" stranicu. Možda nije još propagirao promjene regije do kraja?

Upravo se to i meni događa. Dobijem taj famozni "glitch happened". Probat ću večeras opet. Nadam se da ne moramo hard reset mobitela napraviti da prokuži da je nova regija. Iako sam u mobitelu imao regiju, a i dalje ju imam, postavljenu na USA, ali je format Croatia ili kako se već zove ona druga opcija ispod regije u mobitelu. 

15 godina
majstorSZ kaže...

meni samo ispiše "Sorry, Xbox Music isn't available in your region just yet."

a promijenio sam regiju na US 

Ako si promijenio regiju na mobitelu nije dovoljno. Moraš promijeniti i na microsoft accountu. Mislim da ako samo u mobitelu promijeniš regiju, account ti je i dalje u regiji koju si naveo kada si ga kreirao. Zbog toga se moraš logirati u miscorsoft account preko web-a pomoću nekog preglednika i tamo u postavkama moraš regiju preštelati na USA ili neku drugu koja je podržana od strane XBOX music-a. Imaš negdje popis koje su zemlje podržane. Od europskih to je UK, Njemačka i još par ali se ne sjećam koje su. Ali najbolje je da staviš na USA regiju. Ako nisi siguran kako promijeniti regiju u microsoft account postavkama, proguglaj malo pa ćeš naći. 

16 godina
odjavljen

Nema to važno, nego gdje ti je prijavljen outlook acc? On to gleda kao primarnu regiju... Moj je iz UK-a ali još od vremena wp7 jer tada nisi uopće mogao postaviti HRV kao zemlju gdje živiš. Nisam ovo isprobao još ali sada baš hoću...

EDIT:

meni radi

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 10:50 (skank666).
14 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Sve mi je na US regiji jer mi na win10 radi cortana, na L920 isto radi cortana, hotmail mi je isto na US regiji.. sve što sam mogao promijeniti, čak kad mi izbaci grešku koju sam gore citirao ako želim ući u postavke računa kaže mi da ni to nije dostupno zbog regije.

Kad odem na xbox music regija bude na US, kliknem na "try it for free" ili "listen now" prepozna mi regiju i prikaže da ne može

EDIT: PROBLEM RIJEŠEN

Idite u postavke i zatražite da "presele" vaš xbox live račun u drugu regiju onda možete pristupiti web playeru i svemu ostalom

www.wpnovosti.com || WoT: zemo323
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 12:41 (majstorSZ).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Od jučer imam problem s novom verzijom onedrive aplikacije.

Od updejta ne prikazuje mi datoteke. Stoji cijelo vrijeme na "Loading..." koji god tab odabrao.

Datoteke se uredno nađu ako idem na pretragu i ako pogledam recycle bin.

wtf?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 19:30 (Elles D.).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
WindowsPhone - Općenito

Ja nedavno ažurirao i nemam problema (4.8).

Problemi sa vasim racunalom ? Javite se u PM da sredimo :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Od jučer imam problem s novom verzijom onedrive aplikacije.

Od updejta ne prikazuje mi datoteke. Stoji cijelo vrijeme na "Loading..." koji god tab odabrao.

Datoteke se uredno nađu ako idem na pretragu i ako pogledam recycle bin.

wtf?

Nakon sekunde ''loadinga'' tražilo me je da odem u settings i zatražim dodatnih 15 gb (koje već imam!!) i kad sam se vratio u OneDrive otvorio mi je normalno fileove.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
17 godina
WindowsPhone - Općenito

Uredno vidim svojih 230GB prostora i nije me tražio da išta dodatno potvrđujem.

Dodao sam sad drugi onedrive account i kod njega sve uredno radi. Samo na ovom glavnom stoji "loading..." :\

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
WindowsPhone - Općenito

Kod mene radi uredno i nije trazilo nista

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Silvonis kaže...

nije bas nesto i ima puno gresaka

10 godina
neaktivan
WindowsPhone - Općenito

Maestro je toliko očajan da je bolja nativna mail app...

3 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

SRETAN AŽIRIRAJUĆI? 

HTC 8X :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice