WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.024.738
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: WP8 - Općenito
bik kaže...

Senzor na Auto odraduje posao odlicno a ako to nije dovoljno imas low medum i high postavke i to sve odnah gore u action centru, stvarno ne vidim potrebu tu neki slider natrpavat i glumit pocajzlu oko osvjetljenja ekrana osim kod uredjaja koji nemaju senzor a to je L630

Ma da ne treba slider jer bi ipak dodavanje jednog obicnog slidera WP pretvorilo u zakrceni Android. {#}

Mislim sto je to takav problem sto ja zelim mogucnost stelanja svjetline i izmedu npr. mid i high, zasto jednostavno ne izbace taj izbornik low-mid-high i ubace normalan slider a ne se tu igraju s nekakvom jednostavnoscu i tako oduzimaju prakticnost. 

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina

meni se čini da si ti zalutao u ovu temu s namjerom da pljuješ po wp a wp8.1 si vidio sam na gsmareni, ajd poštedi nas :)

14 godina
bik kaže...

meni se čini da si ti zalutao u ovu temu s namjerom da pljuješ po wp

Razotkrio si me. {#}

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
17 godina
odjavljen
MasterPeace kaže...

jel ti barem battery life išta bolji?

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
WP8 - Općenito

Jos da se ubace par tajnih agenata iz drugih tabora, i ode tema u *urac :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

oće onaj update što je neki dan izbacio MS doći na Ative?

0 0 hvala 0
17 godina
Zna li tko kada ce Nokia se moci vratiti na trziste s svojim mobitelima. Vidim da ubijaju Ashu, Nokiu X, S40, cijela jedna era se zatvara.

Ne volim ovo sto Microsoft radi.

A bez Nokie,necu ni ostati na WPu.
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina

To bi mogo jedino Steve Jobs znati..

12 godina
protjeran
skank666 kaže...
MasterPeace kaže...

jel ti barem battery life išta bolji?

Realno... Baterija na L925 je relativno loša sama po sebi, i to nikakav software ne može popravit... Nakon zadnjeg microsoftovog DP updatea, baterija je stabilna u stand bay modu i to je to... Ocekivao sam da ce Cyan rjesit problem sa zagrijavanjem(pogotovo ako je na punjacu i istovremeno se koristi), al ni to se nije promjenilo... Na bateriji izdrzi jedan dan i to je to...

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 20:53 (MasterPeace).
14 godina
Ne primjecujem bas neku razliku kod trajanja baterije. Zapravo ako bi se trebao odluciti rekao bi da jos i manje traje.
17 godina
neaktivan
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

"Earlier today we reported that certain Windows Phone users were having issues getting the Lumia Cyan update. Specifically, people running the Windows Phone 8.1 Preview for Developers and using BitLocker full disk encryption through their companies were having problems upgrading, resulting in locked phones."

A što sam ja rekao na prošloj stranici da wp8.1 dp i cyan update nisu baš kompatibilni...{#}

12 godina
protjeran
1BIT kaže...

"Earlier today we reported that certain Windows Phone users were having issues getting the Lumia Cyan update. Specifically, people running the Windows Phone 8.1 Preview for Developers and using BitLocker full disk encryption through their companies were having problems upgrading, resulting in locked phones."

A što sam ja rekao na prošloj stranici da wp8.1 dp i cyan update nisu baš kompatibilni...{#}

Ne radi DP problem, vec bitlocker... Ja sam bez tog bitlockera sasvim normalno azurirao na cyan... Inacice WP8.1 iz DP i iz nokijinog azuriranja su iste...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 0:29 (MasterPeace).
17 godina
odjavljen

nisi baš u pravu... citiram samog sebe iz druge teme:

NE! nema šanse da restoram mobitel, opet... kad ga puste dobro ga puste. i taj članak (koji je napisan po nekom nejasnom tweetu) je nejasan...  samo ovi sa bitlockerom imaju problema a i tu su si oni sami sebe zayebali jer na tuđi (vlasnik je neka kompanija) mobitel stavlju softver bez ili adminovog znanja ili dopuštenja... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
Smooth Operator kaže...
Zna li tko kada ce Nokia se moci vratiti na trziste s svojim mobitelima. Vidim da ubijaju Ashu, Nokiu X, S40, cijela jedna era se zatvara.

Kao da ovo vec odavno nismo znali...

Lumie su ono sto je vazno, Ashe, S40 i ostalo je totalno nevazno bas kao i low end Androidi.

- Psiho246
17 godina
gamer34 kaže...
bik kaže...
imam 920 i slider osvjetljenja mi je totalno nepotreban?

Bas je dobro jedan kolega rekao, kako WP userima sve cega nema im je nepotrebno. {#}

Kada se naviknes na nesto iz nuznosti, naravno da ti postane nepotrebno. Tako je sa svima na svim platformama.

Ipak, ne postoji logican razlog zasto bi se netko bunio protiv uvodenja slidera koji ipak nudi vece mogucnosti za postavljanje razine svjetline ekrana od obicnog low-mid-high.

Ipak, nije nesto prevazno, automatske postavke za svjetlinu mi rade bolje nego na ijednom drugom mobitelu kojeg sam koristio, stoga TU za Nokiu!

- Psiho246
14 godina
Smooth Operator kaže...

pa nokia vise nema nikakve veze sa odjelom za proizvodnju uredjaja, sami microsoft prodaje telefone pod imenom nokia i nista vise, u buducnosti ce pisati Nokia by Microsoft

a sto se sam Nokije kao Nokije tice, nista do 2016.te ne mogu proizvoditi bar sto se tice telefonije, tako da do tad pricekaj, ali mislim da ce morati mjenjati izmisljati neko ime jer vec je sad Nokia ime zauzeto od strane microsofta

{#}

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 11:11 (Indestructible).
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

A tko ukida Ashu ,Nokiu X i S40? Nitko ih neće ukinuti preko noći ,pogotovo ne Ashu i S40 ,koji se još uvijek prodaju bolje od WP-a. {#}

Ako misliš na ovo ,to je još uvijek samo rekla-kazala ,kao i mnogo puta dosad!

This is a 44 Magnum, the most powerfull handgun in the world, and will blow your head clean off, so You've gotta ask yourself a question: Do I feel lucky? Well, do ya, punk?
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 12:09 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...

Ne radi DP problem, vec bitlocker... Ja sam bez tog bitlockera sasvim normalno azurirao na cyan... Inacice WP8.1 iz DP i iz nokijinog azuriranja su iste...

A zašto bi iz Nokie onda savjetovali da se vratiš na stari wp 8, pa da skineš službeni wp 8.1 i cyan zajedno ako su verzije iste... ? {#}

12 godina
protjeran
1BIT kaže...
MasterPeace kaže...

A zašto bi iz Nokie onda savjetovali da se vratiš na stari wp 8, pa da skineš službeni wp 8.1 i cyan zajedno ako su verzije iste... ? {#}

Mozda zato sto su to isto tako njihovi kupci, i zato sto nema druge kad ga bitlocker zakljuca? A pošto još nema fixa za taj problem sa bitlockerom, upozorili su korisnike istog, da vrate na tvornicki software... Znas citat i lijepo ti pise u clanku, da problem imaju korisnici bitlockera... Svi sa cistim DP(bez tog bitlockera) mogli su bez problema instalirat cyan(medu njima sam i ja), ukoliko je za njih isti bio dostupan... Sve ti pise u clanku, pa ako nisi razumio, procitaj jos jednom...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 13:09 (MasterPeace).
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Kod mene još nema official updatea, u čemu je stvar?

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Gdje se moze nabaviti camera grip za lumiu 1020 zna netko?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
EZY-E kaže...

To se i ja pitam

17 godina
neaktivan
DommY kaže...

http://www.mobis.hr/EquipmentList.aspx?id=709957e3-4a5c-403f-8f8d-a34802609aac&l=HR

kod mobisa košta 500kn. ja svoju dobio od t-mobilea kad sam kupio 1020

12 godina
protjeran
EZY-E kaže...

Prvo provjeri na nokijinim stranicama, dal je Cyan dostupan za tvoju regiju i operatera(ako imas brandiranu), a zatim sa nokia recovery tool,vrati na tvornicki wp8(ukoliko si na DP), jer radi ovog problema sa bitlockerom, ukinuli su update za sve koji imaju DP verziju, sto je razumljivo, jer ne mogu ukinut samo za one koji imaju bitlocker i samim time potencijalni problem...

16 godina
Wolverine kaže...
DommY kaže...

http://www.mobis.hr/EquipmentList.aspx?id=709957e3-4a5c-403f-8f8d-a34802609aac&l=HR

kod mobisa košta 500kn. ja svoju dobio od t-mobilea kad sam kupio 1020

A negdje vani mozda se moze nac jeftinije?

Windows Phone FTW
17 godina
odjavljen

ja bih rađe pričekao još malo.. ako si mogo ovoliko, još koji dan te neće ubit.

16 godina
protjeran
MasterPeace kaže...
EZY-E kaže...

Prvo provjeri na nokijinim stranicama, dal je Cyan dostupan za tvoju regiju i operatera(ako imas brandiranu), a zatim sa nokia recovery tool,vrati na tvornicki wp8(ukoliko si na DP), jer radi ovog problema sa bitlockerom, ukinuli su update za sve koji imaju DP verziju, sto je razumljivo, jer ne mogu ukinut samo za one koji imaju bitlocker i samim time potencijalni problem...

Hehe kad pokušam vratiti na wp8 svoj mob javi mi: software package not available for this phone.

I da, na Nokiinoj stranici piše da je update dostupan za moj mob i Hrvatsku.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
16 godina
neaktivan
MasterPeace kaže...

Mozda zato sto su to isto tako njihovi kupci, i zato sto nema druge kad ga bitlocker zakljuca? A pošto još nema fixa za taj problem sa bitlockerom, upozorili su korisnike istog, da vrate na tvornicki software... Znas citat i lijepo ti pise u clanku, da problem imaju korisnici bitlockera... Svi sa cistim DP(bez tog bitlockera) mogli su bez problema instalirat cyan(medu njima sam i ja), ukoliko je za njih isti bio dostupan... Sve ti pise u clanku, pa ako nisi razumio, procitaj jos jednom...

A fakat, tek sad sam skužio, ja sam krivo razumio, mislio sam da se odnosi na korisnike wp 8.1 dp ili korisnike bitlocker-a, a odnosi se na one koji koriste i jedno i drugo istovremeno, zaheb... {#}{#}

16 godina

Kupio i ja WP. Nokia Lumia 625. Još samo je otključati i može se koristiti. Gdje otključati najeftinije?? 

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice