520 i 920 odlično rade sa dp 8.1, meni bez greške , slobodno stavi samo nakon svega treba napravit pravi hard reset i mir. cyan kad dođe dobrodođe
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam problema s memorijom na Lumii 925.
Sve je bilo ok dok nisam pokušao inslalirati update za Asphalt 8.
Pokušao se instalirati i javio da nema dosta memorije. Pobrisao sam neke stvari i pokušao instalirati update opet.
Opet je javio manjak memorije.
uglavno, update sam pokušao instalirati 5-6 puta, pobrisao sam par igara koje su sigurno zauzimale 2-3 Gb, pobrisao sam oko 1Gb muzike...
Update i dalje ne prolazi, a uz sve što sam pobrisao imam samo 1Gb slobodno.
temporary files zauzimaju oko 207MB.
što je zauzelo memoriju?
kako je ponovno osloboditi?
os je 8.0 s svim regularnim update-ovima...
tip razvija app i sluša prijedloge pa mu pomognite... http://forums.wpcentral.com/developer-spotlight/293763-musicnow.html
Ako netko ima acc neka mu slobodno napise kako bi bilo super da player pokrece foldere s muzikom. 
Mi na Nokijama jos nemamo Cyan update koji donosi sluzbeni WP 8.1 i prilagodeni firmware... Zapravo je dan danas Cyan kao neki trac, svi su culi za njega,al nitko ga nije vidio... U nekim regijama je navodno izasao,al po forumima ga nitko nema...Navodno bi po europi trebao izac krajem ovog tjedna,al otom potom... Sa druge strane pak juzeri Samsunga i HTC-a neznaju ni dal ce dobit, a kamo li da znaju kad ce dobit... I sad sa trece strane, Microsoft zavrsava svoj prvi veliki update WP 8.1, kojega ironicno koristi oko 8% WP juzera, a ti juzeri su vecinom u DP programu... Shebana je to kolotecina, i ocito nema skidanja sa DP programa, ako se zeli bit u toku sa Microsoftom...
WP 8.1 Developer Preview je sluzbeni update. Microsoft ga je izdao ali ostalo ovisi o proizvodjacima mobitela. Lumia 630 ima WP 8.1 sa Lumia Cyan, kao i 930 koji je izasao u prodaju prije par dana. Posto je Nokia u vlasnistvu Microsofta, update bude 100% dostupan za sve Nokije sa WP 8. Sada je znaci samo stvar proizvodjaca, a na prvom mjestu operatera. Iskreno, ne znam sto se zalite. Mobitel super radi i ovako. Ja sam instalirao WP 8.1 i sasvim sam zadovoljan. iPhone mozda dobije regularno update ali zato taj update nikako ne valja na starijim modelima. 4 i 4S uopce ne vrte dobro iOS7, tako da gdje je tu logika sto se tice tog updatea. iPhone 5 dobro radi, ali zato iOS8 bude vjerojatno vec stekao.
Nisi u pravu... WP 8.1 ce biti sluzben onoga trenutka kad OEM(Nokia(sada Microsoft) Samsung i HTC) izbace OS sa pripadajucim firmwareom, jer na kraju krajeva, oni su ti koji daju garanciju na uredaj, ne Microsoft... Takoder svaki ovlasteni servis ce ti odbit garanciju cim vide da je gore DP... Mozda ti osobno nemas nikakvih problema sa DP inacicom(nemam ni ja), al imas dosta onih koji imaju(pogotovo Samsungovi i HTC-ovi korisnici)... Sto se pak ove tvrdnje o iOS-u tice, samo iPhone 4 ne radi najbolje sa iOS7, 4S radi ko podmazan(ima ga moja najmlada sestra pa znam)...
Takoder svaki ovlasteni servis ce ti odbit garanciju cim vide da je gore DP...
nedavno je netko potvrdio da jamstvo traje bez obzira bio dp gore
Takoder svaki ovlasteni servis ce ti odbit garanciju cim vide da je gore DP...
nedavno je netko potvrdio da jamstvo traje bez obzira bio dp gore
Nazovi agram servis, pa vidi kakav odgovor ces dobit... Prije tjedan dana sam nosio curinu 520tku na servis(kamera je defektna), i tamo su mi savjetovali da vratim WP8 gore i tada donesem na servis... Nokia se cak i sluzbeno oglasila da nije duzna priznat garanciju(bio je clanak o tome na WPcentralu), a Microsoft od toga pere ruke...
Koristi li tko gchat? Meni se logira al nikako da ucita kotakte.
I koji program koristit za gtalk?
Zdravi i veseli bili :)
Nazovi agram servis, pa vidi kakav odgovor ces dobit... Prije tjedan dana sam nosio curinu 520tku na servis(kamera je defektna), i tamo su mi savjetovali da vratim WP8 gore i tada donesem na servis... Nokia se cak i sluzbeno oglasila da nije duzna priznat garanciju(bio je clanak o tome na WPcentralu), a Microsoft od toga pere ruke...
Pa navodno se ne može vratit sa dp wp8.1 na official wp8, šta je tebi uspjelo ?
jel ja to ne mogu skužiti ili svarno ne mogu na svoju sad lumiu 920 složiti da mi poruke s fejsa dolaze pod smsove?
jel ja to ne mogu skužiti ili svarno ne mogu na svoju sad lumiu 920 složiti da mi poruke s fejsa dolaze pod smsove?
mislim da nema toga još na wp8(1)
uf koma, jbt, pa sad moram glupu aplikaciju za FB instalirati, a ono je odlična stvar. Nisam znao da toga nema. Aaa, glupi fejsbuk
uf koma, jbt, pa sad moram glupu aplikaciju za FB instalirati, a ono je odlična stvar. Nisam znao da toga nema. Aaa, glupi fejsbuk
neznam zasto al to su izbacili na wp8.1...imas i fb messenger i aplikaciju fb i fb beta...pa biraj
neznam zasto al to su izbacili na wp8.1...imas i fb messenger i aplikaciju fb i fb beta...pa biraj
mislim da ću prestati koristiti fb, odvratno mi je koristiti te aplikacije. ili ću se očito morati naviknuti.
Ali ono na WP7 mi je bila odlična stvar. To je i bila jedna od stvari koje su mi se jako sviđale na tom OSu
Brutalnu... Vjerovatno ce pratit trendove cijene flagshipa, pa ce nabit 6000kn za gotovinu, a ni na pretplatu nece biti jedna od jeftinijih, nokia je uvijek bila jaka na cijeni, bar kod nas...
BTW jel to smo meni nokia camera(beta) ne snima žive slike, nakon zadnjeg ažuriranja? Imam PureView Lumiju 925 koja je do zadnjeg updatea bez problema slikala žive slike...
camera beta s ovim zadnjim updateom ne snima zive slike
Evo je Lumia 930 stigla u Vip i mogu reci da cijena na pretplatu bas i nije nesto pretjerana.
Evo je Lumia 930 stigla u Vip i mogu reci da cijena na pretplatu bas i nije nesto pretjerana.
Ne? 200kn odmah i 270kn mjesečno... puno puno previše za mobitel koji se u dućanu kupi za 4000kn.
Hmm ja sam u Tele 2 na revoluciji i nekada potrosim svih 1500 min (takav je opis posla kojeg radim) ali me ubija pokrivenos signalom i 90% vremena sam bez 3g-a tako da mislim bizat od njih. Nadam se da ce T mobile uskoro dobit 930 jer se planiram prebacit kod njih.
zato se mobilni kupuju u slobodnoj prodaji 😊
ma daj vise taj Cyan update sta zajebavaju koji vrag
Cyan će bit dostupan OTA, krajem ovog mjeseca i pocetkom drugog, za sve slobodne uređaje... Za one brandirane, sve ovisi o operatoru...
Cyan će bit dostupan OTA, krajem ovog mjeseca i pocetkom drugog, za sve slobodne uređaje... Za one brandirane, sve ovisi o operatoru...
Znači nikad. Možda bolje da ga debrandiram.
Ti mozes otkljucati mobitel(uklonit SIMlock) da bi mogao stavit bilo ciju SIM karticu, al ne mozes ga "debrandirati"... I kad ga otkljucas i dalje ti se prilikom paljenja i gasenja mobitela pokazuje logo operatora kod kojeg si kupio uredaj, i dalje ti je uredaj brandiran... Brandirani uredaj se rade posebno od onih za slobodno trziste, i rade se iskljucivo za tog operatora, zato ces i dalje update dobit kad ga odobri operator... Jedino Tele2 kod nas ne brandira, vec samo stave SIMlock(a cesto ni to) zato ce Tele2 korisnici dobit kad i mi koji imamo uredaj za slobodno trziste.. Ako te tjesi, i T-mobile i VIP ce pustit update, za sve WP8 uredaje koje imaju u ponudi... Kad ce to biti, ne zna se...
Ti mozes otkljucati mobitel(uklonit SIMlock) da bi mogao stavit bilo ciju SIM karticu, al ne mozes ga "debrandirati"... I kad ga otkljucas i dalje ti se prilikom paljenja i gasenja mobitela pokazuje logo operatora kod kojeg si kupio uredaj, i dalje ti je uredaj brandiran... Brandirani uredaj se rade posebno od onih za slobodno trziste, i rade se iskljucivo za tog operatora, zato ces i dalje update dobit kad ga odobri operator... Jedino Tele2 kod nas ne brandira, vec samo stave SIMlock(a cesto ni to) zato ce Tele2 korisnici dobit kad i mi koji imamo uredaj za slobodno trziste.. Ako te tjesi, i T-mobile i VIP ce pustit update, za sve WP8 uredaje koje imaju u ponudi... Kad ce to biti, ne zna se...
Ima netko da mu se to pokazuje? Po mogućnosti na HTC 8X-u, da znam onda sigurno da moj nije brandiran. Iako sam dosad uvijek dobivao prvi update, a i kupio sam ga kad se tek pojavio u VIP-u, tako da možda nije brandiran...
Ima netko da mu se to pokazuje? Po mogućnosti na HTC 8X-u, da znam onda sigurno da moj nije brandiran. Iako sam dosad uvijek dobivao prvi update, a i kupio sam ga kad se tek pojavio u VIP-u, tako da možda nije brandiran...
Neznam za VIP, al moja cura ima L520 kupljenu u T-mobileu i tokom dizanja i gasenja uredaja pokaze se t-mobile logo(ociti znak da je brandiran)... Za VIP ide crveni Vodafon logo u slucaju da je brandiran...
Ako imas Lumiju, mozes provjerit tako da odes na postavke(Dodaci+Informacije/dodatni detalji) i pod stavkom "mobile operator" treba bit 000-Regija za koju je uredaj prilagoden... Naprimjer kod mene je "000-HU(Mađarsko)...
Na mojoj staroj Nokiji mi se to pokazivalo, Vodafone logo. Iako nije bila zaključana, ali ok, kažeš da to nema veze.
Na HTC-u ništa...