WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.018.392
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Trebam pomoć oko postavki apn-a podešavanje podatkovne mreže... Prešao sam sa Tele2 na Tomato žestoku tarifu i trenutno nemam pristup internet. Zvao sam službu za korisnike rekli su mi da će mi poslati na mail da ručno podesim apn no eto ipak nisu iako čekam cijeli dan j*beni mail. Proguglao sam nekoliko stranica i kako god unesem postavke ne mogu pristupit internetu.. ne znam je li netko imao sličan probem. Radi se o L920 mobitelu. Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: WP8 - Općenito
EZY-E kaže...

Kakva je baterija kod vas koji imate lumia 920?

Vidim da se na netu žale da je katastrofalna.

Dan traje ako ces surfat i i odigrat koju igricu u normalnim mjerama a 2 dana ako sve to minimalno koristis a mozes je potrosit i za 3-4 sata konstantnog igranja. Jbg za 4.5 incha mislim da je to normalno.

15 godina
WP8 - Općenito

di su dani kada si mobitel morao puniti jednom tjedno. Ah ti tačskrinovi {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

@EZY-E

Malo surfanja, mailova, cakulanja, sms-a, koja slika..... baterija izdrzi oko 1 ipo dan.

Vise-manje zadovoljan. 

Ako bas picin po netu, 3G/4G cesce koristim, tad izdrzi do 1 dan.

Ne igram igrice preko mobitela, tako da je potrosnja jos veca u slucaju ako ces igrat.

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.7.2014 9:01 (Virty).
16 godina
protjeran
WP8 - Općenito

To mi je definitivno premalo, svaki dan mi se stvarno ne da puniti bateriju, ja svoju lumiu 625 s većim ekranom (4.7") punim svaka 2 dana sa normalnim korištenjem.

Informatičarski haiku: Jebo te, Ne radi, Opet | HTC Hero - iPhone 3GS - Nexus S - Nexus 7 - Htc 8S - iPhone 4 - Galaxy S2 - HTC Sensation - Lumia 625
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
EZY-E kaže...

To mi je definitivno premalo, svaki dan mi se stvarno ne da puniti bateriju, ja svoju lumiu 625 s većim ekranom (4.7") punim svaka 2 dana sa normalnim korištenjem.

ja sam nokiu 3310 punio svaki 4-5.dan s normalnim korištenjem {#}

17 godina
WP8 - Općenito

Kad se vec raspravlja o bateriji do sada sam svoju L1020 pretezno koristio samo za licne potrebe, lici pozivi i za fotkanje sa rajom na izlascima i baterija je znala trajati do dva dana sto je bilo sasvim ok. Na net sam isao preko wirelessa uz neko slabije surfanje, pretezno viber i FB messenger ali ne pretjerano. Ne igram se na mobitelima.

Medjutim nosao sam uz nju jos SG S3 koji sam koristio za posao i tu sam pretezno surfao i koristio internet ali sada je sve to preslo na jednu karticu, moju licnu koju koristim u 1020 i konstantni 3G izgleda ubija bateriju do jednog dana tj. navece je napunim, skinem sa punjaca jer inace nemam obicaj drzati uredjaje na punjacu i do sutra u to vrijeme je na nekih 15% mozda cak i manje.

Sada pitanje korisnicima 1520 je da li ste zadovoljni kamerom tj. slike u nocnim uvjetima kada se koristi flash?? Da li ispadaju dobre u vecini slucajeva jer dosta koristim kameru pretezno po klubovima i kaficima u nocnim satima pa mi je veoma bitan faktor. Zato sam i uzeo 1020 i sada sam odusevljen WP ali mi treba uredjaj sa jacom baterijom.

Gledao sam neke recenzije i koliko sam vidio kamera je ok ali ponekad se muci u uvjetima slabog osvjetljenja. Da odmah kazem tacnost boja i nije meni toliko vazna ali jeste ostrina, šum i naravno bljeskalica. 

Druga stvar je je li tesko naviknuti se na 6 inci jer ipak je to ogroman skok sa sadasnjih 4.5 i treba napomenuti da ja ne nosam one torbice, dok radim imam ruksak, a u slobodno vrijeme mogu mob nosati samo u dzepovima {#}

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Mozda da pricekas Lumiu 930?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

i nisu bas  odusevljeni ali kazu da ce to biti popravljeno cyan updateom, vidjecemo, pred nama je

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ma iskreno sacekat cu ja jos mjesec - dva, da vidim sta ce da bude. Ja bih najradje sacekao 1030 ako ce izaci uskoro jer ovaj tel je odlican u svemu osim bateriji.

Mada moram priznati da ekran od 6 inca mami ali opet mislim da bih bio odusevljen 7 dana i onda se kajao :D

Nadam se da cu naletiti na nekoga sa 1520 pa isprobati iz prve ruke :)

0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Pozdrav,

evo cisto da mi se tema prebaci u teme u kojima sudjelujem, kupio sam lumiu 1320, za sad sam zadovoljan, od podneva do vecera je izdrzalo ono malo baterije sto je odma napunjeno kod kupnje, sad cemo vidjeti kako ce dalje, ekran je odlican, mobitel fluidan, ja zadovoljan.

:D
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Drustvo, uskoro cu vam se pridruziti Nokia klanu tocnije Lumia 925 pa me zanima nekoliko stvari

Do sada sam imao 2 WP uređaja, Nokia Lumia 800 i LG Optimus E900 i upoznat sam s OS-om i na prelazak na WP me najvise privlaci ta fluidnost,a iOS me nikako ne interesira.

Nedostatak aplikacija mi i nije neki problem jer znam da se polagano razvijaju. Eh, sada me par stvari zanima.

1. Da li se Whatsapp vratio na market?

2. Kako rade push notifikacije za Whatsapp i Viber? Na WP 7.8 na LG-u su radile sasvim pristojno, a i tokom dana pretezito koristim Whatsapp pa mi je bitno

3. Da li preporučate updaetat na WP8.1 ili da cekam official update?

4. Kako vam baterija drzi na WP8.1? Neki su govorili da drzi dobro, neki lose. Pa su neki pricali da im se s vremenom popravila, a nekima i pogoršala pa me zanima.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 17:41 (Nocio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Drustvo, uskoro cu vam se pridruziti Nokia klanu tocnije Lumia 925 pa me zanima nekoliko stvari

Do sada sam imao 2 WP uređaja, Nokia Lumia 800 i LG Optimus E900 i upoznat sam s OS-om i na prelazak na WP me najvise privlaci ta fluidnost,a iOS me nikako ne interesira.

Nedostatak aplikacija mi i nije neki problem jer znam da se polagano razvijaju. Eh, sada me par stvari zanima.

1. Da li se Whatsapp vratio na market?

2. Kako rade push notifikacije za Whatsapp i Viber? Na WP 7.8 na LG-u su radile sasvim pristojno, a i tokom dana pretezito koristim Whatsapp pa mi je bitno

3. Da li preporučate updaetat na WP8.1 ili da cekam official update?

4. Kako vam baterija drzi na WP8.1? Neki su govorili da drzi dobro, neki lose. Pa su neki pricali da im se s vremenom popravila, a nekima i pogoršala pa me zanima.

Da, Whatsapp je ponovno dostupan u trgovini i popravili su problem sa push notifikacijama, poruke dolaze istog trena...

Ja sam osobno na WP 8.1 DP verziji od kad je izasla(takoder imam Lumia 925) i nisam imao nikakvog problema do dana danasnjeg,tako da preporucam instalaciju DP verzije,iako sluzbeni update dolazi tokom ovog mjeseca, a neki operatori su vec poceli pustat Cyan update i to bas za lumiu 925, pa ako i odlucis cekat sluzbenu nadogradnu, neces cekat dugo... Sto se baterije tice, zadnjim updateom su poprilicno popravili trajanje, pogotovo u standby modu,ali lumia 925 sama po sebi ima relativno slabu bateriju, pa ne trebas ocekivat cuda... Osobno izvucem 24-30h rada na jednom punjenju, sa umjerenom potrosnjom, i 20h sa vecim intezitetom koristenja... Uglavnom drzi bolje nego na WP 8, jer kao sto rekoh, osjetno je poboljsan standby mod i u fazi mirovanja, ne trosi kao prije...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 19:20 (mastermax).
16 godina

Ni ne treba mi cudo od baterije. Dan mi traje 19h a od tog 8h jedva da imam pristup mobitelu. Takav posao, ali intenzivno koristim mobitel.

Tak i tak od prvog smartphonea imam naviku ga svaku vecer stavljat na punjenje pa vjerujem da ce mi tih 11h izdrzati :)
Sada nisam pametan, ako instaliram 8.1 DP, ocu moc azurirat na sluzbenu verziju WP 8.1?

11 godina
neaktivan
Nocio kaže...

Ni ne treba mi cudo od baterije. Dan mi traje 19h a od tog 8h jedva da imam pristup mobitelu. Takav posao, ali intenzivno koristim mobitel.

Tak i tak od prvog smartphonea imam naviku ga svaku vecer stavljat na punjenje pa vjerujem da ce mi tih 11h izdrzati :)
Sada nisam pametan, ako instaliram 8.1 DP, ocu moc azurirat na sluzbenu verziju WP 8.1?

bez problema ces moc azurirat na sluzbenu verziju, ako sada instaliras DP verziju...

16 godina
WP8 - Općenito

Može li se internet veza dijeliti  putem USB-a ili samo putem Wifi-a?

EDIT: Googlao sam, izgleda da nije moguće. 

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 22:37 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Lumia 930 stigla u HR.  {#}

Battlelog: MUDO_HR
Moj PC  
2 0 hvala 3
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

je8ate... dobra cijena {#}. nisam očekivao ovako "malo"

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
amater_2 kaže...

Moj sljedeci mob 

17 godina
WP8 - Općenito

Da li je iko dosad u hr dobio službeno 8.1 update?

It is our duty as men and women to proceed as though the limits of our abilities do not exist - Pierre Teilhard de Chardin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
segregator kaže...

Da li je iko dosad u hr dobio službeno 8.1 update?

Uf to bi bila vijest za mustuluka :D

16 godina
amater_2 kaže...

Drecava zelena .  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 10:46 (esko).
16 godina
WP8 - Općenito

Ovo je stvarno odlicna cijena, cini mi se i niza nego vani??

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Ida di kakav tutorial step by step kako instalirat developer preview(prema kojem ste vi instalirali)

:D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Kupiti 1020 ili čekati dok 930 dođe na Mobicity? (Nemam najbolja iskustva s edigital)
:)

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CroNk3r kaže...

Ida di kakav tutorial step by step kako instalirat developer preview(prema kojem ste vi instalirali)

http://windowsphonehub.in/tutorials/tips-step-step-installation-windowsphone-8-1-developer-preview/

Niiiina kaže...

Kupiti 1020 ili čekati dok 930 dođe na Mobicity? (Nemam najbolja iskustva s edigital)
:)

930

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

jeeeeeeeeer? {#}

1 0 hvala 0
14 godina
Pa kupiš uređaj u ED i nosiš u ovlašteni servis ako postoje problemi.
930 je po meni bolja kupnja jer praktički za sličnu cijenu dobiješ fhd ekran, dobru (o tom potom) bateriju, ima podršku za ac, bt4.0, jači i brži procesor, 8.1 out of the box... osobno ljepši uređaj. Svaka preporuka.
Fuck me I'm famous.
17 godina
guls kaže...
Pa kupiš uređaj u ED i nosiš u ovlašteni servis ako postoje problemi.
930 je po meni bolja kupnja jer praktički za sličnu cijenu dobiješ fhd ekran, dobru (o tom potom) bateriju, ima podršku za ac, bt4.0, jači i brži procesor, 8.1 out of the box... osobno ljepši uređaj. Svaka preporuka.

I slabiju kameru. :)

Ali definitivno bih i ja odabrao 930, jer mislim da su kod kamere nijanse u pitanju.

14 godina
WP8 - Općenito
Da, kamera je slabija utoliko što ima manje mpx i nema xenon flash, što je veliki plus za 1020, jer noćne slike s ksenonskom bljeskalicom izgledaju odlično i neusporedivo bolje nego bilo kakva led kombinacija flasha. Znači ako se s uređajem planira slikati po kafićima i klubovima tijekom noći, bolje uzeti 1020 jer će dati odlične slike. Za sve ostalo, 930 je ipak bolja solucija. jedan vrlo kompletan uređaj. I mislim da će mu cijena uskoro sigurno ići gore.
Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice