WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.018.543
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
WP8 - Općenito

Nemam pristup PC-u, zato pitam jel ima kakva app da mogu uzivo gledat prijenos?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pozdrav još jednom!

Vidim da mi nitko nije odgovorio na prošlo pitanje a već sam skupio još dva pitanja pa kad netko tko zna stigne molio bi da mi odgovori.

1. otišao sam u trgovinu i besplatno sam instalirao youtube i prvi put kada sam ušao sve je bilo ok a sada mi izbacuje  "Please buy a Pro version of YouTube to continue using it". Vidio sam da ima još besplatnih aplikacija od youtubea pa sam probao i drugu skinuti ali opet isto.

2. Gdje mogu provjeriti stanje radne memorije.

Hvala!

Napomena:  Radi se o nokii lumiji 625

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 8:44 (mile0001).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
mile0001 kaže...

Pozdrav još jednom!

Vidim da mi nitko nije odgovorio na prošlo pitanje a već sam skupio još dva pitanja pa kad netko tko zna stigne molio bi da mi odgovori.

1. otišao sam u trgovinu i besplatno sam instalirao youtube i prvi put kada sam ušao sve je bilo ok a sada mi izbacuje  "Please buy a Pro version of YouTube to continue using it". Vidio sam da ima još besplatnih aplikacija od youtubea pa sam probao i drugu skinuti ali opet isto.

2. Gdje mogu provjeriti stanje radne memorije.

Hvala!

Napomena:  Radi se o nokii lumiji 625

Prvo: Očito da svaki put naletiš na pro verziju... probaj sa ovom http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/youtube-hd/0dcbf01a-e366-4af2-aba0-909f7d4e0a65

Osobno ne koristim nikakav app za pregledavanje videa na youtube...

Drugo: Stanje memorije provjeravaš Settings >System >Storage Check

14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo jedne super youtube aplikacije. LINK
Ne znam koja je razlika trial i full verzije.

EDIT: Evo što je razlika: - The trial version limits you to watching 1 hour of video in every 3 hours, then you will have to wait 10 minutes to continue watching. This may change in the future. 

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.6.2014 10:13 (dombak1608).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Jel ima subway za 512 mb rama? Frend je kupio mob(nije wp8.1) i kaze mu da mu treba 1024 mb da bi mogao igrat
15 godina
WP8 - Općenito

zasad nema ali aplikaciju poboljsavaju i rekli su da ce izaci za mobitele sa 512 mb rama uskoro.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Jedan od razloga zbog kojeg volim wp.. 7 dana ga nisam ugasio, a nije usporio ni stotinku

L520 L520
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 2
14 godina
odjavljen
Više me zanima ativ nego lumia. .
17 godina
WP8 - Općenito

Kako sporo ovo ide, bit cu sretan ako ga dobijem do kraja ljeta

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Fala Bogu, već sam mislio da su zaboravili na taj update, ajde bitno da su počeli puštat, a kad dođe, dođe...

Čekam taj update već mjesec i pol da si usput formatiram memoriju, nemam više mjesta ni za "paint" instalirat... {#}

17 godina
odjavljen
1BIT kaže...

Fala Bogu, već sam mislio da su zaboravili na taj update, ajde bitno da su počeli puštat, a kad dođe, dođe...

Čekam taj update već mjesec i pol da si usput formatiram memoriju, nemam više mjesta ni za "paint" instalirat... {#}

http://wmpoweruser.com/vodafone-australia-testing-wp8-1-update-for-the-nokia-lumia-925/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
neaktivan

"The update for the rest of the Lumia range (625, 720, 820 and 1320) are still awaiting the software being delivered to them, with the ETA for delivery being late June/Early July (which is of course very soon)." {#}{#}

Nadam se da se ovo odnosi samo na pretplatnike vodafona, jer nema moje lumie 520 na popisu, a drži me optimizam što sam svoju lumiu kupio u Links-u, te nije vezana za naše operatere, pa možda dobim ranije update.{#}

17 godina
Dex.pwn kaže...
Više me zanima ativ nego lumia. .

Dobio si 3 TD-a. Ljudi ne kontaju da nama sa Ativ S i 8.1 developer preview, oficijelni update je potrebniji nego njima s Nokiama. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.6.2014 16:23 (knight).
14 godina
odjavljen
Samo da snimanje radi i to je to.... Ne možeš imat mob a da ne možeš snimat 😱
17 godina
Dex.pwn kaže...
Samo da snimanje radi i to je to.... Ne možeš imat mob a da ne možeš snimat 😱

Upravo to. :(

15 godina
WP8 - Općenito

pa ti kupuj onda šrotsung :P

Moj PC  
8 4 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

ma nabijem i njih vise i taj apdejt, prije ce iphone 4s dobiti ios8 update nego moja l1020 wp8.1

daj vise taj apdejt da raja ne ceka

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

4 1 hvala 1
14 godina
odjavljen

Al je zato taj 'šrotsung' pomeo lumiu bez problema....

14 godina
Dex.pwn kaže...

po cemu, gdje?

14 godina
odjavljen
Indestructible kaže...
Dex.pwn kaže...

po cemu, gdje?

Nokia je izbacila jedno 20 WP mobitela i na svakom se moglo naći nekakvi nedostatci....

Npr.: Lumia 1520 je odlično odrađena ali su je usrali s veličinom.....

dok je Samsung sve odlično napravio, veličina je normalna mada trebali su da zaokruže 5'', baterija uz najnovij WP8.1 na 3Gu uz surfanje na IEu izgura i po 18 sati... Kamera je dobra, razlike između Ativa i Lumie u kameri su samo u detaljima.... Jedino što je Samsung usrao je ona fizička tipka jer nakon nekog vremena gubi na odazivu...

14 godina
WP8 - Općenito

ja sam još na gdr2 i nema nikakvih bedara. kad 8.1 dođe, super. uopće me ništa ne tjera da ubacim 8.1 DP iako donosi mnogo toga

Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
Dex.pwn kaže...
Indestructible kaže...
Dex.pwn kaže...

po cemu, gdje?

Nokia je izbacila jedno 20 WP mobitela i na svakom se moglo naći nekakvi nedostatci....

Npr.: Lumia 1520 je odlično odrađena ali su je usrali s veličinom.....

dok je Samsung sve odlično napravio, veličina je normalna mada trebali su da zaokruže 5'', baterija uz najnovij WP8.1 na 3Gu uz surfanje na IEu izgura i po 18 sati... Kamera je dobra, razlike između Ativa i Lumie u kameri su samo u detaljima.... Jedino što je Samsung usrao je ona fizička tipka jer nakon nekog vremena gubi na odazivu...

idi spavaj, dosta interneta za danas

cuj nokia napravila 1520 al usrali velicinom, ti ko da si ispod kamena zadnje 3-4 godine zivio, jesi ikad cuo za phablet, jesi li ikad cuo za lumiu 930? nisi

razlike u kameri samo u detaljima, nego u cemu treba biti?

cisti spam, nadam se da ces prestati trolati, ne ide ti nikako

14 godina
odjavljen

Jok nisam nikad čuo za to -.-

Jesam, isto kao i za još dvadesetak mobitela iz bogate Lumia obitelji...

Ne trollam, kažem onako kako je, Ativ S je mnogo bolji od Lumia

17 godina
Dex.pwn kaže...

Jok nisam nikad čuo za to -.-

Jesam, isto kao i za još dvadesetak mobitela iz bogate Lumia obitelji...

Ne trollam, kažem onako kako je, Ativ S je mnogo bolji od Lumia

{#}

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
17 godina
Dex.pwn kaže...

X

sinko jednog dana ce te bit sram gluposti što si pisao sa 16godina, daj se skuliraj

16 godina

Kolika je isplativost uzeti danas lumiu 920?
Uredaji se po njuskalu na sve mreze, 32 GB, u izvrsnom stanju daju nac za kojih 1300-1400 kn :) 

Ativ S me pomalo zivcirao jer nije dosla niti GDDR3 nadogradnja, a ne wp8.1. A istina je i da ga ne koristim vec par tjedana, jer sam ga prodao frendu. tako da  koristim trenutno staru OMNIU 7, koju bi mogo prodat za kojih 600tinjak kuna da imam za lumiu :)

Znam da je Lumia prva sto se tice updateova, posebice ako je otkljucan uredaj.

Jedino me brine, dali ce dobiti update na WP9 kada izide?

Te ako netko moze na PM ili tu linkat par slikica snimljenih ovim uredajem ili bar napisat dali je razlika u odnosu na ATIV S - koji me nije tako odusevio kao sto se pricalo, posebice u low light uvjetima.

Te dali se isplati dat kojih 300 kuna vise za 925 lumiu (prednost AMOLED, kamera?? / minus samo 16GB), znam da je kasnije izisla a da M$ obecava nadogradnje na uredaj do 36 mj - makar je identicna lumii 920, pa nebi bilo previse smisla da jedna dobije WP9 , a druga ne, zar ne?

17 godina
odjavljen

Evo ti par low light slika i video sniman u HD-u... 

po meni je to jako isplativa kupnja... telefon je odličan

17 godina

Osobno bi prije išao na 925 jer nije neka razlika u cijeni a 925 je noviji uređaj, 46g lakši i navodno mu baterija malo dulje traje

16 godina
x360gamer kaže...

Kolika je isplativost uzeti danas lumiu 920....

lumia 920 ti je super telefon sa super kamerom, ja sam ga kupio cisto da vidim kakav je wp i da imam nesto drugacije, nisam se ni trunke pokajao. Oni koji pljuju ovaj os su ljubomorna djeca... Mislim da definitivno neces pogrijesit ma koji uredjaj da odaberes :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice