WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.023.916
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: WP8 - Općenito
Teerex kaže...
skank666 kaže...

IE11 radi ali samo dok je na wifiju... mobile nula bodova dok npr. maxthon radi ko beba. izluđuje me.

Riješen problem.

Kopiraj providerove (u našem slučaju VIPove) apn settingse u novi apn profil, makni proxy IP i proxy port i sve radi.

jesam li ti ikad rekao da si mi uvijek nekako bio najdraži tu na forumu? ne? e, pa sad znaš!! to, mastore, ne znaš koliko si mi živaca spasio!! hvala ti još jednom!!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

malo o file manageru... http://wmpoweruser.com/now-we-have-file-managers-on-wp8-1-developers-need-to-store-data-files-in-public-storage/ 

pa onda jedan dobar a novi http://wmpoweruser.com/a-file-manager-that-actually-delivers-aerize-explorer-for-windows-phone-8-1-write-to-storage-cards/

i flipboard beta je u storu pa navalite dok možete,  fake      iako je meni bolji magnify. a i sa svakim update-om je sve bolji i bolji

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 16:41 (skank666).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Sighted but sightless - it is your gift and your curse.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
15 godina
WP8 - Općenito

uočio sam još jedan problem u ovih par dana. Nestaju mi slike iz telefona, ali se još uvijek na live tileu od photo aplikacije okreću. Spojio sam ga na komp da vidim da ih možda samo telefon ne vidi, ali nema ih ni tamo

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
gamer34 kaže...
Kazes da nema nikog koji ti odgovara po specifikacijama, a Lumia 930 ima sve sto si rekao, 5 inca, fhd i snap800.

Ma kak ne kužiš da je bitan broj jezgri, što više to bolje, jer se onda bolje šalta po izborniku lijevo desno, a može se ubacit i koji widget. A zamisli sramote dok imaš top WP mobitel s dvije jezgre a svi klinci u susjedstvu jeftini Android s dvije. Sramota.

Serem malo, ali morao sam.

Inače, je li imao tko problema sa prikazom live tile-ova, a da je uspio to riješiti?

I ne, nemam 14 godina, ali imam svoj stav.

A čini li se meni da vi ne kužite što sam ja mislio reći sa ovim postom? Hm?

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2014 21:20 (Danijel14).
17 godina
Danijel14 kaže...
gamer34 kaže...
Kazes da nema nikog koji ti odgovara po specifikacijama, a Lumia 930 ima sve sto si rekao, 5 inca, fhd i snap800.

Ma kak ne kužiš da je bitan broj jezgri, što više to bolje, jer se onda bolje šalta po izborniku lijevo desno, a može se ubacit i koji widget. A zamisli sramote dok imaš top WP mobitel s dvije jezgre a svi klinci u susjedstvu jeftini Android s dvije. Sramota.

Serem malo, ali morao sam.

Inače, je li imao tko problema sa prikazom live tile-ova, a da je uspio to riješiti?

Sigurno nemas 14 godina? :)

PSN: Muskarcina77 | Steam: Virty |
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
Teerex kaže...
skank666 kaže...

IE11 radi ali samo dok je na wifiju... mobile nula bodova dok npr. maxthon radi ko beba. izluđuje me.

Riješen problem.

Kopiraj providerove (u našem slučaju VIPove) apn settingse u novi apn profil, makni proxy IP i proxy port i sve radi.

jesam li ti ikad rekao da si mi uvijek nekako bio najdraži tu na forumu? ne? e, pa sad znaš!! to, mastore, ne znaš koliko si mi živaca spasio!! hvala ti još jednom!!

Mislim da ne. {#}

Nego, Onedrive. Mislim da mi je nakon nadogradnje htio playat video, danas neće (mp4 fajlovi). Može netko provjerit?

Early adopter
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

http://www.wpcentral.com/help-make-windows-phone-better-official-diagnostics-app?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

Evo ukoliko želite doprinijeti Microsoftu na što brže uklanjanje raznih bug-ova i ostalih problemčića na 8.1 onda je ovo app za vas {#} Osobno nisam još isprobao ali budem...

Btw Sretan Uskrs Vam želim! Tuc-Tuc...

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

ne kuzim koji je vas problem haha??? Znaci vi ste se zakacili za to jer sam napisao da zelim telefon sa 4 jezgre?

0 4 hvala 0
16 godina
omomomomoomm kaže...

ne kuzim koji je vas problem haha??? Znaci vi ste se zakacili za to jer sam napisao da zelim telefon sa 4 jezgre?

Nokia Lumia 930. EOD.

Swedish latin super funk.
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ma ne kuže oni ništa... ni moje spradanje od tebe sa željama za 4 jezgre (bez uvrede tebi, neću te više zaje8avati makar me nazvao svim pogrdnim imenima). Tebi daju TD jer želiš 4 jezgre, meni daju TD jer se sprdam od tebe jer želiš 4 jezgre.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 14:23 (Danijel14).
Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

Primjetio sam , kod telefonskog razgovora sa ukljucenim slusalicama, radi samo 1 strana. Znaci, nazove me sad netko na mob, javim se i cujemo ga samo na lijevu slusalicu...prekinem poziv i opet netko za 10 min nazove, radi samo desna slusalica.... a recimo kod slusanja muzike, rade i lijeva i desna strana normalno! Promijenio sam troje slusalica, ista stvar....

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 14:30 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Moram priznati da sve više žalim što sam stavio taj 8.1.... Niti mi live tileovi rade, počeo se blesirati kod otključavanja, melodija zvona zvuči nikako bez obzira koju stavim, zajebancija sa alarmima.... Nadam se da će pustiti neki update za te bugove. I da, probao sam 2 hard reseta, ne znam koliko puta soft. HTC 8X

Edit: barem sam riješio tileove.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 16:46 (Danijel14).
Moj PC  
2 1 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

hvala za prijedlog za nokiu 930. Dobro izgleda telefon i bas mi se svida. Tamab je velik i dosta je snazniji od mog 8x. Jedino mi se baterija cini malo slaba 2400mah za 5inca full hd ekran. Na njuskalu ih jos nema. 1520 je 3500 na njusci ovaj ce bit oko 3000kn sta vi mislite? Kad dolazi telefon u hr?

Danijel14 ma ne diraju me ta podbadanja lako je prcat prek foruma i bit frajer. Mislim sta se netko cudi jer ja zelim telefon sa 4 jezgre znaci ja kupujem nesto za SVOJE novce i imam pravo birati. A i moras znat da su tu vecinom klinci cast iznimkama ima i starijih clanov a

2 1 hvala 0
12 godina
bik kaže...

kupi si neki kineski android 5inca , 16jezgri, milijardupetsto bodova na antuttu benchu..

ako nisi mislio nis pametno napisati nisi ni trebao.

sto si htio rec uopce tom porukom? Htio si ispast pametan il sta?

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ma čudi mene to što ja krenem podbadati tebe, nakon što ti oni daju svu silu TD, i onda još i ja zaradim TD jer ne kuže što je autor htio reći. Ma nema veze...

Uglavnom, danas sam napravio i treći hard reset, popravila se situacija sa tileovima ali IE postavke recimo su i dalje nedostupne.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito
Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
WP8 - Općenito

cijena je ubi boze.

1 1 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Cijena je kao i za svaki flagship tek kad dode, sta ne? :)

Windows Phone FTW
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

uglavnom da,nasi uvjek stave ljepe cijene (za nase prilike) ja se nadam da ce kod operatera biti nekih dobrih poslovnih ponuda (popusti) .... s vremenom ce kao i sve drugo past,ali u pocetku,da cjena do plafona heh

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.4.2014 19:56 (cropunk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Meni se kao zgodnije rješenje čini Samsung Ativ SE (imam Ativ S pa sam pomalo pristran) - sigurno će biti jeftiniji, tanji je, ima veću bateriju koja je izmjenjiva i microsd slot.

Doduše... Lumia ima odličnu kameru, no niti ova neće biti loša te je tu CBD i bolja kvaliteta izrade... Dobra stvar je i to što će Here Drive+ biti besplatni za SVE WP 8.1 mobitele, neovisno o proizvođaću :)

Tko pod drugim jamu, ja mu mamu.
17 godina
Gerontius kaže...

Meni se kao zgodnije rješenje čini Samsung Ativ SE (imam Ativ S pa sam pomalo pristran) - sigurno će biti jeftiniji, tanji je, ima veću bateriju koja je izmjenjiva i microsd slot.

Doduše... Lumia ima odličnu kameru, no niti ova neće biti loša te je tu CBD i bolja kvaliteta izrade... Dobra stvar je i to što će Here Drive+ biti besplatni za SVE WP 8.1 mobitele, neovisno o proizvođaću :)

Ti ativ se uspoređuješ s lumiom 930 ili sam ja nešto pomješao? inace ako je građen kao galaxy s4 onda je kvaliteta izrade nula.

17 godina
neaktivan
bik kaže...
Gerontius kaže...

Ti ativ se uspoređuješ s lumiom 930 ili sam ja nešto pomješao? inace ako je građen kao galaxy s4 onda je kvaliteta izrade nula.

Pa da... I jedan i drugi su quad core Snapdragon 800, 2 GB RAM, 5" 1080p ekran... Nokia ima bolju kvalitetu izrade, bolji fotić i ekskluzivne programe... Samsung ima nižu cijenu, veću izmjenjivu bateriju i micro sd slot.

16 godina
neaktivan
Gerontius kaže...

Imam i ja Ativ S i to samo zato sto je nov kosto 200€ dok je Lumia 920 bila 100€ vise.
Ativ SE ce vjerojatno biti 599$. Dakle ne mnogo vise od lumie.

Baterija bi mogla biti veliki plus za Ativ jer Lumia 929 ima ocajnu bateriju, a microSD i nije toliko potreban jer sam mobitel ima 32gb.

Na nokijinoj strani je kamera, kvalitet izrade i softver kao najveci plus.

P.S. Here Drive + je vec besplatan ;) 

16 godina

Kad se vec spominje Ativ S... I sam sam vlasnik istog, i vidim da neki vec imaju 8.1 na mobitelima, ja jos nisam dobio GDDR3. Pod azuriranja telefona, telefon javlja da je azuriran do kraja, tj da nema novijih nadogradnji. Kako updatati? Dali jezik igra kakvu ulogu?
S Omniom 7 nisam imao ovakvih gluposti, pogotovo jer je bila otkljucana na sve mreze (kao i Ativ S) - 1. sam dobivo sve nadogradnje.

Takoder, kako je H.D.+ besplatan? na marketplaceu pise mi 192 kn? Besplatan je za WP 82.1 verziju OSa ili?

17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Besplatan će biti za sve 8.1 mobitele... Zasad se još uvijek plaća na našem storeu, na US je besplatno - kad službeno izađe biti će free i na našem storeu (tako je za očekivati)

http://www.wpcentral.com/here-drive-be-free-all-windows-phone-81

A mobitel sam digao na 8.1 tako da sam si instalirao developer preview... Prvo se "učlaniš u app studio", onda nakon toga možeš skinuti preview for developers i onda ponovno ideš provjeriti jel ima updatea i voila.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Znam da je to devolper preview, sve je to meni jasno. Necu tu verziju jer je bugovita itd. Cekat cu rade konacnu verziju:)
Mene zanima, zasto nemam jos niti GDDR3 ? Kako tu updatati?

17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Prije par dana sam sa androida presao na wp8 , tj lumiu 520

Prezadovoljan sam mobom , ima par manjih mana ali za ovu cijenu BEST BUY

Razočara me media player na njemu  {#} , moram koristit   dodatan softver za kopirat muziku na mob , a onda mi ne prikazuje ime izvođača (id tagovi su svi upisani)

Ima li koji player da ima folder view , tj da mogu jednostavno napravit copy-paste na sd card i pustat muziku.

Ne vidim nista u storeu , sve neka cloud based sranja  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2014 18:54 (insomniac_cro).
Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice