WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 3.023.270
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Badjo_5 kaže...
apoteka kaže...
Badjo_5 kaže...

Još kad bih znao gdje uopće je map loader{#}Inače imam L520.

tamo di skidas karte, neznam tocno kako je na wp

na symbian izbaci verziju kad trazim nadogradnju u map loaderu

pa me zanima jesu li na wp novije karte...

Jedina verzija koja postoji prema ovome je ona koju sam napisao (aplikacija je valjda 3.5.487.8, podaci za karte 8.30.53.110).

Imaš i ovo za stolne windows-e.

ok hvala, nisu isti brojevi kao na symbian, valjda ce bit jos koja nadogradnja

15 godina
WP8 - Općenito

Jel ima netko u ovoj temi da posjeduje lumiu 925? Zanima me koliko vam traje baterija ako niste update-ali na dp 8.1? Ja nisam isprobao prije jer sam je isti dan updateao ali nisam očekivao da baterija na tom mobu ne može izdržat cijeli dan. Ne tipkam ništa posebno kroz dan. Standardno mailovi, pozivi i whatsapp. Brightness na low i power saver uključen ispod 20%. Isključeni pozadinski procesi osim maila i whatsappa

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 3
12 godina
WP8 - Općenito

Uzas kolko bugova! 

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

dax lax: Imam ju i baterija je na 8.1 nesto duzeg vijeka jer mozes iskljucit jos neke pozadinske procese koje prije nisi mogao... Al kako god okrenes,baterija je banana i najveca je mana ovog moba...

17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

ćek, istu takvu bateriju ima i 920 i meni je uvijke držala barem dan (07:00-22:00) ali ja nisam imao whatsapp

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Uzas kolko bugova! 

Nije to ni puno bugova. Kad bi se bugovi svake verzije androida na jedno mjesto zbacali, wp bi bio mala beba.

11 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ljudi, jedan problem, molim rijesenje ili preporuku drugog app-a.

Official HTC aplikacija, ona koja pokazuje sat i vremensku prognozu ukoliko je lokacija ukljucena, ne radi mi dobro, tj ne radi nikako.

Na home screenu mi je bila na WP 8.0 i normalno je prikazivao sat, lokaciju ne jer su mi lokacijske usluge rijetko kad upaljene, skoro nikad.

Sada ne pokazuje ni sat, ni lokaciju.

Pa ako neko ima preporuku sta da napravim, ili mi preporuci neki drugi app koji kad se izvuce na pocetni zaslon pokazuje vrijeme, vremenska prognoza nije potrebna jer drugi app koristim za to.

Inace radi se o HTC-u 8S.

Hvala ekipa :)

Keep it moddin' !

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ovaj sa alarmima mi je posebno drag, radi njega sam 2 puta ovaj tjedan zaspao, a danas me ekipa čekala nadrkana pred firmom. Svi bi radili (začudo), a vrata firme zatvorena :-(

I tileovi se ne refreshaju, radio sam i hard reset, naravno nije pomoglo. I ponekad mu treba do 10-20sekundi da skuži da je spojen na punjač. Sve ostalo srećom za sad radi.

Nemam 14 godina
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 19:12 (Danijel14).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

došao je fix za xbox games...

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
skank666 kaže...

Jel ima nešto od igara da se preporuča na ovoj platformi?

17 godina
odjavljen

ne znam, ne igram se na mobitelu :D

15 godina
skank666 kaže...

Ni ja. To me uvijek fasciniralo u onim istraživanjima da je igranje na mobitelima/tabletima poraslo toliko i toliko posto. Sve što sam vidio na mobilnim platformama je komedija. Zanimalo me više da vidim dokle je došla tehnologija, grafika, kompleksnost itd. Btw, kolko tebi na 1520 baterija dura s obzirom da je dosta kapacitetnija?

16 godina
WP8 - Općenito

Dal vama swipe tipkovnica radi kako treba dok pisete i hrvatske riječi? Ili valja samo za engleski?

Windows Phone FTW
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DommY kaže...

Dal vama swipe tipkovnica radi kako treba dok pisete i hrvatske riječi? Ili valja samo za engleski?

Meni radi samo ingliš

16 godina
DommY kaže...

Nije hrv jos podrzan.

16 godina
neaktivan
Sandro HR Zagorje kaže...

Uzas kolko bugova! 

Nisu ovo sve bugovi
npr.
Bug: No comma button in keyboard.
Solution: Settings > Keyboard > Advanced > Tick first box on top. 

Bug: Cortana isn’t working in my region.
Solution: Change your region, language and keyboard settings to US.

skank666 kaže...

Koji fix?
Meni se ne prikazuju igre kad kliknem na games ("Couldn't open that. Try again later").

btw da li misle opet razdvojit igre od ostalih aplikacija, jer imam dosta igara instalirano, ali skoro nista ne igram.

16 godina
WP8 - Općenito

Mislio je na update za xbox games. Sada radi nešto bolje.

Windows Phone FTW
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
dax-lax kaže...
skank666 kaže...

Ni ja. To me uvijek fasciniralo u onim istraživanjima da je igranje na mobitelima/tabletima poraslo toliko i toliko posto. Sve što sam vidio na mobilnim platformama je komedija. Zanimalo me više da vidim dokle je došla tehnologija, grafika, kompleksnost itd. Btw, kolko tebi na 1520 baterija dura s obzirom da je dosta kapacitetnija?

bez beda 2 dana... na punjać ode u pravilu sa još barem 20% soka. uglavnom, baetrija je strava i koliko vidim, do sada, na 8.1 je još i bolja. barem meni

edit:

uvijek mi je upaljen gps i 3g (wi fi rijetko kad koristim)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.4.2014 21:39 (skank666).
13 godina
odjavljen
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Samo da upozorim korisnike jeftinijih WP uredaja koji nemaju puno interne memorije za aplikacije. Na Class 6 kartici aplikacije su uzasno spore i ponekad se niti ne upale. Sutra ujutro idem kupiti si Class 10 karticu pa javim dojmove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Sad sam primjetio da Onedrive app nema multiple upload datoteka na 8.1, svaku posebno treba uplodat...{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

IE11 radi ali samo dok je na wifiju... mobile nula bodova dok npr. maxthon radi ko beba. izluđuje me.

Riješen problem.

Kopiraj providerove (u našem slučaju VIPove) apn settingse u novi apn profil, makni proxy IP i proxy port i sve radi.

Early adopter
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Isprobao i nije me nešt fascinirao. Možda sam imao prevelika očekivanja, tj. očekivao sam da će slika bit kroz cijeli ekran, a kad ono...

16 godina
Dodge_167 kaže...

Samo da upozorim korisnike jeftinijih WP uredaja koji nemaju puno interne memorije za aplikacije. Na Class 6 kartici aplikacije su uzasno spore i ponekad se niti ne upale. Sutra ujutro idem kupiti si Class 10 karticu pa javim dojmove.

Ja imam Nokiu L 520 i karticu klase 4 i otvara mi sve bez problema.

Reality is wrong. Dreams are for real.
12 godina
WP8 - Općenito

svi se zale na osiju bateriju al meni je bolja sa 8.1. sad mi je trenutno 1day i 12hours sto mi je rekord u godinu i par mjeseci koristenja htc 8x. ali i to je jad i bijeda i dalje tvrdim da nema smartphonea koji ima dobru bateriju. uglavnom zadovoljan sam sa wp i ovim novim updateom.

u 7 mjesecu mjenjam telefon i mislim da necu uzeti wp jer nemnikakvoga koji mi odgovara tj odgovara mi lumija 1520 po specifikacijama al ne po velicini. ono je ipak preveliko i neznam tko normalan bi to koristio uopce. mobitel je ogroman neznam kolko vas ga je drzalo uzivo ali to je stvarno komedija. pa malo je manji od ipada :). mislim neka se ne uvrijede vlasnici 1520 na ooj temi ali t je moje misljenje.

ja bi nesto od 5inca,full hd ekranom i 4-jezgre procesorom. 

0 10 hvala 0
14 godina
Kazes da nema nikog koji ti odgovara po specifikacijama, a Lumia 930 ima sve sto si rekao, 5 inca, fhd i snap800.
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s- ostao Nexus 5
17 godina

kupi si neki kineski android 5inca , 16jezgri, milijardupetsto bodova na antuttu benchu..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice