[Tutorial] Otključavanje Sony Ericsson telefona

poruka: 377
|
čitano: 229.882
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
RE: [Tutorial] Otključavanje Sony Ericsson telefon
Izzy kaže...

A kako ih ne mogu onda otključati? U čemu je problem? Ne vjerujem da sam baš svaki put radio nešto krivo kada sam ih pokušavao otključati, a k510i sam otključao iz prve.

ovisi koji je cid ali trebao bi se dat...imaš tu tutorial, ako si išao po njemu treba se otključat...

ako se neda tako može se preko nekog servera i to treba platit, ali opet se može otključat...

javi se vexx5555 on će ti bolje pomoć oko toga...ja inače radim preko boxa, pa ovo patchanje baš ne pratim...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
17 godina
neaktivan

može li se otključati LG Cookie KP502? 

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
system kaže...

može li se otključati LG Cookie KP502? 

jel ti ne vidis naslov teme??{#}

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
16 godina
odjavljen
Izzy kaže...

Nažalost k800i nisam uspio otključati, a izgleda da je razlog taj što je to kineski mobitel sa tim nekim kineskim čipom koji radi na drugačijim portovima (nemam pojma što bi to točno značilo, ali tako je rekao čovjek u servisu, tako da ni on nije siguran može li ga otključati). Dakle, otac mi je otišao do toga dućana/servisa i pitao može li se otključati taj k800i (koji nije moj) i k530i (taj je moj i već sam ga pokušavao otključati, ali bez uspjeha) i odgovor je bio da nije siguran.

I sad mene zanima Vexx,xxxBimboxxx i svi Vi kojima su hobi mobiteli, je li to istina tj., koliko ste upoznati sa takvim slučajevima?

U svakom slučaju - Smrt kineskim stvarima (posebno elektronici)!!!

WTF             WTF            WTFWTFWTF           WTFWTFWTF       

WTF  WTF  WTF                    WTF                  WTF                             

WTFWTF WTF                      WTF                  WTFWTFWTF

WTF      WTF                      WTF                   WTF                      

Sve danas dolazi iz Kine. Ovaj serviser kod kojeg si nosio- ima li on kakve čudne ožiljke na glavi, možda od udarca? Lik sere i zavlači te, i na kraju će te opelješiti za masnu lovu. Da si slijedio sve korake kako spada, otključao bi mob. Kaldim se da si skinuo neki bezveze firmware i napravio patch (ako si do toga uopće došao) za taj firmware, a ne za svoj. Da li si ga uopće upisao u mobitel? Nisi ga valjda spremio na memorijsku karticu?

Traži ''servisera'' da ti vrati nazad mob. I ako ti ispod baterije piše Sony Ericsson, onda je SE. Nikakav Kinez. Da je Kinez, imao bi kineska slova na naljepnici, jer bi ih satrali ako bi stavljali pravi logo i ime.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
moderator
vexx5555 kaže...

eto to mu i ja govorio, al neće slušat...valjda će tebe poslušat...

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina
odjavljen
XXX-Man kaže...

I da me ne posluša nije moj problem-mobiteli su njegovi. Ako ga ubije flashanjem ili lošim otključavanjem, zaboli me. Ako ga serviser prevari, zaboli me. JA sam proveo 8 sati pišući tutorijal za otključavanje, on valjda može izdvojiti 15 minuta vremena(ma ni toliko) da ga pročita. Tut je jednostavan-čak i 12-godišnje dijete može unlockat mob pomoću njega.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
vexx5555 kaže...
XXX-Man kaže...

I da me ne posluša nije moj problem-mobiteli su njegovi. Ako ga ubije flashanjem ili lošim otključavanjem, zaboli me. Ako ga serviser prevari, zaboli me. JA sam proveo 8 sati pišući tutorijal za otključavanje, on valjda može izdvojiti 15 minuta vremena(ma ni toliko) da ga pročita. Tut je jednostavan-čak i 12-godišnje dijete može unlockat mob pomoću njega.                                                                                                                                                             

Aaaaaaaaaaa!!!!!!! Zadaviti ću vas vexx5555 i XXX-Man!!!!!! Otključao sam k530i!!!!! I to sa drugim uputama koje sam našao ovdje (autor te poruke je zbozic25, pri kraju stranice). A što se tiče k800i, nije moj nego od očevog prijatelja, pa će on i platiti otključavanje.

I vexx5555, pa zar misliš da sam toliko glup i blesav da ne mogu shvatiti taj tutorial (a potrošio sam najmanje 1 sat, ako ne i više na čitanju ovog tutoriala) - problem je bio u pristupu tj. načinu patchiranja i ovaj tutorial trebalo bi po meni ispraviti!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 18:03 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...
vexx5555 kaže...
XXX-Man kaže...

Aaaaaaaaaaa!!!!!!! Zadaviti ću vas vexx5555 i XXX-Man!!!!!! Otključao sam k530i!!!!! I to sa drugim uputama koje sam našao ovdje (autor te poruke je zbozic25, pri kraju stranice). A što se tiče k800i, nije moj nego od očevog prijatelja, pa će on i platiti otključavanje.

I vexx5555, pa zar misliš da sam toliko glup i blesav da ne mogu shvatiti taj tutorial (a potrošio sam najmanje 1 sat, ako ne i više na čitanju ovog tutoriala) - problem je bio u pristupu tj. načinu patchiranja i ovaj tutorial trebalo bi po meni ispraviti!!!

I jesi li možda potrošio 8 sati na pisanju ovog tutoriala, ako jesi - svaka ti čast!!! Ili si mislio na ovaj koji je napisao xXxBIMBOxXx pa si mu pomogao!?

Daj ajde smiri strasti , nisi jedini covjek na ovom forumu kojemu treba pomoc .

Ovaj tutorial od vexx-a5555 je dobar i funkcionalan , radio je u par slucajeva kod mene , a to sto si ti jedan od onih koji to samo povrsno procitaju ( da mozes misliti 20-25 redaka si sat vremena citao , sam sebe zavaravas ) .

Trci do tog unlockera po taj K800i , nosi doma i otkljucaj .

Prici je kraj {#}

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je . Trollovi , get a f*ckin' life !!!
16 godina

Taj unlocker nije uspio otključati mobitel i evo sada sam OPET po tko zna koji put išao ubaciti patch u k800i i NE RADI taj patch, tj. ne prima se. Sada pogledaj i sliku. Sve mi se čini da ću, a ako hoću otključati mobitel morati nadograditi CID49 na 52. Jer koliko vidim po drugim forumima to je rješenje ako hoću da proradi taj patch za otključavanje.

I ne misim da sam jedini čovjek na forumu kojem treba pomoć. I zašto misliš da sam površno pročitao? Možda zato što nisam uspio otključati taj nesretni mobitel?

Jedino što nisam pokušao je otključavanje sa XS++ i Far Manager programom. Meni se čini da mi taj CID49 zadaje probleme.

SVIMA SE ZAHVALJUJEM KOJI SU MI POKUŠALI POMOĆI!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.11.2010 14:41 (Izzy).
15 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Taj unlocker nije uspio otključati mobitel i evo sada sam OPET po tko zna koji put išao ubaciti patch u k800i i NE RADI taj patch, tj. ne prima se. Sada pogledaj i sliku. Sve mi se čini da ću, a ako hoću otključati mobitel morati nadograditi CID49 na 52. Jer koliko vidim po drugim forumima to je rješenje ako hoću da proradi taj patch za otključavanje.

I ne misim da sam jedini čovjek na forumu kojem treba pomoć. I zašto misliš da sam površno pročitao? Možda zato što nisam uspio otključati taj nesretni mobitel?

Jedino što nisam pokušao je otključavanje sa XS++ i Far Manager programom. Meni se čini da mi taj CID49 zadaje probleme.

SVIMA SE ZAHVALJUJEM KOJI SU MI POKUŠALI POMOĆI!!!

A digni na 52 , nađi na netu odgovarajuci patch za svoju verziju softvera , patchaj i bog te veseli .

16 godina

Evo otključao sam k800i. To sam napravio tako da sam promijenio CID49 na CID52. I onda sam ga otključao na isti način kao i k530i, dakle po uputama zbozica25.

I za kraj, evo ispričavam se Vexx-u5555 i XXX-Man-u, jer sam bio naporan pa i malo bezobrazan. Vjerujem da ispriku zaslužuje i autor teme.

Moj PC  
7 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
Izzy kaže...

Evo otključao sam k800i. To sam napravio tako da sam promijenio CID49 na CID52. I onda sam ga otključao na isti način kao i k530i, dakle po uputama zbozica25.

I za kraj, evo ispričavam se Vexx-u5555 i XXX-Man-u, jer sam bio naporan pa i malo bezobrazan. Vjerujem da ispriku zaslužuje i autor teme.

Drago mi je da si uspio. Lijepo od tebe da si se ispričao. Nadam se da sad vidiš kako je to baviti se mobitelima-nije lako, treba se truditi, uložiti puno volje i truda. Ništa tu ne ide nabrzaka, samo moraš smireno i staloženo.

15 godina
neaktivan

Evo danas sam se i ja išao poabaviti otključavanjem jednog starog moba, SE k510i, nažalost nije uspijelo pa sad trebam vaš pomoć... Dakle skinuo sam sve potrebno, xs++, firmware za našu regiju, napravio sam patch za taj firmware, ali stao sam na flashanju tog firmware-a u mobitel. Pokušao sam par puta i svaki put proces je stao na random postotku. Prije toga se u windowsima uvijek čuo onaj zvuk kad iskopčaš neki uređaj. Mob se naravno ne želi upaliti, ekran blinka bijelo. Kako da sad vratim to na staro? =D

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Plemeniti kaže...

Evo danas sam se i ja išao poabaviti otključavanjem jednog starog moba, SE k510i, nažalost nije uspijelo pa sad trebam vaš pomoć... Dakle skinuo sam sve potrebno, xs++, firmware za našu regiju, napravio sam patch za taj firmware, ali stao sam na flashanju tog firmware-a u mobitel. Pokušao sam par puta i svaki put proces je stao na random postotku. Prije toga se u windowsima uvijek čuo onaj zvuk kad iskopčaš neki uređaj. Mob se naravno ne želi upaliti, ekran blinka bijelo. Kako da sad vratim to na staro? =D

Koknuo si ga. Probaj ga vratiti preko Sony Ericsson Update Service. Ako ne uspiješ, javi. Imam jednu ploču za taj mob i mogu ti pokušati oživjeti mob ili promijeniti ploču.

15 godina
neaktivan
Plemeniti kaže...

Najvjerovatnije si flashao sa firmwareom za krivi CID {#}

vexx5555 kaže...
Plemeniti kaže...

Koknuo si ga. Probaj ga vratiti preko Sony Ericsson Update Service. Ako ne uspiješ, javi. Imam jednu ploču za taj mob i mogu ti pokušati oživjeti mob ili promijeniti ploču.

Najvjerovatnije spržio EROM..

15 godina
neaktivan

Provjerio sam i CID je bio dobar, 49 red. Pokušat ću s SEUS-om pa javim

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
xXxBIMBOxXx kaže...
Najvjerovatnije spržio EROM..

Da je, onda bi mu samo pokazivao crveno svjetlo na power tipki. Ovako još ima šanse. Ja bi mu mogao oživjeti mob.

17 godina
Flashanje SE C902

U Varaždinu sam otključao SE C902 za 40kn. Bio je brandiran na T-Scum.

Stavio sam na njega isti dan FLASH teme i radile su. Slijedeći dan sam stavio update za mob preko SE Update Service aka SEUS i napravio je update na CID53.

Poslije toga FLASH teme mi nisu radile. Nakon mukotrpnog googla-nja i traženja savjeta na OVOJ temi našao sam sam riješenje.

Prvo sam skinio ovaj program i slijedio tutorijal:

http://modmy-forum.com/index.php?topic=4683.0

Zatim sam skinio ovaj firmware:

http://modmy-forum.com/index.php?topic=3918.0

Tj. ova "GENERIC" verzija:
http://modmy-forum.com/index.php?action=dlattach;topic=3918.0;attach=7213

Jedina mana je što nema HR meni, ali ostalo sve valja. Nisam probao ovaj "CENTRAL EUROPE".

Tu verziju firmware koristite [C902_R3DA028_MAIN_GENERIC_AO_RED52], a ne ovaj noviji jer za taj firmware kamera Vam neće raditi, a teme hoće.

Nadam se da sam pomogao drugima.

Username i pass za modmy-forum.com:

SEC902

neznamlozinku

Nemojte zloupotrebljavati ili mijenjati lozinku.

Firmware check: > * < < * < *

Go to "tpa/preset/system/desktop/flash" and put here the .swf menu files that you desire (ex: equalizer.swf )
Go to "tpa/user/theme" and put here the .thm themes that are associated with the FLASH menus.  (ex:  equalizer.thm )

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.2.2012 11:29 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako odkljucati x10

mozzart67
16 godina
odjavljen
mozzart67 kaže...

kako odkljucati x10

Nema besplatnog načina. Odi u servis i pitaj.

17 godina
vexx5555 kaže...
mozzart67 kaže...

kako odkljucati x10

Nema besplatnog načina. Odi u servis i pitaj.

Posalo sam još sinoć PP.

"Najbolje odnesi kod nekoga u servis i platio 40~70kn. Jeftino i brzo. Nemaš besplatnog načina da otključaš."

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
15 godina

vjerovatno moras imati box!?

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
CroVandal kaže...

vjerovatno moras imati box!?

Nisam siguran, ali mislim da treba ovaj SE TOOL BOX 3 za otključavanje. vexx5555 sigurno bolje zna od mene.

15 godina

Pa da ako ces se ozbiljno bavit takvim poslom moras imati boxove koji nisu bas jeftini!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

Ako slučajno želite licencu, ja ih prodajem, ovdje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
blagus kaže...

Ako slučajno želite licencu, ja ih prodajem, ovdje.

Stavljeno u prvi post {#}

16 godina

Hvala... {#} samo napomeni da je količina ograničena, i mali ispravak - nisu potrebni krediti nego licence.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 18:09 (blagus).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

ja imam uvijek isti problem a to je u setool2lite kad odaberem mob stisnem indentify drzim C i ukljucim kabel no nekad se mob ukljuci a nekad ne a seetool2lite uopce ne prepoznaje mob. u cemu je problem? kako se to moze rijesiti? i da mislim otkljucati k800i

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
skajzak kaže...

ja imam uvijek isti problem a to je u setool2lite kad odaberem mob stisnem indentify drzim C i ukljucim kabel no nekad se mob ukljuci a nekad ne a seetool2lite uopce ne prepoznaje mob. u cemu je problem? kako se to moze rijesiti? i da mislim otkljucati k800i

Trebaš instalirati drivere.

15 godina

da ali kako da instaliram, jer kad spojim mob na komp otvori mi onaj new hardware ili sta vec i ono idem kao install drivers bla bla i na kraju bude cannot install.

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice