[Tutorial] Otključavanje Sony Ericsson telefona

poruka: 377
|
čitano: 229.886
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Vexx jesi procitao PP koji sam ti poslao ?

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: [Tutorial] Otključavanje Sony Ericsson telefon
xXxBIMBOxXx kaže...

Jesam, ali nisam našao oglas-ne znam jesam ja čorav ili ga stvarno nema.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-razni-kablovi-punjaci-slusalice/70911.aspx

16 godina
odjavljen
xXxBIMBOxXx kaže...
vexx5555 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-razni-kablovi-punjaci-slusalice/70911.aspx

Nažalost, ništa mi nije zanimljivo. Jedino ako mi možeš nabavit usb kabel za Samsung J700/J800/F480. Jesi vidio ovo:

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/lg-gd510-pop-vodic-rastavljanje-by-vexx5555/1335849.aspx

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...
vexx5555 kaže...
xXxBIMBOxXx kaže...

Nažalost, ništa mi nije zanimljivo. Jedino ako mi možeš nabavit usb kabel za Samsung J700/J800/F480. Jesi vidio ovo:

http://www.bug.hr/forum/post/mobiteli/lg-gd510-pop-vodic-rastavljanje-by-vexx5555/1335849.aspx

Mislim da imam doma USB od J700 !

Javim ti sutra na PP .

Oho , lijepi tut :)

15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...
xperia10 kaže...

Nedavno sam nosio sony ericsson x10 mini u sevis da je otključaju ali kažu mi da se nemože otključati.Nije mi jasno šta to znači da nemože jeli neće nikad moći ili nema još ključeva ili šta već?Totalni sam noob što se ovoga tiče,molim odgovor ako netko zna.Hvala!!!

Može se otključati. Samo si nosio u krivi servis.

Ok!Hvala na odgovoru!

15 godina

jeli moguce otkljucati preko ovih svih metoda w302? nigdje nevidim u tutorijalima da se on spominje

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jel se može otključati SE S312? Nigdje u temi ne piše. Danas sam "cijeli" web pretražio, ali ništa konkretno. Čak i u SETool nema za izabrati S312, već samo S500.

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

jel mi moze netko reci jel se moze otkljucati k800(cid53) sa setoolom??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Imam problemcic pa ako moze pomoc...

slijedio sam vase upute o Flash-nju i sve je islo u pravom smijeru...

kada sam 5.korak htio izvrsitit (pretisno c i spojio kabal)

IZBACEN JE EROR (nesto pre-boot failed)

a prije toga sam  koristio update manager (jer sam se iz***o sa PATCH MAKEROM nisam ga mogao nigdje naci) sto je vjerovatno ubacilo novi FS i promijenilo mi CID (CID 52) sada je (CID 53) kako vratitit na CID 52 ili kako otkljucati ovaj CID53

model:w200i,bh telecom (takodje trebao bih ako ima neko za moju mrezu FS i MAIN (nisam bas upucen moze li svaki FS ja sam koristio one iz tutoriala http://forums.se-nse.net/topic/17855-sony-ericsson-w200/?s=4b3374cc83a7ed4698fc8c6e8e510924

ps.ZA OVAJ PATCH MAKER koristite somix (patch maker unlock key nesto takvo,a ima i na forumu jedan je lik rekao:"nezz sta SVEXX koristi ja koristim ovaj alat")

MENI JE BITNO DA GA OTKLJUCAM A HEBE MI SE JEL CID 52 ili 53

HVALA!!!

17 godina
talless kaže...

Imam problemcic pa ako moze pomoc...

slijedio sam vase upute o Flash-nju i sve je islo u pravom smijeru...

kada sam 5.korak htio izvrsitit (pretisno c i spojio kabal)

IZBACEN JE EROR (nesto pre-boot failed)

a prije toga sam  koristio update manager (jer sam se iz***o sa PATCH MAKEROM nisam ga mogao nigdje naci) sto je vjerovatno ubacilo novi FS i promijenilo mi CID (CID 52) sada je (CID 53) kako vratitit na CID 52 ili kako otkljucati ovaj CID53

model:w200i,bh telecom (takodje trebao bih ako ima neko za moju mrezu FS i MAIN (nisam bas upucen moze li svaki FS ja sam koristio one iz tutoriala http://forums.se-nse.net/topic/17855-sony-ericsson-w200/?s=4b3374cc83a7ed4698fc8c6e8e510924

ps.ZA OVAJ PATCH MAKER koristite somix (patch maker unlock key nesto takvo,a ima i na forumu jedan je lik rekao:"nezz sta SVEXX koristi ja koristim ovaj alat")

MENI JE BITNO DA GA OTKLJUCAM A HEBE MI SE JEL CID 52 ili 53

HVALA!!!

Mislim da se W200 nemoze otkljucati.. Pricekaj da jos netko odgovori pa ces znat..

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
16 godina
neaktivan

Prije tri dana sam kupila Sony Ericsson Xperiu X8, savjet za unlock?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Sathya kaže...

Prije tri dana sam kupila Sony Ericsson Xperiu X8, savjet za unlock?

{#}MAO,ništa još.

Ona bi otključala.LOL.Žene i mobiteli.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina
neaktivan

I mislila sam =) A nema veze, strpit ću se još malo. Iako sam čitala po drugim forumima da ju otključavaju po raznim servisima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zamolila bi bilo koga ako u međuvremenu naiđe na kakvu informaciju za otključavanje Xperie X8 da mi pošalje poruku, ja ću i sama tražiti, ali svejedno. Hvala =)

0 0 hvala 0
17 godina

Tražim osobu koja je voljna otključati mi SE C902 [T-Mobile mreža] putem teamviewera. Nikada nisam pokušao otključati bilo koji mobitel i strah me da ne bi nešta zeznio. Možemo se čuti i preko skype da se dogovorimo. Već sam kontaktirao par osoba s "Pomoć forumašima preko Teamviewera". Hvala

̿ ̿'\̵͇̿̿\з==(•̪●)==ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ Mess with the best, die like the rest! MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Najbrži kaže...

Tražim osobu koja je voljna otključati mi SE C902 [T-Mobile mreža] putem teamviewera. Nikada nisam pokušao otključati bilo koji mobitel i strah me da ne bi nešta zeznio. Možemo se čuti i preko skype da se dogovorimo. Već sam kontaktirao par osoba s "Pomoć forumašima preko Teamviewera". Hvala

Zaboravi! A2 platforma.

Ukoliko vam je mobitel u kvaru, ili ga želite prodati, zovite ovaj broj- 091 172 6697
16 godina

Imam pitanje. Zanima me koji ću i hoću li staviti Custom (skinut tu), ako mi firmware nije niti jedan od tih nabrojanih, nego je R1ED001, a CID je 49 (u pitanju je k800i)?

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.11.2010 22:16 (Izzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Izzy kaže...

Imam pitanje. Zanima me koji ću i hoću li staviti Custom (skinut tu), ako mi firmware nije niti jedan od tih nabrojanih, nego je R1ED001, a CID je 49 (u pitanju je k800i)?

Naravno. Uzmi koji želiš. JA bi na tvom mjestu iskoristio to što ti je CID 49- ako ti mob nije otključan, slijedi upute u mom tutorijalu i imat češ besplatno otključan mob. {#}

16 godina

Dobro, a gdje je taj tutorial?

16 godina
neaktivan
Izzy kaže...

Dobro, a gdje je taj tutorial?

a da pogledaš prijašnje postove

Avatar ready.....Clear a path | http://www.youtube.com/watch?v=YlSyJadcQFU
16 godina
odjavljen
16 godina

Nažalost k800i nisam uspio otključati, a izgleda da je razlog taj što je to kineski mobitel sa tim nekim kineskim čipom koji radi na drugačijim portovima (nemam pojma što bi to točno značilo, ali tako je rekao čovjek u servisu, tako da ni on nije siguran može li ga otključati). Dakle, otac mi je otišao do toga dućana/servisa i pitao može li se otključati taj k800i (koji nije moj) i k530i (taj je moj i već sam ga pokušavao otključati, ali bez uspjeha) i odgovor je bio da nije siguran.

I sad mene zanima Vexx,xxxBimboxxx i svi Vi kojima su hobi mobiteli, je li to istina tj., koliko ste upoznati sa takvim slučajevima?

U svakom slučaju - Smrt kineskim stvarima (posebno elektronici)!!!

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 16:25 (Izzy).
16 godina
moderator
Izzy kaže...

Nažalost k800i nisam uspio otključati, a izgleda da je razlog taj što je to kineski mobitel sa tim nekim kineskim čipom koji radi na drugačijim portovima (nemam pojma što bi to točno značilo, ali tako je rekao čovjek u servisu, tako da ni on nije siguran može li ga otključati). Dakle, otac mi je otišao do toga dućana/servisa i pitao može li se otključati taj k800i (koji nije moj) i k530i (taj je moj i već sam ga pokušavao otključati, ali bez uspjeha) i odgovor je bio da nije siguran.

jel to onda k800i ili neka kineska kopija na kraju?

ako je sony ericsson k800i onda se može otključat sigurno...pitanje je dal ide preko patcha ili se mora preko neta sa servera, ali moguće je 100%

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina

To je k800i, ali neki kineski po svemu sudeći. Tj. ima kineski čip.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 17:03 (Izzy).
16 godina
moderator
Izzy kaže...

To je k800i, ali neki kineski po svemu sudeći.

jel ti čitaš kaj ja pišem?

ili je SE k800i

ili je kineska kopija i onda nema veze sa SE

ajd fotkaj naljepnicu ispod baterije

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA :) ///////...believe...wake up, and drive...
16 godina

Ma on nije sada kod mene, nego je kod servisera pa će ga on pokušati otključati. A ovaj k530i, pomozi mi onda da otključam njega. Taj serviser je zaključio da su ti mobiteli sa tim kineskim čipom, po broju/kodu ispod baterije.

16 godina
moderator
Izzy kaže...

Ma on nije sada kod mene, nego je kod servisera pa će ga on pokušati otključati. A ovaj k530i, pomozi mi onda da otključam njega. Taj serviser je zaključio da su ti mobiteli sa tim kineskim čipom, po broju/kodu ispod baterije.

a neznam di si našo tog "servisera" lik kenja koliko je dug i širok...nema nikavih mobitela s nikakvim kineskim čipom...svaki je identičan...

nađi drugog, a ne tog kaj pojma nema

15 godina

to ti je onda kineska kopija SE ako se nevaram! moj frend je kupio N95 bio uhvatim ja mobitel u ruke nekakom meni to cudno pogledam ispod baterije a pise made in china a ne finland! lol a zanimljivo da je mobitel imao symbian i bio potpuno funkcionalan!

My Life Is A Very Serious Game...
16 godina

A kako ih ne mogu onda otključati? U čemu je problem? Ne vjerujem da sam baš svaki put radio nešto krivo kada sam ih pokušavao otključati, a k510i sam otključao iz prve.

EDIT: Evo sada sam baš pogledao odakle je ovaj k530i i piše da je iz Kine.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.11.2010 17:10 (Izzy).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice