[Tutorial] Otključavanje Sony Ericsson telefona

poruka: 377
|
čitano: 229.895
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: [Tutorial] Otključavanje Sony Ericsson telefon

Pokušaj sa WorldUnlock Calculator programom. S tim programom sam otključao jednu stariju Nokiu.

16 godina
vexx5555 kaže...
SHELBY_09 kaže...

Stvarno neznan kako ubaciti ovo, sve sam detaljno pročitao ali očito mi je nešto promaknulo...

Probaj sa SEtoolom:

4. Flashanje telefona:

1. Pomoću Setool2 lite:
- Skinite SEtool2 lite v1.11
- Skinite MAIN / FS / CUSTOMIZATION za vaš telefon (W810) i CID
- Ugasite telefon i izvadite SIM i memorijsku
- Pokrenite Setool2 lite i izaberite PHONE TYPE-W810
- Kliknite na ADD i dodajte MAIN (.MBN file) zatim opet ADD i dodajte FS(.FBN file) (obje datoteke bi se trebale pojaviti u ADD-listi)
- kOD MISC FILES dodajte CUSTOMIZATION (.ZIP) <<<<<<<<<<<<<TEBE ZANIMA OVO!!!!!!
- Kliknite FLASH i setool će tražiti da spojite kabel sa telefonom
- Pritisnite i držite C i spojite USB kabel
- Setool će pokazati da je poćeo flashati telefon
- Smijete odspojiti kabel tek kada napiše: "elapsed xxx second,phone detached". Nakon što ste odspojili telefon,izvadite bateriju na par sekundi,vratite bateriju,SIM i memorijsku i upalite telefon,na telefonu će vam napisati "Please wait" i pričekaje da završi.

To sam i pitao u prijašnjem postu jeli može preko Setool-a, ali nema veze radi sad. PUNO HVALAAAAAAAA!!

16 godina
odjavljen
Izzy kaže...

Pokušaj sa WorldUnlock Calculator programom. S tim programom sam otključao jednu stariju Nokiu.

Jesi ti slijep ili šta?????

To je novi mob, vjerojatno bb5- to ne možeš otključat pomoću tog sranja.

Na prethodnoj stranici sam već objasnio da se ne može.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
16 godina
odjavljen
SHELBY_09 kaže...

To sam i pitao u prijašnjem postu jeli može preko Setool-a, ali nema veze radi sad. PUNO HVALAAAAAAAA!!

Imaš gumb HVALA. Namigiva

16 godina

Već je to obavljeno prije ovog zadnjeg tvog posta, nebrini Namigiva

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 17:48 (SHELBY_09).
16 godina
vexx5555 kaže...
Izzy kaže...

Jesi ti slijep ili šta?????

To je novi mob, vjerojatno bb5- to ne možeš otključat pomoću tog sranja.

Na prethodnoj stranici sam već objasnio da se ne može.

Ma je li majstore!!?? A jesi možda pokušao?

16 godina
odjavljen
Izzy kaže...

Ma je li majstore!!?? A jesi možda pokušao?

hahahahahahah!!!!!! Umirem od smijeha!

Pokušaj, ajde pokušaj. Imaš 5 pokušaja. Ako fulaš svih 5 (a hočeš) onda možeš bacit mob u smeće.

16 godina

Da su tvorci tog programa tako razmišljali, onda toga programa ne bi ni bilo. Ionako na korisniku ostaje hoće li upotrijebiti taj program ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.9.2010 18:02 (Izzy).
16 godina
odjavljen
Izzy kaže...

Da su tvorci tog programa tako razmišljali, onda toga programa ne bi ni bilo. Ionako na korisniku ostaje hoće li upotrijebiti taj program ili ne.

Ali ne radi!!!!! Daj shvati, čovječe. Nokia 2700c nije platforma za koju je taj program napravljen. Čak i ako ti da kodove, oni nisu dobri. To je za stare telefone. Ne nove!!!

16 godina
neaktivan

jeli moguce otkljucat sony ericsson S302 ?

SUZE MI TEKU KAD IZGUBE, OSMIJEH NA LICU KAD BOLJI JE, TI NE RAZUMIJEŠ ŠTO JE TO - ON JE CIJELI ŽIVOT MOJ- HAJDUK ŽIVI VJEČNO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
vrda_rusty kaže...

jeli moguce otkljucat sony ericsson S302 ?

Bilo je moguće uz Omnius ali on nažalost više nije besplatan .

Slobodno klikni Hvala . Besplatno je .
15 godina
neaktivan

Je li moguce ikako besplatno otkljucati SE W910i?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
warrdox kaže...

Više ne .

Za otljučavanje preko patcha neznam , ako i postoji vexx će ti napisati .

16 godina
odjavljen
warrdox kaže...

To je A2 platforma. Nju nije moguće besplatno otključati.

16 godina
odjavljen

Da li je netko zainteresiran za tutorija o patchanju A2 platforme? Sa time se mogu napraviti zanimljive stvari.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Da li je netko zainteresiran za tutorija o patchanju A2 platforme? Sa time se mogu napraviti zanimljive stvari.

vexx , daj to tu napiši , pa ću dodat na 1. stranu .

16 godina
neaktivan

izzy molim te mi napisi na pm kako otkljucati k510i jer se zahebavam vec 3 dana i nikako

PC 4 EVER!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Alfa1234 kaže...

izzy molim te mi napisi na pm kako otkljucati k510i jer se zahebavam vec 3 dana i nikako

Ovako, ne znam koji te dio muči, ali ja sam radio sve po uputama koje je dao xXxBIMBOxXx, s tim da sam koristio SIMLockPatchGen_v2.2 (taj program mi je preporučio xXxBIMBOxXx).

Dakle:

1. Skinuo sam drivere,

2. Identifikacija CID-a sa setool2lite1.11 programom,

3. GDFS backup također sa setool2lite1.11,

4. Flashirao sam mobitel sa navedenim programom (tu sam koristio MAIN, FS i CUSTOM skinute tu, samo vidi prvo je li ti je R4EA031 ili R4CH003, a to lako vidiš tako da utipkaš na mobitelu: joystick desno, zvjezdica *, joystick lijevo, joystick lijevo, zvjezdica *, joystick lijevo, zvjezdica * i ideš u karakteristike i na kraju u softver i tamo ti to piše),

5. U SIMLockPatchGen_v2.2 ubaciš MAIN koji si skinuo i onda ti taj program izbaci patch koji češ ubaciti u mobitel sa setool2lite1.11 programom.

I na kraju možeš provjeriti je li mobitel otključan na način opisan u 4 koraku samo što onda ideš u karakteristikama u SIM zaključavanje i ako ti tamo pokraj riječi Mreža stoji ikona otključanog katanca, mobitel je otkjučan. I to je to!

EDIT: Samo pazi, jer flashiranjem gubiš sve podatke u mobitelu (slike, video, glazba i igre koje si naknadno stavio)!!! Tako da ih prvo prebaci na računalo (slike, video i glazbu). Eh, da, kontakte i poruke možeš prebaciti na SIM karticu da ih sačuvaš.

EDIT 2: Također sam napravio backup GDFS-a kada sam flashirao mobitel, dakle korak prije ubacivanja patcha.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.9.2010 11:40 (Izzy).
15 godina
neaktivan

Nedavno sam nosio sony ericsson x10 mini u sevis da je otključaju ali kažu mi da se nemože otključati.Nije mi jasno šta to znači da nemože jeli neće nikad moći ili nema još ključeva ili šta već?Totalni sam noob što se ovoga tiče,molim odgovor ako netko zna.Hvala!!!

0 0 hvala 0
15 godina

Jeli me može iko uputit na način kako otključat sony erricson w595, mobitel je na vipu...

If God made everything, God must be somewhere in china.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
sirka666 kaže...

Jeli me može iko uputit na način kako otključat sony erricson w595, mobitel je na vipu...

Nije moguće.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
17 godina
neaktivan

s obzirom da omnius više nije besplatan, jel postoji koji način (besplatni) da se otključa c510?

Atomska bubamara

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
jurluk kaže...

s obzirom da omnius više nije besplatan, jel postoji koji način (besplatni) da se otključa c510?

Nažalost, nije.

Kada ti netko kaže da si glup, bolje je šutiti nego govoriti i potvrditi da si glup.
15 godina

imam SE v640i. koliko sam skuzio to je v2 mobitel i sad mi nije jasno nesto. neki pisu da se moze otkljucati za druge mreze, neki pisu da se ne moze.

koji su u pravu i ako se moze otkljucat kako se to radi?

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.10.2010 11:38 (turki01).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
turki01 kaže...

imam SE v640i. koliko sam skuzio to je v2 mobitel i sad mi nije jasno nesto. neki pisu da se moze otkljucati za druge mreze, neki pisu da se ne moze.

koji su u pravu i ako se moze otkljucat kako se to radi?

A2, a ne v2. Ne može se otključati besplatno (moglo se prije dok je Omnius bio besplatan). Može se otključati preko neta ako platiš ili u servisu preko boxa.

15 godina

da, A2.

znaci nemoze se otkljucat pomocu ovog XS-a, setool-a i Far-a?

koliko bi kostalo otkljucavanje kad bi ga dao na servis?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
turki01 kaže...

da, A2.

znaci nemoze se otkljucat pomocu ovog XS-a, setool-a i Far-a?

koliko bi kostalo otkljucavanje kad bi ga dao na servis?

cca 150-200 kn. Jeftinije ti je preko neta-možeš otključat mob za 30-50 kn.

15 godina
neaktivan

Nedavno sam nosio sony ericsson x10 mini u sevis da je otključaju ali kažu mi da se nemože otključati.Nije mi jasno šta to znači da nemože jeli neće nikad moći ili nema još ključeva ili šta već?Totalni sam noob što se ovoga tiče,molim odgovor ako netko zna.Hvala!!!

0 0 hvala 0
16 godina
xperia10 kaže...

Taj mob ima andriod,a sad neznam kako se to otkljucaje (ako nisi porobao probaj stavit neku drugu karticu mozda nije ni zakljucan, bilo je takvih slucajeva).

16 godina
odjavljen
xperia10 kaže...

Može se otključati. Samo si nosio u krivi servis.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice