Trojba: HTC, Samsung, SE....

poruka: 11
|
čitano: 2.110
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Idem ovih dana uzeti novi mob pa me zanima neki vas savjet posto ja iskreno i ne pratim sve te uredaje.

Ono sto mi je vazno da mogu ok surfat na mobu (koliko je to vec naravno moguce), da ima ok wlan i veliki display.

Suzio sam neki izbor pa je eto moj odabir jedan od ovih uredaja, a vi slobodno dajte jos neki prijedlog (kupujem uredaj u t-mobile ili eventualno u Tele2 (malo teze za Tele2, 99% da opet uzimam u t-mobile opet):

HTC Desire

Samsung i9000

SE X10

Znaci, velik display, ok browser tj. ugodno surfanje i dobra povezivost te lako tipkanje su glavni i osnovni uvjeti.

Do sada sam koristio iPhone te radi posla BB uredaje no sada bih eto isao na neki od ovih uredaja ili mozda cak iPhone4 ako je bolji od ova tri koja sam naveo makar mi je iPhone hmmm pa zadnji izbor no ako je ok, zasto ne!

Zahvaljujem na preporukama! 

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja bih uzeo Galaxyja bez razmišljanja {#}

10 Samsung i9000
1 Sony Ericsson X10
16 HTC Desire
a.k.a. T R 1 P L 3 X ✖✖✖ Prava internet zarada (0.02 $ po kliku) - http://bux.ratovi.net/?r=tripleks667 ✖✖✖ // odesk.com //
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 19:51 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

X10

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ima tko jos kakvu ideju...prijedlog...mozda nesto drugo!?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Trojba: HTC, Samsung, SE....
win32 kaže...

Desire HD,Galaxy SII,Optimus x2

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
win32 kaže...

Ne znam pri kolikim si nofcima, ali ako je ono trojba, prebaci na HTC DesireS, e to je pila, u tim gabaritima narafski {#} !!

to se tiče ostalih prijedloga, ako hoćeš, javiš postom {#} !!

ATJ Lučko
15 godina
neaktivan

Kolko imas para?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Idem u t-mobile ili mozda u Tele2 te si uzimam jos jednu pretplatu posto mi treba, a nemam volej zezat se sa bonovima.....idem u onu tarifu EXTRA Total L ili neku sl. kod Tele2 sa time da radim neku doplatu do cca 1300 kn...sada kojih 100 kn (ili vise) vise-manje nije vazno.

Nekako mi je tu Samsung jako dobar, makar sam bio malo skeptican jer nikada nisam koristio njihove uredaje no bar izgleda ok....kakav je u praksi to ne znam zato bolje vas tu pitam.

HTC ko' HTC..imao sam ih dobar broj i nikada me nisu iznevjerili, kvalitetni, rade ko' sat i bez greske.....kvaliteta na djelu.

SE mi je isto tako malo "cudan"...ne izgleda mi bas uvjerljivo tj. kvalitetno no mozda se varam!?

iPhone4 mi je zadnja opcija posto ne bih opet isao na njega....jedino ako je toliko bolji od navedenih uredaja onda bih doplatio za njega no u pravilu (makar ima iznimki) ne bih isao preko predvidene love za mob, ali kao st rekoh ako je mob toliko bolji od ostalih onda bih doplatio.

Znaci: velik display, dobra povezivost, dobar browser i ugodno surfanje, odlican touch koji radi bez greske...to su glavni uvjeti!

Nadoh jos jedan uredaj tj. Samsung I8700 Omnia 7, vidim da ima ok display pa me zanima kakav je? Vasa misljenja? Nije ni skup koliko vidim pa je i to jedan plus! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 22:48 (win32).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Što veliš na SE Xperia Arc?

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Što veliš na SE Xperia Arc?

Koji provider ga ima u ponudi? Daj mi molim te reci kakva je ona Omnia 7 koju sam naveo u zadnjem postu..u odnosu na npr. ona tri uredaja koja sam prije naveo? 

Iduci tjedan najkasnije idem kod nekog providera po uredaj pa moram nesto pod hitno odabrat no ne pratim mobitele....savjetujem se, isprobam i kupim...tako to ide kod mene sto se tice mobitela (kod kompova je naravno drugacija situacija).

17 godina
odjavljen
win32 kaže...
Koji provider ga ima u ponudi? Daj mi molim te reci kakva je ona Omnia 7 koju sam naveo u zadnjem postu..u odnosu na npr. ona tri uredaja koja sam prije naveo? 

Iduci tjedan najkasnije idem kod nekog providera po uredaj pa moram nesto pod hitno odabrat no ne pratim mobitele....savjetujem se, isprobam i kupim...tako to ide kod mene sto se tice mobitela (kod kompova je naravno drugacija situacija).

Još nije došla, ali meni su rekli da stiže ovaj mjesec. Ali ako ti je hitno idi ili na X10 ili na Desire. Omnia je ok ali ja ju ne bih uzeo zbog os-a koji koristi (WP7). Nije baš savršen-Android je puno bolji. Inače, sa hardverske strane gledano-između X10 i desirea nema razlike osim u količini rama (isti cpu, isti gpu i isti chipset) kojeg X10 ima manje. Također je ekran od Desirea bolji od X10 ali je manji. X10 ima bolju opremu i baterija joj traje oko 20-30 % duže od Desirea. X10 ima i bolju kameru.

Omnia 7-također isti hardver kao kod protekla dva uređaja, ima veliku unutarnju memoriju ali nema utor za kartice, kamera ista kao kod Desirea (lošija od X10), trajanje baterije u nekim slučajevima (razgovor) lošije od Desirea. Ekran joj je najbolji od uređaja s kojom sam je uspoređivao.

Po meni, tu je najbolji izbor X10 jer nudi bolju kameru od Desirea i Omnia-e, kao i bolju opremu. Njena mana je tehnološki inferiorniji ekran ali na suncu ni jedan od tih uređaja ne briljira pa ti to i ne znači toliko puno.

Eto, to je sve po meni. Ostalo je na tebi.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice