Tele2 prijenos broja - TV i internet još na T-comu

poruka: 2
|
čitano: 1.957
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Tele2 prijenos broja - TV i internet još na T-comu
jedva cekam siječanj da se maknem od t-mobilea tj ugovora s njima. Od nikakve su koristi. Niti imaju ponudu, a nije bilo puta svi ovih godina da nisam isla vamo tamo 2-3 puta iznova u t-centar zbog produzenja jer, ili je nesto krivo receno prije odlsaka preko telefona, ili nemaju mobitela... ili se mijenja tarifa pa su promijenili minimum koji moram uzet...ili pak produzivanje ugovora unaprijed vise ne vrijedi...

odlazim na tele2.

pisala sam tamo prije par dana i jos cekam odgovor, pa ako netko zna nesto o ovome, molim vas da mi odgovorite:

prenest cu 099 broj na tele-2 nakon sto mi istekne ugovor s t-mobileom, i otkazem ga - rijesim sve racune, i na tele2 cu pokrenut novi ugovor na dvije godine.

No imam max tv i max adsl u t-comu- znam da to nije usko povezano no da li bi me mogli zezat zbog toga u tele2 pa da mi nece dat prenest broj?
Da me ne bi mozda trazili da internet i TV moram imat tamo...?

ne bi se cudila, nikad nist od prve ne uspijem napravit..

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Tele2 prijenos broja - TV i internet još na T-
inaany kaže...
jedva cekam siječanj da se maknem od t-mobilea tj ugovora s njima. Od nikakve su koristi. Niti imaju ponudu, a nije bilo puta svi ovih godina da nisam isla vamo tamo 2-3 puta iznova u t-centar zbog produzenja jer, ili je nesto krivo receno prije odlsaka preko telefona, ili nemaju mobitela... ili se mijenja tarifa pa su promijenili minimum koji moram uzet...ili pak produzivanje ugovora unaprijed vise ne vrijedi...

odlazim na tele2.

pisala sam tamo prije par dana i jos cekam odgovor, pa ako netko zna nesto o ovome, molim vas da mi odgovorite:

prenest cu 099 broj na tele-2 nakon sto mi istekne ugovor s t-mobileom, i otkazem ga - rijesim sve racune, i na tele2 cu pokrenut novi ugovor na dvije godine.

No imam max tv i max adsl u t-comu- znam da to nije usko povezano no da li bi me mogli zezat zbog toga u tele2 pa da mi nece dat prenest broj?
Da me ne bi mozda trazili da internet i TV moram imat tamo...?

ne bi se cudila, nikad nist od prve ne uspijem napravit..

nemaju nikakve veze max adsl i max tv sa tvojom mobilnom pretplatom, ovo je t-com a ovo je t-mobile.Mozes prenijeti broj u tele 2 bez ikakvih problema. Tele 2 cak ni nema tv i takve vrste interneta pa te to nebi trebalo brinuti.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice