Tele 2 pitanje - bonovi

poruka: 12
|
čitano: 4.889
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Tele 2 pitanje - bonovi

Danas sam kupio Xperiu X8 u tele2 start paketu...

Zanima me da li je moguće aktivirati smiley tarifu s podaktovnim M paketom(200Mb)

Ako je ..kako?

P.S. Nadam se da nisam fulao podforum

Inteligencija nije znanje,već mašta

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Tele 2 pitanje - bonovi
KKristijan kaže...

Danas sam kupio Xperiu X8 u tele2 start paketu...

Zanima me da li je moguće aktivirati smiley tarifu s podaktovnim M paketom(200Mb)

Ako je ..kako?

P.S. Nadam se da nisam fulao podforum

Ovaj M paket ti je za pretplatu, a ovdje su ti tarife za bonove (preporucam L paket).

U Smiley tarifi vec imas ukljuceno 150MB u cijeni tarife.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.4.2011 19:20 (TheChosen).
15 godina
Tele 2 pitanje - bonovi

Hvala Puno.

Nekako imam filing da 150 Mb nije dovoljno....A za tarifu Smiley mi kazu "aktivacija pozivom za nove sim kartice" - da li to treba zvati njihovu službu ili...?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
KKristijan kaže...

Hvala Puno.

Nekako imam filing da 150 Mb nije dovoljno....A za tarifu Smiley mi kazu "aktivacija pozivom za nove sim kartice" - da li to treba zvati njihovu službu ili...?

3. Na koji način mogu aktivirati tarifu Smiley?

Za aktivaciju tarife Smiley trebaš poslati aktivacijsku SMS poruku sadržaja SMILEY na broj 888, a zatim nadoplatiti račun bonom od 100 kuna ili više ukoliko želiš ostvariti pravo na definirane pogodnosti.

22.03. sam aktivirao paket od 300MB i sad imam na racunu jos 190 MB, (svakodnevno surfam, sinkronizacija ukljucena nonstop i uglavnom ne pazim na promet), tak da ti 150Mb i nije tak malo.

15 godina
Tele 2 pitanje - bonovi

Eto na kraju sam uzeo knockout tarifu + paket L tako mi se čini najjeftinije za ono što koristim.I tek sad kuzim da se ovdje 100puta sporije trosi :P

Hvala na pomoći

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tele 2 pitanje - bonovi
150 MB ti je siguro malo, meni je 1 GB taman!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Tele 2 pitanje - bonovi

nove cijene ?
jel ima netko pojma šta ovi trkeljaju,dobio sam sms,a na njihovoj stranici nema te informacije ili ?

http://www.youtube.com/watch?v=xdHyIPJVF-A
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
seneka kaže...

nove cijene ?
jel ima netko pojma šta ovi trkeljaju,dobio sam sms,a na njihovoj stranici nema te informacije ili ?

Da tako i meni poslali 2 iste poruke..gledao sam na tele2 i nista..{#}

16 godina
neaktivan
seneka kaže...

nove cijene ?

http://www.tele2.hr/files/Cjenik_Tele2_01.pdf

Imam na bonove tarifu među nama i sad sam skužio da ima dve vrste te tarife,moja je tkzv stara i do sada sam ubacivao 100 kuna mjesečno i imao minute po 0 kuna

od 1. 6. je 0,29 po minuti,nazovem službu za korisnike i tip mi veli da aktiviram novu tarifu među nama pa ću imati opet po 0 kuna samo da ubacim ponovo 100 kuna,pas mater

18 godina
neaktivan
seneka kaže...

nove cijene ?

Koliko san ja vidio jedino novo je Smart tarifa. Iliti Tarifa Crne Ovce za ošišati Ovce i uzeti im Novce... :)

Ja imam Smiley koji je koliko sam vidio isti (opet sam površno pogleda cjenik i uvjete za Smiley). Ako neko može potvrditi (da ne moram zvat njih) ?

TheChosen kaže...

22.03. sam aktivirao paket od 300MB i sad imam na racunu jos 190 MB, (svakodnevno surfam, sinkronizacija ukljucena nonstop i uglavnom ne pazim na promet), tak da ti 150Mb i nije tak malo.

Pa da, to je sasvim dosta za mobitel IMHO. Nekima je valjda smartphone postao zamjena za komp a i stalno vise na Facebooku... Jedan moj frend pomalo ima slučaj iPhone-manije, često u društvu igra nešto na iPhoneu ili neki program skida sa iPhone storea ili tako nešto (inače je sasvim druželjubiv i normalan tip)...

Meni je surfanje na mobitelu za rijetke prilike kad ti vani treba neka informacija (kino raspored, prognoza, wikipedia, IMDB...).

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2011 13:20 (Enkidu).
16 godina
neaktivan

Ma za neko prosječno korištenje 200tinjak MB je sasvim dovoljno ako čitaš mejlove, malko surfetaš i povremeno nešto skineš, šalješ fotke i sl.

Gledam na svojem smartfonu, potrošnja mi je oko 280MB, ali samo zato što sam skinuo nekoliko aplikacija, a nije mi se dalo čekati da dođem doma (pa onda preko WiFi). Sad već neko vrijeme nisam ništa skinuo preko 3g-a, baš me zanima kako će biti slijedeći mjesec.

Istina, nisam neki "always online" "share everything" frik, pa eto. svakom po potrebi.

Nema na čemu! --| Google is your friend |--
18 godina
neaktivan
Tele 2 pitanje - bonovi

Osim toga dio te potrošnje u pokretu moš riješit preko nekog besplatnog javnog WLAN-a u blizini...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice