Danas sam kupio Xperiu X8 u tele2 start paketu...
Zanima me da li je moguće aktivirati smiley tarifu s podaktovnim M paketom(200Mb)
Ako je ..kako?
P.S. Nadam se da nisam fulao podforum
Zanima me da li je moguće aktivirati smiley tarifu s podaktovnim M paketom(200Mb)
Ako je ..kako?
Ako je ..kako?
Ovaj M paket ti je za pretplatu, a ovdje su ti tarife za bonove (preporucam L paket).
U Smiley tarifi vec imas ukljuceno 150MB u cijeni tarife.
Hvala Puno.
Nekako imam filing da 150 Mb nije dovoljno....A za tarifu Smiley mi kazu "aktivacija pozivom za nove sim kartice" - da li to treba zvati njihovu službu ili...?
Hvala Puno.
Nekako imam filing da 150 Mb nije dovoljno....A za tarifu Smiley mi kazu "aktivacija pozivom za nove sim kartice" - da li to treba zvati njihovu službu ili...?
3. Na koji način mogu aktivirati tarifu Smiley?
Za aktivaciju tarife Smiley trebaš poslati aktivacijsku SMS poruku sadržaja SMILEY na broj 888, a zatim nadoplatiti račun bonom od 100 kuna ili više ukoliko želiš ostvariti pravo na definirane pogodnosti.
22.03. sam aktivirao paket od 300MB i sad imam na racunu jos 190 MB, (svakodnevno surfam, sinkronizacija ukljucena nonstop i uglavnom ne pazim na promet), tak da ti 150Mb i nije tak malo.
Eto na kraju sam uzeo knockout tarifu + paket L tako mi se čini najjeftinije za ono što koristim.I tek sad kuzim da se ovdje 100puta sporije trosi :P
Hvala na pomoći
nove cijene ?
jel ima netko pojma šta ovi trkeljaju,dobio sam sms,a na njihovoj stranici nema te informacije ili ?
nove cijene ?
jel ima netko pojma šta ovi trkeljaju,dobio sam sms,a na njihovoj stranici nema te informacije ili ?
Da tako i meni poslali 2 iste poruke..gledao sam na tele2 i nista..
nove cijene ?
http://www.tele2.hr/files/Cjenik_Tele2_01.pdf
Imam na bonove tarifu među nama i sad sam skužio da ima dve vrste te tarife,moja je tkzv stara i do sada sam ubacivao 100 kuna mjesečno i imao minute po 0 kuna
od 1. 6. je 0,29 po minuti,nazovem službu za korisnike i tip mi veli da aktiviram novu tarifu među nama pa ću imati opet po 0 kuna samo da ubacim ponovo 100 kuna,pas mater
nove cijene ?
Koliko san ja vidio jedino novo je Smart tarifa. Iliti Tarifa Crne Ovce za ošišati Ovce i uzeti im Novce... :)
Ja imam Smiley koji je koliko sam vidio isti (opet sam površno pogleda cjenik i uvjete za Smiley). Ako neko može potvrditi (da ne moram zvat njih) ?
22.03. sam aktivirao paket od 300MB i sad imam na racunu jos 190 MB, (svakodnevno surfam, sinkronizacija ukljucena nonstop i uglavnom ne pazim na promet), tak da ti 150Mb i nije tak malo.
Pa da, to je sasvim dosta za mobitel IMHO. Nekima je valjda smartphone postao zamjena za komp a i stalno vise na Facebooku... Jedan moj frend pomalo ima slučaj iPhone-manije, često u društvu igra nešto na iPhoneu ili neki program skida sa iPhone storea ili tako nešto (inače je sasvim druželjubiv i normalan tip)...
Meni je surfanje na mobitelu za rijetke prilike kad ti vani treba neka informacija (kino raspored, prognoza, wikipedia, IMDB...).
Ma za neko prosječno korištenje 200tinjak MB je sasvim dovoljno ako čitaš mejlove, malko surfetaš i povremeno nešto skineš, šalješ fotke i sl.
Gledam na svojem smartfonu, potrošnja mi je oko 280MB, ali samo zato što sam skinuo nekoliko aplikacija, a nije mi se dalo čekati da dođem doma (pa onda preko WiFi). Sad već neko vrijeme nisam ništa skinuo preko 3g-a, baš me zanima kako će biti slijedeći mjesec.
Istina, nisam neki "always online" "share everything" frik, pa eto. svakom po potrebi.
Osim toga dio te potrošnje u pokretu moš riješit preko nekog besplatnog javnog WLAN-a u blizini...