T-mobile pretplata-ludost ili..?

poruka: 6
|
čitano: 3.620
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran

Evo bas gledam sad T-Mobile G2 Touch na pretplati(24 mj.) je dostupan za 1598 kn, ja u cudu gledam kako je tako jeftin, ali kad sam malo bolje pogledao to je pretplata na 24 mj. a svaki se mjesec placa 500 kn(itarifa 500). E kad se to pomnozi i zbroji ispadne da mobitel na kraju platim 13600 kn!!?? WTF? Istina da se dobije paket od 5 GB, ali to je stvarno previse. Jos se onda pitamo kad cemo izaci iz krize, a koliko je tek ljudi kupilo iphone na takav nacin koji jos skuplje na kraju dode. Ja na kraju ne znam tko je tu luđi prodavač ili kupac...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: T-mobile pretplata-ludost ili..?
To je istina, ali u tih 500kn ti idu i troskovi razgovora, to kupuju 'poslovnjaci' koji se mjesecno napricaju za 500kn.
Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa). ///// Od ponedjeljka do petka sam na: m.bug.hr
17 godina
neaktivan

rekao bih.. ludost.

Ja sam sav sretan sto mi je istekla pretplata i opet sam simpić. Ne brinem se ako izgubim telefon i imam potpunu kontrolu troškova, više me na pretplatu nebi mogli navući sve da ponude macbookpro za kunu.

Kad čovjek pogleda sve te tarife i opcije, jednostavno nema ništa da je povoljno, sve je skupo u p m.

1 0 hvala 0
17 godina
RE: T-mobile pretplata-ludost ili..?

bježi od bilo kakve pretplate. nema nikakve uštede tu.. kompanija uvijek mora zaradit i to nek ti bude u glavi.. naravno, zarada preko naših leđa..

15 godina
protjeran

Evo na njuskalu potpuno nov htc hero 2700 kn. :S  Nisam mislio da je t-mobile tako pohlepan. Koliko su tek zaradili na pustim iphone korisnicima koji su ga kupili za kunu...

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pretplata ti moze biti i dobra stvar, ali samo ako pazis na troskove i mozes se kontrolirati, znaci svesti  slanje sms i razgovore na neku razumnu mjeru, sto u ova krizna vremena i nije lose

ja sam imao simpu prije, mjesecno oko 100 kn troskovi, pa sam presao na jupiii i imao sam oko 80 kn racune, sad sam na flex 60 i imam oko 100 kn....

U cemu je poanta???

Ako si vjecito na mobu svejedno ti imas li prepaid ili pretplatu,  trosit ces jako puno, jedino sto te kod prepaida ogranicava to sto moras kupovat bonove pa ako nemas para nema ni love na racunu...

Dakle pretplata moze biti  jako dobra jer mozes naici na puno pogodnosti prilikom kupnje uredaja, i jos stosta, ali isto tako mozes riskirati srcani udar kad ti stigne racun a ono iznos da boli glava...

AMD Athlon64 X2 5200+ 2.71 GHz , Asus Radeon HD3650, 2 GB RAM, 320 GB, Logitech X-530
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice