Ovu temu mislim da nitko dosada nije koristio.. Dakle radi se o tome da vi stavite neki mobitel iz bilo koje mreže a mi ostali ćemo vam predložiti. gdje da ga kupite i ostalo.... pa ako ste za neka bilo tko napiše neki mobitel a mi ćemo vam sve odgovoriti za njega,što ćete pitati.. ajde neko...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vec ti je receno da ne otvaras bezveze teme!!!
? zasto bi ovo bila bezvezna tema ?
Evo mene zanima w205 u tele 2 ponudi,opcenito kakav je mobitel i jer ide snjim memory card u paketu posto on ima samo 5mb memorije...hvala
Evo mene zanima w205 u tele 2 ponudi,opcenito kakav je mobitel i jer ide snjim memory card u paketu posto on ima samo 5mb memorije...hvala
pa vec si otvorio sebi temu za taj mobitel....
da sa njim ide memory card..
Dimenzije: 92 x 47 x 17 mm
Težina: 96 g.
Zaslon u 65k boja, TFT, veličine 1,8''
GPRS / EDGE
HTML preglednik (Opera Mini)
Interna memorija 5MB + microSD slot
1 MP digitalni fotoaparat
Stereo FM radio s RDS-om
Bluetooth, organizator i napredni Walkman svirač
Vrijeme čekanja / vrijeme razgovora: do 425h / do 9h
Boja: Crna.........
ovdje ti piše u tele 2 ponudi... ja mislim da ima kvalitetnijih moba od tog zato jer se zvučnik previše "dere" al ako žliš dobar je
Interna memorija 5MB + microSD slot......po tome sta pise u tele 2 nejde al ok ak kazes da ide ja neznam inace pise interna memorija + recimo 1gb memory card ak ide u paketu al ok ionak cu pitat kad tam dodem hvala na odgovoru.....
pa da ima memory card moj frend ima taj mob i memory card :) al bolji ti je f395 SE
treba još netko savjet .....?
Besmislena tema - ako nekoga zanima neki mobitel, onda stavi njegovo ime u naslov i otvori temu.
A još lakše, i urednije, je kada se to radi kroz digitalije (gdje su već navedeni svi važniji tehnički podaci)
http://www.bug.hr/digitalije/mobiteli/
lock