Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.052
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony Xperia S
explorer 4 kaže...

Napkon :))))

Baš me zanima kako će mob raditi s 4.1.2.

Nadam se dužem trajanju baterije, bržoj kameri općenito, većoj fluidnosti i brze postavke u notif baru.

da, bar i kamera pogotovo, najgore kad idem slikat pa nikad da fokusira,a svako druga bude mutna {#}

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
Makić kaže...
explorer 4 kaže...

Napkon :))))

Baš me zanima kako će mob raditi s 4.1.2.

Nadam se dužem trajanju baterije, bržoj kameri općenito, većoj fluidnosti i brze postavke u notif baru.

da, bar i kamera pogotovo, najgore kad idem slikat pa nikad da fokusira,a svako druga bude mutna {#}

Cijeli softwer vezan za kameru je u čistom ku*cu.

Sporo se otvara, previše vremena mu treba da izoštri sliku, ispadnu mutne nekad iako je prije nego što klikneš na gumb za slikavanje slika bila čista. Također presporo radi kad treba slikavati sliku za slikom, jbt. u 10 sekundi nemožeš više od 5-6 slika napravit.

Kvaliteta slike u zatvorenim prostorima je očajna, to treba popraviti definitvno. Exmor senzor je dobar i prostora za napredak ima, samo je stvar u tome želi li se.

Slike po danu su fantastične, video je također prilično kvalitetan, opcije za kameru su i više nego dobre. No ovo gore pod hitno treba srediti.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
Sony Xperia S

Jel kome došla obavijest za nadogradnju ? Koliko čitam na xda i drugim forumima, nikome još nije ništa došlo ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nanek kaže...

Jel kome došla obavijest za nadogradnju ? Koliko čitam na xda i drugim forumima, nikome još nije ništa došlo ...

ja narednih tjedan ne očekujem, iako je na službenim stranicama stavljen 24. kao službeni datum izlaska

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
15 godina
neaktivan
Makić kaže...
nanek kaže...

ja narednih tjedan ne očekujem, iako je na službenim stranicama stavljen 24. kao službeni datum izlaska

Da, ali 24.4. a ne 24.5. No koliko sam uspio naći (pročitati) da je to bila zapravo greška jer su to valjda objavili kada je izašao JB za Xperiu P. No evo sad piše Latest available software: 6.1.A.2.55, Release date: 2013-04-15.

13 godina
neaktivan

Ha, kad dođete, javite! 

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
15 godina
Pislje kaže...

Imam jedan problem,naime nemogu se nikakao spojiti na svoj wifi doma. jednostavno ga nađem upišem pass i stisnem connect ali se apsolutno ništa ne dogodi. na optimi sam. ima li netko kakav savjet jako me zivcira što doma za svaku sitnicu moram paliti pc ili trošiti promet.

Resetirej router i trebalo bi proradit (ugasis ga na 10 sekundi)

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

najbolje in ear slusalice za S ... original su mi prdnule a trebaju mu nove ... oko 100kn bih izdvojio za nove ... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Jel istina ako se unlocka bootloader da se bravia engine više ne radi ? Izašao je novi JB leak pa bi ga flashnuo gore {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Zweki kaže...
Makić kaže...
nanek kaže...

Da, ali 24.4. a ne 24.5. No koliko sam uspio naći (pročitati) da je to bila zapravo greška jer su to valjda objavili kada je izašao JB za Xperiu P. No evo sad piše Latest available software: 6.1.A.2.55, Release date: 2013-04-15.

ne brini bilo je 24.5. i to sam siguran jer je bia oni novi build, al makli su, valjda su se opet zaletili po ko zna koji put {#}

15 godina
neaktivan
Makić kaže...
Zweki kaže...
Makić kaže...
nanek kaže...

ne brini bilo je 24.5. i to sam siguran jer je bia oni novi build, al makli su, valjda su se opet zaletili po ko zna koji put {#}

Da, i ja sam vidio da je pisalo za novi build i datum 24.4. tako da znam o čemu govorim. ;)

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo samo jedan mali OT, ali ujedino vezan na temu. http://www.gsmarena.com/jelly_bean_update_for_samsung_galaxy_music_now_available-news-6095.php

To govori mnogo o Sonyu u kojem se ponašaju kao šupci prema svojim kupcima jer govnarski je prošlogodišnji flagship nadograditi tek sada, sada kad je ta verzija stara godinu dana. Govnarski je bilo i odbacivanje supporta za SE modele od godinu prije i ona foliranja da uređaji nisu podobni za JB ili čak ICS su samo farbanje i ništa više osim prodavanje magle. Samo me zanima kako će se ophoditi prema Xperiji Z za cca godinu dana, hoće li i tada zabušavati i debelo kasniti s isporučivanjem softwarea. I sad me možete pitati kaj sam tak frustriran, pa jasno da jesam kad ovo ni ne spada u šiptarsku uslugu koliko je mizerno od Sonya. Ajde da su barem krpali bugove tokom godine, ali oni su izbacili 1 ili 2 (nisam siguran da li su dva) updatea od kako je izašao ICS i što je najsmješnije u cijeloj priči, ni jedan, ali baš ni jedan bug koji sam ja bio primjetio nisu ispravili. Toliko nemara nisam vidio nigdje. I sada u konačnici mogu slobodno reći da žalim više nego ikada što sam uzeo Sonyjev smartphone. Da, uzeo sam mobitel na duže staze iako volim gadgete i u konačnici ih biram po svom ukusu, a ne zato jer nosi u tom trenutku oznaku najbolji od najboljih (a budimo realni, bilo je tada i boljih), ipak ne želim svake godine istrest svotu novaca na iste jer imam druge prioritete i važnije stvari u životu na koje trošim i puno više. Sve što sam želio je bila razumna podrška od strane proizvođača u jednako tako razumnom periodu. Sada sam sigurniji no ikad, iPhone je slijedeći logičan korak.

Obećajem da više neću kukat na tu temu jer apsurdno je više kao i izlazak JB za XS. Možete biti Sonyjevi poklonici do srži, do zadnje kosti, ali ovo što Sony radi se ne može tolerirati ni uz najbolju volju.

8 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Dali se isplati uzeti ovaj mob za 1500kn bez garancije u odlicno stanju ja ga pregledam i isprobam prije kupnje tip je prvi vlasnik i kad dolazi taj jelly bean.lp

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Da ;-)
17 godina
Sony Xperia S

Mislim da je sve rečeno o ovome mobitelu,mislim ok je ali da su neke stvari riješili kao npr:ove tipke(rade ok,samo kaj trebaš baš imat stisak da odlično rade(kod Xperie T je bolje rješeno)poklopac isto tako,neznam kaj su s tim mislil..mogli su onda kad je već baterije neizmjenjiva samo stavit kućište koje se ne otvara.Ionak je meni npr. bolje to kod Xperie T da ima bolje micro Sd nek bateriju izmjenjivu(ok je imat i izmjenjivu kao što sam imao kod Gs2 ali previše posla,ovo-ono resetira se vrijeme itd..)

I da u vezi poklopca,samo otpada ak ga se pogrešno prime,ali zbilja jadno {#}

I još podrška i ovaj mobitel bi bio odličan(em jako dobar ekran,tipka za kameru,lijep dizajn,ne preskupi)

Sad samo čekam Jelly Bean da se riješe neke stvari i to je to..Ionak ima važnijih stvari od mobitela..

Imam jedno pitanje,u vezi poziva.Zar jer to fck normalno da mi bilježi zapisnik poziva samo do mjesec dana?Mislim isto jadno.32 gb memorije dok npr. neki škart od 100 kn nema s tim problema..

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Zadnji poziv: 29. travnja, a nisam brisao. Očigledno da da.

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Punjenje od 14% do 90% traje kod mene 1h:30min.

Dodaj još 15-ak minuta da dođe do 100%.

Toliko o brzom punjenju :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.5.2013 17:43 (Sićo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S

mobitel zablokirao,i ugasil se nemogu ga vise upaliti spojim na punjac svijetli crvena lampica i dolje ono prozirno,maknem ga sa punjaca i dalje svijetli donji dio bijelo i nista vise,ne pali,dali je imo tko takav problem

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Joky007 kaže...

mobitel zablokirao,i ugasil se nemogu ga vise upaliti spojim na punjac svijetli crvena lampica i dolje ono prozirno,maknem ga sa punjaca i dalje svijetli donji dio bijelo i nista vise,ne pali,dali je imo tko takav problem

doć će on sebi pusti ga samo, meni par puta ista stvar, samo se ekran ugasi i nema rekacije kasnije dođe sebi

13 godina
Sony Xperia S

dosao je sebi ujutro,cak je i alarm zvonio hehe

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Brijem da oni ni neznaju niš o tom JB, samo nama daju dezinformacije...

14 godina
odjavljen
Sony Xperia S

5.6  će biti update na JB!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Otkuda ti to? Link?

17 godina
Sony Xperia S

I da,ovaj mob ni kad nije izašao nije bio najbolji,ali meni su neke stvari važnije od pukog napuhavanja specifikacija..Evo recimo da ima tipku za kameru,bez upaljivanja moba(kao kod iphona,ili Samsunga s4)jako brzo mogu slikat,ili recimo da kad upalim preko widgeta lampicu da mi svijetli i ako ugasim ekran..Ima dosta mana,poglavito kaj je Sony kriv,ali mi je bolji mob od recimo Iphona 5 koji ima sve điđe,ali kaj mi to vrijedi kad nema bluetooth(kojeg puno koristim)da mogu stavljati na mob kaj hoću,da ima tipku za kamere,da ima masa storage i mnogo ostalih stvari..

4 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zanima me dali se može promijeniti donji dio plastike ispod onog prozirnog dijela gdje su tipke xperii s?

I gdje bi se mogo nabavit i po kojoj cijeni?hvala

Ako treba slika,stavit ću.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Koliko ja znam, to je promijenjivo samo na Xperiji P.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

kako ne moze ja sam minja, platia sam oko 5$ na ebayu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Daj mi reci jel komplicirano promijenit i kako se mijenja?

15 godina
odjavljen
Ljudi hitno trebam pomoc!

dakle trebam frendu rootat xperiu s, pokusavam preko bin4ary-a, ali ga ne prepoznaje, a instalirao sam adb drivere
molim vas za pomoc.. hvala
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice