Meni ne ide nikako do mozga kako se preko njuske za iste pare prodaju Sony xperia S i Lg optimus 4x hd. :-D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
1. 
2. De prestani više, u par navrata iPhone, iPhone, pa kupi ga više....
3. Ako nemaš šta pametno za reć, neg srat po mobitelu, onda sam preskoči ovaj topic.
4. Prestani se žalit drugim ljudima, nikog to ne zanima, ako nekome treba preporuka ili mane za mob, onda lijepo objasniš.
5. Kao što sam već rekao, kod svakog je posebno, drugi mobitel, nisu svi isti, tako da ako ti se ne sviđa....
1. 
3. Ako nemaš šta pametno za reć, neg srat po mobitelu, onda sam preskoči ovaj topic.
4. Prestani se žalit drugim ljudima, nikog to ne zanima, ako nekome treba preporuka ili mane za mob, onda lijepo objasniš.
5. Kao što sam već rekao, kod svakog je posebno, drugi mobitel, nisu svi isti, tako da ako ti se ne sviđa....
Spam je to što govorim kakvo je stvarno stanje stvari jel?
Oćeš mi objasnit onih 7% baterije kad si tako pametan?
Ispravio sam netočan navod kolege. Ako ti misliš da Xperia S bolje koristi bateriju od iPhonea onda si u krivu.
Neću preskakat topic i govorit ću ono što mislim da ljudi trebaju znati. A tvoje laži ne trebaju, jer samo odmažu.
Objasnio sam ja i više puta kome je trebalo pomoći, usporediti s nekim mobom i slično. Nikom se ja ne žalim, nauči čitat.
Šta mislite isplati li se uzeti ovaj mob? uzeo bih ga za 1700KN, nov sa garancijom
Neki drugi, nemoj baš ovaj model.
@explorer 4 Pics... Bit će ih još, ako ti to želiš. I možeš zaboravit na photoshop jer mi se to neda radit. Ovo je samo dokaz da baterija može trajati, uz normalno korištenje.
Ja sam ga kupio za 1500 kuna preko Njuskala u stvarno dobrom stanju, jos cak i godinu i pol dana garancije imam. Zasad sve funkcionira dobro, ali stvarno je istina da mu aplikacije poput igara, koristenje Wi-fia i podataka stvarno pozderu bateriju, moram stvarno pazit koliko ga koristim ako zelim da mi baterija traje 2 dana.
@explorer 4 Pics... Bit će ih još, ako ti to želiš. I možeš zaboravit na photoshop jer mi se to neda radit. Ovo je samo dokaz da baterija može trajati, uz normalno korištenje.
Pa ti praktički mobitel ni ne koristiš. Normalno da imaš toliko baterije. Znači nakon 24h imaš još 50% baterije, a zaslon ti je potrošio 10%. Sve je jasno, bio je upaljen oko pola sata-sat vremena.
Ajde ga lijepo danas preko noći napuni do kraja i kad potrošiš bateriju do nekih 5-6 % slikaj mi jednu ovakvu sliku te onda uđi u potrošnju zaslona i sustava android da vidim koliko si što koristio. Jer ako ti baterija izdrži toliko koliko si pričao ja ti odmah dajem svoju Xperiu i prelazim na staru Nokiu 5310.
Na taj nacin, S3 bi mi izdrzao tj dana...kao sto je rekao kolega gore, pazio si da sto manje drzis ekran upaljen...pokazao bi ti bas koliko bi moj S3 izdrzao na takav nacin, ali ja sam smartphone kupio jer mi sluzi radi njegovih funkcija. Ako posjedujes smartphone, i ako ga ne stavljas svak idan na punjac, znaci da ti takva vrsta uredjaja ne sluzi.
Recite mi, koliko se vaš mob puni od cirka 14% do stotke? Vremenski.
kad budem punia sljedeći put postat ću
Cirka sat vremena
Hoce li raditi HDMI ako stavim neki cyanogenmod base ROM?
1. 
Spam je to što govorim kakvo je stvarno stanje stvari jel?
Oćeš mi objasnit onih 7% baterije kad si tako pametan?
Ispravio sam netočan navod kolege. Ako ti misliš da Xperia S bolje koristi bateriju od iPhonea onda si u krivu.
Neću preskakat topic i govorit ću ono što mislim da ljudi trebaju znati. A tvoje laži ne trebaju, jer samo odmažu.
Objasnio sam ja i više puta kome je trebalo pomoći, usporediti s nekim mobom i slično. Nikom se ja ne žalim, nauči čitat.
ExStazy ti je dobro rekao i ponizio te. Nemoj biti svakom loncu poklopac
Jeste probali neki custom ROM ili kernel da si po poboljsate bateriju?
Jeste probali neki custom ROM ili kernel da si po poboljsate bateriju?
ako zeli da ti baterija nesto duze traje , idi u opcije i iskljući usluge određivanja lokacija
Koliko ovako opcenito dobijete screen on timea?
ExStazy ti je dobro rekao i ponizio te. Nemoj biti svakom loncu poklopac
Što je to dobro rekao i gdje me to ponizio?
E ajde prestanimo, i idemo na
.
danas od 19%-100%
trebalo od 18:05-19:58
previše
danas od 19%-100%
trebalo od 18:05-19:58
previše
Ma ako treba 5 sati da mi se puni nije problem, ostavim ga preko noci. Samo da vise ima on screen timea. 4 bi bilo solidno, smijesno je da samo 3 sata mozes raditi na takvoj "masini" od moba.
Sve više kuha oko Key Lime Pie, a mi se tu još nadamo i veselimo godinu dana starom operativnom sustavu. Stvarno smo nezahtjevni i skromni, sitnice nas vesele. Bravo mi. 
Dajte preporuku najboljeg Jelly Bean ROM-a, da radi sve normalno, da je brz i stabilan... I molim vas da uzmete u obzir da je bootloader zaključan (mob je samo rootan i stavljen je CWM Recovery preko ROM Managera)..
Hvala
Imam jedan problem,naime nemogu se nikakao spojiti na svoj wifi doma. jednostavno ga nađem upišem pass i stisnem connect ali se apsolutno ništa ne dogodi. na optimi sam. ima li netko kakav savjet jako me zivcira što doma za svaku sitnicu moram paliti pc ili trošiti promet.
Napkon :))))
Baš me zanima kako će mob raditi s 4.1.2.
Nadam se dužem trajanju baterije, bržoj kameri općenito, većoj fluidnosti i brze postavke u notif baru.