Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.355
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

Kolko muke.. Zato sam si ja kupio crnu S i crnu NIKAL maskicu heueheuhe-he {#}

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
protjeran
Zoran kaže...

il si već sve poskidao kučištem :D

Topla voda ili? 

hahah nadam se da je tako...trenutno nisam u stanju testirati futrolu jer se susi...necu je staviti na radiator a u Splitu do ponedeljka su najavili kisu, tako da sam bez futrole barem 2-3 dana...probao sam jucer sa fenom ali nista...koristio sam bas toplo/vrucu vodu, na granici da se ne specem...i sve oribao sapunom za ruke koji koristim kad nesto popravljam na biciklu ili motoru, pa su mi ruke crne i "mirise" na WD40 :P ruke mi uvjek opere bez problema...vidjet cemo za futrolu {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.3.2013 10:25 (Matijasever).
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ma u  veš mašinu najbolje :D

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kako maknuti ovo upozorenje o koristenju podataka? Malo sam ga pretjerao s mobilnim internetom i sad ga ne mogu maknuti

dzodzoista doista
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Odeš u postavke i korištenje podataka, pa si tamo namjestiš kako ti odgovara

13 godina
protjeran
Zoran kaže...

Ma u  veš mašinu najbolje :D

Futrola je ukupno bila oprana 2 puta na ruke i jedan put u ves masini, izgleda kao da ju je krava zvakala...ali i dalje pusta...mob je isto tako bio u kiselini 2 puta i opet ce morati...na svu srecu se nije nista desilo osim sto se savrseno izbijelio...u ponedjeljak idem vidjeti dali u Sony centru imaju originalnu za xperiu S/SL...

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Pao mi mobitel i puklo mi je staklo i malo maska. Koje je najbolje i najjeftinije rješenje? Hvala
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.3.2013 2:53 (niveaformen).

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

prodat ga pod jeftinije , trazit neki servis to je oko 1k +  kuna , ili narucit sa ebay ili na njuskalu naci tipa http://www.njuskalo.hr/mobiteli-oprema/sony-xperia-lt26i-lt26-arc-hd-lcd-display-displej-ekran-oglas-7477410 i zamjenis sam

XS LT26i

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

Izgleda da ce jelly bean krajem mjeseca

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.3.2013 15:30 (lmutak).
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Fala Isusu!!

17 godina
Kurijak kaže...

:( Vidis izgleda da ne podrzava

Nije pametno za widget da radi update na ekran u jednoj sekundi (da pomići sekunde na analognom satu). Tj. nije čak pametno niti da to radi u jednoj minuti. Najbolja vrijednost je pola sata...

Ako nabaviš widget koji to radi svaku seknudu nemoj se onda čuditi što ti tu i tamo mobitel šteka ili ti se baterija troši ko luda.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
13 godina
protjeran
lmutak kaže...

Izgleda da ce jelly bean krajem mjeseca

to vrijedi i za SL? koliko vidim, trenutno imaju istu verziju software-a...

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

S nadogradnjom na Jelly bean xperia s ce postat prava zvjerka od mobitela... Dobit ce neke nove opcije za kameru, tipa HDR i superior automatsko prepoznavanje scena, al ce izgubit 3D swap panorama, sve ce radit fluidnije... 

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
Sony Xperia S

jel moguće prominit onu plastiku na dnu uređaja, pao mi je na pod

i to me sad toliko ubija da moran nekako prominit!!!

Eidt:

ima na ebayu za nekih 5$ obavezno moran naručit!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 13:13 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jel ima tko informaciju oce se dobit postotak baterije gore desno i hoce li nadogradnja omogucit one popup izbornike (calculator,biljeske...)
13 godina
protjeran
mile1989 kaže...
Jel ima tko informaciju oce se dobit postotak baterije gore desno i hoce li nadogradnja omogucit one popup izbornike (calculator,biljeske...)

za postotak, kako se vidi na nekim slikama po net-u, bude ubacen...za mini apps ne bi znao reci...ja bi se usudio reci da hoce posto po specifikacijama S ili SL nisu toliko razliciti od T...

15 godina
neaktivan

Mozes mi dat link od teme?

Don't take life too serious. You'll never escape it alive anyway.
15 godina
neaktivan
true_blue kaže...

Možeš naći temu, ali da baš portani htc-ov rom postoji ne vjerujem baš, jer su večina custom romova bazirani na cm-u ili su pak stock sony, a ako hoćeš izgled kao htc sense, skini apex launcher i sence temu

Možeš mi dat koji link te teme?

I pitanje svima zašto nigdi nmg naci Xperiju S sive(silver) boje?

13 godina
neaktivan
Nemos nac zato sto ne postoji , imas samo crnu i bijelu :)
13 godina
neaktivan
Pelkom kaže...

Kupi si maskicu :P

15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...
Pelkom kaže...

Kupi si maskicu :P

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_s_gets_a_coat_of_silver_paint-news-4644.php

Postoji :D

13 godina
protjeran
true_blue kaže...

to ti je xperia SL...pogledaj na stranici sonymobile.com...to je isti kao S samo sto je procesor podignut na 1.7ghz i novije proizvodnje tako da sve probleme koje je imao "obican" S, su rijeseni na SL, poput ekrana sa zutim mrljama itd...ja imam taj SL, samo sto je moj bijeli...kupljen u Splitu od jednog lika koji mi ga je nabavio u japanu...pakiranje mu je siromasnije...ne dobijes hdmi kabel i smart tags, tako da sam to sve morao kupiti u sony centru na rivi. ali je nesto skuplji vani...ja sam platio 3200 kn...jos sam dobro prosao posto xperia S u sony centru dodje 4000.

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.3.2013 22:48 (Matijasever).
16 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
true_blue kaže...

to ti je xperia SL...pogledaj na stranici sonymobile.com...to je isti kao S samo sto je procesor podignut na 1.7ghz i novije proizvodnje tako da sve probleme koje je imao "obican" S, su rijeseni na SL, poput ekrana sa zutim mrljama itd...ja imam taj SL, samo sto je moj bijeli...kupljen u Splitu od jednog lika koji mi ga je nabavio u japanu...pakiranje mu je siromasnije...ne dobijes hdmi kabel i smart tags, tako da sam to sve morao kupiti u sony centru na rivi. ali je nesto skuplji vani...ja sam platio 3200 kn...jos sam dobro prosao posto xperia S u sony centru dodje 4000.

Nisi dobro prošao jer sam ja svoju Xperiu S prije više od pola godine platio 2300 kn, spakovanu s garancijom ovdje, a ne u Japanu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Nema ti s sive. To je sl imas sivu, crnu bijelu i rozu. I sve je isto ko s samo je procesor 1,7 a ne 1,5.
13 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
Matijasever kaže...
true_blue kaže...

Nisi dobro prošao jer sam ja svoju Xperiu S prije više od pola godine platio 2300 kn, spakovanu s garancijom ovdje, a ne u Japanu.

ok, u vezi cijene si u pravu, iako ja mislim da je proizvod za japansko trziste bolje kvalitete od naseg...dosta je pogledati xperiu z...za japance je ips a za ostale tft...a imam i jamstvo. znaci, knjizica jamstvenog lista na engleskom sa pecatom. provjerio sam u sony centru u splitu i uvazili su mi. tako da sam 2 god pokriven. 

16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
Nema ti s sive. To je sl imas sivu, crnu bijelu i rozu. I sve je isto ko s samo je procesor 1,7 a ne 1,5.

Bluetooth 3.0 i vjerojatno još par sitnica

Matijasever kaže...

ok, u vezi cijene si u pravu, iako ja mislim da je proizvod za japansko trziste bolje kvalitete od naseg...dosta je pogledati xperiu z...za japance je ips a za ostale tft...a imam i jamstvo. znaci, knjizica jamstvenog lista na engleskom sa pecatom. provjerio sam u sony centru u splitu i uvazili su mi. tako da sam 2 god pokriven. 

Nisam znao ovo za Xperiu Z, hvala na info.

Ako je jamstvo važeće kod nas, onda super :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
protjeran
explorer 4 kaže...
Nisam znao ovo za Xperiu Z, hvala na info.

Ako je jamstvo važeće kod nas, onda super :)

forum je i stvoren za razmjenjivanje misljenja i znanje na kulturni nacin ;) bilo bi mi naravno draze da su mi tih 900-1000 kn ostale u novcaniku, ali opet, sa uredjajem sam bas zadovoljan...ne osjecam potrebu prelaziti na Z...tako da mi opet nije zao novca :)

13 godina
protjeran
mile1989 kaže...

na youtubeu imas videa koji demonstriraju rad jelly beana na xperiji S. samo upisi "xperia S jelly bean"

13 godina
neaktivan
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice