Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.376
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Sony Xperia S

neman pojma, meni sve uredno nekad zna malo prcat pa me pribaci s h/3g na E, al prođe ubrzo...

pročaćkaj po postvakama, možda si tamo nešto zblesia..

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel se može nabavit rom Xperie S koji ima značajke tj izgled ka da je od htc,tj ima njegov izmijenjen OS?

Don't take life too serious. You'll never escape it alive anyway.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Sony Xperia S

Možeš naći temu, ali da baš portani htc-ov rom postoji ne vjerujem baš, jer su večina custom romova bazirani na cm-u ili su pak stock sony, a ako hoćeš izgled kao htc sense, skini apex launcher i sence temu

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
15 godina
Sony Xperia S

Jucer sam primjetio da mob dosta usporeno radi i trokira prillikom scrolla te izlaskom iz settingsa jednu sekundu kasne widgeti i ikone.

E sad popravio sam problem resetiranjem postavki telefona i sada je sve super,al ono sto me zanima ako netko zna zasto se to usporavanje uopce dogodilo ?

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I meni se to dogodilo i dao si mi sjajnu ideju za riješenje tog problema :D Hvala ;)

EDIT: Lako je za muziku sliko, itd. ali gubim li nešto bitno što se nemože vratit na staro? :P

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 17:06 (ExStazy).
15 godina
Sony Xperia S

Imas reset postavki (SETTINGS RESET)  di se samo resetiraju postavke telefona (muzika,apps,slike sve ti ostane) njega sam ja napravio,jedino sam ipak napravio backup brojeva telefona na sim za svaki slucaj,

a reset telefona (FACTORY DATA RESET) brise sve te bi bilo preporucljivo napravit backup podataka na kompu...

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.2.2013 17:54 (lmutak).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Otkad sam upgradeo mobitel sa službenim softverom usporio se za bar 30-40%.

Kaj napravit?

Ima gdje vodič za instalaciju ROMova za Xperiu ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

xda forum

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Probajte umjesto SETTINGS RESET napraviti jednostavan RESTART (ako inače ne gasite mob).
13 godina
neaktivan
Android kaže...
Probajte umjesto SETTINGS RESET napraviti jednostavan RESTART (ako inače ne gasite mob).

Restartam i gasim mob,sve pa ništa. Odkada sam napravio ovaj reset, 100% brzina.

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zdravo uzeo sam Xperiu s odustao sam od galaxy s2 i htc one s . Sa telefonom sam prezadovoljan kamera ubija nesteka sve tecno ide, oblik je sjajan sto se mene tice meni je extra telefon. Ima sve sto trebam ,e sad me interesuje kako nece kad postavi se analogni sat nepojavljuje se kazaljka za sekunde . Negdje ima ali preskace pomjera se svaki 15 sekundi sad me intresuje zasto i moze li da sve radi kako treba , i treba mi neki korisni programa ako ima neko :)

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kurijak kaže...

Zdravo uzeo sam Xperiu s odustao sam od galaxy s2 i htc one s . Sa telefonom sam prezadovoljan kamera ubija nesteka sve tecno ide, oblik je sjajan sto se mene tice meni je extra telefon. Ima sve sto trebam ,e sad me interesuje kako nece kad postavi se analogni sat nepojavljuje se kazaljka za sekunde . Negdje ima ali preskace pomjera se svaki 15 sekundi sad me intresuje zasto i moze li da sve radi kako treba , i treba mi neki korisni programa ako ima neko :)

Pa stavi battery widget da vidiš koliki je postotak baterije, screen off za zaključavanje moba, shazam za prepoznavanje pjesama, mx player za filmove i video klipove,  skype, viber, adobe reader i power amp, program za glazbu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan

Hvala a da li znas zasto nece kazaljka za sekunde da radi na satu .???? Da li ne podrzava ili sta vec

Riki
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Čekaj da probam na svom vidit šta je to pa ću ti reć

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ok

Riki
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja ni neman sekundarku, samo 2 kazaljke imam :O

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

:( Vidis izgleda da ne podrzava

Riki
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

nabavio sam koznu futrolu Pierre Cardin i problem je u tome sto je moja xperia sl bijela, tako da mi na donjim rubovima ostaje malo crne boje...kako to rijesiti? dali to uopce bude ikada prestalo pustati usljed duze upotrebe? citao sam da bi trebao sa toplom ovodom isprati ali posto je futrola od mekane koze, voda bi ju stegnula i to ne bi bilo to...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

nabavio sam koznu futrolu Pierre Cardin i problem je u tome sto je moja xperia sl bijela, tako da mi na donjim rubovima ostaje malo crne boje...kako to rijesiti? dali to uopce bude ikada prestalo pustati usljed duze upotrebe? citao sam da bi trebao sa toplom ovodom isprati ali posto je futrola od mekane koze, voda bi ju stegnula i to ne bi bilo to...

nema ti druge nego sapuna i tople vode. ne vrele.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da li neko zna gdje da nadem fail koji sam prebacio sa laptopa na mob ??? u kojem programu da pogledam u settings ili ??

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Instaliraj si app ES file explorer ,program  je besplatan...

13 godina
protjeran
Opet problemi sa futrolom...primjetio sam kako na straznjem djelu mobitela su mi ostali tragovi crni...bas ruzno izgleda...pokusao sam oprati sa detergentom sa sudje i sa acetonom, ali nista...zanimljivo je sto onaj donji dio gdje pise xperia, mogu ocistiti sa prstom, a na ovom poklopcu izgleda kao da je polikarbonat upio crnu boju futrole...ima li tko kakvih drugih ideja? Hvala. Lp
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

eeeeh super, hvala...nadam se samo da mi ta mjesavina nece jos vise unistit poklopac, posto, na razliku od SGS3, Xperia nije "glossy"...znam da je limun u zelucu bazican...sada ne znam dali u prirodnom stanju bude djelovao kao kiselina...ugl, veceras cu probati...jos cu oprati futrolu...ali prije bi otisao u technomarket cuti sta mi oni imaju za reci...zao mi je trgovaca posto su oni samo postavljeni tamo i nemaju veze sa losom kvalitetom iznimno skupe futrole...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

A nema ti prodavač šta reć, to ti je ko da kupiš crvenu majicu i opereš s bjelim vešom ili kad obučeš novu jeftilen neopranu majicu pa ti se vrat ofarba. :D

Sve što je "u boji" prvo pod vodu i sapun, a onda u korištenje.

Ja i čak i ove gumene/silikonske/tpu maske prvo turnem pod vrelu vodu i sapun, pa makar one i transparentne bile

2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

heheheh...u pravu si...moja krivica...cak sam i citao onu raspravu prije nego sam nabavio futrolu, ali sam bio uvjeren da, ako uzmem nesto sto kosta i sto ima firmu, da ce biti drugacije, da necu imati takvih problema...nista, javim ako bude jos kakvih problema sa limunom i alkoholom.

Poruka je uređivana zadnji put sri 6.3.2013 12:34 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Matijasever kaže...

heheheh...u pravu si...moja krivica...cak sam i citao onu raspravu prije nego sam nabavio futrolu, ali sam bio uvjeren da, ako uzmem nesto sto kosta i sto ima firmu, da ce biti drugacije, da necu imati takvih problema...nista, javim ako bude jos kakvih problema sa limunom i alkoholom.

Eh, budi realan i Nike je firma pa se proizvodi u Tajvanu i kad baviš u vrelu vodu pusti boju... Firma ne znači ništa... i Sony je iz Japana pa naše Xperije nisu došle od tamo :D

13 godina
protjeran
Sony Xperia S

sve je to istina...ne mozes se vise pouzdati u nista...jos me zanima, posto polovicom 4. mj bi trebao doci jelly bean na Xperiu S, dali moja SL spada pod isto ili je drze kao neki drugi model (npr. P, T i sl.)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

U ducanu sam pitao dali imaju alkohol za ciscenje, i na to mi je blagajnica odgovorila da ne zna sto to je. Tako sam uzeo neki izbjeljivac sa klorom. Doma sam u jednoj posudi iscjedio limun, nalio tog izbjeljivaca i vruce vode, zatim utopio poklopac. Pustio neka stoji 10 minuta, izvadio i sve bijelo kao novo {#} . Jedino me zacudilo sto, kad sam ispirao futrolu sa toplom vodom i sapunom, voda je bila sasvim normalna, tj bistra. Mozda ja nisam primjetio, ali nisam vidio nikakav dodatak farbe u vodi nakon ispiranja futrole.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

il si već sve poskidao kučištem :D

Topla voda ili? 

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: