Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.382
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
našo jeb jezik brži od

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo vam rješenja bateerije. Sony CP-ELS, baterija koja će u sat-dva napuniti svaki smartfon a stane u svaki džep. Što je najbitnije, svaki džep si to može priuštiti: košta samo 149 kuna :) Sam neznam gdje se to može kupit ;)

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
ExStazy kaže...

Evo vam rješenja bateerije. Sony CP-ELS, baterija koja će u sat-dva napuniti svaki smartfon a stane u svaki džep. Što je najbitnije, svaki džep si to može priuštiti: košta samo 149 kuna :) Sam neznam gdje se to može kupit ;)

auu..bome se cijene ne poklapaju-prvo a drugo i ne izgleda baš nešto..jel..no kad zatreba...  http://iservice.hr/shop/eksterna-baterija-sony-cp-els ← tu ima za kupiti piše :)))

uf,uf EDIT baby..viđe.. ako je istina.. hmm... http://www.samsungcenter.net/detalji_proizvoda.7b8487ff1f8e420d8f74a078dd2813cd.cp-els-prijenosni-punjac-za-smartphone-sony.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 9:28 (whisper2311).
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da li je moguće zamjeniti tu tvorničku zaštitu od Xperie S na LCD-u i Touch screenu, jer jako je dobro slijepljena, a nije mi ju svejedno dirati jer možda je baš to touch folija??
ugl vidi se kao da je to neka zaštita imam ja koje su došle uz nju još neke ali nisu iste kao ova, dodatne imaju prorezano oko prednje kamere, a ova sto je dosla na njemu nema nego ide preko, sad da li je to uopce zastita koja se treba mjenjati ili ne jer dosta mi je ostecena kad se malo bolje pogleda

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sad nezz, ja kolko se sječam, nisam dobio LCD zaštitu, a ako sam i dobio sve sam skinuo.

13 godina
neaktivan
6 i pol sati na stand by 4% baterije . Jaooo . Ima li koji battery saver ili nesto da se to rijesi?
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

ExStazy

hajde pogledaj sad da li imas ista uz rub kao da se moze oguliti?

evo najbolje se vidi kako je na ovoj slici iznad lijeve tipke RETURN

http://cdn.gsmarena.com/vv/reviewsimg/sony-xperia-s/gal/gsmarena_003.jpg

-EDIT-

Našao sam odgovor ovdje, pa svi koji bi zeljeli da skinu ili zamjene mogu procitiati, na engleskom je:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671715

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.2.2013 11:08 (vickokill).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vidiš, vidišš, kad bolje pogledam, ima neš...LooL Pročitao sam i ovo i shavtio da ga neču skinut... Ja sam prije mislio staviti Screen protector ali sad sam shvatio da nema potrebe :D Ili ima?

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Izgleda da nema potrebe stavljati jos jedan kad ima već
ali kao sto je kod mene slucaj cini mi se da je ovom dosao kraj pa da cu ga zamjeniti, necu ga samo skinuti kao sto tamo navode da se dobije bolji odziv touch-a jer ipak bolje da mi se unisti zastita nego direktno sam ekran

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Dobro to, ali imam drugi problem, koji je vezan uz fejs. Prvo nemrem deinstalirat aplikaciju nego samo vratit na prvu verziju. Drugo nemogu na m.face (neče učitati ni preko wifi ni preko mob.podataka) a neće mi se ulogirat na 0.face.... Na pretplati Bez limita 111  Plizz help!

13 godina
neaktivan
Fejs nemos obrisat jer je tvornicki u mobu. Probaj preko croma na m.fejs . A kaj se tice 0 fejsa moras neke postavke riktat, zovi vip. I na 0 fejs nemos preko wlana.
Ja sam skinuo juice defender ultimate. Sad kad vidim kako radi pa vam javim ako stedi. Zna netko neku aplikaciju kaj pokazuje u notification baru bateriju a kad se otvori alate( gasit palit net, wifi, bluetooth...)
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pa jesi probao ugasit pa upalit mob ?

Koliko ti je vremena već upaljen

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jesam. I radio repair softwera jucer i proguto za 6 sati 5 %
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Dosta ovog stock čuda.
Večeras,ili kad nađem vremena stavljam custom ROM.
Na meti mi je CM10 FXP,možda CM10.1 jer mi ne treba HDMI niti radio.
Imate prijedlog kakav? 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1982411

pokušaj sa ovim, po meni najbolji cm10 based rom, dosta brz, fluidan, i štedljiv prije svega

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
13 godina
neaktivan

Za m.face mi je pomoglo za browser, ali koristim Dolphin. Koja je razlika između Dolphin i Doplhin Browser ikone na home screenu?

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 9:38 (ExStazy).
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pod postavkama ''O telefonu'' našao sam Licenca otvorenog koda. Što to znači...?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ExStazy kaže...

Za m.face mi je pomoglo za browser, ali koristim Dolphin. Koja je razlika između Dolphin i Doplhin Browser ikone na home screenu?

jedna je widget a druga obicna ikona...

ExStazy kaže...

Pod postavkama ''O telefonu'' našao sam Licenca otvorenog koda. Što to znači...?

nista cime bi se trebo zamarat..to ima svaki android

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovo je naj obicniji launcher...

The future is Fusion - AMD
13 godina
neaktivan

Ali te kockice <3 :D

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

meni se opce ne svida windows mobiteli ... haha a i sami su priznali da su promasili jako trziste u odnosu na apple i android prozvodace, pa tko ce kupti nokiu ljubicastu zutu ili zelenu... boje kucista su im ubojite 

5 2 hvala 0
15 godina
mile1989 kaže...

meni se opce ne svida windows mobiteli ... haha a i sami su priznali da su promasili jako trziste u odnosu na apple i android prozvodace, pa tko ce kupti nokiu ljubicastu zutu ili zelenu... boje kucista su im ubojite 

ima ljudi koji hoce bas takva fora kucista u boji...npr. zuta lumia 800 je atraktivna i totalno drukcija od ostalih standardnih smartphonea i netko bas hoce namjerno imat nesto drukcije 

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozdrav interesujeme da li xperia s ima naprijed svjetlo za skype video poziv

Riki
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ne. 

Koristi li netko Swit Key il tak neš za tipkovnicu?

17 godina
neaktivan
Kurijak kaže...

Pozdrav interesujeme da li xperia s ima naprijed svjetlo za skype video poziv

cjeli displej ti svjetlo :D

Swifkey sam čak i kupio jednom prilikom kad je bilo na akciji ali odustao, nikako mi ne leži.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

rekao sam meni osobno , znam da ima, da nema ljudi koji to vole, nebi ni proizvodili :)

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia S

nabavio sam xperiu SL...to je S sa overclockanim procesorom na 1.7ghz...dali rom-ovi i sve ostale stvari su iste kao za S?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

PROBLEM  -  XPERIA S PODATKOVNI PROMET

Imam problema kada idem na internet preko davatelja usluge, iznad signala se pojavi slovo "H" i strelica gore/dolje, normalno,

Ali problem je kod otvaranja stranica, kao da mi mobitel brani neke protokole, recimo nekad mogu otvoriti m.bug.hr dok www.bug.hr ne mogu, ne rade mi neke sličice koje traze flash, ne radi mi youtube, ni viber... jedino sto mi radi i zbog cega sam siguran da nije do davatelja usluge je facebook messenger i Google Play (i to mogu samo odabirati koje aplikacije da skinem, a skidat ih ne moze) (postavke su namjestene tocno kako je davatelj usluge i napisao)
Do cega bi moglo biti?

NAPOMENA: Kad je mob na wifi-u sve radi bez ikakvih problema

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
vickokill kaže...

PROBLEM  -  XPERIA S PODATKOVNI PROMET

Imam problema kada idem na internet preko davatelja usluge, iznad signala se pojavi slovo "H" i strelica gore/dolje, normalno,

Ali problem je kod otvaranja stranica, kao da mi mobitel brani neke protokole, recimo nekad mogu otvoriti m.bug.hr dok www.bug.hr ne mogu, ne rade mi neke sličice koje traze flash, ne radi mi youtube, ni viber... jedino sto mi radi i zbog cega sam siguran da nije do davatelja usluge je facebook messenger i Google Play (i to mogu samo odabirati koje aplikacije da skinem, a skidat ih ne moze) (postavke su namjestene tocno kako je davatelj usluge i napisao)
Do cega bi moglo biti?

NAPOMENA: Kad je mob na wifi-u sve radi bez ikakvih problema

ugasit upalit data promet? obrisati postavke i nanovo ih upisati? 

flash na ICSu neradi po defoltu

[Sony Xperia U ST25i][Stock Gingerbread 2.3.7] {Bonbon}
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice