Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.569
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Znači idemo otpočetka, da svi razumiju. Prvo se napravi backup sa ovog linka što si dao (ili Backup&Restore), pa se downgradea sa frimware 2.55 na 2.3. Kada se to napravi, onda se roota moba i flesha (postavi) 2.3 (nešto ?). Pa kada se to apravi skine se TI i backupa se sve, i onda se opet roota mob. Kada se i to napravi onda vratim backup i stavljam Custom ROM-ove i kernele? Am I right??

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
ExStazy kaže...

Znači idemo otpočetka, da svi razumiju. Prvo se napravi backup sa ovog linka što si dao (ili Backup&Restore), pa se downgradea sa frimware 2.55 na 2.3. Kada se to napravi, onda se roota moba i flesha (postavi) 2.3 (nešto ?). Pa kada se to apravi skine se TI i backupa se sve, i onda se opet roota mob. Kada se i to napravi onda vratim backup i stavljam Custom ROM-ove i kernele? Am I right??

pis of kejk..neću to nikad napraviti...{#}

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Preskočite backup jednostavno.

=)

0 0 hvala 0
17 godina
ExStazy kaže...

Ne, previše komplicirano. Jednostavno sa flashtoolom stavi recimo 6.1.A.2.45, i onda rootaj. Ako ćeš stavljati custom romove onda moraš otključato bootloader i onda možeš rootati bez downgradea firmwarea.

14 godina
Sony Xperia S

Znaci hitno trebam pare i jos prodajem svoju xperiu s, te spustam cijenu na 1500kn ako netko uzme sutra. Znaci stvarno hitno, mislim da je cijena fer.

http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-sony-xperia-32-gb-sony-xperia-s-c/8411.aspx

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 21:10 (gamer34).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Step 3, Download and flash Advanced Sock kernel http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1729280 and flash it. Do not reboot into the OS (I don't know if it can cause problem but when i did, my was constantly rebooting.)

Step 4, Start recovery and flash my zip MYSUPUBLIC.zip it will flash the CWM Recovery is well

Step 5, Flash back the Stock 6.1.A.2.55 kernel.sin................ jel može pomoč neznam kako se flasha ovo pod broj 3 eh

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Koliko često gasite pa palite svoj mobitel? Ja to činim svaki dan, svaki drugi dan.

0 Svaki dan
1 Svaka 2 dana
2 Tri puta u tjedan dana
4 Jedanput tjedno
10 Kada se sjetim (rijetko)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozdrav, kupio sam novu Xperiju S, sve update-ao i imam pitanje{#}. Kada se želim sinkati sa APP Safe wallet na PC-u. kaže da mobitel nije povezan sa PC-em (WIN 7), da ga ne vidi, a uredno imam sadržaj i fajlove vidljive na PC-u? Imao sam prije ovoga X8-smicu (2.1 ver) i kod spajanja sa PC-om trebao bih na mobitelu dati dozvolu da se želim spijiti. Ovdje kod "S" me to ne pita! Ima li to kakve veze i zašto program ne vidi mobitel?

hvala 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
evo uspio sam . nakon dva dana kemijanja nemogu više upaliti mob , samo svjetli sony i to je to super

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

skini flashtool, ftf firmware koji ces flashat i u flashmode ulazis tako da dok je on ugasen drzis volume down i spojis na usb...vise informacija potrazi na xda

ili probaj sa pc companionom napravit repair softwarea

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
ftf firmware koji ces flashat i u flashmode ulazis tako da dok je on ugasen drzis volume down i spojis na usb...........vratio se pomoču ovog baš sam tele

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Izgleda da ide sad garancija (fala Bogu, nisam još rooto). Kada stisnem power, da otključam, ne upali se ekran, samo posvijetli. Nekada kad povučem uzorak da otključam, ne prepoznaje, kada ga upalim samo zapne. Pa šta je ovo?? Jel moguće da update riješi takve stvari? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Nemogu da stavim free xperia project. Kad trebam poslati boot.img u telefon samo stoji sending i nista se ne desava.

The future is Fusion - AMD
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2013 17:22 (MaXt0r).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozdrav ekipa.

Uglavnom,nakon .55 updatea,baterija mi se prazni nenormalno brzo,naprimjer

jutros ga napunio do kraja,koristio ga cca10 minuta,vratim se večeras u dom,

ono 10% baterije?

Vjerovatno problem s CPU Sleepom,jer mi se čini dosta brži i respozivniji? 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Moj isto dosta guta bateriju. Tipa izdrzi mi dan. 
Dosta cudno da ju je pocicao, a nisi nis intenzivno radio...

Doduse stock .55 ne cica pretjerano... Meni je i 2 dana znao trajat na standy by-u. 

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Kada dolazi bilo kakav novi update?? JB maybe?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Nagadanju su negdje u 4 mjesecu...

14 godina
neaktivan
Sony Xperia S

bok! evo jos jedne vlasnice xperie s ;) ono kaj me zanima je da li xperia s ima tvornicki nalijepljen lcd protector -foliju ili ne? imam ju par dana cuvam ju u futroli al svejedno se na ekranu vidi par crtica -.- 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

Trebala bi imat,pogledaj malo bolje (blize) pokraj ruba ekrana pa ces vidjet rub naljepnice

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

thx ma problem je u tom kaj je to valjda tak dobro nalijepljeno da izgleda ko da je nema xD al kad se noktom po rubu zagrebe izgleda ko da ima ... al se neda odlijepit... tak da ono nafam se da je gore i to je to :) sve u svemu po mom misljenju super mob, ja svoju kupila prek njuske za 1800 kn nekoristenu ... jedino kaj sam primijetila da slicica wi fi-a nije u skladu s stvarnom jacinom signala ...mskar to i nije zamjerka...

15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Koji 4.1.2 Jelly Bean rom preporucujete?

The future is Fusion - AMD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

FXP CM10

XS LT26i

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Da baterija se dosta brze trosi , al radi brze mob, onda su valjda updateom pojacali procesor. I ma stand byu dosta brze guta
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...
Da baterija se dosta brze trosi , al radi brze mob, onda su valjda updateom pojacali procesor. I ma stand byu dosta brze guta

Ugasi ga i upali, meni je pomoglo...na standby-u mi je znao trošit i do 2% na sat, sad potroši u jedno popodne toliko :)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
Sony Xperia S

lijepo skinete FXP CM10 i SETCPU , i napravite profil kad je screen off , da core radi na 384MHz , i da je batterysaver , i tako se puno baterije ustedi , znaci preko noci 8 sati spavanja potrosi mi 2% baterije.

XS LT26i

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

lijepo skinete FXP CM10 i SETCPU , i napravite profil kad je screen off , da core radi na 384MHz , i da je batterysaver , i tako se puno baterije ustedi , znaci preko noci 8 sati spavanja potrosi mi 2% baterije.

Pa i meni tako potroši, eventualno 3 %

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Neda mo se rootat mob. Meni je trosio prek noci 2 posto a dns sma bas mjerio potrosio je za kojih 7 sati 7 posto prek noci.
17 godina
Sony Xperia S

ma najveći problem je to šta radi masu aplikacija, a nisu potrebne,

to mi ide na živce jer većinu baterije troše ekran (razumljivo i ok),

al koliko sustav troši e to je ipak veći problem, tu bi se tribali malo više pozabavit

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S

XZXperinece v1 rom (uskoro dolazi v2), jako dobar stock based rom, cm10 mi je nekako previše gutao bateriju, valjda zbog project butter-a
Planiram danas staviti PAC v19.3.2 dali je netko probao taj rom kakva su iskustva sa njim 

When we're good they never remember, when we're bad they never forget. JM
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S
zašto nemogu prebaciti slike na komp , mogu samo one koje su mi bile na mobu kad je kupljen

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice