Sony Xperia U

poruka: 2.057
|
čitano: 764.543
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Sony Xperia U

znaci kupio sam plasticnu masku sa ebaya za svoj sx u... i sta se desava? kada upalim wifi mob se srusi tj. ponovno se pali i gasi dok ne skinem masku ili pak u najgorim slucajevima moram izvadit bateriju a i s maskom mob strasno steka u igricama ili kada pokusavam neke teze operacije :( ..... na kakva sva sranja necu naletit..... sad gledam mobitel s bocne lijeve strane tocno na sredini mogu lagano stisnit poklopcic da se onak cuje kvrc....... koliko sam skonto kada pritisnem lijevu i desnu bocnu stranu mobitela i nakon par sekundi hocu upalit wifi on se samo sruis :((( no to neradim pa je sada sve ok..... eto pisem vamo da vidim jel ima itko kakvog iskustva s time :))

maskica je ovakva http://www.ebay.com/itm/White-Hard-Plastic-Back-Cover-Case-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-U-ST25i-/350701366515?pt=PDA_Accessories&hash=item51a76e2cf3

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

vjerovatno ti je malo pretvrda maska pa ti stisče nešto na mobitelu

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 6:42 (Zoran).

1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

ko misli kupit xperiu U moze je dobit za 1200 kn u bonbonu opet http://www.bonbon.hr/ducan/uredaji

Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Kako mrzim te popuste kad sam već kupio mobitel :D :D

Začudno još nemam problema. Jednom mi je samo poludio kad sam trebao MMS otvoriti. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia U
Zoran kaže...

Kako mrzim te popuste kad sam već kupio mobitel :D :D

... nisi jedini.

Btw, to je sad cijena koja bi inače bila super idealna za taj mob. Uglavnom - tko je razmišljao o kupovini, sad je idealna prilika jer je to cijena po kojoj se mogu trenutno kupiti nekakve jednojezgrenjače. Ovaj kada se malo "uštima" čak i nije loš mobitel.

Samo glupi i mrtvi nikad ne mjenjaju svoje mišljenje.
15 godina
Sony Xperia U

jucer sam prodo svoga za 1150...ala lik si sad negdje oce jaja pojest hahahah

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvona22 kaže...

znaci kupio sam plasticnu masku sa ebaya za svoj sx u... i sta se desava? kada upalim wifi mob se srusi tj. ponovno se pali i gasi dok ne skinem masku ili pak u najgorim slucajevima moram izvadit bateriju a i s maskom mob strasno steka u igricama ili kada pokusavam neke teze operacije :( ..... na kakva sva sranja necu naletit..... sad gledam mobitel s bocne lijeve strane tocno na sredini mogu lagano stisnit poklopcic da se onak cuje kvrc....... koliko sam skonto kada pritisnem lijevu i desnu bocnu stranu mobitela i nakon par sekundi hocu upalit wifi on se samo sruis :((( no to neradim pa je sada sve ok..... eto pisem vamo da vidim jel ima itko kakvog iskustva s time :))

maskica je ovakva http://www.ebay.com/itm/White-Hard-Plastic-Back-Cover-Case-Screen-Protector-for-Sony-Xperia-U-ST25i-/350701366515?pt=PDA_Accessories&hash=item51a76e2cf3

Ja sam si kupio ovu i stvarno sam zadovoljan, djeluje jako cvrsto, kvalitetno, i nemam nikakvih problema sto se tice wifi-a i sl. stvari.

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

jucer sam prodo svoga za 1150...ala lik si sad negdje oce jaja pojest hahahah

Uuuu, mogu mislit, btw. sta namjeravas kupiti? ces cekati novu turu od bonbon-a ili? (rasporedaja je napokon krenula, sad ce novi) :)

Korisnik bonbona? Imas smarthpone koji pokreće android?, onda šta čekas: http://www.probonbon.net
15 godina
Sony Xperia U

vec sam kupio htc evo 3d...njega sam planirao kupit i eto ga bez ikakvih tragova koristenja za 1500 kn...sad tek vidim kolko mi je falio tako veliki ekran

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Što mislite o LiveViewu uz ovu xperiu?
Sad je jeftin pa ga mislim nabavit
robimarko@gmail.com
15 godina
Sony Xperia U

to je onaj sat? kolko kosta i dali radi i sa drugim mobitelima osim xperia? to je dobro za skolu, kazu mozes cijeli salabahter u to napisat

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Ovisi na koji misliš.Košta 30 dolara na ebayu i radi sa gotovo svim smartphoneima na androidu 2.2 pa nadalje
robimarko@gmail.com
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
dali mi moze netko objasniti ovaj postupak? http://www.xda-developers.com/android/xperia-jelly-bean-lockscreen-ported-to-all-ics-xperia-devices/ pokusavam izaci na kraj sa time vec sat vremena...imam ics rootan, i sljedio sam svaki postupak ali nikako da uspijem...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

root explorerom prebacis to u system/app i promjenis permissions u rwrr(prvi red znaci horizontalno gledano samo lijeva strana mora bit 3 kvacice i drugi red samo prva kockica mora bit pod kvacicom)...ostalo sve odznacis stisnes ok i resetiras mobitel

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia U

sve sam to napravio, osim sto sam nekim drugim programom prebacio taj file...dali je to problem? vidim da je root explorer na playstore na placanje...

edit: pokusao sam sa root explorerom, i nista...

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.2.2013 18:47 (Matijasever).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

kad  si  prebacivao  jel  te  pitalo  oćeš  li  zamjenit  originalni  file  s  tim  od  xperie  z?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
je...i ja sam ga zamjenio
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Sony Xperia U
evo danas sam uspio, tako ako nekoga zanima taj lockscreen, opisat cu kako tocno to ubaciti i zamjeniti originalni. nakon postupka opisanog na xda, onaj izvorni file istog naziva promjenite iz .apk u .bak i tek onda ubaciti novi, tako da u folderu system/app su prisutna oba. zatim reboot i to je to...i jos nesto..otkad sam stavio ics i napravio repair 4 puta zaredom, nemam nikakve zalbe...definitivno brzi od gb, osim u vezi kamere...kamera je malo sporija ali nije losa kao nakon prvog update-a...i pricam o b.10...tako da preporucujem ljudima da ne lete na te custom rom-ove nego se malo pozabave sa stock, koji je definitivno cisci i bolji
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Sony Xperia U
Pozdrav svima,
ponosni sam vlasnik XU koja je kupljena u T-mobile-u. SI: 1262 1293 -mislim da za ovaj SI još uvijek nema službene nadogradnje na ICS(nisam isguran)
Budući da mi se nije dalo čekati službenu verziju ICS-a, "flešao" sam ICS na način opisan u ovom linku( h t t p : // w w w . svijet-androida.com/02/10/2012/kako-ics-a-za-sony-xperiu-u/).
Kako bi sada htio probati zadnju verziju ICS-a (6.1.1.C.1.10), zanima me na koji načni ju mogu "flešati" s obzirom na to da sam prilikom flešanja ICS-a na način iz gornjeg linka promijenio ime moba u ST25A i pod Exclude stavio oznaku na Exclude Baseband?
U slučaju da se želim vratiti na GB, koji bi bio postupak vraćanja? Hvala.
Molio bi da odgovore oni koji su sigurni u to što trebam napraviti jer nebi želio da nešto ode u krivom smijeru pa da moram "čačakati" po mobu dva dana. S obzirom na to da sam relativno nov u svijetu androida molio bi za razumijevanje. Isprika ukoliko sam u nekom dijelu posta bio bahat. Nije mi bila namjera. Hvala na razumijevanju. :)

P.s. Ako netko ima službenu verziju GB-a iz T-mobile-a za gore navedeni SI slobodno ju može podjeliti samonom jer nisam napravio backup prilikom "flešanja" .;) Thx

0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia U

mozes slobodno stavit c.10 bez ikakvih briga i odznacavanja basebanda

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Konačno sam uspio instalirati CWM i CyanogenMod10 (uspio sam instalirati drivere i rutati mob {#}.

Sad me zanima kako skinuti CWM i CyanogenMod? Hmmm, zasitio sam se pa bih flešao nešto drugo {#}.

Kako to napraviti? Kad rebutam mob, jedino mogu ući u CWM.

Thx.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Baica73 kaže...

Konačno sam uspio instalirati CWM i CyanogenMod10 (uspio sam instalirati drivere i rutati mob {#}.

Sad me zanima kako skinuti CWM i CyanogenMod? Hmmm, zasitio sam se pa bih flešao nešto drugo {#}.

Kako to napraviti? Kad rebutam mob, jedino mogu ući u CWM.

Thx.

Dobio sam glavobolju od čitanja ovog teksta. Ja ovo čitam i ovo nema veze s vezom. Uspio si instalirati CWM i CyanogenMod10 (kojega još nema za download),a onda u zagradi napišeš da si samo uspio instalirati drivere i rootati mobitel? Dafuq?

I sad te zanima kako skinuti (downloadati?) CWM i CynogenMod? Ili te zanima kako maknuti CWM (zašto CWM?) i CynogenMod?

Čekaj,imaš instaliran taj CM10 (kojeg još nema za download,jer tek se radi na njemu)  a nemoš dignit OS?

Dafuq did I just read?

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
13 godina
neaktivan
Matijasever kaže...
tako da preporucujem ljudima da ne lete na te custom rom-ove nego se malo pozabave sa stock, koji je definitivno cisci i bolji

Ja sam se već nekoliko puta vraćao na stock rom i sada sam na C.10+root+cwm. Trenutno čekam da završe CM da makenem stock rom.

E sada zašto čekam CM ako je stock dobar? Kada napraviš fresh install stock roma i wipaš chache/dalviks itd stock rom radi SUPER bar 7 dana ali onda nastanu problermi, počne usporavati, trzati, a da ne kažem koliko ga ubije multitasking, evo neki dan zvoni mi mob dok sam gledao nešto na internetu, telefon je toliko zablesirao da se nisam stigao javiti dok nije prestao zvoniti...

Isto tako pred par dana primjetim da mob radi osjetno sporije iako mu je namješten governor na performance, napravim antutu benchmark a score 5000... wtf, kad sam tek stavio rom bio je 7200, probam mu ugasiti par stvari sa task killerom jer mob nije gašen par dana i score je bolji za 500 ali dalje šteka i laga. Tek kada sam ugasio i upalio mob je proradio donekle normalo idućih 2 dana kada mi je bio na 50% baterije i ja ga spremim i pogledam nakon 1 sat a ono mob topao kao da je bio u mikrovalnoj... probam ga upaliti, ne ide, upali se led traka ali ekran crn, morao sam izvaditi bateriju. Kada sam ga ponovo upalio baterija je bila na 15%... i da ne zaboravim puno puta kada se javim ja čujem drugu osobu a ona mene čuje tek nakon par sekundi. Evo to su zgode in nezgode sa stock romom, GJ sony!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 12:58 (bubimir5).
17 godina
odjavljen
Ja ne znam sta vi radite sa tim mobom...

Viber, ebay, skype u pozadini (messenger i face isto), 3g watchdog, wifi/3g stalno upaljeni. Stock ICS, dnevno obavim 10ak poziva i dobijem 20ak poruka a posaljem isto tako. Mail gledam 2-3 puta dnevno (sync off) i baterija drzi jedan dan.

Rebootam ga svakih 48 sati a zblesira se rijetko.
http://nighthawk-software.blogspot.com/
12 godina
neaktivan

Da, zanima me maknuti sve to. Napisao 10 "(kojeg još nema za download,jer tek se radi na njemu)", vjerojatno jer sam paralelno čitao o njemu. Lapsuzi se dešavaju!

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Dosad sam imao fxp 201 i malo je lago. Danas sam instalirao AOKP ROM i isto tako laga (dakle malo,ali se osjeti nekad),bazira se na fxp 204..onak ROM je solidan,vrlo vrlo sličan CM-u..e,al nije mi se svidio i stavio sam CM 9 FXP 206,i vjerujte mi,ROM je F-E-N-O-M-E-N-A-L-A-N. Laga skoro pa i nema,osjeti se razlika,onaj ko isprobava custom ROM-ove neka isproba CM 9 fxp 206,definitivno se isplati probat,jako fluidan,a dalje o CM-u znate kakav je :)

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
filipvk1000 kaže...

Dosad sam imao fxp 201 i malo je lago. Danas sam instalirao AOKP ROM i isto tako laga (dakle malo,ali se osjeti nekad),bazira se na fxp 204..onak ROM je solidan,vrlo vrlo sličan CM-u..e,al nije mi se svidio i stavio sam CM 9 FXP 206,i vjerujte mi,ROM je F-E-N-O-M-E-N-A-L-A-N. Laga skoro pa i nema,osjeti se razlika,onaj ko isprobava custom ROM-ove neka isproba CM 9 fxp 206,definitivno se isplati probat,jako fluidan,a dalje o CM-u znate kakav je :)

Misliš na FXP 206a?

15 godina
neaktivan
Sony Xperia U

https://sites.google.com/site/projectfreexperia/download/cyanogen-mod-9

Ovaj skroz gornji,oliti ga FXP 206,pa odite na link te odaberite "kumquat" i skinite,dalje znate sami :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia U

Moze neko objasnit kak pobrisat one programe google+,ea games,preporucavanje,talk i te gluposti koje se same pale.
hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bez roota nikako. Možeš ih samo disejblat kroz settings > apps

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice