Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 751.563
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

da imam garanciju vjerojatno bih ga vec odnio :D

13 godina
neaktivan
14 godina
Mobitel kaze da otkljucavanje bootloadera nije dopusteno pa me zanima dali postoji neki nacin da se svejedno otkljuca?? Znam da imam glupa pitanja al stvarno sam noob u vezi stavljanja rom-ova.
13 godina
neaktivan

he bar ja nisam trebo ovo pitati

13 godina
neaktivan

Nije baš vezano uz XS, ali ovaj prokleti fejs na mobu nakon zadnjeg update se samo odjedanput ugasi, i tako svako malo + force close... :( Vama?

I juče sam dobio ažuriranje softwera, mislim da je 6.1.A.2.55

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Ista stvar i meni, kvragu više Android i besplatne aplikacije.

I ono šta valja se zagubavi.
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nitko vas ne tjera da update-ate aplikacije.. Čitajte komentare korisnika!
13 godina
neaktivan

O Bože...

17 godina
Sony Xperia S

napokon sam nekako uspia povezat i to da sam skinia SUS, pa izgasija firewall i antivirus i pokrenia u safe modu, pobogu!!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ostali jeste dobili nova azuriranj.55 ?
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S
Ja sam dobio obavijest u notificiation baru da je dostupno.
Jesi li ga ti napravio, ako jesi što donosi
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

nikakav nrapredak nisam vidia, gleda san po netu,

neki kažu da se brzina kamere popravila i gubitak signala u lokalnim operaterima bar

sam tako skužia s uk.sony

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Stavio sam novi firmware, nema nikakve vizialne razlike, pise da je brza kamera ono iz stand by, to sam probao i stvarno je. Zatim da je duze trajanje baterije. To jos neznam jer nisam korostio mobitel previse i kazu da je mob fludniji. Nezz jel se sto promijenilo al meni bas lijepo i glatko radi . Mozda malo bolje nego prije
13 godina
neaktivan

Ovo što kažu da je malo fluidniji....E pa kod mene nije, čak poslije korištenja bilo kojeg programa, mob se uspori, i teško mi učitava ikone na home screen... :(

15 godina
neaktivan
ExStazy kaže...

Ovo što kažu da je malo fluidniji....E pa kod mene nije, čak poslije korištenja bilo kojeg programa, mob se uspori, i teško mi učitava ikone na home screen... :(

meni isto tako sav je traljav

Pobrinite se da u ovim ledenim danima uzimate dovoljno vitamina C ! On se nalazi u namirnicama: Prasen-CE, Sarmi-CE, Kobasi-CE, Slanini-CE... Kao i u napicima: Piv-CE, vin-CE, razne rakiji-CE...
13 godina
neaktivan

i meni isto ... al mob u aplikaciji je puno bolji i fluidniji ... jedino je problem taj da se nakon koristenja neke od app mob malo uspori .. al brzo se vrati u formu :) 

17 godina
Sony Xperia S
Nezz kako se popravila brzina kad idem iz zakljucanog stanja pokrenit opet treba vise od sekunde!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

kakva je XS sto se tice fluidnosti uredaja, kakav je sto se tice stock roma? kakvi su custom romovi za njega? dvoumim se izmedu njega i HTC 8X pa me fluidnos XS jako zanima s obzirom na savrsenstvo 8X-a...

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Znate sto probajte , kad instalirate pc companion stavite drzavu GB ili neki drugu, meni nijr javljo uopce update kad sam bio hrvatska .
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Između to dvoje?

8X all the way,osim ako je puno skuplji,onda XS

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Pozdrav svim učesnicima foruma i imam par pitanja za vas što posjedujete mobitel Sony Xperiu S. Nadam s vašim odgovorima s obzirom na vaše iskustvo o tom uređaju i realnom procjenom. Kakva je sto se tiče kvalitete izrade,mislim sa zadnjim poklopcem priča se da se lako skida i zna ispasti sa mobitela?Isto tako me zanima ekran njegov prikaz je li tako stvarno kvalitetan i usporedljiv sa  super amoled ekranom i mislim što se tiče zaštite i ogrebotina?ICS kažu da je dosta popravio neke nedostatke,i sta vi mislite o usporedbi tog mobitela Sony S sa HTC one S pošto sam našao približne cijene ??? Koji je po vama kompaktniji i bolji ako ste ga imali priliku vidjeti. Ali eto prije svega me zanima Sony Xperia S . Mnogo hvala na mogućim odgovorima !!! Lijep pozdrav svima .

12 SONY XPERIA S
3 HTC ONE S
Dag
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jedno pitanje. Od zadnjeg update malo je fluidnost pala, i sad dam frendu mob, kao zanima ga neš. Ugasi ga, upali se u siguran način, opet ga ugasim. Kada ga upalim mob dosta brže ide (malo bolje fluidnosti prije update). Kaže da mi je dignuo RAM-e. Sad imam oko 600MB RAMA, vi?

13 godina
neaktivan

Vrlo kvalitetan .. ako se mene pita ... a to sto se tice da zadnji poklopac lako otpada ovisi kako tko gleda ... meni je sasvim ok da opadne dok mobitel slucajno padne na pod (nije meni opala nego retard sestri :P ) .... 
Sto se tice ekrana .. nemam komentara ... a usporedba sa super amoled je da su tu negdje... al malu prednost dajem superamoled ...
 Moja S je stara skoro 6mj ... ima par ogrebotina (naravno opt je sestra kriva sa svojim noktima i to sta joj je pala 1)

Da ISC je popravio par nedostataka al opt miss da taj mob moze puno puno vise nego sta se nudi ICS-om (svi jedna cekamo JB {#} ) 

Za usporedbu neznam ... vidio sam one S .. al ne stoji mi dobro u ruci ... ovisi puno toga .. mob je sasvim ok .. parira X S ... 
I da kao xperia ima savresnu kameru ... nikad jos nisam imo problema s njom ... ni za fotkanje a niti za snimanje videa ( bila noc ili dan)

Jedini nedostatak (mana) su ovi mali poklopac od USB-a ... brzo se rasklima ... dok od HDMI-a je puno cvrsci iako ih dosta koristim ...

Nadam se da sam ti malo pomogao :)

i da na kraju moj glas ide za Xperiu S ;)

Lijepo pozdrav {#} 

14 godina
ExStazy kaže...

Jedno pitanje. Od zadnjeg update malo je fluidnost pala, i sad dam frendu mob, kao zanima ga neš. Ugasi ga, upali se u siguran način, opet ga ugasim. Kada ga upalim mob dosta brže ide (malo bolje fluidnosti prije update). Kaže da mi je dignuo RAM-e. Sad imam oko 600MB RAMA, vi?

kako je to napravio pitaj ga , i osobno mislim da ga ICS koci do bola , na youtube gledam video sa CM10 , mobitel leti , mislim proc je na visokom taktu da da bi mob trebao letiti , sad sam instaliro i vice city na ICS , i zasteka mi nakon 2 sekunde i zamrzne , wheres my water mi se cini kao da ima frame limiter. tako da jelly bean ga mora dici.

btw kako se brzo puni ono pola sata, ima nesto sto treba ukljuciti, prednosti/mane toga ?

GALAXY S3 GTi9300
13 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

btw kako se brzo puni ono pola sata, ima nesto sto treba ukljuciti, prednosti/mane toga ?

ne to je ukljuceno kolko sam ja skuzi uvijek ... al puni se samo dok je preko adaptera tj iz gradske mreze 

za prednosti i mane nisam informiran tako da to pitaj iskusnije :)  

14 godina
Sony Xperia S

nenzam , na punjacu mi pise green hearth , no opet ga i na njemu puni sat i pol, ( mobitel je nov , star 5 dana ) 

XS LT26i

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Navodno su Xperie isporucene s 850 punjacima docim su ova serija 851 za fast charging :

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/quick-charger-ep851/

To dopunjava za pola sata do 80% a zatim dalje normalno puni da ne sprzi bateriju...

el presidente http://www.speedtest.net/result/1631331270.png
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kako si napravoio to s ramima ne kuzim
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Xperia S ima problema s Vice Cityem,bug od izlaska još nije ispravljen,nije ti do mobitela,

nego do Rockstar-a,još nisu popravili.
Mobitel bi trebao biti puno bolji s CM10,ali ima par caka s pomoću kojih ga možeš ubrzati

i na stock ROM-u,jer neki od nas volimo Sonyev default launcher,iako je spor.

Promijeni launcher(NOVA,Apex,GoLauncher...),rootaj ga,aktiviraj V6 SuperCharger skriptu i dovoljno si

napravio da ga ubrzaš.

I da izmeđju One S i Xperia S,uvijek Xperia S.
Jedina mogućnost za One S je ako je S4 unutra,pa možda bi tada razmišljao o

njemu,čisto radi mnogo naprednijeg čipseta.

LP 

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
hsatUSA kaže...

Navodno su Xperie isporucene s 850 punjacima docim su ova serija 851 za fast charging :

http://www.sonymobile.com/gb/products/accessories/quick-charger-ep851/

To dopunjava za pola sata do 80% a zatim dalje normalno puni da ne sprzi bateriju...

hvala , sad vidim moj je EP800 tako da nista od brzog punjenja.

pandza94 kaže...

Xperia S ima problema s Vice Cityem,bug od izlaska još nije ispravljen,nije ti do mobitela,

nego do Rockstar-a,još nisu popravili.
Mobitel bi trebao biti puno bolji s CM10,ali ima par caka s pomoću kojih ga možeš ubrzati

i na stock ROM-u,jer neki od nas volimo Sonyev default launcher,iako je spor.

Promijeni launcher(NOVA,Apex,GoLauncher...),rootaj ga,aktiviraj V6 SuperCharger skriptu i dovoljno si

napravio da ga ubrzaš.

I da izmeđju One S i Xperia S,uvijek Xperia S.
Jedina mogućnost za One S je ako je S4 unutra,pa možda bi tada razmišljao o

njemu,čisto radi mnogo naprednijeg čipseta.

LP 

Da pisu na XDA , bug zbog ADRENO  chipseta kad se udje u vozilo. Zanima me ako stavim samo CM10 , dali ga preko njega mogu klokat , vidim na XDA da dizu do 1.89 GHz. 

XS LT26i
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice