- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sony SI lista ti se temelji na onome ispod baterije
Preko PC Companiona nisam, jedan onaj mali update preko OTA, nista vise...a i ja mislim da bi se trebao gledati onaj u mobu, jer pomocu njega dobijemo obavijest, a ovi na blogu kazu da se gleda ispod baterije, onda bi svakako u mobu i na mobu SI brojevi trebali biti isti....nest tu ne stima...
Onda mi ti objasni kak ce companion znati koji nam se broj nalazi ispod baterije? i naravno ovisno o tome izbaciti obavijest.
Ma suti, drzim se...razlog sto cekam update preko PC C, je taj sto mi se neda ponovno instalirati hrpu aplikacija, i sto sam trenutno u jedno igri dosao do pola i ne bi mi se dalo krenuti ponovno :D
vec polako izlaze modovi za ics...naravno bez ovakvog status bara nemogu normalno funkcionirat
imaš to i u power toggles
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.painless.pc
Uny pa igre mozes spremit titanium backupom kao i njihov data...mozda da za pocetak probas odznacit wipe data pa ak bu stekalo onda titanium backup i to je to
Uny pa igre mozes spremit titanium backupom kao i njihov data...mozda da za pocetak probas odznacit wipe data pa ak bu stekalo onda titanium backup i to je to
Ne mogu :D, nemam rootan uređaj na GB-u, a sto se tice flasha, uvijek ali uvijek kada sam flashao iz GB u ICS bez wipe data, uredaj je bio koma, spor, lagga, gasi se, jednom rijecju....koma...
meni sutra stize xperia U a pojma nemam oko ovih androida ne znam ni rootat nit ista
mozel par linkova da skontam to nabrzaka da stavim ICS(ako je izasao oficijalno) i da rootam?
meni sutra stize xperia U a pojma nemam oko ovih androida ne znam ni rootat nit ista
mozel par linkova da skontam to nabrzaka da stavim ICS(ako je izasao oficijalno) i da rootam?
Ako ti dolazi Sony Xperia U za koji dan,nebrini,samo spoji laptop i mobitel sa kablom i instaliraj PC Companion (pitat če te kad spojiš lap. i mob. kablom) pogledaj update dali imaš,jer ICS če stići za koji dan i samo preo PC COmpaniona updateuj :) I nemoj ga rootati,bar ne još,prvo nauči koristit android (jer i sam si reko da ti je to 1. android) pa tek onda rootaj ako budeš imao potrebu
Ako ti dolazi Sony Xperia U za koji dan,nebrini,samo spoji laptop i mobitel sa kablom i instaliraj PC Companion (pitat če te kad spojiš lap. i mob. kablom) pogledaj update dali imaš,jer ICS če stići za koji dan i samo preo PC COmpaniona updateuj :) I nemoj ga rootati,bar ne još,prvo nauči koristit android (jer i sam si reko da ti je to 1. android) pa tek onda rootaj ako budeš imao potrebu
a nece mi se zakljucat mob od updatea? mislim mozda je to vama glupo pitanje al jbg ne razumijem se uvijek sam koristio iphone heheh
a polovan je mob koristen 2 mjeseca al et kao nov pa mi se isplatio dobio sam ga stvarno jeftino sa full opremom i futrolom zastitnom
ev skino sam sad taj program da ga imam
a ja i jos nesto
mogu li ja krekovane aplikacije skidat za android??? na iphonu je bilo prelagano pa et da pitam ovdje
imao sam veoma kratko HTC DESIRE al telefon je obicni krš i bio na 2.2 verziji i svaka igra je stekala drama
pa et odlucio sam se za xperiu u jer zelim telefon na kojem sve ode fluidno
Može li mi netko tko je na ICS-u uploadati ove fileove Home.apk,HomeAdd.apk,and HomePreferences.apk iz /system/app foldera.
Stavio sam custom launcher,a nisam napravio backup,a sada se hoću vratiti na stock
EDIT:Nabavio na xda
Kad god upalim PC Companion, ovo sa slike me dočeka. Trebali su lijepo napisati da će nadogradnja za svih biti 1.11. i to je to, a ne početkom 9.mj., pa krajem 9., pa početkom 10., pa za tjedan dana... Lijepo neću više ni provjeravati dok ne vidim da su naveliko počele nadogradnje preko PC Companiona...
zast si jednostavno ne flashas ics?
zast si jednostavno ne flashas ics?
Mislim da ću nešto zabrljati. Htio bih samo bezbrižno napraviti update i to je to. Flashanje mi izgleda težak i pomalo rizičan pothvat za nekoga tko nema pojma kao ja.
Ak se bas tolko bojis ja cu ti prek team vivera to rijesit da se uvjeris da je to piece of cake
Ak se bas tolko bojis ja cu ti prek team vivera to rijesit da se uvjeris da je to piece of cake
Ajde dobro. Ako ne dođe update kroz sljedeći tjedan na PC Companion, možda se i usudim sam to napraviti (kad još to malo proučim...)
Ajde dobro. Ako ne dođe update kroz sljedeći tjedan na PC Companion, možda se i usudim sam to napraviti (kad još to malo proučim...)
ne kužim kako možeš izdržati da ne flashaš kad je sve dostupno i može se obaviti u 10 minuta, divim ti se 
ne kužim kako možeš izdržati da ne flashaš kad je sve dostupno i može se obaviti u 10 minuta, divim ti se 
Hehe! Prvi put imam u rukama smartphone općenito, pa mi vrijeme prolazi u upoznavanju sa funkcijama i skidanju aplikacija. Za mene je i GB velika novost. Ali, eto, naravno da je nadogradnja dobrodošla, ali je želim napraviti što bezbolnije. Lako ću ja do tada ubiti vrijeme sa Temple Run ili Angry Birds.
A što se rootanja tiče, o tome neću ni razmišljati još dosta vremena.
Velim ti flashanje je jos bezbolnije od pc companiona...sam upisi u youtube flashtool tutorial makar da vidis na cemu si
Velim ti flashanje je jos bezbolnije od pc companiona...sam upisi u youtube flashtool tutorial makar da vidis na cemu si
brate aj meni to odradi ako mozes
sta trebam da poskidam pa da ti dadnem team viewer id i pass
sta trebam da skinem sve za to flashovanje
meni isto pise up to date nidje veze hocu ICS
Flashtool: Download
ST25i tft: Download
-------------------------
Root: Download(v13)
Ako netko treba pomoć, pošaljite PM.
taman sam sad mislio linkove stavit...
Ajd napisat cu vam tutorial kako to flashati, kazem vam da ste dijete od 5 godina to bi uspjeli
1. odite u mapu u koju ste instalirali flashtool i otvorite mapu drivers, pokrenite instalaciju drivera i oznacite flashmode i fastboot drivers(onda ce vas jedno 10 puta windows pitat zelite li instalirati taj i taj driver vi samo klikajte da, postupak traje oko 5 minuta)
2. kad skinete ics raspakirajte ga iz win rara i stavite tu ftf datoteku u mapu firmwares koja se nalazi tamo di ste instalirali flashtool
3. pokrenite flashtool, kliknite na onu ikonu sta izgleda ko munja, flashmode ce u programu vec bit oznacen i kliknite ok...onda odaberite st 25i firmware i kliknite na ok
4. kad vas flashtool zatrazi ugasite mobitel, kad se ugasi drzite tipku volume down i spojite na usb(ako prvi put spajate vjerojatno ce vam prekinut radi instalacije jos nekih drivera tako da kad se oni instaliraju iz druge ce vam uspjet)...i kad zasvijetli led svijetlo na mobu mozete pustit volume down i flashanje ce pocet...
5. kad flashanje zavrsi skinite ga s usb-a i upalite ga...i onda ce vam se mob palit oko 5 minuta jer svako prvo paljenje nakon flashanja tolko dugo traje tak da ne brinete
6. ko oce root nek skine ovo sto je kolega iznad mene stavio link i nek u mobitelu oznaci usb debuging(to vam je pod sigurnost u postavkama) i nepoznati izvori moraju bit oznaceni(isto pod sigurnost)...kad se otvori cmd prozor od rootanja odaberite normal i dalje slijedite upute od programa
evo ovo sve vam je gotovo u 10 minuta i stvarno nije ni T od tesko
dr. Watson
Ako flashas ST25i firmware onda ne treba exclude baseband, a wipe data i sve ostalo je preporučeno.
A mogu li za vratiti kontakte, SMS-ove, slike i video upotrijebiti PC Companion backup, pa kad nadogradim na ICS ubacit to natrag?
EDIT:
Ništa, ljudi, nagovorili ste me. Odluka je pala! Idem, pa kud puklo da puklo!
Slike i video sam ručno kopirao na HDD, a kontakte eksportirao u .vcf datoteku i spremio na HDD.
Javim rezultat!