Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ovo je super vijest, ali mislim da ću ipak sačekati nadogradnju preko PC companiona. Ovo sa flashanjem mi ipak izgleda prekomplicirano za mene koji nikad prije nisam imao Android u rukama.
P.S. Gube li se podaci sa mobitela pri instalaciji ICS-a, instalirane aplikacije, slike, stvari na internoj memoriji?
Ovo je super vijest, ali mislim da ću ipak sačekati nadogradnju preko PC companiona. Ovo sa flashanjem mi ipak izgleda prekomplicirano za mene koji nikad prije nisam imao Android u rukama.
P.S. Gube li se podaci sa mobitela pri instalaciji ICS-a, instalirane aplikacije, slike, stvari na internoj memoriji?
Ne :)
Da stavim baš naš update za st25i
Da stavim baš naš update za st25i
Ne :) (ponavljam se kao papiga...hehe), provjeravao sam maloprije, jos nista.
Kod nas još ništa, danas su navodno u Francuskoj i Rumunjskoj dobili update za ST52i pa čekam da netko upload-a ftf i onda ću ga flashati ako i mi ne dobijemo do sutra. :P
Btw. nije komplicirano flashati :)
Kod nas još ništa, danas su navodno u Francuskoj i Rumunjskoj dobili update za ST52i pa čekam da netko upload-a ftf i onda ću ga flashati ako i mi ne dobijemo do sutra. :P
zašto čekaš kad već možeš flashati ovaj koji je dostupan za st25a, nema nikakve razlike.
Kao ima za st25a pa neka flashamo.Ja sam flashao,a kada dođe kod nas službeni update flashat ću GB,pa update na ICS
Je li tko rootao ICS, radi onaj alat?
zašto čekaš kad već možeš flashati ovaj koji je dostupan za st25a, nema nikakve razlike.
Zbog baseband-a...izostavlja se kod ovog ftf-a i nema neke realne razlike. Ali to mi je stvar navike i iskustva na prethodnom mobu. :)
Test online videa(you tube)-
Evo sam danas ponovno testirao U,P i S i mogu samo reci da sam razočaran. Sva tri moba video sa you tuba prikazuju jednako(stim da na U malo zna štekati,a na P i S ne).
Ja uvijek testiram sa videom "Sad kada došla si-bosutski bečari" jer je video pun sitnih detalja , brzih i sporih scena, te svijetlih i tamnih izmjena.
Svi su bili spojeni preko wifi mreze brzine preko 7Mb/s.Dakle na svim uređajima video izgleda kao kada isključiš antialiasing na grafičkoj-sve je nazubljeno i ne oštro-ne vide se žice na instrumentima,i trava je kockasta-u glavnom dosta loše(možda je to riješeno sa ICS updateom-NADAM SE!!!)
Video sam pogledao i na galaxy s2 i slika je nesto bolja,ali je kod mene na wave2 jos uvijek duplo čistija.
Kada sam ga pokrenuo na galaxy s 3- Ljudi koja je to divota... tako treba izgledati taj video,to je jedini mob (koji sam isprobao do sada)na kojemu taj video izgleda bolje nego na mom mobu ,pre dobro!!!!
Još jedino nisam isprobao neki noviji HTC ONE X ili S ,na kojima mislimda ce isto biti odlično,jer sam na HTC sensation probao i bilo je dobro jedino taj ekran ima malo blijede boje,pa se slika cinila isprana,ali je bila glatka i oštra.
Nisam imao priliku isprobati P ili S sa ICS-om,ali se nadam da su to rješili...
...
to ti je do spota na youtubu sad sam bas gledo...sjetio sam se trailera za film ima kvalitetu 1080p upisi u youtube Marvel's avengers trailer i pogledaj sa HQ upaljenim pa ces vidit da je slika odlicna
valjalo bi ovo uzeti, čitam na xda da ih je već par uzelo i da radi odlično, dosta bolje od standardne baterije koja se isporučuje, a cijena je sitniš:
sta kazes Uny jel ces moc izdrzat do nadogradnje na pc companionu? 
Budem, isto kao sto sam mogao cekati i ne otkljucati BL :P
valjalo bi ovo uzeti, čitam na xda da ih je već par uzelo i da radi odlično, dosta bolje od standardne baterije koja se isporučuje, a cijena je sitniš:
http://www.ebay.com/itm/2000mAh-Replacement-Lithium-ion-Battery-for-Sony-Xperia-U-ST25i-BA600-/140824309097?pt=PDA_Accessories&hash=item20c9c86d69
Nije lose, jedino me kod toga plasi kvaliteta baterije, nek se zagrije, razleti, ode mi mob...
hmm, sad razmišljam da naručim...jer, s orginal baterijom ga punim svaki dan, možda bi i izdržala 2 dana ali...hmmm, a ova s ibeja bi bez beda radila 2-3 dana
evo, obješen i tft za 25i verziju
http://vault.sparkzoid.nl/xperiau/
Nemoj to narucivat...nisi ni svjestan rizika, te baterije nemaju ni blizu 2000 mAh jer su iste velicine ko i originalna...da ima 2000 mAh bila bi duplo deblja i dobio bi masku s njom i mobitel bi ti izgledao usrano...u najboljem slucaju moze bit ko originalna ali u to sumnjam
Inace gledaj na mugen-power baterije...kostaju 200 kn i daju stotinjak mAh vise i to je pouzdana baterija koja ce davat par sati vise...eto tolko da znas da baterije od 15 kn nemogu ni prismrdit tome
Rootanje je uspješno i sve radi. Ali ima jedan bug, kada odobriš aplikaciji root pristup onda kaže da se je su aplikacija srušila(pristup je svejedno odobren), no to se događa samo kad mi je mob na Hrvatskom jeziku, probao sam ga prebaciti na Engleski i onda se to ne javlja. Tebi se to ne događa?
i meni se to dogada...ma bmk za to bitno da mi rade aplikacije koje zahtijevaju root
je, i meni se ruši...
što se tiče baterije, znam točno o čemu pričaš ;) ali, gledao sam ocijene od ljudi koji su već kupili bateriju, a i ekipa na xda kaže da je ok...ono...dođeš u napast :D
btw, xperia U mi je prvi android, imam ga cca 2 tjedna, pa, bilo bi super ak bi me uputili na neke korisne root appove...
ja trenutno koristim:
root uninstaller (za brisanje onog što se inače ne može)
root browser (za kopiranje onog što se inače ne može)
power toggles (ima zanimljive widgete sa nekim root opcijama, reboot, shutdown i slično...)
LEDs U CTRL (lajt šou za U, iako sa ICS-om baš i ne radi najbolje :( )
probao sam i onaj apex luncher, al mi ide na živce što onda ne mogu koristiti sonyeve widgete (walkman i onaj za slike, a ne radi mi ni walkman na lockscreeenu)
...
Rootanje je uspješno i sve radi. Ali ima jedan bug, kada odobriš aplikaciji root pristup onda kaže da se je su aplikacija srušila(pristup je svejedno odobren), no to se događa samo kad mi je mob na Hrvatskom jeziku, probao sam ga prebaciti na Engleski i onda se to ne javlja. Tebi se to ne događa?
I meni se isto događa.Ali root radi i dalje
meni leds u ctrl nije radila ni na GB
Jel se zna kad će doći update preko PC Companiona,mreža je tele2. Dali baterija traje duže na ICS-u,koliko RAM-a ostaje slobodno kad upalite mobitel? Dali brže radi? Dali se osjeti razlika?
Nema konkretnog datuma-> Xperia U, SI numbers for ICS update
Cekas dok ti se ne pojavi tvoj SI broj u tom postu ili provjeravaj u PC Companionu.
je, i meni se ruši...
što se tiče baterije, znam točno o čemu pričaš ;) ali, gledao sam ocijene od ljudi koji su već kupili bateriju, a i ekipa na xda kaže da je ok...ono...dođeš u napast :D
btw, xperia U mi je prvi android, imam ga cca 2 tjedna, pa, bilo bi super ak bi me uputili na neke korisne root appove...
ja trenutno koristim:
root uninstaller (za brisanje onog što se inače ne može)
root browser (za kopiranje onog što se inače ne može)
power toggles (ima zanimljive widgete sa nekim root opcijama, reboot, shutdown i slično...)
LEDs U CTRL (lajt šou za U, iako sa ICS-om baš i ne radi najbolje :( )
probao sam i onaj apex luncher, al mi ide na živce što onda ne mogu koristiti sonyeve widgete (walkman i onaj za slike, a ne radi mi ni walkman na lockscreeenu)
...
ovo se zove baterija...dobijes 1500 mAh dakle traje 16% duze
I opet ja imam dva razlicita SI broja, s tim da soft nisam taknuo, pod time mislim flashao ili bilo sta drugo, u mobu pise 1261-7885, a na kutiji uredaja i samom uredaju (ispod baterije) 1261-9038...koji broj sad da gledam? :D