Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.890
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony Xperia S
Svi vi koji ste kupili ovaj mob kao slobodan uredaj a sve vam je od navedenog zakljucano dignite frku da vidite kako ce odjednom skakat oko vas...ovako ce nastaviti dalje ako se nista ne poduzme
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S

Mene to ne hebe previše jer je to ženin mob. Mislio sam instalirati On screen soft tipke al nije bitno. Moj HOX radi savršeno!

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

A ja se vracam na svoj Nexus S dok ne sredim Xperiu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Sad sam maloprije išao spajati xperiu preko HDMI-a na TV, super sve to radi, milina i šta mi se dogodi - isključio sam na živo hdmi kabal i telefon se zblokira, ne reagira na nikakve tipke ni ništa i odjednom se resetira i uđe u recovery mod. Ja nisam mogo vjerovat koje su to šeme. Naravno da sam odmah instalirao On-screen buttons i fino radi.

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Da ne čitam ove puste stranice u potrazi za odgovorom,recite mi jeli se isplati Xperia S ?

Kakva je baterija,kamera,brzina interneta i tako to.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ReaperXx kaže...

Da ne čitam ove puste stranice u potrazi za odgovorom,recite mi jeli se isplati Xperia S ?

Kakva je baterija,kamera,brzina interneta i tako to.

Ovisi o ljudskim ukusima. Telefon je inače vrlo kul gedžet, fino sve radi, bakterija izdrži dost ako ne čačkaš cijelo vrijeme (2-3 dana), kamera je super. Meni je jedino dizajn prećoškast, ali najs telefon u svakom slučaju. 

17 godina
Sony Xperia S

a po meni najbolje dizajnirani mob na androidu,a i općenito, svakako isplativa kupnja..

da je krait u njemu bia bi vrh!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Uz tuđu pomoć skužio sam kak se ulazi u CWM recovery.

Ovak:
1. Potrebno je flešati CWM (naravno, mob mora biti rootan), ima ga na XDA za skinuti i fleša se pokretanjem .bat datoteke, jednostavno je
2. Nikakva spajanja USB kabla niti držanja VOL up tipke i ine slične pi*darije za fastboot jer on ni nije potreban
3. Telefon ugasiti i ponovo upaliti
4. Kad se na ekranu pojavi SONY logo, početi brzo tipkati prstom po ekranu, najbolje po samom logou dok se ne pojavi CWM menu
5. Opla, eto vas u recovery modu
6. Prosto k'o pasulj, zar ne?
13 godina
Sony Xperia S

Ma o cem vi pricate!?!? baterija na svim smartphoneima traje dan pri nirmalnom koristenju,xperia s nije iznimka. Super je mob na ics fino radi sad ga trenutno koristim ali mi je oko 8 sati bila na 18% s tim da surfam netom na njemu,slusam mjuzu itd... itekako se isplati uzet pogotovo za 2400kn po kolko se i prodaje na njuski,nema konkurenciju

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maks0806 kaže...

Ma o cem vi pricate!?!? baterija na svim smartphoneima traje dan pri nirmalnom koristenju,xperia s nije iznimka. Super je mob na ics fino radi sad ga trenutno koristim ali mi je oko 8 sati bila na 18% s tim da surfam netom na njemu,slusam mjuzu itd... itekako se isplati uzet pogotovo za 2400kn po kolko se i prodaje na njuski,nema konkurenciju

jutros skinut s punjaca...normalno koristenje

i da ovaj period kad wifi nije bio ukljucen bio je na hsdpa a to kolko ja znam trosi malo vise nego wifi

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 22:57 (domac5).
14 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Pa pričamo o normalnom korištenju, bez drkanja po ekranu stalno i paljkanju kojekakvih gluposti, skidanja aplikacija, surfanja itd. Meni je npr. na HOX-u koji je veći potrošač zbog ekrana, nakon ovog zadnjeg apdejta na ics 4.0.4 baterija znatno poboljšana, jednom sam testirao i izdržala je od petka ujutro do nedjelje popodne bez problema i još mi ostalo 22% baterije, pričao ukupno 1.5h, poslao par SMS-ova, sync upaljen stalno i wi-fi isto. Ja u početku kad nabavim novi mob visim dan i noć na njemu i onda kad skontam sve, ostavim ga na miru, samo se javljam, zovem i šaljem mailove i sms, ne drkeljišem svakih 2 minute samo da vidim jel me neko zvao ili poslo poruku ili da vidim kolko je sati kao što velika većina radi i onda kukaju kako je baterija slaba.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 23:39 (bpodnar).
17 godina
Sony Xperia S

ma nije izdrži onda i meni tako 2 dana, al kako kažeš, drka se po njemu stalno

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
domac5 kaže...
maks0806 kaže...

jutros skinut s punjaca...normalno koristenje

i da ovaj period kad wifi nije bio ukljucen bio je na hsdpa a to kolko ja znam trosi malo vise nego wifi

Di si nabavio tu ikonu za bateriju?

15 godina
Sony Xperia S
A dosla je s custom romom
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pozdrav, zapito sam se bas dosta u vezi te baterije jer mi neki ljudi po forumima tvrda da im traje par dana, sto mi se cini nemoguce, meni traje 1 dan, ko i svakom normalno smartphoneu korisniku, tj ovisi kolko sam na njemu, preko noci potrosim oko 5% za tih 8 sati dok spavam, ali me zanima jel imate kakva iskustva s onim bateri saveria( juice defender i ostalo) ja sma instaliro neki al mi onda ubije mob kad je ugasen ekran, nemogu primat nista sto se tice internete( whatsupp,viber) ima u postavka da to maknem i maknem strelicu al opet

0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S

a to je istina ti battery saveri samo zeznu sve

a u vezi baterije... pa dobro,meni smartphone mjenja laptop sto se tice neta,ako samo zoves i primis poruke naravno da ce ti dulje trajati,ali gubi se poanta imanja smartphona...

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja koristim telefon za surf, push mail i još neki sync, zvanje, tu i tamo SMS. Igranje i slušanje glazbe apsolutno ne koristim jer nemam vremena, niti me to zanima. Sa takvim korištenjem meni baterija minimalno traje 48h bez gašenja, a ponekad i dulje. Ako baš stalno visim na njemu ili se djeca dokopaju telefona onda igranje pojede bateriju i moram ga navečer staviti na punjač. Pametni telefoni imaju gotovo neograničene mogućnosti, ali nigdje ne piše da ti moraš svaki dan koristiti baš sve. To je isto kao da si rekao da se gubi poanta imanja Ferrarija jer ga na našim cestama ne možeš voziti onoliko koliko on može ići. Obrati pažnju malo kad negdje s nekim razgovaraš, 90% ljudi svako malo pogledava na mobitel, a bez neke potrebe nego im je to prešlo u naviku. Svakih par minuta vadi ga van iz džepa i samo upali ekran, možda malo obriše prstom po njemu i spremi ga nazad. Šta je on s time dobio, Bog zna, ali on sigurno ne.  Upravo to drkeljisanje najviše ubije bateriju, pogotovo ako je ekran malko veći. 

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

evo danas sam ga stavio punit oko 13 i punio se tocno 1 sat i 44 min. koristio sam ga nesto malo za whatsupp, i sad imam 90% baterije , a jcuer u ovo doba sam imao 60. eto cisti dokaz da koliko se koristi da toliko trosi, negdje sam naso podatak da je bitan punjac koji imas jer ne pune svi punjaci isto, ja sam zadovoljan koliko izdrzi baterija, jer sam prije imao x10, napunio bi ga ujutro nebi ga koristio , a za 5 sati bi se ispraznio

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

mobitel je odlican... koristim ga tri dana a slusam muziku igram igrice.... kako? jednostavno xD ukljucim power saver i tjt... naravno da ce vam se trosit brzo kad stavite svjetlocu na max + pozadinsko osvjetljenje... pa budite sretni sto vam izdrzi jedan dan xD

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

evo danas sam ga stavio punit oko 13 i punio se tocno 1 sat i 44 min. koristio sam ga nesto malo za whatsupp, i sad imam 90% baterije , a jcuer u ovo doba sam imao 60. eto cisti dokaz da koliko se koristi da toliko trosi, negdje sam naso podatak da je bitan punjac koji imas jer ne pune svi punjaci isto, ja sam zadovoljan koliko izdrzi baterija, jer sam prije imao x10, napunio bi ga ujutro nebi ga koristio , a za 5 sati bi se ispraznio

Kako hebemu, meni se punio 2 sata i 44 min :(

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

nemam pojma kako haha, jel netko zna kad ce jb doc ? neznam kako da nariktam ovo za bateriju ko sto ima domac5. zelim da mi pise tako a ne samo slikica baterije, znate kako to sredit ako se moze?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mile1989 kaže...

nemam pojma kako haha, jel netko zna kad ce jb doc ? neznam kako da nariktam ovo za bateriju ko sto ima domac5. zelim da mi pise tako a ne samo slikica baterije, znate kako to sredit ako se moze?

Je*bo mu ja mamu grbavu, baš mi tlak diže, moj je neki retardirani primjerak.

Pa skini battery widget i imat ćeš postotak u gornjem lijevom kutu.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
13 godina
neaktivan
Ako imas neki drugi punjac koji ti pase na mob, probaj s njime, mozda je greska u punjacu ne mobu
17 godina
Sony Xperia S

Da, moguće da je greška u punjaču, recimo ja imam xperiu P i sa punjačem od alcatela (mog drugog moba) da se napuni do kraja treba 1:45min a za orginalnim od sonya treba 45min...

Znam da nije isti mobitel, ali usporedba stoji {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Samo treba pogledati šta piše na punjaču koliko miliampera daje, ako je manje nego što baterija traži onda neće puniti ili će puniti sporo i dugo. Ja sam jednom prilikom nabavio punjač (preko ebaya-kinez naravno) za iPhone 4 koji ide u upaljač u autu, a imao je na sebi usb utičnicu  pa sam ja lakovjerno mislio da je to isto za bilo koji mobitel, samo ga prištekam na usb i deri, no međutim kad sam prispojio Galaxy SII nije mi htio punit nego je nakon pola minute na telefonu pisalo da "oprema za punjenje nije kompatibilna" ili tako nešto u tom stilu, znači punjač nije davao dovoljno struje. 

17 godina
mile1989 kaže...

Aha sure, x10i star 2godine i nešto kusor (u 12 mjesecu 2 i pol godine), uzmem ga svaki dan sa punjača, 5-6 poziva (sveukupno 2 sata razgovora), sms-a jedno 20-tak, stalno uključen internet, pola sata igranja na shitteru, dnevna rutina otprilike uvijek isto, oko 22h ga stavljam opet na punjač.

5h bez korištenja, yeah right.

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
14 godina
neaktivan

Vjerojatno mu je stalno upaljen GPS, WiFi i još 36 aplikacija i igrica rade u pozadini. Ja sam jednom ostavio upaljen Zynga poker u pozadini (na SGSII) i srunio je bateriju za 2 sata.

17 godina
Sony Xperia S

ma iman i ja u pozadini masu toga, al wifi palim jedino kad mi treba nema

smisla da to pije bateriju kao i gps..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

pa sve ovisi o covjeku, moja baterija je unistena tako da, se opce ne cudim, i punio sam ga ne dok se napuni nego i par sati duze , tako da , sve sto se cuva dugo traje :)

13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

i moze pomoc koji od siling battery programa da skinem, koji koristite, da imam lijepu ikonicu na task baru i da ima fora karakteristike, tipa kolko sam ga dugo punio, kolko mi radi mob od zadnjeg punjena, kolko mi prestaje sati prije nego se isprazni, kolko mi je zdravlje batrije, isprbo sam neke al nemaju to sve, a neda mi se bas isprobavat hrpu aplikacija 

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice