Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.868
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Sony Xperia S
Pa to ti govorim, politika je takva da jači modeli dobe update, bojim se da ce Xperia P ostat na ICS
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan

valjda nebu to tak... :)

14 godina
Ivek sony kaže...
Mitch kaže...
a onda dobro, pa sada ce svi dvojezgreni gigahercni bez mogucnosti upgradea past u low end, samo quadovi i Exynos 5 Dual su high end, nista drugo

sorry frende al ja to niš ne kuzim... daj mi reci taj updejt,tj ažuriranje softvera to se radi automatski ili kak,kaj samo spojim mob na komp ili?

Imas high end i low end mobitele(slabije i jace),tvoj je low end(slabiji).

za ažuriranje softvera: spojis mob preko USB-a na komp,pokrenes PC Companion,on ti pronađe mob i kaze dali ima novi update za njega.Ako ima sljediš upute...

13 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...
Ivek sony kaže...
Mitch kaže...
a onda dobro, pa sada ce svi dvojezgreni gigahercni bez mogucnosti upgradea past u low end, samo quadovi i Exynos 5 Dual su high end, nista drugo

sorry frende al ja to niš ne kuzim... daj mi reci taj updejt,tj ažuriranje softvera to se radi automatski ili kak,kaj samo spojim mob na komp ili?

Imas high end i low end mobitele(slabije i jace),tvoj je low end(slabiji).

za ažuriranje softvera: spojis mob preko USB-a na komp,pokrenes PC Companion,on ti pronađe mob i kaze dali ima novi update za njega.Ako ima sljediš upute...

fala ti,sad kad ga dobim bum vas malo zadavil kak kaj di i to... :) aplikacije i to... :)

17 godina
Mitch kaže...
Pa to ti govorim, politika je takva da jači modeli dobe update, bojim se da ce Xperia P ostat na ICS

Ma dobiti će xperia p JB. Nije to samsung da samo najjače nadograđuje.

15 godina
Sony Xperia S

high end, low end...a kaj je sa srednjim segmetom? nije bas ok trpat galaxy mini 2 u isti kos sa xperiom p

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia S

Nakon par mjeseci koristenja mi se pojavila gadna zuta mrlja na dnu displaya i stvarno gadno izgleda i veoma je uocljiva pogotovo kada se prikazuje bijela boja. ima li netko takav problem i postoji li neko rijesenje, malo se glupo osjecam dao sam 3000kn a mob ima mrlju na displayu. 

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sony Xperia S

servis

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Nakon par mjeseci koristenja mi se pojavila gadna zuta mrlja na dnu displaya i stvarno gadno izgleda i veoma je uocljiva pogotovo kada se prikazuje bijela boja. ima li netko takav problem i postoji li neko rijesenje, malo se glupo osjecam dao sam 3000kn a mob ima mrlju na displayu. 

Pojavila se sama od sebe ili?? Čuo sam za slične stvari kada se ostavi na visokoj temperaturi ili ako su u vlažnom području... Servis +1

Steam ID: BOSS-FaiL. xFire ID: josipcod
15 godina
neaktivan
Pislje kaže...

Mozda je to od onog screen protectora sto dođe na displeju?

The future is Fusion - AMD
13 godina
Sony Xperia S
Sta je najtuznije to je do displaya i nisi prvi kojem se to.dogodilo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Hitno mi treba odgovor.

Hoce li Xperia S dobiti update za jelly bean? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
sLim95 kaže...

Hitno mi treba odgovor.

Hoce li Xperia S dobiti update za jelly bean? 

hoce

14 godina
Kako znas?
13 godina
neaktivan
sLim95 kaže...
Kako znas?

procito negdje xD ... dao bi link al neda mi se trazit :D

17 godina
Sony Xperia S

Bin4ry napravio skriptu za rootanje novih xperia. Sad se može jednostavno rootati, bez zezancije sa flashanjem. Samo mob treba biti na ICSu

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

ja ne zelim na ICS ... ne svida mi se ... cekat cu JB :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ljudi, koliko je dobar wi-fi na ovom mobu.Mislim na opseg hvatanja

Jer znao sam se susretati s dosta odličnih smartphonea koji su imali katastrofa wi-fi, tipa Samsung galaxy s, Samsung Omnia, Htc Desire.

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Ljudi, koliko je dobar wi-fi na ovom mobu.Mislim na opseg hvatanja

Jer znao sam se susretati s dosta odličnih smartphonea koji su imali katastrofa wi-fi, tipa Samsung galaxy s, Samsung Omnia, Htc Desire.

s novim ruterom koji je teško sranje, na wc-u imam signala, dok mi je kod hd2 pucalo ili nebi uvatilo!!

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ma samo da bude ko onaj na starom iPhoenu i ja zadvoljan.

Btw.i ja sam na wc-u uvijek na wi-fi hehe

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

Ma samo da bude ko onaj na starom iPhoenu i ja zadvoljan.

Btw.i ja sam na wc-u uvijek na wi-fi hehe

šta je i normalno, ahaha

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
Sony Xperia S

Momci sa ics-om i poboljsanim tipkama ovaj mob je jedan od zanimljivijih mobitela na trzistu...

uglavnom domet wifia je super, na wc funkcionira like a boss haha

Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Zanima me dali postoji mogucnost da unlockam bootloader bez obzira sto mi u onim postavkama pise da ne mogu. Prokleti mob sam kopio kao samo uređaj u t-mobileu za 3.900kn da bih na kraju saznao da je brendiran i da ga ne mogu otkljucati, tj. otkljucati bootloader. (mislim i zakljucan je na t-mobile mrezu, sto me isto zivcira)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo nabavio Xperiu S za 2300 kn, mjesec dana stara i gara 2 godine.

Mogu si samo lupiti šamar kako sam dobro prošao.

0 0 hvala 0
17 godina
explorer 4 kaže...

možeš dva!!!

15 godina
neaktivan
explorer 4 kaže...

Ajde da te i mi našamaramo, svaki po jednom, čisto da znaš koliko si dobro prošao. :D

16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Evo otišao sam jučer po nju, i mogu reći da sam prilično zadovoljan.Nisam očekivao da će me ovako iznenaditi, mislio sam da je Android još uvijek onaj stari usrani 2.2 koji je cimer imao na štekavom Desire-u.

Ice cream sandwich je potpuno druga priča, i naravno Xperia S je totalno druga priča od Desire-a.

No, već mi je uspio dignuti tlak.Ne mogu obrisati lock screen widget, jednostavno je onemogućena opcija brisanja.Jel zna itko kako bi to mogao sredit.

Btw.kakva dobra aplikacija bi dobrodošla.

Za internet sam stavio Operu, za bateriju battery widget i taj šugavi lock screen widget za zaključavanje.Kažem šugav zato jer kad mob zaključam pritskom na lokot, lock screen se upali i svijetli 10 sec. WTF

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

nezz, jedino da staviš koju temu, znam da san nekad na sstarom

koristia go lounceher

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Teme me nikad nisu zanimale, treba mi nešto u vezi praktičnosti, ubrzanju, preglednosti.

Ne volim šminkice i pi*darije koje ne služe ničemu osim uljepšavanju i usporavanju uređaja.

0 1 hvala 0
15 godina
explorer 4 kaže...

Evo otišao sam jučer po nju, i mogu reći da sam prilično zadovoljan.Nisam očekivao da će me ovako iznenaditi, mislio sam da je Android još uvijek onaj stari usrani 2.2 koji je cimer imao na štekavom Desire-u.

Ice cream sandwich je potpuno druga priča, i naravno Xperia S je totalno druga priča od Desire-a.

No, već mi je uspio dignuti tlak.Ne mogu obrisati lock screen widget, jednostavno je onemogućena opcija brisanja.Jel zna itko kako bi to mogao sredit.

Btw.kakva dobra aplikacija bi dobrodošla.

Za internet sam stavio Operu, za bateriju battery widget i taj šugavi lock screen widget za zaključavanje.Kažem šugav zato jer kad mob zaključam pritskom na lokot, lock screen se upali i svijetli 10 sec. WTF

Settings-security-screen lock

They have descended from heavens in fire chariots, and made humans on their own image.
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:00 (lmutak).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice