Sony Xperia S

poruka: 2.039
|
čitano: 750.570
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

pozdrav

jućer sam dobio XPERIA-u S

danas ga povezo na komp i vidio da je dostupan novi software (6.0.A.3.75)

koja je razlika??

upravo se skida novi software

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

zna tko,gubi li se garancija rootanjem xperia s?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Sony Xperia S

da...al uvijek mozes unrootat

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia S
Tomy Lee kaže...

Gubi se rootanjem svakog smartphonea. Vraća se samo ako uspiješ opet unrootat mob i zaključat bootloader (ne znam kako je to na Xperiama sa bootloaderom)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Sony Xperia S

ja mislim da nemoras otkljucavat bootloader kod sony ericssona..

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.6.2012 17:31 (domac5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Kako sad stvari stoje, xperia s se ne može rootati ako se ne otključa bootloader. Ali može se i zaključati pa se vrati i garancija.

17 godina
Mitsuoka kaže...
Tomy Lee kaže...

Gubi se rootanjem svakog smartphonea. Vraća se samo ako uspiješ opet unrootat mob i zaključat bootloader (ne znam kako je to na Xperiama sa bootloaderom)

Jednostavno je, napravil sam unlock bootloader-a, krenem prek PCC updejtat na novi firmware .75, i onda mi baci error, da nemrem itd... Na kraju sam napravil relock bootloader-a, i posle uredno nadogradil na novu verziju firmware-a...

Jedino ak oću rootat, onda pak unlock bootloader i tek onda rootat mob..

15 godina
Sony Xperia S
nemoj samo radit OTA update dok imas otkljucan bootloader... tak sam i ja napravio al uspio sam popravit sranje koje sam napravio
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Treba paziti sa rootanjem, jer ako nastane neki softverski bug onda sigurno nece garancionalno popraviti, a moze se desit da i oduzmu posle toga garanciju.

Prvo treba vidjet da li je neki softverski problem pa tek onda ga odnijet na garancionalni servis.

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia S

Ma najbolje mir.bolje to nego nešto zezniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Po meni je bolje rootat i maknut se od official upgradea kad su romovi uvijek bili i uvijek ce biti bolji
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
Sony Xperia S

gledam po internetu i vidim da mnogi vlasnici xperia s imaju problema sa GPS-om.

Imate li vi takvih problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Tomy Lee kaže...

gledam po internetu i vidim da mnogi vlasnici xperia s imaju problema sa GPS-om.

Nemam, imam copilot v8 i mireo don`t panic, i rade odlično, satelit nađe za 2-3sec, praktički trenutno...

O kojem se točno problemu radi?

14 godina
zvonac kaže...
Tomy Lee kaže...

Nemam, imam copilot v8 i mireo don`t panic, i rade odlično, satelit nađe za 2-3sec, praktički trenutno...

O kojem se točno problemu radi?

problem je da GPS zna raditi kratko vrijeme(max 20 min),a zatim mob zablokira.

17 godina
Tomy Lee kaže...

problem je da GPS zna raditi kratko vrijeme(max 20 min),a zatim mob zablokira.

Jesi stavil gore novi firmware .75? Ak već nisi to napravi, pa istestiraj gps, trebalo bi bit ok..

A ukoliko nastavi tvrdoglavo blokirat, onda treba pričekat ICS, dolazi poboljšanje s tim updejtom.

Uglavnom ekipi s firmware-om .73 radi ok..

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1541227&page=6

15 godina
neaktivan
Može mi netko reći kakav je mobitel što se tiče reprodukcije glazbe preko slušalica te zvučnika? Isto tako, kakve su slušalice što dobijete s njim, vrijedi to šta? :D Hvala.
Pričam i serem bezveze
13 godina
Sony Xperia S
zvuk je dobar,dobar bas,bolji od iphonea losiji od one x... slusalice su ok,ali utor za sluske je preblizu lock tipke a kad oces promjenit pjesmu jako zivcira trazenje lock tipke ispod slusalica
max
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Jel tko od vas zna koliko zraci ova xperia s??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Mislim da mu je sar value negde oko 1W/kg, a standard je da budu manje od 2W/kg.

To nije puno, mada ja se ne bi toliko brinuo od mobitela, to je jos najmanja stvar u odnosu na druge izvore zracenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Možete mi reći kada upisujem novi broj, da li ima opcija kao u Samsunga, da te pita je li broj želiš na sim karticu ili telefon ?

0 0 hvala 0
17 godina

Ne, pita hoćeš kontakt spremiti u imenika mobitela ili googleov imenik

13 godina
Sony Xperia S

u zg u avenjubmallu u sonyju su xperia s i xperia p 

3600kn

max
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Ne, pita hoćeš kontakt spremiti u imenika mobitela ili googleov imenik

Šteta. U Samsunga je to puno bolje riješeno. Kako da prebacim na sim karticu broj ?

17 godina

Odeš na opcije, kopiraj kontakte i odabereš na sim karticu.

17 godina
neaktivan
dejo6 kaže...

Hvala ! Da li se može ekran ukljućiti sa bilo kojom tipkom ili samo sa onom gornjom ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.6.2012 11:55 (deny).
17 godina
neaktivan
deny kaže...
dejo6 kaže...

Hvala ! Da li se može ekran ukljućiti sa bilo kojom tipkom ili samo sa onom gornjom ?

mislim da samo s gornjom

13 godina
neaktivan
zvonac kaže...
Kaj je inače ovo boljka sony-a da nemaju baš neki zvučnik, sugovornika slabo čujem dok nekog zovem, ili on mene zove, dost je zvuk prigušen, dal je to do softvera ili...?

U usporedbi sa SE C901 kojeg imam,  ova xperia je loša po pitanju zvučnika...

meni je u početku bilo dobro i preglasno, onda se jedan dan čulo kao da je zvučnik zablokiro ( kao kad stisneš zvučnik i da membrana nama hoda)  zvuk kao da je u daljini..

morao sam začepit drugo uho da skužim kaj neko priča a u busu nema šanse da čuješ, stavljao sam na spikerfon i tak je bilo par dana,

tražio po netu i vidio da se dost škvadre žali i da poslje nekog apdejtanja zvuči bolje.. al mi se nije dalo rutat i to sve..

nakraju sam se tek sjetio da bi mogao malo puhnut u zvučnik pa sam stavio usta na njega i malo puho malo vuko zrak iz slušalice i proradilo :D
sad je zvuk opet dobar valjda je nekaj blokiralo membranu ili nekaj slično uglavnom nije bilo softverski nego mehanički problem...

znam da zvuči glupo al je tak :D

maks0806 kaže...
zvuk je dobar,dobar bas,bolji od iphonea losiji od one x... slusalice su ok,ali utor za sluske je preblizu lock tipke a kad oces promjenit pjesmu jako zivcira trazenje lock tipke ispod slusalica

skini si JAYS Headset Control pa ćeš s onim gumbićem na slušalicama stišavat, pojaćavat, mjenjat, palit, gasit pjesme itd.

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.6.2012 2:39 (ertz).
13 godina
neaktivan
Dachande kaže...

Isuse boze.

U vipu traze 3000kn i placas 100kn pretplatu, ne uredjaj.

Ovdje placas 1300 sad, 150 kn pretplatu i 100 kn uredjaj.

Jel shvacate razliku? Znaci uz pretplatu od 150kn mjesecno, traze I 100kn mjesecno za telefon.

Ispada skuplje cak nego i u vipu. Cak i ako se odbiju uspostave poziva.

ovo je sa sličnim mjesečnim troškovima:

t mobile - Xperia S 1998 kn   uz EXTRA Biz total L to je         254kn mjesečno 24.mj

Vip  -       Xperia S 2499 kn   uz   Bez limita 222 to je                   222kn mjesečno  24.mj uz trajni nalog

tele2 -    Xperia S 1295 kn uz revolicijiu 150kn + 100 uređaj   250kn mjesečno  24.mj

a ovdje s najmanjom mogučom cjenom uređaja:

t mobile - Sony Xperia S 798 kn  uz EXTRA Biz total+ XXL to je        600kn mjesečno 24.mj

Vip  -       Sony Xperia S 1999 kn  uz  Bez limita 444 to je                  444kn mjesečno  24.mj

tele2 -    Sony Xperia S 1295 kn uz revolicijiu 150kn + 100 uređaj   250kn mjesečno  24.mj

a ako neko već može dat odjednom 3000kn za mobitel onda doda još 300-tinjak kuna i kupi ga bez pretplate ;)

pa vidi di je naj isplativije ;)

nemoj mislit da branim tele2 mobiteli su im uglavnom poskupili kod njih više ne postoji mobitel za 1kn najmanje je 1kn + 10kn mjesečno znači 241kn je njeftinije u njihovoj ponudi...

ja sam kupio xperiu s u 4.mj samo zato kaj je bilo isplativije kupit taj mob nego

lg optimus x2 koj sam htjeo kupit, ali se cjena koja je u 3. mjesecu bila 1300kn u tarifi 150  promjenila 01.04 i LG je došao 350kn + 100kn mjesečno

ja kao stari pretplatnik bi ga dobio za 90kn + 100kn a xperiu s sam dobio za 900kn + 100kn mjesečno

i tak kad sam već došao s novcima i skužio da ako želim revoluciju i normalan novi mobitel moram davat 250kn mjesečno rađe sam uzeo xperiu s

17 godina
neaktivan
Sony Xperia S

Ja sam ga nedavno kupio u Tele 2  za 3345 kn, na 24 rate bez kamata na Amex. to im je sada neka akcija. Inače koristim Tomatao. Iznenadio sam se da je mobitel otkjučan i bez softvera od operatera, ali sam prije probao. Svaka čast za Tele2.

0 0 hvala 0
17 godina
Sony Xperia S

{#}

Good news, Sony Mobile has commenced the Android 4.0.4 update for the Xperia S. The update brings amongst other things a new lock screen with improved functionality (this has its own settings menu), resizable widgets, better mobile data control and a recent apps button. The 200MB update will be available via the PC/Mac or OTA. The video below shows what Xperia S users can expect in the update and we’ve attached another video that shows how to update to Android 4.0.4.

Along with the update, Sony has, as expected, announced new media applications including the “WALKMAN”, “Album” and “Movies” apps. The WALKMAN app replaces the ‘Music Player’ app and includes the equaliser along with social features allowing you to share favourite content information with your friends. The Album app is the new gallery and this is one we’ve been looking forward to for some time, it has a new UI allowing you to browse through your media much faster. The Movies app has an intelligent database that grabs relevant information of the media you are watching.

As with other Xperia ICS updates, the update will roll out gradually. You can see if your SI number has been updated to ICS here.

Izvor

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 15:10 (dejo6).
Moj PC  
0 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice