Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 421.556
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
Ja sam uzeo nillkin frosted i nemam zamjerke.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Vezani uz Ringke Fusion koristim ga, no primjetio sam kako mi se na sredini stražnje strane, između maske te uređaja "sakupi" zrak, odnosno isto rezultira kao jednim "mjehurićem", nije sada to nešto što izuzetno smeta, no samo kažem....

0 0 hvala 0
10 godina
Molim vas koji imate tu nilkin zastitu, please stavite sliku kako to legne na rub uređaja

0 0 hvala 0
14 godina

Jeste napravili nadogradnju Xperia Keyboard  ?
Kako vam se čine nove boje tipkovnice 

1 0 hvala 1
15 godina
Gale92 kaže...

gay friendly

stigla mi je nekidan ringke fusion prozirna maska. Mogu reći da je stvarno kvalitetna. Jedina mana je što ne paše u niti jedan nastavak za dock punjač. Sa ovom maskom mob se na docku može puniti jedino bez nastavka. Stoji labavo ali puni se.

Potpis!
14 godina
Gale92 kaže...

Nisam ni skužio da su dodali nove boje. Nisu mi baš nešto, i dalje ostajem pri onoj full tamnoj

14 godina
Ezio kaže...

stigla mi je nekidan ringke fusion prozirna maska. Mogu reći da je stvarno kvalitetna. Jedina mana je što ne paše u niti jedan nastavak za dock punjač. Sa ovom maskom mob se na docku može puniti jedino bez nastavka. Stoji labavo ali puni se.

jel ti se skuplja zrak na stražnjoj....

15 godina
Gale92 kaže...
Ezio kaže...

jel ti se skuplja zrak na stražnjoj....

Nema mjehurića zraka. Na pogled i na pritisak izgleda kao da potpuno prianja pozadini mobitela. Ali očito ne prianja jer se nakon par dana pojave čestice prašine ispod.

onda zapravo dvije mane ima: ne paše idealno u dock + skuplja se prašina iza

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.3.2016 9:29 (Ezio).
16 godina

Evo ga, MM Beta sa Rootom je na Z3. Prvi dojmovi su odlični, sve radi bez greške, čini se i malo brže tj fluidnije..

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2016 8:43 (bik).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
bik kaže...
Evo ga, MM Beta sa Rootom je na Z3. Prvi dojmovi su odlučni, sve radi bez greške, čini se i malo brže tj fluidnije..

mi ostali čekamo....nadam se kako će isti dospijeti za koji dan 

13 godina
neaktivan
bik kaže...

Evo ga, MM Beta sa Rootom je na Z3. Prvi dojmovi su odlični, sve radi bez greške, čini se i malo brže tj fluidnije..

ja cekam recovery da budem na miru. :)

16 godina
4L4N kaže...
bik kaže...

Ako ti je otključan bootloader moš slobodno staviti TWRP

13 godina
neaktivan
bik kaže...
4L4N kaže...
bik kaže...

Ako ti je otključan bootloader moš slobodno staviti TWRP

Nije na zalost,nikako da se stavim otkljucat :P

12 godina
neaktivan
4L4N kaže...
bik kaže...

Izvoliš :)

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=66132497&postcount=6889

11 godina

Naručio sam pred više od mjesec dana dock sa ebaya iz Kine od sellera koji ne šalje u HR, naravno nije stiglo ali dobio sam refund. 

Nakon tog reko zajebi i uzeo sa ebay.uk za 6 funti, royal air mail, stiglo za 5 dana 

Šugavi, lagani nikakav komad plastike, moram ga lovit mo komodi da upiknem mobitel unutra pa sam se danas bacio 

u fuš i na poslu napravio dock za dock. Dosta je težak, taman da stoji na mjestu.

Komad bukve, pol sata posla, dva sata lakiranja i evo, nadam se da vam se sviđa i da ste ljubomorni 

Edit: Molim moda da obriše ovaj post.

Prva+ruka Prva+ruka
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.4.2016 17:25 (gocc01).

2 0 hvala 0
11 godina

Naručio sam pred više od mjesec dana dock sa ebaya iz Kine od sellera koji ne šalje u HR, naravno nije stiglo ali dobio sam refund. 

Nakon tog reko zajebi i uzeo sa ebay.uk za 6 funti, royal air mail, stiglo za 5 dana 

Šugavi, lagani nikakav komad plastike, moram ga lovit po komodi da upiknem mobitel unutra pa sam se danas bacio 

u fuš i na poslu napravio dock za dock. Dosta je težak, taman da stoji na mjestu.

Komad bukve, pol sata posla, dva sata lakiranja i evo, nadam se da vam se sviđa i da ste ljubomorni 

Prva ruka Prva ruka
If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to become insane.

9 0 hvala 0
14 godina

Ti dockovi su odlična stvar za mobitele a Amoled ekranima, ovako baš i ne vidim neki smisao

btw - sad možemo reći da OVAJ mjesev dobivamo MM 

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

mislim da da, ako se ne varam u jednom leakanom dokumentu je bilo navedeno u kojem tjednu, pa sam izračunao da bi negdje 18.4. to moglo biti to. Jer je Beta u poodmakloj fazi, manje više su popeglali neke bugove i završavaju. 

14 godina

Bilo bi super da je 18., ja sam više očekivao negdje ful krajem mjeseca, tipa 27.-28. ili nešto slično

11 godina
speedy56 kaže...

Ti dockovi su odlična stvar za mobitele a Amoled ekranima, ovako baš i ne vidim neki smisao

btw - sad možemo reći da OVAJ mjesev dobivamo MM 

Evo smisao; Nema više čupkanja poklopca i napikavanja po mraku da ga stavim na njenjepu 

Svrha je samo punjenje. I da zgleda lijepo 

13 godina
neaktivan
gocc01 kaže...

Šugavi, lagani nikakav komad plastike, moram ga lovit po komodi da upiknem mobitel unutra pa sam se danas bacio 

trebao si od šimšira napravit ili masline haha no odlicno je ispao :)

16 godina
Baterija na mm odlična, jest da je rootan i deblotan.. 4h sota a ima još 38% soka.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bik kaže...
Baterija na mm odlična, jest da je rootan i deblotan.. 4h sota a ima još 38% soka.

Dali još uvijek ima onaj mobile radio active bug?

16 godina

nemam poima za taj bug.. o cemu se radi?

14 godina
bik kaže...

nemam poima za taj bug.. o cemu se radi?

Evo malo više o tome

https://code.google.com/p/android/issues/detail?id=190396

Uglavnom, u potrošnji baterije u postavkama bi za svaku aplikaciju (koje je pokazana u potrošnji baterije) trebalo pisati koliko je dugo radio bio aktivan.

Ja sam na Lollipopu (na starom uređaju) znao imati bolesne brojke (i po 11h). Xposed modul je malo pomogao, ali nisam siguran kolko točno

11 godina

Imam problem, znači kada snimam prema gore, da je mobitel u vodoravnom položaju a ekran prema dolje, kamera se ugasi sama od sebe. 

Snimam video sa prednjom kamerom, nakon jedne minute samo izađe van iz kamere. 

Sad sam probao sa stražnjom kamerom i ista stvar. 

Dal je to stamina ili kaj? Kad snimam normalno nekaj onda je sve u redu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dal kameri pristupaš pomoću tipke dok je ugašen ekran ili sa lockscreen ikone? Jer kad tak onda nakon minutu dvije se vrati u stand by. Ako otključaš uređaj i kameri pristupiš normalnim putem sa ikone na home screenu toga neće biti i kamera će bit upaljena dok god je ne ugasiš ili dok mobitel po defaultu ne ode u stand by kako je i zadano u postavkama.

12 godina
neaktivan
speedy56 kaže...
bik kaže...

Dali još uvijek ima onaj mobile radio active bug?

Je, nikak pobjeć od toga, ali počelo problema su Google usluge, i kada se u postavkama lokacije ugasi Visoka preciznost i odabere Samo uređaj taj bug više nema nikakvog utjecaja na bateriju. A nisam primjetio ni prije toga da je baš srkalo. Ugl. na MMu u izlistu potrošnje pojedine aplikacije sada ima i da prikazuje koliko je mAh potrošilo 

12 godina

Danas sam neocekivano prodao svoju Z3...sad si razmisljam sto uzeti Z5 ili Galaxy S7 kad mu jos malo padne cijena,hm..neznam ni sam

Xperia Z3 16GB Black
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kako se uspiješ prilagodit na novi uređaj svaka 2mj? Sa Z3 ići na Z5 nema logike.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice