Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 450.956
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava

Pozdrav i dobrodošao.

Nisam još vidio da je Tele2 odobrio tu nadogradnju, sigorno bude unutar kojih tjedan-dva-tri a ako si nestrpljiv uvijek postoji flashtool i xperifirm programi koji tu znatiželju zadovoljavaju 

12 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Vec sam guglao i istrazivao vidim da nisam jedini sa tim problemom

pa sam naletio na taj fajl koji spominjes, ali nemam root na mobu 

Nema mi druge nego ga rootati i pokusati taj fajl samo ubaciti

Evo naišao sam na podatak da je kod jednog dijela korisnika repair preko PC Companiona riješio problem. Naime radilo se o Volume na 0% bez obzira koliko stiskali da se pojača. Uradili su repair, prije toga napravili backup svih bitnih podataka i sve im šljaka, pa probaj

13 godina
neaktivan

evo upravo ga pripremam da ga spustim na 5.0.2....ali aj prvo ću pokušati onda sa PC Companion

edit :

nema pomaka, niti od PC Companiona niti od 5.0.2

lud sam više, vidim da su i Z2 imale isti problem, ali nitko ne spominje nikakvo konkretno riješenje

Galaxy S6 ,Xperia Z3
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 1:50 (drazen991).
15 godina
Turash GTI kaže...
Pozdrav novi sam.
Imam Z3 10 mj. Prezadovoljan sam sa njim sve radi super, trenutno gore 5.0 dali je netko več dobio update u tele 2 na 5.1

Meni je frend u Tele 2 pred tjedan i po dobio 5.1.1 

11 godina
neaktivan
Gale92 kaže...
Turash GTI kaže...
Pozdrav novi sam.
Imam Z3 10 mj. Prezadovoljan sam sa njim sve radi super, trenutno gore 5.0 dali je netko več dobio update u tele 2 na 5.1

Meni je frend u Tele 2 pred tjedan i po dobio 5.1.1 

Ja sam isto u Tele 2 i nisam dobio update za Z3,trenutno je 5.0.2 i čekam taj 5.1 već mjesecima.

Otkada mi je instaliran 5.0 imam bug na slušalici telefona prilično je tiha,a i vanjski zvučnik mi se čini da nije jačine koje je bio.

11 godina
neaktivan
drazen991 kaže...

Jesam li ja ovdje jedini kome je Z3 nekim cudom odjednom poprilicno tiha

dakle skoro da ga i ne cujem kada ima dolazni poziv, reprodukcija multimedije je takoder dost low po pitanju glasnoce...u pocetku galaxy s6 ga nije mogao nadglasati ali sada je sasvim obrnuto

Evo sada kada čitam unazad vidim isti problem ali na 5.0.2

13 godina
neaktivan

Neznam vise sto da radim, jedino jos da pokusam rootati pa ubaciti onaj file

navodno on rijesava problem ali opet ne na svakom uredaju

a citam na xda da kada su telefone slali na servis da se ovi prave mutavi i kao da je sa uredajem sve uredu

Galaxy S6 ,Xperia Z3

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ako mixer_paths.xml modifikacija ne poluči rezultat ništa neće! Samo pazi, ako prejako modificiraš možeš skurit zvučnik!

13 godina
neaktivan

Kako mislis ako prejako modificiram....zar nije samo copy/paste u odredeni folder 

Joj kako mi je sad tlaka...kopati i istrazivati kako rootati xperiu

KingRoot ne fercera na Xperi !?

Galaxy S6 ,Xperia Z3
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.10.2015 23:53 (drazen991).
12 godina
neaktivan

čekaj dat ću ti jednostavnu metodu, Kingroot je ok za 5.0.2. ali postoji bojazan da ''krade'' IMEI i osjetljive podatke kad se uvali.

Tu imaš metodu sa linkovima. Fora je šta recimo možeš sačuvat app data, tj. user aplikacije koje si ti instalirao i njihove podatke a to radiš tako da u Flashtoolu odznačiš kvačicu na applog i data kad odabereš FTF fajl, flashash, možda ćeš imat koji forcecrash process.andorid.acore i slično ali odeš u postavke-all-contact storage (spremnik kontakata ili tako nešto)-force stop+erase data. Nakon toga obaviš postupak roota i ubacivanja recoveryja i skineš prerooted zip novog .232 ROMA odavde, i samo flashah u recoveryju.

Prvo poskidaj sve i flashable zip od .232 stavi na sd karticu tako da kad ti prvi put reboota u recovery odmah flashaš. I voila, sve očuvano :D

15 godina

Evo jedna inf vezana uz Android 6.0 odnosno dolazak na Xperia Z3 , LINK

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ev ja napokon (tele2) na verziju Androida 5.1.1 Lollipop (23.4.A.1.232)

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Napokon dobio (tele 2) update 5.1. Doslovno sve leti ;)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Također sinoć dobio update za sada ne mogu ništa reći,ali vidjet ćemo nadam se da su maknuti bugovi.

0 0 hvala 0
15 godina

Svi mi vlasnici Sony Xperia Z3 modela

VESELIMO SE     

1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Gale92 kaže...

Svi mi vlasnici Sony Xperia Z3 modela

VESELIMO SE     

Ne kužim čemu se točno veseliš? Zar si mislio da 12 mjeseci star model neće dobiti nadogradnju ili što?

15 godina
Kordy kaže...

Ne kužim čemu se točno veseliš? Zar si mislio da 12 mjeseci star model neće dobiti nadogradnju ili što?

A kao stari korisnik Samsunga Galaxy S3 nisam dobio Android aktualni kada je izašla Galaxy S4 kao nedostatak RAMa, 
pa se eto veselim sada ovome 

10 godina
neaktivan

Kod mene dolazni pozivi, reprodukcija multimedije nakon nadogradnje je sve normalno. 

13 godina

Prošli projekt sličan ovom je procurio pa su svi mogli flashati i isprobati tu testnu verziju 

Nadam se da će tako i sada biti 

http://www.xperiablog.net/2015/10/07/sonys-concept-for-android-marshmallow-available-to-try-for-10000-users-be-quick/

[url]http://exclusiveapplications.blogspot.com/[/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2015 19:43 (bed-boy11).

0 0 hvala 0
12 godina
Koja je razlika između tog softvera i 23.4.A.1.200?
12 godina
Između 23.4.A.1.232 i 23.4.A.1.200?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

.232 ima potpuno riješen Stagefright bug i ''navodno'' bolji život baterije. 

P.S. moj Z3c je slomljenog ekrana i trenutno u outu, iako ću i dalje bdjeti nad Xperia forumskim temama, možda neću biti konkretan u odgovorima kao i inače :(

12 godina
bubimir13 kaže...

.232 ima potpuno riješen Stagefright bug i ''navodno'' bolji život baterije. 

P.S. moj Z3c je slomljenog ekrana i trenutno u outu, iako ću i dalje bdjeti nad Xperia forumskim temama, možda neću biti konkretan u odgovorima kao i inače :(

"Stagefright bug"? O čemu se tu radi? Kakav je to bug?

12 godina
neaktivan

navodni sigurnosni propust u samom Android OSu koji bi mogao dozvoliti nekim smjelim hakerima da steknu kontrolu nad uređajem. Što je opet SF sam po sebi jer takvi ljudi su rijetki al trebalo je malo sprcat Google pred izlazak novih Nexusa i Marshmallowa... 

E i da, .232 popravlja ''autobrightness'' bug, gdje pri uključivanju zaslona iz stand-bya bi dolazilo do dizanja razine osvjetljenja na 100% bez zapravo potrebe i potom bi nakon sekunde-dvije došlo do revaluacije prave razine potrebnog osvjetljenja. To je vodilo do neznatno većem trošenju baterije. I navodni mikrofon bug za Skype je popravljen i još ponešto sitnih ispravaka.

15 godina

23.4.A.1.232 
zaista posjeduje mnogo dugotrajniji vijek baterije, recimo dok samo bio na .200, baterije mi nije izdržala 2 dana (premda je i stamina bila uključena), no sada mi uređaj izdrži i 2 dana i to čak bez potrebe za STAMINOM 

0 0 hvala 0
15 godina
Onda treba dočekati HT da pusti .232
robimarko@gmail.com
15 godina
robimarko kaže...
Onda treba dočekati HT da pusti .232

siguran sam kako će brzo doći do realizacija te puštanja u opticaj

12 godina
neaktivan

Za one koje bi to moglo zanimat, na Z5Compact, a vjerujem i ostatku Z5 serije kad se puni prikazuje koliko je vremena potrebno do krajnje napunjenosti. Znači onda je to feature koji je Sony namjerno sabotirao na Z3 seriji :(

13 godina
odjavljen
bubimir13 kaže...

Za one koje bi to moglo zanimat, na Z5Compact, a vjerujem i ostatku Z5 serije kad se puni prikazuje koliko je vremena potrebno do krajnje napunjenosti. Znači onda je to feature koji je Sony namjerno sabotirao na Z3 seriji :(

ako niste skuzili sabotiran je i sat odnosno widget sata u crnoj boji.. 

15 godina

Moram priznati kako mi se nakon nadogradnje "Music" aplikacije više dopada nego prije, nekako je drugačija te privlačnija oku (gledano s dizajnerskog aspekta).....

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice