Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 450.996
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
odjavljen
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava
macgyver kaže...

Kratko pitanje, kakva je kamera u odnosu na Nokiu N8? Zanima me za  slike po danu, ali i po noci, buduci da N8 ima xenon, a Z3 samo led flash

Z3 ima bolju kameru i nemoj uopće gledat na to,N8 ima jači blic i to je jedina prednost

17 godina

N8 ima odlicnu kameru a  xenon je pun pogodak..

Samo steta sto je OS izumro..

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina

Ubojica! ;)

1. 1.
2. 2.
3. 3.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Hvala

Radili su na GSMareni usporedbu kamera na flagshipovima (Z3, S5, G2, M8) i pisalo je da Z3 ima najlosiju, pa me zanimalo dal je to stvarno velika razlika ili neke sitnice. A pitao sam za usporedbu s N8 jer imam N8 i njegova kamera mi je dobra, pa ako je na Z3 bolja, onda ne moze biti losa, cak i ako ostali flagshipovi imaju malo bolju.

A inace, necu kupiti Z3 nego neki iz nove generacije flagshipova, zasad me najvise privlaci Z4, a pretpostavljam da ce imati istu kameru, zato se raspitujem o Z3

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Z4 će vjerojatno noviji senzor donijeti, ako donese OIS, Z4 će biti daleko najbolji cameraphone na tržištu...

Kani se gsmarene, Z3 ima vrhunsku kameru

2 3 hvala 1
12 godina
neaktivan

Evo jucer sam nabavio Xperiu Z3 i već imam jedan problemčić. Sve igre tipa Temple Run trzzu svakih 20-tak sekundi. Opčenito igre rade super ali onda trznu i nastave dalje. Je li to do mobitela ili igre?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

I kakva su vaša iskustva.. dvoumim se između iPhone 6 i Xperie Z3 ?
Koliko dugo ćemo dobivati nove nadogradnje OS-a ?

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The Black Iso kaže...

Ja imam Z2 i sulud je mobitel, baterija je prokleto nepresusna.

A Z3 sam probao dosta komada, jos je i svijetliji ekran, pored sunca i sunce slabno izgleda :D. I kuciste je predobro u ruci i sve.

Top model, najbolji mobitel koji sam probao.

12 godina
The Black Iso kaže...

Sve pohvale za sad. Imam ga tri mjeseca i brutalno fluidno radi i baterija ubojica. Za svaku preporuku.

17 godina
protjeran

A sta mislite koliko ce updatei i novi androidi dolazit za njega.. apple to dosta dugo omogucuje od izlaska(molim vas da ne govorite da to lose radi jer imam iPhone 4 i imam zadnji OS instaliran i sve radi glatko i fluidno a svi znamo kad je izasao iPhone 4)...

Long Live Freedom
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
The Black Iso kaže...

A sta mislite koliko ce updatei i novi androidi dolazit za njega.. apple to dosta dugo omogucuje od izlaska(molim vas da ne govorite da to lose radi jer imam iPhone 4 i imam zadnji OS instaliran i sve radi glatko i fluidno a svi znamo kad je izasao iPhone 4)...

nitko nije rekao nista lose za apple stoga ne razumijem tvoju zadnju recenicu.

Uglavnom xperia z ce isto dobiti lollipop tak da z3 bi trebao dobivati update sljedece dvije godine.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 19:48 (Dario7).
17 godina
protjeran
Dario7 kaže...
The Black Iso kaže...

nitko nije rekao nista lose za apple stoga ne razumijem tvoju zadnju recenicu.

Uglavnom xperia z ce isto dobiti lollipop tak da z3 bi trebao dobivati update sljedece dvije godine.

znam da nije nitko rekao ali sam namjerno to napisao da sprijecim ikakve rasprave po tom pitanju jer uvijek bude show sa iPhoneom na ovom forumu.. nisam ništa loše mislio tebi ni nikome drugom sa tom rečenicom ;)
Znači iduuće dvije godine bi trebalo biti updateova za Z3, onda bi ga i mogao uzeti.. problem je mjenjati kad s enaviknes na nesto.. al ajde vidjet cemo.. ako uzmem javim se ovdje sa Z3 :P

Long Live Freedom
15 godina
neaktivan
Badava iPhoneu updatei kad steka ko mutav.

Z3 je nemjerljiv, vrh ponude. Meni je Z2 isto mrak, malo para a radi za poludit dobro.
15 godina
odjavljen

Z2 i Z3 su tu negdje, istina Z3 je bolji u nekim segmentima, ali mislim da nije velika razlika jer je puno skuplji Z3... Stvarno najbolji android mobiteli

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.1.2015 20:46 (MARKOZD15).

1 1 hvala 0
13 godina

Šef mi je neki dan uzeo ip5s i stvarno mob na novom iOs-u šteka. Naravno ne stalno, ali to recimo nisam očekivao od iphonea, ko da su nešto zeznuli s iOsom. Kolega ima z3compact i ono, mislim da ćemo šefa privući na stranu z3c. Baterija fenomenalna, 0 lagg! Ako na njuški proda 5s moze uzeti z3c za iste pare što je bargain :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
maks0806 kaže...

Šef mi je neki dan uzeo ip5s i stvarno mob na novom iOs-u šteka. Naravno ne stalno, ali to recimo nisam očekivao od iphonea, ko da su nešto zeznuli s iOsom. Kolega ima z3compact i ono, mislim da ćemo šefa privući na stranu z3c. Baterija fenomenalna, 0 lagg! Ako na njuški proda 5s moze uzeti z3c za iste pare što je bargain :D

U kojim radnjama šteka šefov iPhone? Iskreno, imam isto 5s pa me čisto zanima jer meni radi odlično. Istina, ima tu i tam koji lag, ali u većini slučajeva radi savršeno.

Oprostite na off-u.

13 godina

multitask npr, iz fejsa u messenger

Fejs mu otvara 7 sekundi (brojali smo :P) dok na z3c skoro odmah, i tako manje radnje UI-ja. Nije sad nešto strašno ali se primjeti, dok nisam prije na iphoneu 5s primjecivao to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
maks0806 kaže...

Fejs mu otvara 7 sekundi (brojali smo :P) dok na z3c skoro odmah, i tako manje radnje UI-ja. Nije sad nešto strašno ali se primjeti, dok nisam prije na iphoneu 5s primjecivao to

Da, slažem se, ali vidiš meni sad to nije presudno. Mislim, čekati da otvori dvije - tri sekunde prije, to mi je potpuno nevažno. Sam iOS 8 je dosta težak OS za modele od prijašnjih godina pa iako iPhone 5s i nije toliko star i radi više nego dobro, osjeća se malo stariji hardver, a i ne bi mu škodilo da ima malo više RAMa, a tu najprije mislim na taj multitasking. Iskreno, bolje da čekam malo duže da mi otvori aplikaciju, a aplikacija radi savršeno, nego da mi ju instantno otvori, a pomalo trza i ne radi kak spada, a to je hoćemo - nećemo još uvijek dječja bolest dosta Android uređaja, pa i ponekih flagshipova.

Više neću ići u offtopic. Pozdrav

11 godina
neaktivan

Ja ne mogu dovoljno nahvalit svoju xperijicu z3..imam je 20 tak dana, non stop visim na mobitelu,gledam filmove, na youtube, slikajem, slusam muziku i ne znam sta jos..uglavnom drkam po njemu cili dan...cura ce me skartat hahaha..baterija trpi cili dan tu torturu, nemam nikakvih problema s mobitelom ...uglavnom,  prezadovoljan sam..ne znam, mozda je to zbog toga sto sam imao prije samsung s3 mini pa je prevelika razlika

í

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jednostavno receno Z3 bez razmisljanja. Koristim ga vec tjedan dana i nemam niti jednu zamjerku..presao sa iphonea..isto vrhunski uredaj..sve se svodi na to koji os preferiras..andriod je dosao do te razine da radi savrseno kao i ios.. Najveca prednost meni naspram iphone je bolja mogucnost multitaskinga na Z3

juka
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.1.2015 15:01 (Juka_91).
15 godina
odjavljen

Stigla pila :)

4 0 hvala 0
12 godina
MARKOZD15 kaže...

Stigla pila :)

sta je sa g3? Neki dan si rekao da ostajes na g3. ;)

Ajde javi svoje dojmove sa z3 i naravno dobro dosao :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.1.2015 6:29 (Dario7).
13 godina

jel ima kakav rom lolipop a da nije beta neg da je ono do kraja napravljen? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Dario7 kaže...

Dobio sam Z3 novog zapakiranog za 2600kn, jučer kupljenog pa nisam htio propustit priliku :)

15 godina
neaktivan

I ja danas napravio upgrade sa Z2 na Z3.

Ma super je Z2 nema price, prakticki isti vrag, ali Z3 je taman za nijansu bolja, svijetlina ekrana je nenormalna, dizajn taman usavrsen.

Osobno, pojma nemam kaj ce Z4 bit, i kud dalje od ovog...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Meni jedino što ne paše na Z3 naspram prethodnika su tipke, više nisu clicky ko prije, sve ostalo je bomba

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni je Z3 cudo od mobitela, G3 i S5 mi smjesno izgledaju pored.

Ne znam, nisam bio bas neki Sony fan prije, ali Z2 i Z3 sam apsolutno bez rijeci. Nit brige nit pameti, mobitel radi za nevjerovat, baterija isto abnormalna.

Od svega sto sam probao, samo Sony preporucam sada, eto uzo legici Z1C, isto, mobitel stani pani kako radi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen

Ja sam da G3 prešao na Z3, nisam bio zadovoljan sa brzinom rada i fluidnošću, ali sada na Z3 nema brige ni oko toga ni oko baterije, prezadovoljan sam

0 0 hvala 0
15 godina
Danas ili sutra bi konačno trebao biti dostupan root za zaključane bootloadere,ali samo za prošli firmware .93 jer je exploit zakrpan u zadnjem firmwareu
robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

Z4 će vjerojatno noviji senzor donijeti, ako donese OIS, Z4 će biti daleko najbolji cameraphone na tržištu...

Kani se gsmarene, Z3 ima vrhunsku kameru

Ne slažem se s tobom. Z3 50% ekipi ima vrhunsku kameru, a 50% katastrofalnu kameru - i to je realnost. Ovisi kakve si sreće pa kakav mob dobiješ. Ja sam već dao svoja iskustva s T3Compact koji ima istu kameru kao Z3. Po meni je kamera bila sramotna (mob je bio iz T-mobile), dok sam se igrao s izlozbenim primjerkom u Vipu gdje je kamera bila stvarno odlična.

maks0806 kaže...

Nije istina. Evo imam ispred sebe od supruge 5s i baš sam to probao. Otvara istu sekundu.

E sad prvo otvaranje messengera i facebooka je duže jer sve ovisi na kojoj si mreži - WI-fi, 3G, LTE., pa i o tome ovisi kojom brzinom mob povuče podatke...Na Wi-fi 5s prvo otvaranje facebooka traje 2 sekunde a na G3 3.5sek...

Ali ako si već otvorio facebook i messenger i radiš između njih multitask - otvara za stotinku a ne sekundu.

Ovih tvojih 7 sekundi su mogući ako je čovjek na 2G mreži.

A sad ako netko pati na te j... sekunde bravo za njega. Ja takvih kompleksa nemam.

MARKOZD15 kaže...
Dario7 kaže...

Dobio sam Z3 novog zapakiranog za 2600kn, jučer kupljenog pa nisam htio propustit priliku :)

Vratit ćeš se ti ponovno na G3 hahhahha. Jedino što mi je dobro na Z3 je ta baterija. Svaka čast Sony na tako odličnoj bateriji.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice