Sony Xperia Z3 - Rasprava

poruka: 2.536
|
čitano: 450.996
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Sony Xperia Z3 - Rasprava

stavi potpuno crni wallpaper. odmah se prikaže

pitanje: kako snimati video u 60 fps?

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

stavi potpuno crni wallpaper. odmah se prikaže

pitanje: kako snimati video u 60 fps?

video/fullhd (60fps)

Btw, izišel je binaries za Z3 5.0, sad se čeka da ekipa sklepa neki custom rom sa 5.0 rom-om..

Na predhodnoj stranici sam stavil link sa videom, i bome Z3 dobro radi sa 5.0 verzijom...

17 godina
RobotTitan kaže...
pavac kaže...
Danny_HR kaže...

Ekipa, ako još tražite magnetski punjač - kupio sam ovakav i djeluje mi dobro:

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Magnetic-Charging-Cable-for-Sony-Xperia-Z1-L39h-Sony-Honami-Black-/111507301890?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item19f65a6602

Magnet je jak, ne ispada i puni brzo. Kupit ću još koji sigurno.

Meni su se odjednom počele događati čudne stvari, kad ga priključim više ne puni, ali kad ga okrenem za 180 stupnjeva počne puniti i automatski pošto misli da je na docku okrene se u landscape mod ili čak reversed portrait, ako ga spustim na stol, više ne puni jer postane okrenut normalno... any guess?

A na početku, kad si ga tek kupio (magnetni punjač), jel punio normalno i u vodoravnom položaju? Čudno, jer mislim da nebi trebala biti stvar do magnetnog punjača već do softwarea koji ga tako prepoznaje. Ali s druge strane, imamo isti (ili jako sličan software) pa meni puni bez problema u "normalnom" vodoravnom položaju.

Sve je radilo apsolutno normalno, punio se 2 tjedna u redu na struju. Neki dan mi je trebao dok sam na laptopu i stavio sam ga punit na laptop uz par poziva u međuvremenu. U jednom trenu pogledam na mobitel i vidim da se ne puni (došao je do 55%) i otad ide ta smiješna priča. Normalan punjač normalno puni inače.

16 godina
RobotTitan kaže...
pavac kaže...
Danny_HR kaže...

http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Magnetic-Charging-Cable-for-Sony-Xperia-Z1-L39h-Sony-Honami-Black-/111507301890?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccesories_MobilePhoneDataCables_JN&hash=item19f65a6602

Meni su se odjednom počele događati čudne stvari, kad ga priključim više ne puni, ali kad ga okrenem za 180 stupnjeva počne puniti i automatski pošto misli da je na docku okrene se u landscape mod ili čak reversed portrait, ako ga spustim na stol, više ne puni jer postane okrenut normalno... any guess?

A na početku, kad si ga tek kupio (magnetni punjač), jel punio normalno i u vodoravnom položaju? Čudno, jer mislim da nebi trebala biti stvar do magnetnog punjača već do softwarea koji ga tako prepoznaje. Ali s druge strane, imamo isti (ili jako sličan software) pa meni puni bez problema u "normalnom" vodoravnom položaju.

Zvuči kao da se gubi kontakt. Kad je spojen na dock,  kako god da ga okrenem puni se.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...
RobotTitan kaže...
pavac kaže...
Danny_HR kaže...

Zvuči kao da se gubi kontakt. Kad je spojen na dock,  kako god da ga okrenem puni se.

Ali ovdje teško da je do kontakta jer kad stavim magnetski kabel i držim mob ispred sebe nista se ne dogodi. Ako ga samo u zraku okrenem naopačke za 180 stupnjeva počne se puniti i okrene se ekran u reversed portrait, tj. sony znak mi je obrnut i na dnu telefona :D

16 godina

http://campaigns.extranet.sonymobile.com/drivecluboffer/

jel probao netko ovo?

edit: sad vidim da je na stranici unosa podataka napisano na dnu da je za amerikance

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.11.2014 17:22 (Ezio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Jel vi primjetite ikakvu razliku između ova tri načina? I ako da, u kojem vam je najbolja slika zaslona?

0 0 hvala 0
12 godina

Jel ima tko kakve kalibracijske postavke za zaslon?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi koju foliju da uzmem? I ako netko prodaje nek se javi na PM.

TNX

17 godina
neaktivan

Ne znam za Z3 ali imao sam na "popravku - opravku" Z1 (6603).Mob je lijep, sexy itd ali je sklon kvarenju do ibera.Nevjerovatno za ovu klasu mobitela.

Flagship, pa takav shit.Unbilivbl.Uglavnom, mob radi samo na punjaču, sve ostalo uredno, dok nisam instalirao oficijalno povučeni Kitkat 4.4.4 na što je mobitel ušao u boot loop koji sam riješio isključivo Sonijevim PC kompanjonom, reset opcijom.No mob i dalje ne radi bez punjača.A protrčao sam kroz bateriju sa dijagnostikom i još k tome prošao kroz servisni meni i sve OK, a ne radi.

Onda sam otišao na web.I sve mi je bilo jasno.Ima brdo, BRDO ljudi kojima je mob počeo crkavati nakon par tjedana ili mjeseci korištenja.Jednima mob više ne radi bez punjača, drugima se ne može upaliti uopće (sleep of death), trećima se reboota dva tri puta na dan, četvrtima pomogo update na 4.4.4 ali samo na par dana pa onda opet rebootanje itd.Smeće od mobitela.

Naprosto ne mogu vjerovati kakva nedovršena smeća zarolaju u dućane.I po kojim cjenama.Više ne kupujem ništa, ali NIŠTA bez da to nešto nije na tržištu cca godinu dana, tako da ne fali korisničkih komentara po forumima.Profesionalne ocijene po raznoraznim časopisima me uopće ne interesiraju, samo specifikacije uređaja i korisnička iskustva.

PS

Neizmjenjive baterije su totalna sranje.Uvijek krepaju van garancije i onda moraš plaćati servisu da ti zamjeni kretensku bateriju koju na normalnom mobitelu može izmjeniti svaki seljo beljo.No naravno, tako si lihvarske kompanije osiguravaju da će vam još i utrapiti dodatnu bateriju kada originalna crkne.Lopovi.Kojim pravom oni uvjetuju kakvu ću ja komponentu ugraditi u mobitel koji je moje vlasništvo koje više nije pokriveno garancijom.Lopine.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
2 12 hvala 0
12 godina
Baotica kaže...

Ne znam za Z3 ali imao sam na "popravku - opravku" Z1 (6603).Mob je lijep, sexy itd ali je sklon kvarenju do ibera.Nevjerovatno za ovu klasu mobitela.

Flagship, pa takav shit.Unbilivbl.Uglavnom, mob radi samo na punjaču, sve ostalo uredno, dok nisam instalirao oficijalno povučeni Kitkat 4.4.4 na što je mobitel ušao u boot loop koji sam riješio isključivo Sonijevim PC kompanjonom, reset opcijom.No mob i dalje ne radi bez punjača.A protrčao sam kroz bateriju sa dijagnostikom i još k tome prošao kroz servisni meni i sve OK, a ne radi.

Onda sam otišao na web.I sve mi je bilo jasno.Ima brdo, BRDO ljudi kojima je mob počeo crkavati nakon par tjedana ili mjeseci korištenja.Jednima mob više ne radi bez punjača, drugima se ne može upaliti uopće (sleep of death), trećima se reboota dva tri puta na dan, četvrtima pomogo update na 4.4.4 ali samo na par dana pa onda opet rebootanje itd.Smeće od mobitela.

Naprosto ne mogu vjerovati kakva nedovršena smeća zarolaju u dućane.I po kojim cjenama.Više ne kupujem ništa, ali NIŠTA bez da to nešto nije na tržištu cca godinu dana, tako da ne fali korisničkih komentara po forumima.Profesionalne ocijene po raznoraznim časopisima me uopće ne interesiraju, samo specifikacije uređaja i korisnička iskustva.

PS

Neizmjenjive baterije su totalna sranje.Uvijek krepaju van garancije i onda moraš plaćati servisu da ti zamjeni kretensku bateriju koju na normalnom mobitelu može izmjeniti svaki seljo beljo.No naravno, tako si lihvarske kompanije osiguravaju da će vam još i utrapiti dodatnu bateriju kada originalna crkne.Lopovi.Kojim pravom oni uvjetuju kakvu ću ja komponentu ugraditi u mobitel koji je moje vlasništvo koje više nije pokriveno garancijom.Lopine.

kaj malo smo danas na lijevu nogu ustali??

14 godina
odjavljen

Izgleda da žena već par mjeseci nije dala. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

11 0 hvala 0
12 godina

Od kako sam deinstalirao AppLock u petak, više ne skaču reklame.

BTW, zar su moja zadnja dva posta dolje offtopic, ili?

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen

Da da da, sad sam se sjetio, AppLock ima onu mogućnost da netrebaš kupiti aplikaciju nego si možeš upaliti oglase pa ćeš imati plaćenu verziju. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
13 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Polako 5.0 dolazi i na ostale flagship modele, a sony jos suti o tome...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Kako Sony šuti kad su rekli da će doći na cijelu Z seriju? 

Dobro, HTC je rekao da će doći 5.0 za M7 i M8 za nekih 80 dana (± koji dan). Za ostale neznam. 

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Zna li tko možda gdje bih mogao najjeftinije otkljucati z3 a da mi ostane garancija, dali da uzmem preko ebaya neki unlock code ili postoji neki drugi nacin :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

ja sam preko ove stranice par puta već otključavao mobitele:

http://sim-unlock.net/simlock/Sony/Xperia_Z3/

Z3 sam kupio factory unlocked tak da meni nije trebalo..

vidim da je cijena za Z3 29,99 €

provjereno i brzo!

17 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Kako Sony šuti kad su rekli da će doći na cijelu Z seriju? 

Dobro, HTC je rekao da će doći 5.0 za M7 i M8 za nekih 80 dana (± koji dan). Za ostale neznam. 

Unutar najviše 90 dana od kad dobiju finalnu od Googlea, a vrlo vjerojatno da stiže već početkom iduće godine.

14 godina
odjavljen

Već su dobili finalnu od Googlea, pogledaj na HTCovoj Facebook stranici. 

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Deawood kaže...

Već su dobili finalnu od Googlea, pogledaj na HTCovoj Facebook stranici. 

Pa naravno da su dobili; radi se samo o vremenu kad će oni izdati za non-GPE, za koji već stiže.

12 godina

evo samo da javim da mi je zvučnik vrisnuo, najvjerovatnije od vode.

gornji zvučnik na kojem se reproducira glazba,filmovi itd. radi normalno..

donji se koristi prilikom poziva (ringtone) i tu se javlja problem jer se skoro ne čuje i "šušti"

Danas odmah ide u agram na servis. 

Valjda ce priznati garanciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.11.2014 14:20 (Dario7).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Dobio sam jednu Z3 na korištenje i sad što mi je sve dobro instalirat na nju?

Jedna manjina Hrvatskih navijača nisu navijači nego obična stoka. Kako kaže jedan forumaš metak bi im bio blagoslov.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Dario7 kaže...

donji se koristi prilikom poziva (ringtone) i tu se javlja problem jer se skoro ne čuje i "šušti"

Možeš malo detaljnije objasniti zašto sumnjaš na vodu? Tim prije što je kao zaštićen upravo od prodora vode ....

12 godina
RobotTitan kaže...
Dario7 kaže...

Možeš malo detaljnije objasniti zašto sumnjaš na vodu? Tim prije što je kao zaštićen upravo od prodora vode ....

ne sumnjam nego sam siguran.

poslije kupanja u vodi otišao je zvučnik, do tada je normalno radio.

još mi je par ljudi potvrdilo da su i oni imali problema sa zvučnikom nakon vode.

prvo pitanje čovjeka u Agramu je bilo, " da li je bio u vodi?"

rekao je da se ne brinem ,garancija pokriva taj problem.

12 godina
Dario7 kaže...
RobotTitan kaže...
Dario7 kaže...

još mi je par ljudi potvrdilo da su i oni imali problema sa zvučnikom nakon vode.

Moramo priznati, korektno od Agrama i Sony-ja. Ali Sony-ju bi mogao napisati koliko mu vrijedi njegov certifikat o "vodonepropusnosti". Ili si ti možda pretjerao prilikom kupanja i prešao granice dopuštenog. Iako, nije mi jasno zašto se uopće netko kupa s mobitelom. Ja, pak, idem u drugu krajnost. Kad pada kiša uopće se ne želim javiti na mobitel dok ne dođem negdje gdje ne može pokisnuti.

12 godina
RobotTitan kaže...
Dario7 kaže...
RobotTitan kaže...
Dario7 kaže...

Moramo priznati, korektno od Agrama i Sony-ja. Ali Sony-ju bi mogao napisati koliko mu vrijedi njegov certifikat o "vodonepropusnosti". Ili si ti možda pretjerao prilikom kupanja i prešao granice dopuštenog. Iako, nije mi jasno zašto se uopće netko kupa s mobitelom. Ja, pak, idem u drugu krajnost. Kad pada kiša uopće se ne želim javiti na mobitel dok ne dođem negdje gdje ne može pokisnuti.

Nisam se kupao sa mobitelom nego sam ga prao pod vodom.

znači u umivaoniku sam pustio vodu i išao ga oprat, to je jedan od razloga zbog čega sam ga kupio.

zato i postoji certifikati za vodonepropustnost i mobitel to mora preživjeti, to mi je potvrdio čovjek koji je zaprimio mobitel.

Inače on je imao sve verzije Z modela i sad je na Z3 i redovito ga pere pod vodom.

tvoja stvar što se bojiš javiti sa vodonepropusnim mobitelom, i onda kad ti istekne garancija ćeš ga slučajno zaliti i možda baš tad procuri voda u njega.

ja ću svog opet prati kad dođe sa servisa jer ne želim da me iznenadi kad garancija istekne.

17 godina

Nadam se da bu izbacili neki fix za kameru, a i da srede Unlock BL bez gubitka ključeva, a i da stave neku ponudu custom rom-ova..

Zasad mi se to sve čini nekak slabo..

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice