Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 991.111
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Sony Xperia Z

Pa i ne baš :)

13 godina
kolak17 kaže...

Pa i ne baš :)

Odlično, naručujem ju {#}

16 godina
android96 kaže...
Ezio kaže...
android96 kaže...

Meni od kad aam updato na 4.4 google usluge zderu bateriju. Ne radim nis na mobu i za jedno 9h sa 100% odr na 12

Factory reset pomaže.

hvala sad radi odlično

jel i dalje radi odlično?

ja sam jučer napravio reset baterije kao što je spajder rekao (držati power i volume up dok tri puta ne zavibrira) i ne znam jel povezano s tim ili ne, ali google services mi opet ždere bateriju. sad sam ponovio factory reset.

Potpis!
17 godina
Ezio kaže...

ja sam jučer napravio reset baterije kao što je spajder rekao (držati power i volume up dok tri puta ne zavibrira) i ne znam jel povezano s tim ili ne, ali google services mi opet ždere bateriju. sad sam ponovio factory reset.

Ne tri puta zavibrira, nego tri sekunde, dok jednom ne zavibrira. I to nije reset baterije, nego reset cachea.

Ako držiš 10 sekundi, dok tri puta zavibrira, to je hard reset. Koliko pomažu ili ne, nemam pojma...

Gledam te!
16 godina
Sony Xperia Z

da li da stavim 4.4.2 stock ili da da cekam existenz 8.0 interesuje me stabilnost i baterija stock

atila2602

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kod mene baterija dobro drži, nema razlike između 4.3 i 4.4.2 sto se baterije tice, sve je stock na njemu, izdrzi 4:30-5 sati ekrana uz učestalo korištenje. Stabilnost manje više jednaka, aplikacije se ne ruše, sve normalno radi ukoliko nakon update-a vratis na tvornicke postavke, nema onda nikakvih problema sa google uslugama da troše bateriju ili tako nesto sl. 

16 godina
Sony Xperia Z

kod mene ipak ni factory reset ni hard reset ne pomaže. dva dana nakon što sam resetirao, opet google play services pocinje raditi sranja.

Potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Deinstaliraj mu update, vrati ga na predzadnju verziju i biće sve OK...

17 godina

Došao napokon OTA za vip. I još jedan mali update za movies koji omogućava mkv sa titlovima. Cool. Treba probat.

15 godina
odjavljen
I meni danas dosao OTA za movies na Z1 Compact, sada cita mkv isprobano!
*Sony Xperia Z1 Compact*
14 godina
odjavljen
Dachande kaže...

Došao napokon OTA za vip. I još jedan mali update za movies koji omogućava mkv sa titlovima. Cool. Treba probat.

OTA za 4.4.2? Ako još nisi stavio, onda nemoj.
17 godina

Kaj fakat, ili? Svi imaju probleme?

16 godina
Sony Xperia Z

danas instalirao ovaj rom http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/lbub-criskelorom-v5-1-kit-kat-t2761604.....zasnovan na stock 4.4.2 i dugo se nisam vise razocarao,previse bugova,nestabilan itd preporucujem svima da ga zaobidju

atila2602

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Ja razmisljam staviti deodexed stock 4.4.2 (onaj Rajeeov ili kako se vec zove). Čekao sam novi existenz, ali imam dojam da nece to biti u narednih 10ak dana.

Ima neko iskustva s ovim Romok gore navedenim?

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Dachande kaže...

Kaj fakat, ili? Svi imaju probleme?

U 99% slučajeva sve šteka i baterija se troši ko luda, pa ako ti ove stvari ne smetaju onda go for it.

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Prešao sam nedavno na official kit kat update za svoju xz i mogu reci da je kitkat sr**e teze, ima previse lagova, mobitel se maksimalno usporio, walkman aplikacija strasno steka i nevalja,cak mi se mobitel ugasio par puta, jedino dobro na kitkatu su malo bolje boje i baterija nije losa ali za ovako dugo iscekivani update mislim da je totalno smece, svima bi preporucio ostanak na 4.3 dok se ovo ne popravi.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
atila2602 kaže...

danas instalirao ovaj rom http://forum.xda-developers.com/xperia-z/development/lbub-criskelorom-v5-1-kit-kat-t2761604.....zasnovan na stock 4.4.2 i dugo se nisam vise razocarao,previse bugova,nestabilan itd preporucujem svima da ga zaobidju

Ja koristim taj ROM od početka i sad kad je KitKat gore (zadnja verzija 5.2) i nemam nikakvih problema. Daj napiši par stvari koje te zezaju pa da ja provjerim kod sebe ili ti dam riješenje?...

16 godina
Sony Xperia Z

audio shuterring,cesto mi se desi da uoste ne mogu da udjem u sistemska podesavanja(nekad mi pise da je settings force close,nekad da upste ne moze da odredi direktorij )i najgori je taj sto  cesto ne mogu da upalim wi fi...danas se vratio na bean stalk i sve radi kako treba

atila2602

1 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z

i ima jos jedan a to je da ne mogu na internu memoriju da kopiram failove sa pc

atila2602

0 0 hvala 0
14 godina
atila2602 kaže...

audio shuterring,cesto mi se desi da uoste ne mogu da udjem u sistemska podesavanja(nekad mi pise da je settings force close,nekad da upste ne moze da odredi direktorij )i najgori je taj sto  cesto ne mogu da upalim wi fi...danas se vratio na bean stalk i sve radi kako treba

Takoder kod mene prisutan audio shuttering, po*izdit cu kolko je iritantno..da bar ima neki lijek za to jer mi dođe da bacim kob u zid od bijesa.{#} Ja sam na stock. 230 firmware 

14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Ima riješenje, vrati se na 4.3.

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mazy651 kaže...
atila2602 kaže...

Takoder kod mene prisutan audio shuttering, po*izdit cu kolko je iritantno..da bar ima neki lijek za to jer mi dođe da bacim kob u zid od bijesa.{#} Ja sam na stock. 230 firmware 

Misim da to ima veze ako ROM ima neki Volume Boost. Ako je uključen Volume Boost probajte slušati muziku na glasnoči do recimo 70%. Primjetio sam ja i prije na drugim ROM-ovima, a i na ovom da kad pojačam na maksimum počne zezati. Moguće da je do hardware-skog ograničenja, jer ipak se sa tim Volume Boost-om iz njega izvlači i više snage nego što bi on mogao dati...

16 godina
Sony Xperia Z

ja vam  preporucujem beanstalk ili stock 4.3 barem dok ne izadje existenz 4.4.2  

atila2602

0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Beanstalk je super, ali mi se stock 4.3 cini ispooiranijim, a i ima fm radio i bolju kameru (sonyevu)

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
16 godina
Sony Xperia Z

da sto se tice kamere stock je bolji,ja licno jedva cekam existenz posto mislim da ce odraditi extra posao 4.4.2 

atila2602

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z
Solution?
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 16:24 (Deawood).

0 0 hvala 0
16 godina
Deawood kaže...
Solution?

ne umači ga

Potpis!
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Na servisu nemogu to zamijeniti?

0 0 hvala 0